Binnaz Abla

Durak sadece nazar ve yıldıznameden gidiyor. Nazar var dua okutun filan. Ben nazara çok inanırım diyor allıyor pulluyor o kadar
Şevdar bana dua verdi, onu okudum çok da iyi gelmişliği var. Ama yıldıznameye inanmıyorum kahve falından da soğudum. Katina ve tarota inanıyorum artık. Onunda baktıra baktıra suyunu çıkardım gerçi

Medyum var canım sitede Firuze aydın dene istersen :)
Hani biri asssslaaaaa deymez demiş ya bikaç sayfa önce bir yorumcu için Firuze aydın için bende aynı yorumu yapıyorum hiç kimseye yapmam ama ona yapıcam. benim ve erkek arkadaşımın adını soyadını istedi. facebooktan mı baktı sonra naptı göz rengime kadar söyledi. Bir dediği bile çıkmaz mı insanın. Çıkmadı diye gittim bir ay sonra sen büyü yaptın o yüzden olmadı dedi. Ben büyü nedir bilmem ne alaka dedim. suratıma kapadı

İyiki söyledin, bende onu da bir deneyeyim diye düşünmüştüm şu an

Komedi gibi Firuze. Sadece seni konuşturuyor. Emin olduğum bir konu vardı bana diyor ki emin misin belki yalandır. Medyumsun bilsene :)
Evet sonradan dinledim falı, sadece soru cevap şeklinde ilerlemişiz. bide evleniceksiniz demişti. olmadı dedim. kötü enerji var, büyü yapmışsın dedi. ne büyüsü dedim çat kapadı suratıma.

İstiyosan dene ama iade haklarıda kalktı pişman olabilirsin. Ama puanı 100 olduğuna göre vardırbi bildiği
Ben o 100 puanlara ve yorumlara çok inanmıyorum ya bazı yorumcuların hep yüksek puanları ama fos çıkıyorlar. En azından durumu bilseler o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…