Hayırlısı olsun hakkına canımbenim için karşı taraf bitti son uzatmalar nasip değilmiş yoluma bakicam
fallara çok sardim her ay yüklü fatura kim için yazık oldu birde ümitlendigimle kaldımBen manevi olarak çok çöktüm ben sadece hayatında yeni biri olduğunu duymuştum ama son gelişmeyle nişanlandığını öğrenmiş durumdayım.
Bana iki kez döndü seviyorum dedi bende inandım amaa en yakın kişiden öğrendim artık dönüşü yok aynen insan umutlarına üzülüyorfallara çok sardim her ay yüklü fatura kim için yazık oldu birde ümitlendigimle kaldım
Canım, şaşırdım genelde kesin konuşmuyor Bergüzar duyduğum kadarıyla..Ben manevi olarak çok çöktüm ben sadece hayatında yeni biri olduğunu duymuştum ama son gelişmeyle nişanlandığını öğrenmiş durumdayım.
Sanmıyorum artık bitti canım ailesi kabul etmediCanım, şaşırdım genelde kesin konuşmuyor Bergüzar duyduğum kadarıyla..
Yinede belli olmaz, acele ile karar verilmiş bir nişanlılık olabilir.. Hayırlısı olsun canım
Nasipten öte yol yok canım.. Bende bu ara bu düşüncedeyim, birazda ümitsizSanmıyorum artık bitti canım ailesi kabul etmedi
Dua dan başka gücüm yok zaten herşeyi Allah biliyor onun ferahlığı içerisindeyim canım inşallah geçecekNasipten öte yol yok canım.. Bende bu ara bu düşüncedeyim, birazda ümitsiz
Bol bol dua et,için ferahlar..
Çok üzüldüm sizin için. Maalesef benimki de kendi yoluna gitti. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.Bana burda zamanında msj atıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah hepinizin hakkında hahayırlısı olur bu hikayede burda biter üyeliği silmeyi bilmiyorum
Mune lütfen silmeye yardımcı olurmusun.
Amin amin umarım dediğiniz gibi olurM Mavi dus33 , M MilenaTas içiniz yüreğiniz ferah olsun kimse kimseyi üzüpte yoluna devam edemez kalp kırmak gittiği yollarda şeytanlarla karşılaşmak demektir ve sizleri çooook mutlu edecek bir aşk karşınıza çıkacak ben yürekten inanıyorum bu anlardaki üzüntülerin hiçbiri aklınıza gelmeyecek ..
Gece gece okudum nedense kendim icinde ayni tarz seyleri bekliyorum bos bir bekleyis icindeymisim gibi geliyor ... umutlanmak anlamsiz.kizlara gecmis olsun bazi seyler daha da acitiyor bu erkeklere karsi daha da sogudum...Yorumları okudukça içim acıdı..Beklentiler,umutlar,çaresizlik hepsini yaşadılar sonuç fallarda gerçeği öğrenmekti belkide biraz moral bulmaktı ama oda olmamış ne diyeyim her şerde bir hayır var derler belkide böylesi daha iyi olacaktr hakknda bilemeyiz dua edelimmm.Bu falcılarında canı cehennemeee sildim uygulamayı hepsi foss gerçekten
Ya bu dolunay ile ilgili olabilir mi acaba.. kendimde dahil bende bu tarz düşünce içindeyim boşuna bekliyorum sankiGece gece okudum nedense kendim icinde ayni tarz seyleri bekliyorum bos bir bekleyis icindeymisim gibi geliyor ... umutlanmak anlamsiz.kizlara gecmis olsun bazi seyler daha da acitiyor bu erkeklere karsi daha da sogudum...
Dolunaya pek baglayamiyorum gercekleri görmemeye calisiyoruz belkide kendimiz kabullenmeliyiz önceYa bu dolunay ile ilgili olabilir mi acaba.. kendimde dahil bende bu tarz düşünce içindeyim boşuna bekliyorum sanki
Aynen belkide öyle.. Kabullenmek gerek galiba..Dolunaya pek baglayamiyorum gercekleri görmemeye calisiyoruz belkide kendimiz kabullenmeliyiz önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?