Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim canım haklısın vallaha hiçbiri %100 çıkmıyor o zaman online yakaladığım ilk kişiye atayım hediye kredilerimi de bitireyim artık.
Sonrada bence uygulamayı silinben öyle yaptım ve ciddi anlamda kredi kartı borcumdaa ciddi düşüş yaşiyorumaman 20 tl den ne olacakki diye başlıyorum, sonra o 20 tl oluyor en büyük banknotciddi para bakmayın gülüyorum ama yapacak birsey yok

Silicem zaten canım ben zaten 1 sene bile olmadı binnazabla uygulamasını kullanalı açıkçası pek beğenmedim sadece günlük hediye kredi durumu güzel,şu son kredilerimi de bitirip silicem zaten onu deneyeyim şunu da bunuda derken merakım yüzünden habire para ödüyorum fallara boş yere canım bu son kredimi bitireyim birisiyle kaldırıcam uygulamayı

Ay dun bende indirdim. Ama tum ihtimalleri siralamis gibiydi. Yinede en kotu anlarda yardimci olabilir
Aynen öyle canım hiç yoktan iyidir yeni uygulamalar bulmak gerek Binnaz abla uygulamasından bugün iyice soğudum ya 2 falcı ismi yazdım fikir istedim baktıran varmı diye,maşAllah daha iyimi kötümü fikirler yazılmadan falcılardan biri 175 krediden 500 krediye yükseltmiş kredisini

Burada yazılanları gördükçe ve de baktırdığım fallar fos çıkınca Binnaz’dan ben de aşırı soğudum. Sadece son bir kez Asenat’a baktıracağım. Çünkü kimsenin demediği bir şeyi söylemişti ve söylediği şey çıktı şok oldum. Acayip hisli bir kadın. Onun dışında hediye krediler biriktikçe baktırırım artık.
Ayrıca FAL HOCASI uygulamasını kullanan var mı aranızda? Gerçekçi, hisli dediğiniz bir yorumcu var mı? Fiyatları da binnaza göre gayet uygun.

emre saygınlada enerjim uyuşmadı kızlar ya
profilindeki yorumları okuyup hevesle attım falı kötü bir yorum değil özenli bakmış ama beğenmedim ben. sıradan buldum. çıkanları varmı??
sanırım binnazla enerjim uyuşmuyor benim:)) henüz çok beğendiğim bi falcıya rastlamadım valla:)) tavsiyeleriniz varmı kızlar?

asenatin hisleri var mı yoksa kart okuyucusu mu ilk falinda kartlar güzel geldi iyi şeyler dedi daha sonra ki falında ters gelen kartlar vardı tuhaf konuştu kendi ile celisti bariz bir sekilde

asenatin hisleri var mı yoksa kart okuyucusu mu ilk falinda kartlar güzel geldi iyi şeyler dedi daha sonra ki falında ters gelen kartlar vardı tuhaf konuştu kendi ile celisti bariz bir sekilde
Bu durumu ben de yaşadım.ilk dalında tüm kartlar düz açı ve yakut a lyans attart kapı kitap ev çapa gibi kartlar geldi ve cokkkk olumlu yorum yapmıştı. 1 buçuk aydan fazla bir süre sonra tekrar atmıştım.bu kez saçmaladi.başka kadın dedi.kapı dedi baca dedi dam dedi....çelişik ifadeler kullandı....

Bana göre kart yorumcusu değil. Benimle ve sevdiğim kişi ile ilgili çok nokta atışı yapmıştı. Örnek vermek gerekirse ikimiz için de ayrı ayrı bir yolculuğa çıkacaksınız demişti ve birkaç hafta sonra ikimiz de yolculuğa çıktık öncesinde belli değildi. Benim yazın yurtdışı planlarım oldugunu bilmişti. Beni en çok şaşırtan ise sevdiğim kişinin yurtdışına okumaya gitmek isteyeceğinden bahsetmiş olmasıydı ben bunu geçen hafta öğrendim ve yıkıldım. Tabi şu an gidip gitmeyeceği belirsiz ve ben yine Asenatı yakalamaya çalılıyorum. Bu sadece bir örnek bunun gibi birçok nokta atışında bulundu başka kimsenin söylemediği. Zaten iskambil ve katina bir arada bakıyor iki açılım yapmış oluyor.

merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum sonunda yazmak için üye oldum
binnaz abladaki baktırdığım falları yazıcam şimdi

Elif hanzade : ( tarot ve duyugörü)
Bazı durumları bildi çok şaşırdım fakat çok pembeci ve olmayan birşeyide söyledi. hisleri var ama bilemedim fazla pembeye bağladı

Pelin bilge özdoğru astroloji ve katina)
Aşırı olumsuz aşırı kart yorumundan çok kendi düşünceleri gibi. sadece benim iç dünyamda hissettiklerimi doğru yorumlamış.

Destine eren : (tarot)
saçmalamış bana göre iade almıştım

Banu bahram: (katina)
iade aldığım bir diğer kişi. alakasız yorum yapmış

zilan su: (tarot)
çok uzun vadede tarih verip uzak durulası biri. baktırmayın. saçmalama ötesinde bişey

hülya demir iskambil)
soruma göre yorum yapmış gibi hissettim. kart yorumlaması fena değildi. tarih vermiş 15 mayıs beklemede bakalım

mehmet yıldızsüren (kahve)
soruma göre yorum yapan saçma bir kişi daha. baktırmayın.

eyüp deniz ( kahve ve katina)

ilk katina yorumu aldım kartlara hakimiyeti iyi gibi bence fena değil. kahvede iyiydi. tarih olarak 8 mayıs demiş beklemede

nehir ateşoğlu (kahve)
çok uzun olmayan kısa yorumlamış aşk hayatıyla alakalı bazı yorumlar yapmış 1 ay gibi bir süre demiş bakalım.fakat bi konuda bi yorum yaptı ve 3-4 saat sonra o konuyla alakalı bişey yaşadım. karışığım baktırılabilr diye düşünüyorum

zeynep sabah ve umut ışık (katina)
bu iki kişiden kaçın uzak durun baktırmayın baktırmayın

cemre yağmur(tarot)
bu kişide sallıyor uzak durun

yıldız yetkin ve doruk ege (kahve)
bunlardan da uzak durun saçmalayanlardan

şevdar avaz (katina)
tam anlayamasamda bekleme sürecinde bence. 1 aylık süresi var bakalım . yaşarsam dediklerini şok olucam yalnız.

doğa dan (katina)
sohbeti güzel tatlı hisli biri beklemede yine 1 aylık sürede .

benden bu kadar kızlar eyüp deniz doğadan ve şevdara 2 kere baktırdım ve bence denenebilir güzel yorumlar yapıyorlar
birde hülya demir eyüp şevdar doğa ve nehir yaklaşık olarak hepside 1 aylık süreçten bahsettiler patlarsa hepsi aynı anda patlıcak sanırım. merak ediyorum bende

Gereksiz pahaliya kaciyorlar artik canim. Zaten cogu falci orda saatlerce online kalip duruyo sadece

Tellwe de taraca ya baktırıp memnun kalan dediklerini yaşayan oldu mu? Kafam karıştı biraz

Selin İmer: İçinde bulunduğunuz durumu çok güzel analiz ediyor, ama gelecek açısından dediği hiç bişey çıkmadı.
Natali Derinsu: Tamamen pozitif yorumlarda bulundu. Puanı nasıl bu kadar yüksek onuda anlamıyorum. Hiç bir dediğini yaşamadım. Tamamen pembe tablo çiziyor. Ayrıca kopyala yapıştır yaptığınıda düşünüyorum çünkü falımda farklı bir isimde kullanmıştı...
Alev Tansel: Durum analizleri çok iyi, geleceğe yönelik tespitlerinide gerçekçi buldum. Hitap ediş şekli çok iyi ve parasıda uçuk bir tutarda değil. Nokta atışlarıda vardı, emek verilmiş bir faldı.Baktırılabilir.
Gülende Boran: Nokta atışı falan yok. Falda çıkan semboller yorumluyor. Beğenmedim.
Umut Işık: Aman aman uzak durun verdiği tarihler falan çıkmıyor.
Ecem Özgür: Durum analizi, nokta atışları var. Geleceğe yönelikte güzel yorumlarda bulundu. Pembe tablo çizmiyor. Kahve falı yorumlamasına rağmen tarot kartıylada destekliyor. Baya emek veriyor, uzun uzun yorumluyor. Ben beğendim.
Ada Balcı: Durum analizi iyi, gelecek açısından tutmadı ama idare eder.
Karaca Duran: İçinde bulunduğun durumu güzel analiz ediyor. Geleceğe yönelik abartı yorumlarda bulunmuyor. Ben beğendim, baktırılabilir.
Kemal Devrim: Durum analizi çok iyi ama maalesef gelecek kısmı tutmadı.
Hülya Demir: Durum analizi çok iyi gelecek hakkında yorum yaparken çok genelleme yapıyor. Fakat çok tatlı bir bayan. Yorumlama tarzı çok iyi, nokta atışlarıda var. Çok tatlı bir bayan. Ben beğendim.
Yağız Er: Aslında güzel yorumlarda bulundu. Nokta atışlarıda vardı. Fakat çok tekrar yapıyor ve bazen ne dediğini anlayamıyorsunuz. Devrik cümleler kurabiliyor ama yinede denenebilir.
Naz Kobal: Kopyala yapıştır emeksiz bir fal istiyorsanız en doğru adres :) Sakın baktırmayın. Hiç beğenmedim ve önermiyorum.
(Hepsini kahve falında denedim.)

İlkim Acar'ı önerebilirim, bende bildiği şeyler oldu. Vadesi olan öngörüleri de var ama bildikleri basit şeylerdi dersem kadına haksızlık etmiş olurum.

Sezgi'ye geçen yıl baktırdığım fal çıkmamıştı gerçi ama yine baktırmak istiyorum.Selenaya da kahve mi yolluyoruz?Özelden maillerini yollarsanız çok sevineceğim.Teşekkürler.

merhaba , özelden selenanın mailini gönderiyorum bi o var bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…