Binnaz Abla

kızlar nesibeyi yakaladım sanırım 10.sıradayım olsun zeus taha barış yazılı bakıyo ben yazılı fal sevmiyorum güvenmiyorum ilkayı deneyen varmı? :26::26:

Kızlar daha önce bi arkadaş yazmıştı burada cezzve diye bir site var promosyon kahve falıda bakılıyor. Fiyatlarda oldukça uygun duru falcı-merlin-joker gibi isimleri tavsiye edebilirim.

Kızlar Melis Durkan ı denedinizmi hiç?

Ya ben fal baktırmak istiyorum ama yazılı olursa daha güzel olur var mı önerebileceğiniz isim?

Nesibe'ye fal baktırmamış olsam iki dakikada onbir fal aldığını görsem Nostradamus sanırdım.Velhasıl herşeyi abartmayı seviyoruz.

Kızlar daha önce bi arkadaş yazmıştı burada cezzve diye bir site var promosyon kahve falıda bakılıyor. Fiyatlarda oldukça uygun duru falcı-merlin-joker gibi isimleri tavsiye edebilirim.

SenayAbla ve Merlin bana promosyon fal baktilar, ve ben ikisini de cok begendim.

Bende bi sıkkınım bugün ya kızlar birini tavsiye edinde baktırıyim.Melis durkan galiba meşgul oldu ben karar verene kadar.Binnaz da da doğru dürüst kimse yok.Ayyy çıldırıcam vallaha.

Bende bi sıkkınım bugün ya kızlar birini tavsiye edinde baktırıyim.Melis durkan galiba meşgul oldu ben karar verene kadar.Binnaz da da doğru dürüst kimse yok.Ayyy çıldırıcam vallaha.

ben sabahtan beri karar veremedim ya tarot mu kahve mi delirecem

canım nedensiz bende öyle fal baktırasım var dün burada falsepetinden defneyi söylemişlerdi ben onu bekliyorum.

canım nedensiz bende öyle fal baktırasım var dün burada falsepetinden defneyi söylemişlerdi ben onu bekliyorum.

bende onerırım bıtanem dun pışman oldum ona baktırmadıgımaa zeuss tamamıylee fos cıktı cok sınırlıyım fal ıade bıle ısteyebılırım yanı ıl defa fal sepetinden soru sormusum adama bana merhabalar demıss ne alakaaa hahahaha ay sınırım bozuldu

merhaba canım defne yimi öneriyorsun zaten orada denemediğimiz bir okaldı heralde

merhaba canım defne yimi öneriyorsun zaten orada denemediğimiz bir okaldı heralde

Kızlar peki defnemi melis durkanmı?Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…