Binnaz Abla

Kızlar Deniz Evren diye birine baktıran var mı içinizde? Fiyatı 20 lira, puanı da yüksek merak ettim.

fallara çok sardim her ay yüklü fatura kim için yazık oldu birde ümitlendigimle kaldım
Bana iki kez döndü seviyorum dedi bende inandım amaa en yakın kişiden öğrendim artık dönüşü yok aynen insan umutlarına üzülüyor

Ben manevi olarak çok çöktüm ben sadece hayatında yeni biri olduğunu duymuştum ama son gelişmeyle nişanlandığını öğrenmiş durumdayım.
Canım, şaşırdım genelde kesin konuşmuyor Bergüzar duyduğum kadarıyla..
Yinede belli olmaz, acele ile karar verilmiş bir nişanlılık olabilir.. Hayırlısı olsun canım

Bana burda zamanında msj atıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum inşallah hepinizin hakkında hahayırlısı olur bu hikayede burda biter üyeliği silmeyi bilmiyorum
Mune lütfen silmeye yardımcı olurmusun.

Çok üzüldüm sizin için. Maalesef benimki de kendi yoluna gitti. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

M Mavi dus33 , M MilenaTas içiniz yüreğiniz ferah olsun kimse kimseyi üzüpte yoluna devam edemez kalp kırmak gittiği yollarda şeytanlarla karşılaşmak demektir ve sizleri çooook mutlu edecek bir aşk karşınıza çıkacak ben yürekten inanıyorum bu anlardaki üzüntülerin hiçbiri aklınıza gelmeyecek ..

Amin amin umarım dediğiniz gibi olur

Yorumları okudukça içim acıdı..Beklentiler,umutlar,çaresizlik hepsini yaşadılar sonuç fallarda gerçeği öğrenmekti belkide biraz moral bulmaktı ama oda olmamış ne diyeyim her şerde bir hayır var derler belkide böylesi daha iyi olacaktr hakknda bilemeyiz dua edelimmm.Bu falcılarında canı cehennemeee sildim uygulamayı hepsi foss gerçekten

Gece gece okudum nedense kendim icinde ayni tarz seyleri bekliyorum bos bir bekleyis icindeymisim gibi geliyor ... umutlanmak anlamsiz.kizlara gecmis olsun bazi seyler daha da acitiyor bu erkeklere karsi daha da sogudum...

Eski falları okudumda şimdi sesli olanlar hariç. Şu an daha patlayan bir fal olmamış. Melek Yıldız’a kızmıştım hatta zamanında ama kadın geçen haftamı tarif etmiş biraz sanki bilemedim
Nisan ortaları, mayısta belli olacak bakalım

Gece gece okudum nedense kendim icinde ayni tarz seyleri bekliyorum bos bir bekleyis icindeymisim gibi geliyor ... umutlanmak anlamsiz.kizlara gecmis olsun bazi seyler daha da acitiyor bu erkeklere karsi daha da sogudum...
Ya bu dolunay ile ilgili olabilir mi acaba.. kendimde dahil bende bu tarz düşünce içindeyim boşuna bekliyorum sanki

Günaydın , kötü oldum yorumlarınızı okuduğumda ama çokta farklı değilim sizlerle. Paylaşmak istiyorum cikmayanlari.Elfin sorduğum sorular üzerinden yürümüştü.verdiği tarihte hiçbir iletişim olmadı. Ama sonuç onun dediği gibi olumsuz oldu ve o insanla defteri kapattım. (10 ay önce baktirmistim)abartildigi gibi değilmiş dönüp baktığımda. .
Yildizname.com sitesinde baktirdiklarim yıldız hande ay sonu dedi iletişim donus yok tutmadı ayin 4ü oldu.hoş zaten site yöneticisiymiş başkalarına baktirdigim fallarımdan alıntılar dolu bir faldi. . Eylem Turan(Nakta) anlık durum karşı taraf analizi gerçekten mükemmel ..net tarih vermişti ama buda tutmadı. .Elmira Koç iyi mi kötü mü bilemedim söylediği zaman bu aralar ama anlık durum iyiydi diyebilirim çıkmazsa yazarım zaten.Bergüzar gerçekten biliyor ama zaman vermediği için çıkar mı cikmazmi bunuda paylaşacağım. Ama hiç umudum yok valla bu kadar yazılan çizilenden sonra.nedense çok pembe yorumlar hep ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…