Aslında çok haklısın.. evli olup böyle sorunlar yaşamak daha zordur eminim ki..günaydın şuanda okuduğumda bnde çok kötü oldum demek fal umıt oluyormus bna da suan elinden oyuncagı alınmış çocuk gibiyim umarım herkesin hayatında iyi şeyler olur ben evli olup dert yaşadığım içşn sevgili hatta nişanlı için bile üzülenlere kütfen dert etmeyin diyorum bakın gerçekten sizi üzcek olan herkes yanınızda olur evli birde çocuk ile bu olayları yaşadıpınızda daha çok çıkmaza giriyorsun
Aslında çok haklısın.. evli olup böyle sorunlar yaşamak daha zordur eminim ki..
En kesin çözümün şöyle olduğunu düşünüyorum,kendi adıma; kabullenmek,karşı tarafı hatırlatacak şeylerden uzak durmak ( sosyal medya hesabı, resimler, hediyeler,hatta unutmak için ortak arkadaşlar haber getiriyorsa, konunun tazelenmemesi için bu konu hakkında konuşmayacağınızı arkadaşlarınıza söylemeniz, ve en önemlisi ümit bağlamamak için fal olayını bitirmeye çalışmak.. ) ben kendimde yavaş yavaş bunları uygulamaya çalışıyorum..
Ben karşı tarafın umrunda değilsem,(iletişim olmadığına göre durum onu gösteriyor) hem zihin olarak,hem maddi olarak kendimi artık hırpalamamın,kendi elimle , kendime zarar vermemin ne anlamı var... Üzülmekten başka ne geçiyor elimize..
Ama unutmayın ilahi adalet denen rabbimin bir hediyesi var,Ah yerde kalmaz,siz ah etmesenizde kalbin kırılma sesini duyan bir rabbim var..
Aslında çok haklısın.. evli olup böyle sorunlar yaşamak daha zordur eminim ki..
En kesin çözümün şöyle olduğunu düşünüyorum,kendi adıma; kabullenmek,karşı tarafı hatırlatacak şeylerden uzak durmak ( sosyal medya hesabı, resimler, hediyeler,hatta unutmak için ortak arkadaşlar haber getiriyorsa, konunun tazelenmemesi için bu konu hakkında konuşmayacağınızı arkadaşlarınıza söylemeniz, ve en önemlisi ümit bağlamamak için fal olayını bitirmeye çalışmak.. ) ben kendimde yavaş yavaş bunları uygulamaya çalışıyorum..
Ben karşı tarafın umrunda değilsem,(iletişim olmadığına göre durum onu gösteriyor) hem zihin olarak,hem maddi olarak kendimi artık hırpalamamın,kendi elimle , kendime zarar vermemin ne anlamı var... Üzülmekten başka ne geçiyor elimize..
Ama unutmayın ilahi adalet denen rabbimin bir hediyesi var,Ah yerde kalmaz,siz ah etmesenizde kalbin kırılma sesini duyan bir rabbim var..
her bir kelimene yürekten katılıyorum biz kendimizi üzeceğimize kendimize değer vermeliyiz .. Allah zaten biz ah etsekte etmesekte kalbimizin kırıldığını bizden daha iyi biliyor ve muhakkak bizlerin iyileştiği bir dönem olacak..
Sebep ne olursa olsun, karşı taraf bahane üretip yanında olamuyorsa bu işte bir terslik vardır.. şu sıra şu cümle dolanıyor kafamda; "Seven insan uzak kalamaz, çabalar bir şekilde uğraş verir" , aynı şuan bizim yaptığımız gibi..Insallah bundan sonrasinda kendimizi yipratmadan uzulmeden devam ederiz kalbimiz kirik olabilir her sey zamanla gecmiyor mu beni dusunen seven yanimda okurdu olmadigina gore... tek tarafli bag kurmak sadece bize aci cektirir
Retro olayı varmış,TheMySky yedi bitirdi beni de bu olumsuz dönem, herşeyim ters gidiyo, bunalmalar, gecikmeler vs vs vs nette okudum bu dönem hepimiz için zor geçebilir bence. sercenin_gozyasi sana tamamen katılıyorum erkeklerden bende soğudum artık
Sebep ne olursa olsun, karşı taraf bahane üretip yanında olamuyorsa bu işte bir terslik vardır.. şu sıra şu cümle dolanıyor kafamda; "Seven insan uzak kalamaz, çabalar bir şekilde uğraş verir" , aynı şuan bizim yaptığımız gibi..
ben de bu retro'dan pek bi etkilendim aslan burcu olarak. gerceklik payi var demekki. merkür retrosu 17 nisana kadar devam edecekmis.. duraklama dönemindeyim, inis cikislar hep
Nette bir yazı okudum dün.Cahilliğimi maruz görün lütfen, bişey sormak istiyorum. Bu retrolar hangi burçları etkiliolar?
Evet !!!! Herkesi rezil etti diye düşünüyorum.ben de bu retro'dan pek bi etkilendim aslan burcu olarak. gerceklik payi var demekki. merkür retrosu 17 nisana kadar devam edecekmis.. duraklama dönemindeyim, inis cikislar hep
Bu dogruysa ates grubunu bayaa bi etkilemis bende aslanim
Ne demek cnm retro ilk defa dydumdaRetro olayı varmış,TheMySky yedi bitirdi beni de bu olumsuz dönem, herşeyim ters gidiyo, bunalmalar, gecikmeler vs vs vs nette okudum bu dönem hepimiz için zor geçebilir bence. sercenin_gozyasi sana tamamen katılıyorum erkeklerden bende soğudum artık
Bende Aslan burcuym cnm etkilemek derken nasıl bir etki buBu dogruysa ates grubunu bayaa bi etkilemis bende aslanim16 nisana kadar mi bu surec
Cahilliğimi maruz görün lütfen, bişey sormak istiyorum. Bu retrolar hangi burçları etkiliolar?
Teşekkür ederim. Takip ettiğim kadarıyla baya aslan kadını var burda, ben de dahil. Üstelik yükselenim de yay, duble ateşim yani. Korkularımın durduk yere su yüzüne çıkmasının nedeni retro demek. Lanet şey.
ben duble aslan ve duble sekiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?