Binnaz Abla

Kızlar ufuk kutluk binnazda indirim yapmış. 75 tl suan. Dedim ki kendi kendime , Off bee ne indirim yapmış ama şimdi herkes koşar kesin o derece uygun bir fiyat

100 tl ye fal baktırcam da kime değer acaba ??? bi fikri olan var mı?
Aslında kimse o fiyata değmez ancak yorumcuların o paranın hepsini almadığını ve Binnaz yönetiminin fiyat politikasına çare bulamadığını düşünürsek, tutarlı bulduğum Doğa, Arnisa, Alya Kayahan var. Elfin hala emin olamadığım.Maya hiç çıkmayanım.Gerisi bence laf kalabalığı gibi.

fiyati düşük olanlarda çoğu bilemiyor az önce 15 tl fal attım böyle saçma bir fal görmedim allahtan puan biriktirmistim sinir olurdum

Bende oyle bir hata yapmıştım. Su Ada diye bir falcı var . Fal attım. Alakasız bi fal geldi. Son paragraf resmen kopyala yapıştır. Bambaşka bişeyden bahsediyor. Sonra yorumlarına da yazınca Hemen Düşük puanlar geri gelmesin istemiyorsanız baktırmayın gibisine yorum yazmıştı

fiyati düşük olanlarda çoğu bilemiyor az önce 15 tl fal attım böyle saçma bir fal görmedim allahtan puan biriktirmistim sinir olurdum
Ben artık 15 tl olanlara atmıyorum bile. O yorumcular zaten fiyatları düşük diye 2 paragraf giriş, 2 paragraf puan isteme ve hayata dair mutluluklar dileme cümleleri ile falı doldurup bir paragrafta yorum yapıyorlar. Gereksiz zaman kaybı..

En azından o paraya bile oturup bakabilirler mesela. Yüz yüze o fiyata birine gitsek daha iyi yorum alırız kesin

Binnaz yönetimi fiyat politikasını değiştiren. çare bulamayan yokki. 100 tl nin altında yorumcu kalmadı sitede. puan 89 fiyat 100 maşallah.

Binnaz yönetimi fiyat politikasını değiştiren. çare bulamayan yokki. 100 tl nin altında yorumcu kalmadı sitede. puan 89 fiyat 100 maşallah.
vala ben de doğa ya atmamak için kendimi zor tutuyorum atmak istiyorum ama paraya kuyamıyorum ama doğa bende kısa zmn larda iyiydi

vala ben de doğa ya atmamak için kendimi zor tutuyorum atmak istiyorum ama paraya kuyamıyorum ama doğa bende kısa zmn larda iyiydi
telefon fallarini sevmiyorum ağzından laf almaya çalışıyorlar doğaya baktirdim vade geçti bir daha gidermiyim zor

Mrb peki Alya sizde bilmiş miydi gidişatı sonucu dediklerini yaşadınız mi ?

Valla ben 3 kez uzun aralar verdim ve bu söylediğinin altına imza atıyorum son verdiğim aradan sonra uzun zaman geçmedi ama yine aynı şeyi hissediyorum
Aynen tat.lim cunku falda enerji alisverisi fali azalttigimdan beri daha enerjik ve huzurluyum.Zaten ex sevgilim evlendi unuttum su an beklentim taktigim bir durum yok kafamda rahat biyle huzurluyum.:))

Bir süre kimse yorum almazsa o fiyatlar düşer ama bu fiyatlara da giden hala var.
evet çünküihtiyacım var yani. psikolojim iyi değil ve saçma sapan konuşmalar yapan isim veremeyeceğim yorumcular da bu fiyat, sevdiğim kişilerde. Fal zaten üç günde bir baktırılıyosa lükse giriyor. Ayda bir vereceğim 100 lira beni zorlamaz. ama üç günde bir baktırmak istiyosam tabi fazla.

fiyatı düşük kişi mi var ? Sırf sıkıntıdan baktırıyım kaldıysa.

Alya benim gönderdiğim fallar içinde en iyi olduğunu düşündüklerimden. Özellikle zaman aralıkları çok başarılı bence. Ama çıkıp çıkmadığı bir kaç ay içinde belli olur gibi.
Anladım benim falımın ilk giriş kısmı çıktı tarihi bildi ama gidişatı şuan benim için kötü yönde durumlar onu gösteryr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…