Binnaz Abla

Kimler patladı?
Meral Saydam, Elif Işık Elif Hanzade, Selin İmer, Banu Bahram, Mert Göktürk , Elani Soylu, Destina Eren, Poyraz Kuzey, Eylem Tüzün, Şevval Erdal, Benna, Emre Saygın, Natali geçen haftalar itibariyle komple patladılar. Şimdi Doğa, Arnisa, Tumay, Çağla, İklim, Zeynep Sabah ve Yalena için bekliyorum.

Yalena baktırmadığım ama çok merak ettiğim. Baktıranlar durum ve gelecek konusu nasıl acaba?

Meral saydam, Selin iner, Mert GÖKTÜRK, eylem tüzün,Şevval Erdal,benna, Natali Elif ışık ben de de patlak

Yalena baktırmadığım ama çok merak ettiğim. Baktıranlar durum ve gelecek konusu nasıl acaba?
Yalena'ya baktırdım ben, ruh hallerini, düşünceleri filan söyledi. Benim yaptığım ve adamda olumsuzluk yaratmış şeyleri de söyledi ama katina tarih vermez dedi. Geçmişi, anı ve önümüzdeki olasılıkları söyler dedi. O yüzden beklemedeyim onun için.

baktırdında mı bekliyosun ? Peki anda iyi olan yokmuydu içlerinde o önemli

Bir de her gün fiyat değiştirenler var. Biray Demir 100 tl oluyor bir bakıyorsun 50 tl. Canan şeker 30 tl bir bakıyorsun 100 tl. Ama Sema Yaşar’ı tebrik ediyorum. 90 puana 100 tl. Hiç çizgisini bozmuyor.. anlık fiyat değiştirmiyor..

hahahahhahahahahh sema yaşar mı? sürekli değişiyor. Ama onu hiç bekliyor görmedim hep müsait

Eyüp deniz için diyorsanız ben kahve baktırdım ona. Onda da beklemelimiyim?
Eyüp çok keskin bir şekilde bana net tarih vermişti. “Çok eminimbüyük konuşuyorum”demişti.
Asla çıkmadı, takılmamıştım zaten tarihe, boş boş konuşuyor sadece

Eyüp çok keskin bir şekilde bana net tarih vermişti. “Çok eminimbüyük konuşuyorum”demişti.
Asla çıkmadı, takılmamıştım zaten tarihe, boş boş konuşuyor sadece
Büyük konuşmuş
Zaten saçmalamasınlar yeter yani artık ona da razıyım

ben 18 yaşındayken 30 yaşında 3 oğlun olucak demişlerdi ne üzülmüştüm. hiç kızım olmayacak mı diye. Uzun vade verenlere inanmıyorum.
Benim de kızım olacaktı şu an ama yok. Evlenmedim de zaten. O yıllar yıllar sonrasını söyleyenlere bende inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…