Ayyy bana niye kızdınız şimdi, giden gidiyor zaten. Bende gidiyordum ki günde 4-5 kez. Şimdi tutuyorum kendimi o ayrı. Fiyat politikası için bir öneri sundum sadece.evet çünküihtiyacım var yani. psikolojim iyi değil ve saçma sapan konuşmalar yapan isim veremeyeceğim yorumcular da bu fiyat, sevdiğim kişilerde. Fal zaten üç günde bir baktırılıyosa lükse giriyor. Ayda bir vereceğim 100 lira beni zorlamaz. ama üç günde bir baktırmak istiyosam tabi fazla.
Yani bak şimdi öylesine baktım siteye. Büşra Nur Karadağ 70 tl. Bana göre 15 tl etmez. Ben 15 tl iken baktırdım bir tane mi çıkmaz. Çıkmadı. Şimdi 70 tl olmuş. Yani ona 70 tl vereceğime 100 tl verip hissiyatına güvendiğim birine baktırmayı tercih ederim..fiyatı düşük kişi mi var ? Sırf sıkıntıdan baktırıyım kaldıysa.
Yok kızmadım çok sinirim bozuk öyle yansıdıysa pardonAyyy bana niye kızdınız şimdi, giden gidiyor zaten. Bende gidiyordum ki günde 4-5 kez. Şimdi tutuyorum kendimi o ayrı. Fiyat politikası için bir öneri sundum sadece.
Kadın 60 a düşürdü şimdi :)bu yorumcular tüm gün burayı takip ediyor sanırımYani bak şimdi öylesine baktım siteye. Büşra Nur Karadağ 70 tl. Bana göre 15 tl etmez. Ben 15 tl iken baktırdım bir tane mi çıkmaz. Çıkmadı. Şimdi 70 tl olmuş. Yani ona 70 tl vereceğime 100 tl verip hissiyatına güvendiğim birine baktırmayı tercih ederim..
Nur çok beter bir fal yollamıştı bana da evet. Marzuka Yavuz var mesela beş kez okudum yine bişey anlamadım faldan 1000 kredi. Ama ayıla bayıla giden var. Durak sancaktaroğlu 1000 kredi hiç mi çıkmaz bir dediği bile çıkmadı yani. Janset öğün var mesela 250 kredi ona atıyım ben bi fincanı belki güzel bişi der.Yani bak şimdi öylesine baktım siteye. Büşra Nur Karadağ 70 tl. Bana göre 15 tl etmez. Ben 15 tl iken baktırdım bir tane mi çıkmaz. Çıkmadı. Şimdi 70 tl olmuş. Yani ona 70 tl vereceğime 100 tl verip hissiyatına güvendiğim birine baktırmayı tercih ederim..
natali derinsu 4. yıla özel indirim yapmış. Biri de geçen pazartesi çarşamba halk günü yazmıştı. Ufuk kutluk da çıkın çıkın gelin falan yazıyor. Alllahım yani iyice telveye cevirdilerKadın 60 a düşürdü şimdi :)bu yorumcular tüm gün burayı takip ediyor sanırım
Yardımcı olabileceğim , destek olabileceğim bir şey olursa söyleyin lütfenYok kızmadım çok sinirim bozuk öyle yansıdıysa pardon
Janset mi? Bence yazık olur kredine.. ben baktırdım anda bile saçmalamış..Nur çok beter bir fal yollamıştı bana da evet. Marzuka Yavuz var mesela beş kez okudum yine bişey anlamadım faldan 1000 kredi. Ama ayıla bayıla giden var. Durak sancaktaroğlu 1000 kredi hiç mi çıkmaz bir dediği bile çıkmadı yani. Janset öğün var mesela 250 kredi ona atıyım ben bi fincanı belki güzel bişi der.
natali derinsu 4. yıla özel indirim yapmış. Biri de geçen pazartesi çarşamba halk günü yazmıştı. Ufuk kutluk da çıkın çıkın gelin falan yazıyor. Alllahım yani iyice telveye cevirdiler
Herkesten farklı bir konu yok aslında.Yardımcı olabileceğim , destek olabileceğim bir şey olursa söyleyin lütfen
ece gülener ? bu kadın da senelerdir burda puanı hiç mi değişmez. Umut ışık var bi de. 200 ikisi de net tarih var diyo Umut ama daha hiç tuttuğunu görmedim. Bir de geçen sene bitti dediği konu aynı gün içinde tam tersi şekilde başlamıştıJanset mi? Bence yazık olur kredine.. ben baktırdım anda bile saçmalamış..
e 89 luk yorumcular 1000 krediye bakıyo. 75 yapmak baya küçük düşürücü olabilirHayir dusurdukleri fiyat uygun olsa anlaayacgimdadusure dusure 75tl ye dusurmesi
Bende Çağla ilginç bir şekilde anı bilmiş durgörüde. Şimdi baktım 30 TL istersen dene, krizin geçsin. Kafan dağılsın.Herkesten farklı bir konu yok aslında.Bugün iyice tavan yaptı herşey
Çağla bilge mi?Bende Çağla ilginç bir şekilde anı bilmiş durgörüde. Şimdi baktım 30 TL istersen dene, krizin geçsin. Kafan dağılsın.
Durugörü nasıl ? konuyu mu anlatıyosun, soru mu soruyosun ?Bende Çağla ilginç bir şekilde anı bilmiş durgörüde. Şimdi baktım 30 TL istersen dene, krizin geçsin. Kafan dağılsın.
Çağla bilge olsa hemen atarım. Doğa offline Şevdar offline ona da sinir oldum zaten. Konuşasım varya şuan kimse yokÇağla bilge mi?
Durak sadece nazar ve yıldıznameden gidiyor. Nazar var dua okutun filan. Ben nazara çok inanırım diyor allıyor pulluyor o kadarNur çok beter bir fal yollamıştı bana da evet. Marzuka Yavuz var mesela beş kez okudum yine bişey anlamadım faldan 1000 kredi. Ama ayıla bayıla giden var. Durak sancaktaroğlu 1000 kredi hiç mi çıkmaz bir dediği bile çıkmadı yani. Janset öğün var mesela 250 kredi ona atıyım ben bi fincanı belki güzel bişi der.
Konu ile ilgili detay vermeden öğrenmek istediğin soruyu sor. Şu kişi benim hakkımda ne düşünüyor, aramızda ne olacak gibi.Durugörü nasıl ? konuyu mu anlatıyosun, soru mu soruyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?