Yorumlarınızı bekliyoruz o haldeBen :)
Galiba Bergüzar hepsinden iyiymiş ben denemedim ama bu ara herkes onu yazıyor. Binnaz için ise bende hepsi patladı. Kendi adıma artık kimseyi önermiyorum .Arkadaslar eski sevgilimle ilgili bir sey soracagim, iyi bir isim onerir misiniz?
Galiba Bergüzar hepsinden iyiymiş ben denemedim ama bu ara herkes onu yazıyor. Binnaz için ise bende hepsi patladı. Kendi adıma artık kimseyi önermiyorum .
Kızlar ben yıldızname.com.tr uygulamasından hiç memnun kalmadım. Hediye krediyi siliyor bir süre sonra. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Aslinda verdigi emek uzun uzun bakmasi 40 tl olmasina sasirmadim ben. Bu arada ben yine sayfasina gittigimde refresh yaptim ve dun yine yakaladim, oyle kolay denk geliyor bana yine begendim guzel bakmis ama biraz olumsuzdu benim yorumum, bana zaten cok net seyler soylemiyor gelecekten ziyade mevcut durumu anlatiyor, zaten durum da biraz olumsuz ve belirsiz benim.bergüzar a yaza yaza 40 tl yaptık ve zaten kapılmıyor
Valla istediğinize baktırın genelde %100 hicbirsey çıkmıyor burda begenilende sizin enerjiniz tutmayabiliyor. .iyi günler arkadaşlar çok acil fikir istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimDeniz Kara'ya fal baktıran varmı aranızda binnazablada 200 kredim var ya Deniz Kara yada Merve Katre ikisinden birinden yorum almak istiyorum baktıran varmı aranızda
Çok teşekkür ederim canımValla istediğinize baktırın genelde %100 hicbirsey çıkmıyor burda begenilende sizin enerjiniz tutmayabiliyor. .
deniz kara fosiyi günler arkadaşlar çok acil fikir istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirimDeniz Kara'ya fal baktıran varmı aranızda binnazablada 200 kredim var ya Deniz Kara yada Merve Katre ikisinden birinden yorum almak istiyorum baktıran varmı aranızda
Çok teşekkür ederim canımdeniz kara fos
Nakta ya ocak sonunda baktirmıstım 21 mart demişti geçti.o günlerde tekrar baktırdim temmuz ağustos dedi....eledim o nu da...Bana çıkmamıştı. ..soğudum artık bayaa fallardan da falcilardan da..Daha önce eylem turan a baktirdigimi söylemiştim verdiği vadenin biri bugün biri iki gün sonra bakalım çıkacak mı .Namık diğer nakta
Nakta bana da olmadi zaten bir kere zor dinleyip bitirdim ses kaydini, negatif enerjisi var o kadinin neden bilmem.Nakta ya ocak sonunda baktirmıstım 21 mart demişti geçti.o günlerde tekrar baktırdim temmuz ağustos dedi....eledim o nu da...Bana çıkmamıştı. ..soğudum artık bayaa fallardan da falcilardan da..
Günaydın canlaryeni bir uygulama buldum FALCIHANE diye sesli yorum yapıyor günlük 1 ücretsiz hak veriyor bence güzel onu deneyin isterseniz can sıkıntısından fal baktırmak için iyi bence hem parada ödememiş oluruz paralı baktırdıklarımızın %90 neredeyse çıkmıyor zaten olan bizlere oluyor deryaabla ve falaladdin gibi değil bence
Nakta bana da olmadi zaten bir kere zor dinleyip bitirdim ses kaydini, negatif enerjisi var o kadinin neden bilmem.
Size çıkan bi falcı varmı pekiNakta bana da olmadi zaten bir kere zor dinleyip bitirdim ses kaydini, negatif enerjisi var o kadinin neden bilmem.
Doğa dan ve elfin i ben de severim ama onlarda çıkmadı henüz...Bana cikan mesela Medyum Fatima, Gizem Hatun bunlar ask degil ama diger konularda bildiler. Elfin Demet ve Doga Dan soylediklerini yasadim, en tutatlilari bunlar tabi arada cikmayan seyler olabiliyor, Tellwe Banu Yilmaz her defasinda bildigi seyler oluyor bana ve ilginc nokta atislari yapiyor bence gercekten hisleri var ama enerji uyunca cunku sevmeyen de var, Yildizname Berguzar Aral'i da begeniyorum gelecek tam bilemiyorum ama ozellikle anda cok iyi, detayli ve uzun yorumluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?