Binnaz Abla

Kızlar ben yıldızname.com.tr uygulamasından hiç memnun kalmadım. Hediye krediyi siliyor bir süre sonra. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Benim kredi de silinmisti, paralı baktirmistim bergüzar a, hoş o da çıkmamıştı zaten. Kapabakalim da Gülten şen var öneririm, 20tl ye bakıyor, dediklerini yasadim. Üye olunca kredi yüklüyorlar

bergüzar a yaza yaza 40 tl yaptık ve zaten kapılmıyor
Aslinda verdigi emek uzun uzun bakmasi 40 tl olmasina sasirmadim ben. Bu arada ben yine sayfasina gittigimde refresh yaptim ve dun yine yakaladim, oyle kolay denk geliyor bana yine begendim guzel bakmis ama biraz olumsuzdu benim yorumum, bana zaten cok net seyler soylemiyor gelecekten ziyade mevcut durumu anlatiyor, zaten durum da biraz olumsuz ve belirsiz benim.

Daha önce eylem turan a baktirdigimi söylemiştim verdiği vadenin biri bugün biri iki gün sonra bakalım çıkacak mı .Namık diğer nakta

iyi günler arkadaşlar çok acil fikir istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Deniz Kara'ya fal baktıran varmı aranızda binnazablada 200 kredim var ya Deniz Kara yada Merve Katre ikisinden birinden yorum almak istiyorum baktıran varmı aranızda

Valla istediğinize baktırın genelde %100 hicbirsey çıkmıyor burda begenilende sizin enerjiniz tutmayabiliyor. .

Valla istediğinize baktırın genelde %100 hicbirsey çıkmıyor burda begenilende sizin enerjiniz tutmayabiliyor. .
Çok teşekkür ederim canım haklısın vallaha hiçbiri %100 çıkmıyor o zaman online yakaladığım ilk kişiye atayım hediye kredilerimi de bitireyim artık.

Daha önce eylem turan a baktirdigimi söylemiştim verdiği vadenin biri bugün biri iki gün sonra bakalım çıkacak mı .Namık diğer nakta
Nakta ya ocak sonunda baktirmıstım 21 mart demişti geçti.o günlerde tekrar baktırdim temmuz ağustos dedi....eledim o nu da...Bana çıkmamıştı. ..soğudum artık bayaa fallardan da falcilardan da..

Nakta ya ocak sonunda baktirmıstım 21 mart demişti geçti.o günlerde tekrar baktırdim temmuz ağustos dedi....eledim o nu da...Bana çıkmamıştı. ..soğudum artık bayaa fallardan da falcilardan da..
Nakta bana da olmadi zaten bir kere zor dinleyip bitirdim ses kaydini, negatif enerjisi var o kadinin neden bilmem.

Appstore'da cikmiyor :/

Bilmiyorum ki canım ben Google Play Store'den indirdim FALCIHANE - Sesli Fal uygulamanın adı böyle,hem yazılı hemde sesli yolluyor fal yorumlarını

Bana cikan mesela Medyum Fatima, Gizem Hatun bunlar ask degil ama diger konularda bildiler. Elfin Demet ve Doga Dan soylediklerini yasadim, en tutatlilari bunlar tabi arada cikmayan seyler olabiliyor, Tellwe Banu Yilmaz her defasinda bildigi seyler oluyor bana ve ilginc nokta atislari yapiyor bence gercekten hisleri var ama enerji uyunca cunku sevmeyen de var, Yildizname Berguzar Aral'i da begeniyorum gelecek tam bilemiyorum ama ozellikle anda cok iyi, detayli ve uzun yorumluyor.

Doğa dan ve elfin i ben de severim ama onlarda çıkmadı henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…