Çok iyiyimüç saattir ? peki nasıl hissedityosun, titreme falan varmı? bende hafif hafif başladı
valla benimle aynı ölçüde sık fal baktırıyosan kimseyi ciddiye alma zaten. ben kendim seçmiyorum artık akrşımdakine seçtiriyorumCiddiye alma diyorsun yani
zeren yıldız duymuş seni 20 tl yapmışSema Yaşar duy beni. 100 tl valla o puana çok. Bak düşür fiyatı daha çok bakıp puanını yükseltirsin. Halk günü yap sen de mesela.
O zaten 20 tl ben Sema Yaşar istiyorum.inatla düşürmüyor.zeren yıldız duymuş seni 20 tl yapmış
Sema Yaşar duy sesimizi !!!!!!!O zaten 20 tl ben Sema Yaşar istiyorum.inatla düşürmüyor.
Mert GÖKTÜRK copy pasteeeee yapmaktan vazgeç burayı okuyorsan. NetSema Yaşar duy sesimizi !!!!!!!
O nerden çıktı şimdiMert GÖKTÜRK copy pasteeeee yapmaktan vazgeç burayı okuyorsan. Net
Mert benim 300 tl mi yedi helal etmiyorumO nerden çıktı şimdi
Kadının bir kere fal baktığını görmedim. İnatla 100 tl..Sema Yaşar duy sesimizi !!!!!!!
Birincisi hata ikiden sonrası tercih yalnızMert benim 300 tl mi yedi helal etmiyorum
Terk edilmiştim çok kötüydüm, ama sorun o değil sorun arkadaşıma da aynı yorumu yapması, karşılaştırdık copy paste.Birincisi hata ikiden sonrası tercih yalnızkarıştırmayalım kelebek
O yasak ilişkiye bakmıyo o yüzden hiç görmüyosun. Hiç normal ilişki yaşayan yok demekki koca sitedeKadının bir kere fal baktığını görmedim. İnatla 100 tl..
Kime helal ediyosun ?Terk edilmiştim çok kötüydüm, ama sorun o değil sorun arkadaşıma da aynı yorumu yapması, karşılaştırdık copy paste.
Yinede helal etmiyorum.
Aysunu ben denemiştim, şimdi ben yazın terk edildim, ve deli gibi fal baktırdım hepsine. Aysun bana çok alakasız yorum yaptı adamın evli olduğunu çocuğu olduğunu söyledi. Yoktu öyle bi durum, şikayet ettim iade ettilerAysun arslan 100 tl.. hiç duymadım azını. İndirin dedikçe yükseliyor fiyatlar şaka gibi.
Torpillimisin sen ben o kadar şikayet ettim hiç iade eden olmadı.Aysunu ben denemiştim, şimdi ben yazın terk edildim, ve deli gibi fal baktırdım hepsine. Aysun bana çok alakasız yorum yaptı adamın evli olduğunu çocuğu olduğunu söyledi. Yoktu öyle bi durum, şikayet ettim iade ettiler
Şimdi Sezarın hakkını vermem lazım, terk edildikten sonra hepsine fal attım hepsi geri dönüş var dediler.Kime helal ediyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?