Ben 3 şikayet ettim, hep iade ettiler,Torpillimisin sen ben o kadar şikayet ettim hiç iade eden olmadı.
sende hep heycanlandırıyosun dökücem diye, sonuç sıfırŞimdi Sezarın hakkını vermem lazım, terk edildikten sonra hepsine fal attım hepsi geri dönüş var dediler.
Dilek Zeynel başka bi yorumcudam bilgilerimi alarak bana yorum yapmıştı mesela bu emin bir kaynak......
Hepsi evlendirdi beni geri dönüş var dedi.
Doğa bana ekim de yon geri dönüş mönüş diye bir yorum yaptı erkeğin takıldığı kız var dedi. Gözüm açıldı, gerçekleri de öğrendim. Hayatıma devam ettim, erkek döndü ama kabul etmedim.
Aslında listem uzun.
Çok sahte yorumcular var, dökmem zaman alır
sende hep heycanlandırıyosun dökücem diye, sonuç sıfır
Yani Doğa bilmiş peki geri gelecek demiş miydi o da?Utanıyorum çünkü binnazın bütün yorumcularını denedim.......
Ben yorumcuların bütün bilgileri alıp öyle yorum yaptığını düşünmeye başladım ya bütün fallarımızı görebiliyorlar ya da birbirlerine haber veriyorlar. Bu kadar benzer yorum yapmaları çok zorŞimdi Sezarın hakkını vermem lazım, terk edildikten sonra hepsine fal attım hepsi geri dönüş var dediler.
Dilek Zeynel başka bi yorumcudam bilgilerimi alarak bana yorum yapmıştı mesela bu emin bir kaynak......
Hepsi evlendirdi beni geri dönüş var dedi.
Doğa bana ekim de yok geri dönüş mönüş diye bir yorum yaptı erkeğin takıldığı kız var dedi. Gözüm açıldı, gerçekleri de öğrendim. Hayatıma devam ettim, erkek döndü ama kabul etmedim.
Aslında listem uzun.
Çok sahte yorumcular var, dökmem zaman alır
Elif, benim de kara listemde. İlk yorumda tutturdu diye çok inandım. Tekrar gidince tavrı bende şüphe uyandırdı, yanlış bir bilgi verdim. Verdiğim bilgi üzerinden bir yorum yaptı. Bilginin yanlış olduğunu bile anlayamadıBen 3 şikayet ettim, hep iade ettiler,
Elif bana duru görü baktı ve dalga geçmişti benle yorumda ben ağlarken dalga geçerek yorum yaptı ve erkeğin tavrına resmen gülerek kahkaha attı........ o kadınında kara listeme aldım
Canım,ana konu ile ilgili değil ama paylaşıyım dedim; küçük bir detay çıktı, parçalar halinde,az miktarda para geçicek eline dedi.. Bir parça geçti.Sana neler dedi,ne çıktı..? Vade verdi mi?Ben de baktirdim ve yakın vadedekiler gerçekleşmeye başladı bakalım diğerlerini de bekliyorum :)
Eğer daha önce Fahriye Işıksaçana baktırdıysanız medyum durumu biraz değişir, Fahriyenin canlıda benden aldığı lafları telefonda Firuze bana satmıştı buradan bir arkadaş da o dönem söylemişti Fahriye benim üstadım mı öyle saçma sapan bir şey demişMedyum var canım sitede Firuze aydın dene istersen :)
Elmas sezer en eski canım.elif ışık ve ben na sonradan dahil oldu.meralmsaydam da ilk lerdendirBinnaz'da tee 2013 senesinde Elmas Sezer, Elif Işık, Benna Küçüker'i denemişim. Çoğu ses kaydı dinlemek hiç içimden gelmedi ama çıkmadı ki dedikleri ben yine buradayımBenna sanırım uygulamanın en eskilerinden bu arada
Ama bir bildikleride yok bence :)Elmas sezer en eski canım.elif ışık ve ben na sonradan dahil oldu.meralmsaydam da ilk lerdendir
Tarotta Arnisa Bahadır, Pelin Bilge öneriyorum.Falcı önerir misinizx :)
Bi de enerjin tutarsa Elfin Demet iyidirFalcı önerir misinizx :)
Evet o ayrı mesele.....:))Ama bir bildikleride yok bence :)
Berguzar'i bekliyorum kac gundur online olmuyorrr
Mart sonu ciddi bir konusma demisti ama tam tersi iletisim kesildi canim gerci daha Mart sonuna var dahaselam canım kaç gündür seni göremedim :) sana evremdamlayı soracaktım falı nasıl gidiyor sende çıkan gelişmeler varmı? evremdamladan yorum aldım yorum tarzını beğendim açıkçası ama sendeki gidişatı merakediyorum dediği gibimi olan şeyler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?