Binnaz Abla

Torpillimisin sen ben o kadar şikayet ettim hiç iade eden olmadı.
Ben 3 şikayet ettim, hep iade ettiler,
Elif bana duru görü baktı ve dalga geçmişti benle yorumda ben ağlarken dalga geçerek yorum yaptı ve erkeğin tavrına resmen gülerek kahkaha attı........ o kadınında kara listeme aldım

sende hep heycanlandırıyosun dökücem diye, sonuç sıfır

Ben yorumcuların bütün bilgileri alıp öyle yorum yaptığını düşünmeye başladım ya bütün fallarımızı görebiliyorlar ya da birbirlerine haber veriyorlar. Bu kadar benzer yorum yapmaları çok zor

Elif, benim de kara listemde. İlk yorumda tutturdu diye çok inandım. Tekrar gidince tavrı bende şüphe uyandırdı, yanlış bir bilgi verdim. Verdiğim bilgi üzerinden bir yorum yaptı. Bilginin yanlış olduğunu bile anlayamadı

Medyum var canım sitede Firuze aydın dene istersen :)
Eğer daha önce Fahriye Işıksaçana baktırdıysanız medyum durumu biraz değişir, Fahriyenin canlıda benden aldığı lafları telefonda Firuze bana satmıştı buradan bir arkadaş da o dönem söylemişti Fahriye benim üstadım mı öyle saçma sapan bir şey demiş

günaydın kızlar,

Sema Yaşar ı merakedenler falı detaylı olmuyor çok iyi değil kısacık ve verdiği vade bende patladı ama yorum tarzı idare eder ..

sanırım Elif Hanzade de sorulmuş bence o hisli birisi ama fala bakarken özen göstermiyor o yüzden ondanda yorum almak isteyenlere bilgi..

Fahriye ve Firuze ikisinede hiç ısınamadım zaten 1 defa yorum aldım tekrarı asla olmaz :))

firuze cetin mi birisi vardi hayatimda görüp görebilecegim eennnnn sallamasyon fali bakmisti bana yil olarak 2014 civari olmali ... o zamanlar sevgilim falan yok ex diyebilecegim biri de yok haliyle ask is olarak fal atmistim tatile gidecekmisim tatilde hayatimin askini bulucakmisim ve bununla da kalmayip restoran acacakmisiz keske iade alsaydim .. parama yazik olmus .simdi görpyorum ayni yorumcular hala binnazda bana göre binnaz abla bitmis bir site fal acisindan yorumcu kalitesine tellwe gibi önem vermisyor ikiside ayni kaliteli yorumcu gelir mi gelir elbette ama ayirt etmek icin tüm falcilara fal atmak lazim ne gerek var yani....
bi site kuruyosan ve fal üzerine ise neden yorumculari test ederek almiyorlar her önüne gelen falci oluyor ?

Binnaz'da tee 2013 senesinde Elmas Sezer, Elif Işık, Benna Küçüker'i denemişim. Çoğu ses kaydı dinlemek hiç içimden gelmedi ama çıkmadı ki dedikleri ben yine buradayım Benna sanırım uygulamanın en eskilerinden bu arada

Elmas sezer en eski canım.elif ışık ve ben na sonradan dahil oldu.meralmsaydam da ilk lerdendir

Berguzar'i bekliyorum kac gundur online olmuyorrr

selam canım kaç gündür seni göremedim :) sana evremdamlayı soracaktım falı nasıl gidiyor sende çıkan gelişmeler varmı? evremdamladan yorum aldım yorum tarzını beğendim açıkçası ama sendeki gidişatı merakediyorum dediği gibimi olan şeyler varmı?

Mart sonu ciddi bir konusma demisti ama tam tersi iletisim kesildi canim gerci daha Mart sonuna var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…