Binnaz Abla

Benim is olayimi bildi ama soyledigi birsey var ilk fali okududugumda sacma turk filmi yazmis dedim ,ama gercektende oyle bir durum var su an sonucu bilemiyorum ama oyle bir durum oldu kadina da 3 puan vermisim salliyor diye (

Herkes salladığını sanmış ondan gitmiş herhalde ama kadın sallamıyormuş arkadaşlar, salladı uydurdu klasik laflar dediklerimin hepsi çıktı.

dedikleri ne kadar zaman da olmuş ki anlamadım bunkadın nasıl gitti böle bir anda pöfff diye

Herkes salladığını sanmış ondan gitmiş herhalde ama kadın sallamıyormuş arkadaşlar, salladı uydurdu klasik laflar dediklerimin hepsi çıktı.
Valla o kadar utopik seyler dediki bende dedim kadin yaziyor ,fiyatida uygunmus geri donsun yuvasina baktiralim valla ya kadin ise giris seklimi bilmjs resmen .Ama soyledigi birsey var o cikarsa cok bomba olur.Evlilikle ilgili degil bir kisiyle ilgili bir durum sacma sapan onu soylediginde yaziyor bu kadin dedim:)))ama atmiyormus

Binnaz, burayı okuyorsunuz biliyoruz, geri getirin Meltem'i :) Birkaç kişi Binnaz'a mail atsak istek üzerine getirirler mi acaba ya?

metin kayacan falını dinledim kızlar suana kdr olanları sölemiş aslında ama sonuc içşn zaman var demiş bakalım var mı baktıran

Doga Dan 100 tl deger mi kizlar iyimi o kadar hakkaten?100 tl de nedir arkadasim kolaymi kazaniyoruz parayi yap sunu 20 30 tl hrrkes baktirsin.Ucuk fiyatlar:)).
Ben 2 kez denemiştim,
Doga Dan 100 tl deger mi kizlar iyimi o kadar hakkaten?100 tl de nedir arkadasim kolaymi kazaniyoruz parayi yap sunu 20 30 tl hrrkes baktirsin.Ucuk fiyatlar:)).

Burayı okuyorsa umarım fiyatı indirir, falları konusunda ise biraz bilgi verince doğru yorum yapabildi ama gelecek için 6 ay dedi. O yüzden nötrüm o konuda

Meltem yildirima baktirmistim silmedim duruyor bu kadar ovulunce tekrar okudum. Soru sormadım genel iş aşk aile ama kısacık falin f bilmeyen ben bile söylerdim okadarini ayıp olmasın diye dört verdim icimden geçen bir. Buraya uyeyim ama çok aktif değilim yorumlarda ama sizi takip ediyorum sürekli tabi herkese farklı olabilir benim falima bakarsak bişey kaybetmediniz

Kimleri begeniyorsun sana fali cikan isimler var mi ?

Hala geç kalmadıysam asssla değmez bana akıl verdi anca artı telefonda bakanlara genel olarak gıcığım bana sürekli sorarak bakacaksan ne anladım ben faldan

Hala geç kalmadıysam asssla değmez bana akıl verdi anca artı telefonda bakanlara genel olarak gıcığım bana sürekli sorarak bakacaksan ne anladım ben faldan
Yok zaten online fal isini coook azalttim aylik max 30 40 tl ye atiyorum o da her ay degil eglencesine ,disaridada 2 ayda bir baktiriyorum geyigine fal olmayinca hayat enerjinizde degisiyor kizlar inanin buna:)) .

Yok zaten online fal isini coook azalttim aylik max 30 40 tl ye atiyorum o da her ay degil eglencesine ,disaridada 2 ayda bir baktiriyorum geyigine fal olmayinca hayat enerjinizde degisiyor kizlar inanin buna:)) .
Valla ben 3 kez uzun aralar verdim ve bu söylediğinin altına imza atıyorum son verdiğim aradan sonra uzun zaman geçmedi ama yine aynı şeyi hissediyorum

Kimleri begeniyorsun sana fali cikan isimler var mi ?
Hiç kimsenin çıkmadı yalnız engin gumus dört kez baktirdim ucuzken süper nokta atışları vardı valla hayret ettim ciktimi dersen çıkmadı emin değilim çünkü son falı karışıktı çok bişey anlamadım. Hepsi tirt usenmesem yazarim kimin ne dedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…