- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.914
- 898
İlkim Acar'ı önerebilirim, bende bildiği şeyler oldu. Vadesi olan öngörüleri de var ama bildikleri basit şeylerdi dersem kadına haksızlık etmiş olurum.
Kankacım sen dedin diye baktırdım bugün
Valla beğendim yağlama ballama yapmamış neyse o çıkmış söylemiş
Sanırım son olarak 150 de baktıranlardanım:)Az önce 200 yapmış:)Ve benden yüksek puan vermemi yoksa siteden profilinin kapatılacağını bahsetmiş.Sizde böyle bir durumdan bahsetti mi?Ve falı sizde nasıldı?Yaa beğenmene sevindim. :) 100 lira olan pek çok tipten daha iyi. Şimdi buraları okuyup gaza gelip yükseltmesin de
Sanırım son olarak 150 de baktıranlardanım:)Az önce 200 yapmış:)Ve benden yüksek puan vermemi yoksa siteden profilinin kapatılacağını bahsetmiş.Sizde böyle bir durumdan bahsetti mi?Ve falı sizde nasıldı?
Ben 200den baktırdım 150 halini bilmiyorum. Bende bildiği şeyler oldu, basit şeyler değildi bildikleri yani basit dersem haksızlık etmiş olurum. Geriye kalan söylediklerinin vadesi var. Tutarlı şeyler onlar da öyle aşırı bir pembecilik yok. Yüksek puan vermemi rica etmiş evet önyargılı insanlar yüzünden puanım düştü falan demiş. Ama onu demeyen bir falcı görmedim henüz. Bir tanesi çok terbiyesizce yazmıştı hatta bu gene rica etmiş.
Anladım, demek ki ben indirim de yakalamışım:)Açıkçası ben olumlu yorum aldım ama zaman ile görücem.Teşekkürler:)Ben 200den baktırdım 150 halini bilmiyorum. Bende bildiği şeyler oldu, basit şeyler değildi bildikleri yani basit dersem haksızlık etmiş olurum. Geriye kalan söylediklerinin vadesi var. Tutarlı şeyler onlar da öyle aşırı bir pembecilik yok. Yüksek puan vermemi rica etmiş evet önyargılı insanlar yüzünden puanım düştü falan demiş. Ama onu demeyen bir falcı görmedim henüz. Bir tanesi çok terbiyesizce yazmıştı hatta bu gene rica etmiş.
canım kadının profiline baktım soruma cevap vermediniz filan yazanlar olmuş senin soruna cevap verdimi? özenli mi sence? yarın sıraya gireyim bende:) inş enerjim tutar kadınla
Benimkine verdi bilmiyorum belki vardır gözden kaçırdığı. Baştan savmıyor da düzgün bir dilbilgisi bekleme biraz hızlı hızlı, düşük cümleli yazıyor. Ben anlamamıştım o yüzden 1 2 yer için sorumda detay istemiştim, detaylı açıklamış.
falcilarin bu kadar yüksek fiyat olmasi sayfalarına bırakılan abartılı yorumlar sanki hepsi Kahin bunlara aldanip giden çok her kez bir kez denese kar olarak kalıyor 90 puan olup 100 tl var yazıkAslıhan fiyatını 900 yapmış daha dün 350 değil miydi? Pes valla
Ben de attım il kim acar a.kısa ve öz bence de denenebilir.yüksek fiyatlı birçok foss falciya göre daha iyi...Kankacım sen dedin diye baktırdım bugün
Kankacım sen dedin diye baktırdım bugün
Valla panpalar Bergüzarı şimdi okudum tekrar bir para konusu vardı, o konuyla ilgili tatmin etmeyen bir haber alacaksın bir de tartışma yaşayacaksın demiş ama dediği gibi olmadı. Para işi gayet benim açımdan olumlu sonuçlandı.
Bu arada kızlar şimdi İlkim Acar'ı övenlerden biri benim ama ederi en fazla 30 lira bana göre. Yani 50-100 lira yapar sonra baktırıp "Ya hiç değmedi" falan demeyin, Binnaz'da hiçbir falcının ederi 50-100 lira değil bence. (Binnaz'da da bir falcıya en fazla 30 lira ödedim, 50lik 100lük falcılara ne kadar iyi derlerse desinler baktırmam) Ben 20'den baktırmıştım, şimdi 25'e çıkarmış fiyatını o yüzden söylüyorum. İlkimciğim buraları okuyorsan da haberin olsun 30'dan yukarıya coşarsan tekrar fal baktırmam sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?