Binnaz Abla

hahahahhahahha ben baktırdım 35 ken bişey kaybetmemişsin ama sen dene yine de :) erkek arkadaşımla farklı ülkelerdeyiz dedim. aranızda mesafe var gibi diyerek başladı düşün artık.
Bak yazayım da biraz ilgi çeksin. Gül çelik fena değil. Kadının fiyatı 30 tl. Bence baktırılır sanki..ben baktırdım bu fiyata iyi gibi geldi bana.

Bak yazayım da biraz ilgi çeksin. Gül çelik fena değil. Kadının fiyatı 30 tl. Bence baktırılır sanki..ben baktırdım bu fiyata iyi gibi geldi bana.
reyting yükseltiyosun ama sen böyle. Ben yarın liste yapıcam. çıkanlar, çıkmayanlar, çıkmasada sevdiklerim, çıksada nefret ettiklerim falan diye. En egolusu, en tatlısı, en paragözü falan..

Sema Yaşar duy beni. 100 tl valla o puana çok. Bak düşür fiyatı daha çok bakıp puanını yükseltirsin. Halk günü yap sen de mesela.

Bak bence şöyle yapalım fal krizi gelen yazsın buraya. Bak ben 3 saattir fal atmadım. Çok eğlendim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…