Sonrada bence uygulamayı silinben öyle yaptım ve ciddi anlamda kredi kartı borcumdaa ciddi düşüş yaşiyorumaman 20 tl den ne olacakki diye başlıyorum, sonra o 20 tl oluyor en büyük banknotciddi para bakmayın gülüyorum ama yapacak birsey yokÇok teşekkür ederim canımhaklısın vallaha hiçbiri %100 çıkmıyor o zaman online yakaladığım ilk kişiye atayım hediye kredilerimi de bitireyim artık.
Fal krizleri için iyiymiş , az önce denedim. TeşekkürlerBilmiyorum ki canım ben Google Play Store'den indirdim FALCIHANE - Sesli Fal uygulamanın adı böyle,hem yazılı hemde sesli yolluyor fal yorumlarını
Bilmiyorum ki canım ben Google Play Store'den indirdim FALCIHANE - Sesli Fal uygulamanın adı böyle,hem yazılı hemde sesli yolluyor fal yorumlarını
Silicem zaten canım ben zaten 1 sene bile olmadı binnazabla uygulamasını kullanalı açıkçası pek beğenmedim sadece günlük hediye kredi durumu güzel,şu son kredilerimi de bitirip silicem zaten onu deneyeyim şunu da bunuda derken merakım yüzünden habire para ödüyorum fallara boş yere canımSonrada bence uygulamayı silinben öyle yaptım ve ciddi anlamda kredi kartı borcumdaa ciddi düşüş yaşiyorumaman 20 tl den ne olacakki diye başlıyorum, sonra o 20 tl oluyor en büyük banknotciddi para bakmayın gülüyorum ama yapacak birsey yok
Rica ederim canım tutmasada olur zaten yeterki fal baktırma isteğimiz gitsin o anlık krizi atlatsak yeterliFal krizleri için iyiymiş , az önce denedim. TeşekkürlerTek bir cümlesi bile tutmadı ama krizim geçti
Aynen öyle canım hiç yoktan iyidir yeni uygulamalar bulmak gerek Binnaz abla uygulamasından bugün iyice soğudum ya 2 falcı ismi yazdım fikir istedim baktıran varmı diye,maşAllah daha iyimi kötümü fikirler yazılmadan falcılardan biri 175 krediden 500 krediye yükseltmiş kredisiniAy dun bende indirdim. Ama tum ihtimalleri siralamis gibiydi. Yinede en kotu anlarda yardimci olabilir
asenatin hisleri var mı yoksa kart okuyucusu mu ilk falinda kartlar güzel geldi iyi şeyler dedi daha sonra ki falında ters gelen kartlar vardı tuhaf konuştu kendi ile celisti bariz bir sekildeBurada yazılanları gördükçe ve de baktırdığım fallar fos çıkınca Binnaz’dan ben de aşırı soğudum. Sadece son bir kez Asenat’a baktıracağım. Çünkü kimsenin demediği bir şeyi söylemişti ve söylediği şey çıktı şok oldum. Acayip hisli bir kadın. Onun dışında hediye krediler biriktikçe baktırırım artık.
Ayrıca FAL HOCASI uygulamasını kullanan var mı aranızda? Gerçekçi, hisli dediğiniz bir yorumcu var mı? Fiyatları da binnaza göre gayet uygun.
Bu durumu ben de yaşadım.ilk dalında tüm kartlar düz açı ve yakut a lyans attart kapı kitap ev çapa gibi kartlar geldi ve cokkkk olumlu yorum yapmıştı. 1 buçuk aydan fazla bir süre sonra tekrar atmıştım.bu kez saçmaladi.başka kadın dedi.kapı dedi baca dedi dam dedi....çelişik ifadeler kullandı....asenatin hisleri var mı yoksa kart okuyucusu mu ilk falinda kartlar güzel geldi iyi şeyler dedi daha sonra ki falında ters gelen kartlar vardı tuhaf konuştu kendi ile celisti bariz bir sekilde
Bana göre kart yorumcusu değil. Benimle ve sevdiğim kişi ile ilgili çok nokta atışı yapmıştı. Örnek vermek gerekirse ikimiz için de ayrı ayrı bir yolculuğa çıkacaksınız demişti ve birkaç hafta sonra ikimiz de yolculuğa çıktık öncesinde belli değildi. Benim yazın yurtdışı planlarım oldugunu bilmişti. Beni en çok şaşırtan ise sevdiğim kişinin yurtdışına okumaya gitmek isteyeceğinden bahsetmiş olmasıydı ben bunu geçen hafta öğrendim ve yıkıldım. Tabi şu an gidip gitmeyeceği belirsiz ve ben yine Asenatı yakalamaya çalılıyorum. Bu sadece bir örnek bunun gibi birçok nokta atışında bulundu başka kimsenin söylemediği. Zaten iskambil ve katina bir arada bakıyor iki açılım yapmış oluyor.asenatin hisleri var mı yoksa kart okuyucusu mu ilk falinda kartlar güzel geldi iyi şeyler dedi daha sonra ki falında ters gelen kartlar vardı tuhaf konuştu kendi ile celisti bariz bir sekilde
Aynen öyle canım hiç yoktan iyidir yeni uygulamalar bulmak gerek Binnaz abla uygulamasından bugün iyice soğudum ya 2 falcı ismi yazdım fikir istedim baktıran varmı diye,maşAllah daha iyimi kötümü fikirler yazılmadan falcılardan biri 175 krediden 500 krediye yükseltmiş kredisini
Deneyeceğim, teşekkürler :)Benim kredi de silinmisti, paralı baktirmistim bergüzar a, hoş o da çıkmamıştı zaten. Kapabakalim da Gülten şen var öneririm, 20tl ye bakıyor, dediklerini yasadim. Üye olunca kredi yüklüyorlar
emre saygınlada enerjim uyuşmadı kızlar ya
profilindeki yorumları okuyup hevesle attım falı kötü bir yorum değil özenli bakmış ama beğenmedim ben. sıradan buldum. çıkanları varmı??
sanırım binnazla enerjim uyuşmuyor benim:)) henüz çok beğendiğim bi falcıya rastlamadım valla:)) tavsiyeleriniz varmı kızlar?
Sezgi'ye geçen yıl baktırdığım fal çıkmamıştı gerçi ama yine baktırmak istiyorum.Selenaya da kahve mi yolluyoruz?Özelden maillerini yollarsanız çok sevineceğim.Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?