- 10 Şubat 2018
- 145
- 97
- 28
- 34
Ufuk kutluk hiçbirşey bilmiyor.Kızlar ufuk kutluk binnazda indirim yapmış. 75 tl suan. Dedim ki kendi kendime , Off bee ne indirim yapmış amaşimdi herkes koşar kesin o derece uygun bir fiyat
Ufuk kutluk hiçbirşey bilmiyor.
aynı fikirdeyim fiyati dusukken baktirmistimUfuk kutluk hiçbirşey bilmiyor.
Aslında kimse o fiyata değmez ancak yorumcuların o paranın hepsini almadığını ve Binnaz yönetiminin fiyat politikasına çare bulamadığını düşünürsek, tutarlı bulduğum Doğa, Arnisa, Alya Kayahan var. Elfin hala emin olamadığım.Maya hiç çıkmayanım.Gerisi bence laf kalabalığı gibi.100 tl ye fal baktırcam da kime değer acaba ??? bi fikri olan var mı?
fiyati düşük olanlarda çoğu bilemiyor az önce 15 tl fal attım böyle saçma bir fal görmedim allahtan puan biriktirmistim sinir olurdumfiyatı uçuranların çogu bilmiyor binnazda
fiyati düşük olanlarda çoğu bilemiyor az önce 15 tl fal attım böyle saçma bir fal görmedim allahtan puan biriktirmistim sinir olurdum
Ben artık 15 tl olanlara atmıyorum bile. O yorumcular zaten fiyatları düşük diye 2 paragraf giriş, 2 paragraf puan isteme ve hayata dair mutluluklar dileme cümleleri ile falı doldurup bir paragrafta yorum yapıyorlar. Gereksiz zaman kaybı..fiyati düşük olanlarda çoğu bilemiyor az önce 15 tl fal attım böyle saçma bir fal görmedim allahtan puan biriktirmistim sinir olurdum
Ben artık 15 tl olanlara atmıyorum bile. O yorumcular zaten fiyatları düşük diye 2 paragraf giriş, 2 paragraf puan isteme ve hayata dair mutluluklar dileme cümleleri ile falı doldurup bir paragrafta yorum yapıyorlar. Gereksiz zaman kaybı..
Binnaz yönetimi fiyat politikasını değiştiren. çare bulamayan yokki. 100 tl nin altında yorumcu kalmadı sitede. puan 89 fiyat 100 maşallah.Aslında kimse o fiyata değmez ancak yorumcuların o paranın hepsini almadığını ve Binnaz yönetiminin fiyat politikasına çare bulamadığını düşünürsek, tutarlı bulduğum Doğa, Arnisa, Alya Kayahan var. Elfin hala emin olamadığım.Maya hiç çıkmayanım.Gerisi bence laf kalabalığı gibi.
vala ben de doğa ya atmamak için kendimi zor tutuyorum atmak istiyorum ama paraya kuyamıyorum ama doğa bende kısa zmn larda iyiydiBinnaz yönetimi fiyat politikasını değiştiren. çare bulamayan yokki. 100 tl nin altında yorumcu kalmadı sitede. puan 89 fiyat 100 maşallah.
telefon fallarini sevmiyorum ağzından laf almaya çalışıyorlar doğaya baktirdim vade geçti bir daha gidermiyim zorvala ben de doğa ya atmamak için kendimi zor tutuyorum atmak istiyorum ama paraya kuyamıyorum ama doğa bende kısa zmn larda iyiydi
Mrb peki Alya sizde bilmiş miydi gidişatı sonucu dediklerini yaşadınız mi ?Aslında kimse o fiyata değmez ancak yorumcuların o paranın hepsini almadığını ve Binnaz yönetiminin fiyat politikasına çare bulamadığını düşünürsek, tutarlı bulduğum Doğa, Arnisa, Alya Kayahan var. Elfin hala emin olamadığım.Maya hiç çıkmayanım.Gerisi bence laf kalabalığı gibi.
Bir süre kimse yorum almazsa o fiyatlar düşer ama bu fiyatlara da giden hala var.Binnaz yönetimi fiyat politikasını değiştiren. çare bulamayan yokki. 100 tl nin altında yorumcu kalmadı sitede. puan 89 fiyat 100 maşallah.
Alya benim gönderdiğim fallar içinde en iyi olduğunu düşündüklerimden. Özellikle zaman aralıkları çok başarılı bence. Ama çıkıp çıkmadığı bir kaç ay içinde belli olur gibi.Mrb peki Alya sizde bilmiş miydi gidişatı sonucu dediklerini yaşadınız mi ?
Aynen tat.lim cunku falda enerji alisverisi fali azalttigimdan beri daha enerjik ve huzurluyum.Zaten ex sevgilim evlendi unuttum su an beklentim taktigim bir durum yok kafamda rahat biyle huzurluyum.:))Valla ben 3 kez uzun aralar verdim ve bu söylediğinin altına imza atıyorum son verdiğim aradan sonra uzun zaman geçmedi ama yine aynı şeyi hissediyorum
evet çünküihtiyacım var yani. psikolojim iyi değil ve saçma sapan konuşmalar yapan isim veremeyeceğim yorumcular da bu fiyat, sevdiğim kişilerde. Fal zaten üç günde bir baktırılıyosa lükse giriyor. Ayda bir vereceğim 100 lira beni zorlamaz. ama üç günde bir baktırmak istiyosam tabi fazla.Bir süre kimse yorum almazsa o fiyatlar düşer ama bu fiyatlara da giden hala var.
fiyatı düşük kişi mi var ? Sırf sıkıntıdan baktırıyım kaldıysa.Ben artık 15 tl olanlara atmıyorum bile. O yorumcular zaten fiyatları düşük diye 2 paragraf giriş, 2 paragraf puan isteme ve hayata dair mutluluklar dileme cümleleri ile falı doldurup bir paragrafta yorum yapıyorlar. Gereksiz zaman kaybı..
Anladım benim falımın ilk giriş kısmı çıktı tarihi bildi ama gidişatı şuan benim için kötü yönde durumlar onu gösteryrAlya benim gönderdiğim fallar içinde en iyi olduğunu düşündüklerimden. Özellikle zaman aralıkları çok başarılı bence. Ama çıkıp çıkmadığı bir kaç ay içinde belli olur gibi.
Bir süre kimse yorum almazsa o fiyatlar düşer ama bu fiyatlara da giden hala var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?