İnşallah çok önemli bişey değildir iş konusu ve umarım hemen düzelir özgecem.Rezzan kiraz çok ünlü bi astrolog.Ama tarotta bakıyor.Hani şu saçları sarı kıvırcık olan,enteresan takılar takan,uzuuuunnn tırnaklı kadın.Kendisini severim ama hep sempatim vardı,sıcak samimi gelmiştir bana hep.Ayy burdayım alcanzarcim...derya ablanin sitesini kesfetmekle mesguldum..ne guzel bedavaymis bütün falla bakriyorum :))) rezzan ablaya fal gonderdim site sorunlu giremiyorum((( bu arada kizlarrr rezzan kiraz kim nerden cikti ismi cok tanidik geldi... ayyy bugun isle ilgili canim sıkkın. Bugünlerde benim adami unuttum işe sardim Allah zeval vermesin onceden benim adam aklimdan cikmazdi simdide is aklimdan cikmiyor..
İnşallah çok önemli bişey değildir iş konusu ve umarım hemen düzelir özgecem.Rezzan kiraz çok ünlü bi astrolog.Ama tarotta bakıyor.Hani şu saçları sarı kıvırcık olan,enteresan takılar takan,uzuuuunnn tırnaklı kadın.Kendisini severim ama hep sempatim vardı,sıcak samimi gelmiştir bana hep.
Çıkan çıkmayan fallar konuşuluyordu da bende yıllar önce ablamın rezzan kiraza baktırdığı faldan bahsettim. Astrolog, tv'ye falanda çıkıyor sarı saçlı,zayıf,gözlüklü
Kızlar bu Nesibeyi nasıl yakalayacağım siteye yazdım dönmediler bekliyorum hala gelmedi ta mayısta baktırabildim dediği çıktı şimdi bulamıyorum yardım edermisiniz? :2:
Ay tamam hatirladim canlarim evet bende cok sevimli bulurum kendisini ya aslinda fiyatini ogrensek boylede zaten ben son 5 ayda 3, 000 rahat vermisimdir para. En azindan saglam bi kisiye bi defa baktiriz)) kizlar yok oyle bi para veriyormusuz kadinla enerjimiz uyusmuyormus:)))(
İletişim bilgilerini bulmak zor olur bence, yok çok şükür ben son 1 yılda en fazla 50 tl vermişimdir fal için, 3 kez tarot baktırdım 1 yılda, sanırım iyi durumdayım
Facebook dan takip edeceksin canım..oraya yazıyor girmeden önce..
Defne diyorum, şaşırdım diyorum... Hayatımdaki insanı bu kadar iyi çözümleyebilmesi, aramızda geçen bir konunun ayrıntısını bilmesi...
Bir 5 ay yeter bana bu fal sanırım
Defne kim bebek
kızlar sizin önereceğiniz biri var mı?? mayısta nesibenin söylediklerini yaşadım şimdi başka biri var mı baktırabileceğim okudum ama çok isim var bilemedim
Ya ben çok fazla falcı önermeyi bazen istemiyorum.Çünkü önerdiğim falcıdan baktıran kişi memnun kalmadığında üzülüyorum sebep oldum diye.Yoksa tabiki tavsiye edilebilir bikaç isim çıkar herhalde.
Vallaha ben hep tarot baktırdığım ićin bu yazıcağım isimleride tarot üzerinden değerlendirdim.Falsepetinden Melek,Barış,Zeus ve Taha yı deneyebilirsiniz.Ama dediğim gibi kahveleri nasıldır bilmiyorum.Bunlar benim tarafsız yorum yaptıklarına inandığım falcılar.Pembe tablocu değiller ,insanı depresyonada sokmuyolar.Karar sizin.alcanzar önersene canım ben ve bi kardeşim gibi ykın arkadaşım Nesibeyi kovalıyoruz ama avantajlı olduğu içn falsepetnden pket aldık önerde birine daha baktıralım ama kahve olsun
Yok canım Zeus un bendeki falı kısa değil.Yeni baktırdım o yüzden çıkan bişey yok.Ama dediğin gibi kısa olması kötü fal demek değil,kısa öz olsun ama çıksın.kızlarrrr zeusun falı cıkan varmııı yaa cok kısa bakmışş ne bılıyım o sıtede o kadar emek harcayan ınsan var melek nesıbe dıger bayanın adını unttum hee defnee onuda severımm keske kredım vardı ona baktırsaydım durmadan kardeşimd eyıp durmuss yaa tabıkı kısa olması demek cıkmıycak demek degıl ama beklemıyodum oylee bısey yasayan varsa yada dedıklerı tutarlı olan yazsın :S bu arada defne gercekten ıyı fallarda karşıdakını analızde banada yardımcı olmuştu bılmıştı,rezzan ablaya baktırmıştım verdıgı tarih gectı bu arada meleğin bi dediğinide yaşıyorum bıtaneleri isle ilgili diger duruma var bu ara ıpın ucunu kacırdım :))))
Vallaha ben hep tarot baktırdığım ićin bu yazıcağım isimleride tarot üzerinden değerlendirdim.Falsepetinden Melek,Barış,Zeus ve Taha yı deneyebilirsiniz.Ama dediğim gibi kahveleri nasıldır bilmiyorum.Bunlar benim tarafsız yorum yaptıklarına inandığım falcılar.Pembe tablocu değiller ,insanı depresyonada sokmuyolar.Karar sizin.
hoşgeldinMelek cok negatif bir kadın 2 kez baktırdım ona bana dediği olumsuz durum çok güzel olumlu oldu sevmiyorum onu ama barış zeus taha demedim deniyim onları sağol canım yorumlarımı yazarım benide alın aranıza
Bak Barış online demiş Tolin,istersen baktır.Aramızdasın tabikide canıımm.Yorumunu merakla bekliyoruz.Melek cok negatif bir kadın 2 kez baktırdım ona bana dediği olumsuz durum çok güzel olumlu oldu sevmiyorum onu ama barış zeus taha demedim deniyim onları sağol canım yorumlarımı yazarım benide alın aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?