Binnaz Abla

Ayyy bana niye kızdınız şimdi, giden gidiyor zaten. Bende gidiyordum ki günde 4-5 kez. Şimdi tutuyorum kendimi o ayrı. Fiyat politikası için bir öneri sundum sadece.

fiyatı düşük kişi mi var ? Sırf sıkıntıdan baktırıyım kaldıysa.
Yani bak şimdi öylesine baktım siteye. Büşra Nur Karadağ 70 tl. Bana göre 15 tl etmez. Ben 15 tl iken baktırdım bir tane mi çıkmaz. Çıkmadı. Şimdi 70 tl olmuş. Yani ona 70 tl vereceğime 100 tl verip hissiyatına güvendiğim birine baktırmayı tercih ederim..

Kadın 60 a düşürdü şimdi :)bu yorumcular tüm gün burayı takip ediyor sanırım

Nur çok beter bir fal yollamıştı bana da evet. Marzuka Yavuz var mesela beş kez okudum yine bişey anlamadım faldan 1000 kredi. Ama ayıla bayıla giden var. Durak sancaktaroğlu 1000 kredi hiç mi çıkmaz bir dediği bile çıkmadı yani. Janset öğün var mesela 250 kredi ona atıyım ben bi fincanı belki güzel bişi der.

Janset mi? Bence yazık olur kredine.. ben baktırdım anda bile saçmalamış..

natali derinsu 4. yıla özel indirim yapmış. Biri de geçen pazartesi çarşamba halk günü yazmıştı. Ufuk kutluk da çıkın çıkın gelin falan yazıyor. Alllahım yani iyice telveye cevirdiler

Hayir dusurdukleri fiyat uygun olsa anlaayacgimda dusure dusure 75tl ye dusurmesi

Janset mi? Bence yazık olur kredine.. ben baktırdım anda bile saçmalamış..
ece gülener ? bu kadın da senelerdir burda puanı hiç mi değişmez. Umut ışık var bi de. 200 ikisi de net tarih var diyo Umut ama daha hiç tuttuğunu görmedim. Bir de geçen sene bitti dediği konu aynı gün içinde tam tersi şekilde başlamıştı

Ece'yi ben eski erkek arkadaşımda denemiştim. Dediği gibi bir evlilik oldu ama adam başkası ile evlendi

Durak sadece nazar ve yıldıznameden gidiyor. Nazar var dua okutun filan. Ben nazara çok inanırım diyor allıyor pulluyor o kadar

merhabalar,
uzın süredir izliyorum bu forumu fakat ilk defa yazıyorum; belki de nasıl yazılacağını bilmiyorum :)
aşağıdaki yorumcuların dedikleri çıkmadı diyecek kişilere şiddetle ihtiyacım var :))
binnaz => ecem özgür, zeynep sabah, ada soylu, inci diyarlı
bir yolun var => sema
tellwe => husoonun gezegeni
falsepeti => firuzen
şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…