Binnaz Abla

Ben de iki defa yorum aldım son söylediği bir şey oldu o yüzden tekrar yorum almak istedim yien, hem gelisme oldu hem 20 gun gecti . ben de cuma gecesi yakalamıştım ama bekleyemiyorum bir an önce baktırmak istiyorum ona

Ben de iki defa yorum aldım son söylediği bir şey oldu o yüzden tekrar yorum almak istedim yien, hem gelisme oldu hem 20 gun gecti . ben de cuma gecesi yakalamıştım ama bekleyemiyorum bir an önce baktırmak istiyorum ona
ben ilk kez Bergüzar yakaladım soruyu sorarken cevrimdisi oldu böyle saçma bir şey görmedim 1 dk. içinde kredileri bitirip uygulamayı sildim

Ay gerçekleşen şey çok özel değilse neydi ki☺yani arar mi döner mi gibi birsey miydi birde size zaman vermismiydi?

ben ilk kez Bergüzar yakaladım soruyu sorarken cevrimdisi oldu böyle saçma bir şey görmedim 1 dk. içinde kredileri bitirip uygulamayı sildim
Ben hep kolay yakaladim canim, hatta bir keresinde sayfasına gittiğim an o da online olmuştu, Berguzar’la bizim enerjimiz tuttu ama az giriyor. Bir ara ben Elfin’i böyle 10 gün yakalayamamıştım bastığım an meşgul oluyordu.

U
Ay gerçekleşen şey çok özel değilse neydi ki☺yani arar mi döner mi gibi birsey miydi birde size zaman vermismiydi?
En son ufak bir tartışma demişti kavga değil ama o da aynı şekilde demişti, tartışmayı net hissediyorum diye belki bir fikir ayrılığı vs şekline. Anda da çok iyiydi onun dışında aslında gelecekle ilgili fazla bir öngörüsü veya bir yorumu olmamıştı o yüzden de bir kere daha atmak istedim.

teşekkür ederim evet bendede anda çok iyiydi tahminleriminde yanilmadigimi berguzar aral ile anlamis oldum..hatta tartışma olacağını bana da yazmış hiç iletişim yokken bir mesaj attım ve tartıştık. ben gece attım falı sabah tartıştık..yarım saat sonra sonra falim geldi ..okuyunca dedim icimden daha az önce tartıştık.

Mart sonu ciddi bir konusma demisti ama tam tersi iletisim kesildi canim gerci daha Mart sonuna var daha
Canım falın çıkar diye çok umutluyum..
Benim vade çok yaklaşıyor.. yani stres olmuyorum desem yalan olur... Ayy umarım seninki çıkar, böyle banada Umut oluyor.. sen tartışmayı görmedi iletişim kesildi değince, aklım karıştı

bende size özel olmasa sormak istedim sizde neyi bildi

Evremdamla bana bilmişti aslında anda henüz de Mart bitmedi çıkadabilir canım moralini bozma, ayrıca bana çıkmasa da sana çılar belli olmaz bu fal işi

Şimdi Binnaz'a baktım. Elif Hanzade 0 kişiydi, bir an 15 TL yaptı. 5 kişi oldu ve çevrimdışı şu an. Burayı okuyup da mı yaptı acaba

Günaydın canlar yeni bir uygulama buldum FALCIHANE diye sesli yorum yapıyor günlük 1 ücretsiz hak veriyor bence güzel onu deneyin isterseniz can sıkıntısından fal baktırmak için iyi bence hem parada ödememiş oluruz paralı baktırdıklarımızın %90 neredeyse çıkmıyor zaten olan bizlere oluyor deryaabla ve falaladdin gibi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…