Bende bıraktım sözde ama hala acil durumlar için kenara isimleri yazıyorum . Umarım tamamen kurtulurumBen zaten faları bıraktım hayatımı düzeme soktum eksim geldi def ettim
hahahahhahahha ben baktırdım 35 ken bişey kaybetmemişsin ama sen dene yine de :) erkek arkadaşımla farklı ülkelerdeyiz dedim. aranızda mesafe var gibi diyerek başladıBaktırmağım Sema Yaşar var bekliyorum düşsün diye
Gerçekten mi , ben o zaman Binnaz'dan şüphelenmekte haklıyımUzak dur bende denedim, 4 dakika yorumladı.
Natalinin 2 hesabı var binnazda iki yorum aynı geldi banaAybüke ve Natalı aynı kişiler
Bak yazayım da biraz ilgi çeksin. Gül çelik fena değil. Kadının fiyatı 30 tl. Bence baktırılır sanki..ben baktırdım bu fiyata iyi gibi geldi bana.hahahahhahahha ben baktırdım 35 ken bişey kaybetmemişsin ama sen dene yine de :) erkek arkadaşımla farklı ülkelerdeyiz dedim. aranızda mesafe var gibi diyerek başladıdüşün artık.
HaklısınGerçekten mi , ben o zaman Binnaz'dan şüphelenmekte haklıyım
reyting yükseltiyosun ama sen böyle. Ben yarın liste yapıcam. çıkanlar, çıkmayanlar, çıkmasada sevdiklerim, çıksada nefret ettiklerim falan diye. En egolusu, en tatlısı, en paragözü falan..Bak yazayım da biraz ilgi çeksin. Gül çelik fena değil. Kadının fiyatı 30 tl. Bence baktırılır sanki..ben baktırdım bu fiyata iyi gibi geldi bana.
Ayneeen !!! Yağmur Tekinin de iki hesabı varGerçekten mi , ben o zaman Binnaz'dan şüphelenmekte haklıyım
kimin iki hesabı yok ??? öyle sormak lazım sanaAyneeen !!! Yağmur Tekinin de iki hesabı var
İtiraf ediyorum hasibeyi denedim en son kredileri bitirmek için ama artık tövbeKesin gizli gizli baktırıyosundur
12 den sonra indirsin fiyatı ya daSema Yaşar duy beni. 100 tl valla o puana çok. Bak düşür fiyatı daha çok bakıp puanını yükseltirsin. Halk günü yap sen de mesela.
kimin iki hesabı yok ??? öyle sormak lazım sana
benimde hislerim kuvvetli bak bende mi yorumcu olsamİtiraf ediyorum hasibeyi denedim en son kredileri bitirmek için ama artık tövbe
Asenat için ne diyorsun peki? Sen kesin baktırmışsındır. Benden çok farkın yok gibibenimde hislerim kuvvetli bak bende mi yorumcu olsamdurugörüyle başlamak istiyorum, isteyen gelsin özelden
kendisini severimde en son asla bir kadın yok çokseviyo seni dedi. telde kadın kız resmleri gördüm dedim. yok dedi ben görmedim. e ben gördüm dedim. Yok diyo. Yanlış görmüşüm demekkiAsenat için ne diyorsun peki? Sen kesin baktırmışsındır. Benden çok farkın yok gibi
boşver ya onlar da olmasa hayat geçmezyazıklar olsun verdiğim paralar girsin.......
üç saattir ? peki nasıl hissedityosun, titreme falan varmı? bende hafif hafif başladıBak bence şöyle yapalım fal krizi gelen yazsın buraya. Bak ben 3 saattir fal atmadım. Çok eğlendim hatta
Ciddiye alma diyorsun yanikendisini severimde en son asla bir kadın yok çokseviyo seni dedi. telde kadın kız resmleri gördüm dedim. yok dedi ben görmedim. e ben gördüm dedim. Yok diyo. Yanlış görmüşüm demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?