Nasıl yani. Tarih verdi şu gün olacak diye. O tarihten 3 ay sonrasındayız. 3 ay daha mı bekleyeceğim? Niye net tarih veriyor ki o zaman?ama bi falın çıkıp çıkmadığını anlamak için 6 ay geçmesi lazımmış
Tarih ötelenebiliyomuşNasıl yani. Tarih verdi şu gün olacak diye. O tarihten 3 ay sonrasındayız. 3 ay daha mı bekleyeceğim? Niye net tarih veriyor ki o zaman?
Meral Saydam, Elif Işık Elif Hanzade, Selin İmer, Banu Bahram, Mert Göktürk , Elani Soylu, Destina Eren, Poyraz Kuzey, Eylem Tüzün, Şevval Erdal, Benna, Emre Saygın, Natali geçen haftalar itibariyle komple patladılar. Şimdi Doğa, Arnisa, Tumay, Çağla, İklim, Zeynep Sabah ve Yalena için bekliyorum.Kimler patladı?
Maksimum 6 aylık süreci kapsıyormuş kart fallarıama bi falın çıkıp çıkmadığını anlamak için 6 ay geçmesi lazımmış
Yalena baktırmadığım ama çok merak ettiğim. Baktıranlar durum ve gelecek konusu nasıl acaba?Meral Saydam, Elif Işık Elif Hanzade, Selin İmer, Banu Bahram, Mert Göktürk , Elani Soylu, Destina Eren, Poyraz Kuzey, Eylem Tüzün, Şevval Erdal, Benna, Emre Saygın, Natali geçen haftalar itibariyle komple patladılar. Şimdi Doğa, Arnisa, Tumay, Çağla, İklim, Zeynep Sabah ve Yalena için bekliyorum.
Eyüp deniz için diyorsanız ben kahve baktırdım ona. Onda da beklemelimiyim?Maksimum 6 aylık süreci kapsıyormuş kart falları
Meral saydam, Selin iner, Mert GÖKTÜRK, eylem tüzün,Şevval Erdal,benna, Natali Elif ışık ben de de patlakMeral Saydam, Elif Işık Elif Hanzade, Selin İmer, Banu Bahram, Mert Göktürk , Elani Soylu, Destina Eren, Poyraz Kuzey, Eylem Tüzün, Şevval Erdal, Benna, Emre Saygın, Natali geçen haftalar itibariyle komple patladılar. Şimdi Doğa, Arnisa, Tumay, Çağla, İklim, Zeynep Sabah ve Yalena için bekliyorum.
Kahveyi bilmiyorum ama tarot ve katina için 6 ay demişlerdi.Eyüp deniz için diyorsanız ben kahve baktırdım ona. Onda da beklemelimiyim?
ben 18 yaşındayken 30 yaşında 3 oğlun olucak demişlerdi ne üzülmüştüm. hiç kızım olmayacak mı diye. Uzun vade verenlere inanmıyorum.Maksimum 6 aylık süreci kapsıyormuş kart falları
Yalena'ya baktırdım ben, ruh hallerini, düşünceleri filan söyledi. Benim yaptığım ve adamda olumsuzluk yaratmış şeyleri de söyledi ama katina tarih vermez dedi. Geçmişi, anı ve önümüzdeki olasılıkları söyler dedi. O yüzden beklemedeyim onun için.Yalena baktırmadığım ama çok merak ettiğim. Baktıranlar durum ve gelecek konusu nasıl acaba?
baktırdında mı bekliyosun ? Peki anda iyi olan yokmuydu içlerinde o önemliMeral Saydam, Elif Işık Elif Hanzade, Selin İmer, Banu Bahram, Mert Göktürk , Elani Soylu, Destina Eren, Poyraz Kuzey, Eylem Tüzün, Şevval Erdal, Benna, Emre Saygın, Natali geçen haftalar itibariyle komple patladılar. Şimdi Doğa, Arnisa, Tumay, Çağla, İklim, Zeynep Sabah ve Yalena için bekliyorum.
hahahahhahahahahh sema yaşar mı? sürekli değişiyor. Ama onu hiç bekliyor görmedim hep müsaitBir de her gün fiyat değiştirenler var. Biray Demir 100 tl oluyor bir bakıyorsun 50 tl. Canan şeker 30 tl bir bakıyorsun 100 tl. Ama Sema Yaşar’ı tebrik ediyorum. 90 puana 100 tl. Hiç çizgisini bozmuyor.. anlık fiyat değiştirmiyor..
Eyüp çok keskin bir şekilde bana net tarih vermişti. “Çok eminimbüyük konuşuyorum”demişti.Eyüp deniz için diyorsanız ben kahve baktırdım ona. Onda da beklemelimiyim?
Büyük konuşmuşEyüp çok keskin bir şekilde bana net tarih vermişti. “Çok eminimbüyük konuşuyorum”demişti.
Asla çıkmadı, takılmamıştım zaten tarihe, boş boş konuşuyor sadece
Benim de kızım olacaktı şu an ama yok. Evlenmedim de zaten. O yıllar yıllar sonrasını söyleyenlere bende inanmıyorum.ben 18 yaşındayken 30 yaşında 3 oğlun olucak demişlerdi ne üzülmüştüm. hiç kızım olmayacak mı diye. Uzun vade verenlere inanmıyorum.
Ufuk zaten ayrı bi vaka, binnazda 2 hesabı vardı. Birinde kadın profili vardı, sonra sildi erkek olarak profil yaptı ek olarak. Hayret birşey........Ufuk 70 yapmış
100 tl ye yorum yapıyor adam, kendini övmekten başka bişey yapmıyor. Lak lak muhabbetBüyük konuşmuş
Zaten saçmalamasınlar yeter yani artık ona da razıyım
Natali bana erkek evlat doğuracaksın bu yaz dedi :)))) gülsem mi ??????Benim de kızım olacaktı şu an ama yok. Evlenmedim de zaten. O yıllar yıllar sonrasını söyleyenlere bende inanmıyorum.
bende evlenemedim zaten altı ay içinde de evlenicen diyen yok.Benim de kızım olacaktı şu an ama yok. Evlenmedim de zaten. O yıllar yıllar sonrasını söyleyenlere bende inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?