Şevdar bana dua verdi, onu okudum çok da iyi gelmişliği var. Ama yıldıznameye inanmıyorum kahve falından da soğudum. Katina ve tarota inanıyorum artık. Onunda baktıra baktıra suyunu çıkardım gerçiDurak sadece nazar ve yıldıznameden gidiyor. Nazar var dua okutun filan. Ben nazara çok inanırım diyor allıyor pulluyor o kadar
Yok Çağla Çakır diye birisi. Kalan kredim için atmıştım, anı bilmiş.Çağla bilge mi?
Hiç mi detay yok? Küreleri mi var nasıl bakıyolar? Medyum olması lazım.Konu ile ilgili detay vermeden öğrenmek istediğin soruyu sor. Şu kişi benim hakkımda ne düşünüyor, aramızda ne olacak gibi.
Muhtemelen kahve içip kapatıyordur ya da destesi vardır diye düşünüyorum. Ben detay vermedim, verince konuyu yorumlayıp geçiyorlar .Hiç mi detay yok? Küreleri mi var nasıl bakıyolar? Medyum olması lazım.
Medyum var canım sitede Firuze aydın dene istersen :)Hiç mi detay yok? Küreleri mi var nasıl bakıyolar? Medyum olması lazım.
Çağla Bilge iyi mi, krize girince deneyeyim onu. Hiç denememişim.Çağla bilge olsa hemen atarım. Doğa offline Şevdar offline ona da sinir oldum zaten. Konuşasım varya şuan kimse yok
Çağla bilge girmiyor ki. Keşke girse bence deÇağla Bilge iyi mi, krize girince deneyeyim onu. Hiç denememişim.
Hani biri asssslaaaaa deymez demiş ya bikaç sayfa önce bir yorumcu içinMedyum var canım sitede Firuze aydın dene istersen :)
Online görürsem deneyeyim o zaman ya. Bu Firuze iyi mi, medyum dediğin. Onu da denememişim.Çağla bilge girmiyor ki. Keşke girse bence de
Çok iyi. Bergüzar var bide düşük fiyatı ama girmiyorÇağla Bilge iyi mi, krize girince deneyeyim onu. Hiç denememişim.
İyiki söyledin, bende onu da bir deneyeyim diye düşünmüştüm şu anHani biri asssslaaaaa deymez demiş ya bikaç sayfa önce bir yorumcu içinFiruze aydın için bende aynı yorumu yapıyorum hiç kimseye yapmam ama ona yapıcam. benim ve erkek arkadaşımın adını soyadını istedi. facebooktan mı baktı sonra naptı göz rengime kadar söyledi. Bir dediği bile çıkmaz mı insanın. Çıkmadı diye gittim bir ay sonra sen büyü yaptın o yüzden olmadı dedi. Ben büyü nedir bilmem ne alaka dedim. suratıma kapadı
Komedi gibi Firuze. Sadece seni konuşturuyor. Emin olduğum bir konu vardı bana diyor ki emin misin belki yalandır. Medyumsun bilsene :)Online görürsem deneyeyim o zaman ya. Bu Firuze iyi mi, medyum dediğin. Onu da denememişim.
İstiyosan dene ama iade haklarıda kalktı pişman olabilirsin. Ama puanı 100 olduğuna göre vardırbi bildiğiİyiki söyledin, bende onu da bir deneyeyim diye düşünmüştüm şu an
e 89 luk yorumcular 1000 krediye bakıyo. 75 yapmak baya küçük düşürücü olabilir
Evet sonradan dinledim falı, sadece soru cevap şeklinde ilerlemişiz. bide evleniceksiniz demişti. olmadı dedim. kötü enerji var, büyü yapmışsın dedi. ne büyüsü dedim çat kapadı suratıma.Komedi gibi Firuze. Sadece seni konuşturuyor. Emin olduğum bir konu vardı bana diyor ki emin misin belki yalandır. Medyumsun bilsene :)
Ben o 100 puanlara ve yorumlara çok inanmıyorum ya bazı yorumcuların hep yüksek puanları ama fos çıkıyorlar. En azından durumu bilseler o da yokİstiyosan dene ama iade haklarıda kalktı pişman olabilirsin. Ama puanı 100 olduğuna göre vardırbi bildiği
Ufuk 70 yapmışHahah o da dogru gerci
Kimler patladı?Ben o 100 puanlara ve yorumlara çok inanmıyorum ya bazı yorumcuların hep yüksek puanları ama fos çıkıyorlar. En azından durumu bilseler o da yok
20 yapsa yine değmez. Bir de Eyüp deniz var. Aklım almıyor 100 tl. Verdiği net tarihin üstünden 3 ay geçti. Yalan dolan.Ufuk 70 yapmış
ama bi falın çıkıp çıkmadığını anlamak için 6 ay geçmesi lazımmış20 yapsa yine değmez. Bir de Eyüp deniz var. Aklım almıyor 100 tl. Verdiği net tarihin üstünden 3 ay geçti. Yalan dolan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?