Binnazdaki kimse 100tl etmez bence
100tlye morhipodan iyi marka yeni sezon ayakkabı geliyor
Asla vermem
80 lira daha üstüne koy, Nine West'te indirim var. 180 liraya gerçek deri spor ayakkabı aldım somon rengi
Cidden bulaşma derim parana yazık olur. Ben baktırdım geçen sene gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Civan İlhan nasıl kızlar? Çok gözüme çarpıyor merak ettim
Hediye geldide bu ay için ondan sordum. Çok sağol canım görüşün için :)Cidden bulaşma derim parana yazık olur. Ben baktırdım geçen sene gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Benimde fal kutusunda hediye kredilerim vardı, Dilara diye birine attım fal bakmasını bilmiyor bu kadın. Efsunluya attım sonra beğendim, nokta atışı yaptı. Pahalı da değildi 8 tl galiba; öyle aman aman değil ama bildiği özel bişey oldu süslemeden yorum yapmış.Rica ederim canım tutmasada olur zaten yeterki fal baktırma isteğimiz gitsin o anlık krizi atlatsak yeterli
Gönderme bu adama fal, sohbet ediyo, soru soruyo, yalan yanlış birşey demişti küplere bindim ben. Çıkmadı da aslaHediye geldide bu ay için ondan sordum. Çok sağol canım görüşün için :)
Özelden dediğim gibi, baktırmamandan yanayım.kızlar duru Ersöz çok merak ediyorum fal işini bırakmadan hediye krediyle atmak istiyorum yorum alan var mi
Canım, hakkına hayırlısı olsun.. hayat bu belli olmaz neler göstereceği.. ümitsiz olma.. daha hayırlısı olacak hayatında belkide..İyi geceler kızlar son gelişmeyi de sizinle paylaşmak istedim baktırdığım tüm fallar patladı
Doğa
Bergüzar
Alya
ŞevdarŞ ve daha bir çok kişi geri dönüş evlilik yorumları patladı beklediğim kişi artık nişanlı fal olayı benim için artık bitti.
ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında Mart ayı icin verilen vadeler bütün fallarim bende de patladı bende bittim hem maddi hem maneviİyi geceler kızlar son gelişmeyi de sizinle paylaşmak istedim baktırdığım tüm fallar patladı
Doğa
Bergüzar
Alya
ŞevdarŞ ve daha bir çok kişi geri dönüş evlilik yorumları patladı beklediğim kişi artık nişanlı fal olayı benim için artık bitti.
Benimkiler de Nisan ve Mayıs sonu.. eğer olmazsa benim içinde biter fal ve karşı taraf..ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında Mart ayı icin verilen vadeler bütün fallarim bende de patladı bende bittim hem maddi hem manevi
Bergüzar hiç ummadığın anda geri dönecek engeller kalkacak demişti adam yeni hayatına yol aldı. Herşeyin hayrlısıh diyecek bir söz yok artıkCanım, hakkına hayırlısı olsun.. hayat bu belli olmaz neler göstereceği.. ümitsiz olma.. daha hayırlısı olacak hayatında belkide..
Bergüzar ne demişti sana? Kesin olumlu mu demişti?
Ben manevi olarak çok çöktüm ben sadece hayatında yeni biri olduğunu duymuştum ama son gelişmeyle nişanlandığını öğrenmiş durumdayım.ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında Mart ayı icin verilen vadeler bütün fallarim bende de patladı bende bittim hem maddi hem manevi
benim için karşı taraf bitti son uzatmalar nasip değilmiş yoluma bakicamBenimkiler de Nisan ve Mayıs sonu.. eğer olmazsa benim içinde biter fal ve karşı taraf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?