Binnaz Abla

Bu ilkim Acar herkesten puan istiyor yorumlardan anladığım kadarı ile. Puanı zaten 92. Sitede 80 puanda insan duruyor hala. Bu puanı yükseltmek için acitasyon yapmaktan başka birşey değil bence.

Merhaba hanimlar Kasim ayinda issiz kalmamla beraber Binnaz´a sardim ve sanirim iki ay icinde on tane fal atmisimdir oradaki falcilara.Hepsi özellikle iliski acisindan iki-üc aylik süre verdi ama hic birisi tutmadi.Meryem Sarar israrla geri dönecek en gec Mart´a kadar Nisan oldu ne gelen var ne giden Ki kendisi kimsenin görmedigi bir detayi görmüstü umutluydum acikcasi.Suan 500 kredi oldugu görünce sasirdim resmen..Ada Soylu deseniz gene ayni.Oldukca akli basinda tespitler yapmasina ragmen hic biri tutmadi.Hele Canan´nin 1000 kredi oldugunu gördügümde 1000 krediyse iyidir diye fal atan insanlara üzüldüm resmen.Tamamiyle sallamasyon kendisinin fallari malesef!Deva Aksin´nin biosunun altina herkes bayildim yazinca bende ona daha 150 krediyken baktirmistim ve öyle süperlik falan görmedim.Evet güzel tespitleri var ama 1000 kredi yapmis simdi inanilmaz resmen!Sadece iki falcidan memnun kaldim.Birisi hatta pek de ihtimal vermedigim biriydi.Digerleri resmen sallamis.Tamam zaten inanmiyoruz ama bu derece sallayip da böyle de fais fiyatlar almaya ne gerek var!1000 kredilik fallara baktirmak tamamiyle sacmalik..Ilk üye oldugumda en iyiler 1000 kredilik saniyordum ama Canan ve Deva´dan sonra cok beklerler!

Rica ederim canım tutmasada olur zaten yeterki fal baktırma isteğimiz gitsin o anlık krizi atlatsak yeterli
Benimde fal kutusunda hediye kredilerim vardı, Dilara diye birine attım fal bakmasını bilmiyor bu kadın. Efsunluya attım sonra beğendim, nokta atışı yaptı. Pahalı da değildi 8 tl galiba; öyle aman aman değil ama bildiği özel bişey oldu süslemeden yorum yapmış.

kızlar duru Ersöz çok merak ediyorum fal işini bırakmadan hediye krediyle atmak istiyorum yorum alan var mi

kızlar duru Ersöz çok merak ediyorum fal işini bırakmadan hediye krediyle atmak istiyorum yorum alan var mi
Özelden dediğim gibi, baktırmamandan yanayım.
Kızlar duru bana evleneceğim adamı söyledi, eğer evlenmezsen bu adamla bende duru değilim dedi resmen. Değilsin zaten

İyi geceler kızlar son gelişmeyi de sizinle paylaşmak istedim baktırdığım tüm fallar patladı
Doğa
Bergüzar
Alya
ŞevdarŞ ve daha bir çok kişi geri dönüş evlilik yorumları patladı beklediğim kişi artık nişanlı fal olayı benim için artık bitti.

ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında Mart ayı icin verilen vadeler bütün fallarim bende de patladı bende bittim hem maddi hem manevi

Canım, hakkına hayırlısı olsun.. hayat bu belli olmaz neler göstereceği.. ümitsiz olma.. daha hayırlısı olacak hayatında belkide..
Bergüzar ne demişti sana? Kesin olumlu mu demişti?

ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında Mart ayı icin verilen vadeler bütün fallarim bende de patladı bende bittim hem maddi hem manevi

Canım, hakkına hayırlısı olsun.. hayat bu belli olmaz neler göstereceği.. ümitsiz olma.. daha hayırlısı olacak hayatında belkide..
Bergüzar ne demişti sana? Kesin olumlu mu demişti?
Bergüzar hiç ummadığın anda geri dönecek engeller kalkacak demişti adam yeni hayatına yol aldı. Herşeyin hayrlısıh diyecek bir söz yok artık

Ben manevi olarak çok çöktüm ben sadece hayatında yeni biri olduğunu duymuştum ama son gelişmeyle nişanlandığını öğrenmiş durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…