Kızlar daha önce bi arkadaş yazmıştı burada cezzve diye bir site var promosyon kahve falıda bakılıyor. Fiyatlarda oldukça uygun duru falcı-merlin-joker gibi isimleri tavsiye edebilirim.
benimde
Ben de kotuyum ama sebepli offffffffff
Bende bi sıkkınım bugün ya kızlar birini tavsiye edinde baktırıyim.Melis durkan galiba meşgul oldu ben karar verene kadar.Binnaz da da doğru dürüst kimse yok.Ayyy çıldırıcam vallaha.
Vallaha benim her zamanki gibi tarotta,adam gibi birini bulamıyorum kafama göre.ben sabahtan beri karar veremedim ya tarot mu kahve mi delirecem
Bende bi sıkkınım bugün ya kızlar birini tavsiye edinde baktırıyim.Melis durkan galiba meşgul oldu ben karar verene kadar.Binnaz da da doğru dürüst kimse yok.Ayyy çıldırıcam vallaha.
canım nedensiz bende öyle fal baktırasım var dün burada falsepetinden defneyi söylemişlerdi ben onu bekliyorum.
bende onerırım bıtanem dun pışman oldum ona baktırmadıgımaa zeuss tamamıylee fos cıktı cok sınırlıyım fal ıade bıle ısteyebılırım yanı ıl defa fal sepetinden soru sormusum adama bana merhabalar demıss ne alakaaahahahaha ay sınırım bozuldu
defneye kahve mi tarot mu baktırıcaksınız
canım nedensiz bende öyle fal baktırasım var dün burada falsepetinden defneyi söylemişlerdi ben onu bekliyorum.
bende onerırım bıtanem dun pışman oldum ona baktırmadıgımaa zeuss tamamıylee fos cıktı cok sınırlıyım fal ıade bıle ısteyebılırım yanı ıl defa fal sepetinden soru sormusum adama bana merhabalar demıss ne alakaaahahahaha ay sınırım bozuldu
merhaba canım defne yimi öneriyorsun zaten orada denemediğimiz bir okaldı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?