kadın profili ne ya???????? şakamıUfuk zaten ayrı bi vaka, binnazda 2 hesabı vardı. Birinde kadın profili vardı, sonra sildi erkek olarak profil yaptı ek olarak. Hayret birşey........
Hepsine birçok kez baktırdım, patlayanlarda Benna, Elif Işık, Mert Göktürk iyiydi. Elif Hanzade'de ilk başta iyiydi, sonradan duruma göre konuştuğunu anladım. Yani anı da bilemedi olarak alıyorum onu. Patlamayanlar anı bildiler net zaman da vermediler.baktırdında mı bekliyosun ? Peki anda iyi olan yokmuydu içlerinde o önemli
belki doğurursun halen geç değilNatali bana erkek evlat doğuracaksın bu yaz dedi :)))) gülsem mi ??????
Natalie mi dediNatali bana erkek evlat doğuracaksın bu yaz dedi :)))) gülsem mi ??????
Kuzum imkansız, Nataliye erkek adı verdim, bu kişiyle olacak mı diye, bana hayır bu olmayacak benim dediğim olacak al sana net isim veriyorum dedi : benim sorduğum erkeğin ismini yazmışNatalie mi dediBende tutmadı ama senin için hayırlısı diyeyim :)
Değil, kendim yaşadım ve soğudum cidden bu yorumcudankadın profili ne ya???????? şakamı
Gerçi sevgilin var mıydı ?belki doğurursun halen geç değil
yok artık daha nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKuzum imkansız, Nataliye erkek adı verdim, bu kişiyle olacak mı diye, bana hayır bu olmayacak benim deşiğim olacak al sana net isim veriyorum dedi : benim sorduğum erkeğin ismini yazmış
İsim yazılacaksa ben yazarım demiş heraldeKuzum imkansız, Nataliye erkek adı verdim, bu kişiyle olacak mı diye, bana hayır bu olmayacak benim deşiğim olacak al sana net isim veriyorum dedi : benim sorduğum erkeğin ismini yazmış
Yoktu ki exim bırakmıştıGerçi sevgilin var mıydı ?
Zeren yıldız mı? Bence uzak durun. Falla uzaktan yakından ilgisi yok. Dalga geçiyor sanki.Şu Zeren'i deneyen var mı, 20 TL yapmış. Yazayım mı onu da kenara kriz anları için
evet belki isim benzerliğidir falanİsim yazılacaksa ben yazarım demiş heraldeGeçmiş olsun ama biz yine de senin için iyi düşünelim
Ben zaten faları bıraktım hayatımı düzeme soktum eksim geldi def ettimİsim yazılacaksa ben yazarım demiş heraldeGeçmiş olsun ama biz yine de senin için iyi düşünelim
karmaaaa sana şimdi kimler çıktı ben anlamadım. Benim kafadan mısın sende ?Zeren yıldız mı? Bence uzak durun. Falla uzaktan yakından ilgisi yok. Dalga geçiyor sanki.
Hiç denememiştim onu, denemeyeyim de o zaman. Teşekkür ederimZeren yıldız mı? Bence uzak durun. Falla uzaktan yakından ilgisi yok. Dalga geçiyor sanki.
herkese baktırdınmı yanikarmaaaa sana şimdi kimler çıktı ben anlamadım. Benim kafadan mısın sende ?
Uzak dur bende denedim, 4 dakika yorumladı.Hiç denememiştim onu, denemeyeyim de o zaman. Teşekkür ederim
Kesin gizli gizli baktırıyosundurBen zaten faları bıraktım hayatımı düzeme soktum eksim geldi def ettim
Baktırmağım Sema Yaşar var bekliyorum düşsün diyeherkese baktırdınmı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?