Binnaz Abla

Gecen ay ne kadar alakasiz insan varsa yazmisti sasirmistim sevgilim falabda degildiler esas ex kisisi napiyorsa artik (kesin baska hatun pesinde) hiiiiic bir ses seda yok 7.ay oldu resmen...

bu ay güzel bir ay aslında, venüsün güzel açıları var. etkileri nasıl olacak bakarım.
benim tavsiyem merkür astrolojiyi takip edin
bir de haritanızı çıkartın ona göre baka baka takip edin. bazen burçlar kayıyor.
merkür retrosunda doğduysanız retronun etkisi daha farklı olabiliyor retro kişilerine

Gecen ay ne kadar alakasiz insan varsa yazmisti sasirmistim sevgilim falabda degildiler esas ex kisisi napiyorsa artik (kesin baska hatun pesinde) hiiiiic bir ses seda yok 7.ay oldu resmen...

ay aynen yillar önce gönlümü kaptirdigim ve iliski yasadigim bir ex bana yine ilgi duymaya basladi. hic istemezsin ya ozaman dönerler

benim uğruna o kadar fal attığım kişide aslan burcu o etkilendi mi bilmiyorum ama beni dengesiz tavırları bayaga etkiledi (

bazen size özeniyorum benimki arıyorda ne işe yarıyor aynı dengesiz hiç aramasa diye dua ediyorum .. ama bu yaz hepimiz için biraz hareketli geçecek galiba astrologlarda öyle diyordu bildiğim kadarı ile ilk 6 ay sarkmış sürteç son 6 ay iyileşme yönünde diye..

Herkese merhaba,

Gerçekten bir umut bir ışık için fal baktıyoruz. Benim olayımda fal defteri kapanmıştır. Son iki yıldır iki kere aynı şeyi yaşadım. Bütün fallarımla seni seviyor şudur budur dediler. Kimi ilişkiden canı sıkılmış kimse yok, takılıyor kimi seni özlüyor vs neyse devamına girmeyeceğim. Dolunaylar kapanış enerjisidir. Beklemek ise zaman kaybı. Sadece falcılar değili çevremizde yanlış konuşabilir, yanlış yönlendirebilir. Bu nedenle herkese mutlu güzel günler diliyorum. Önümüze bakalım herşey güzel olacaktır. En güzeli gelecek. Bu arada tek bilen faladdin gerçekten :)

Kimler patladı dersem: Doğadan (dertleşemsi iyi hoş da hiçbir falı çıkmadı), elfin (ilk falları çıktı, son falı), nakta(kızı bildi ama senden aynı ilgiyi görse seni seçer dedi. kızla evlenecek bu çok doğru çıkmadı), aslıhan (durum tespiti iyiydi, erken hemen olmayacak dedi, bu saatten artık hiç olmaz), sezgi, derin vs her kim varsa patladı.

Neyse işin özü bu. işinde falanda kötü ztn. ben yüklelirken o gerilesin

Erkekler daha bencil ve egoist. kimseyi dinlemeyin kimse bekleyin dedi diye beklemeyin. yolunuza bakın ya da gidin konuşun yüzleşin. Öyle hayat kısa zevk almaya bakın :)

Asenat aynı şekilde çıkmadı, onu da belirtmek isterim. Ay o kadar para veriyoruz. Arkadaşlar kızlar iki ilgi gösteriyor kapıyorlar cocukları. boşyere para harcayıp, bize gelsin diyeceğimize biraz galiba gururu kenara atmak gerek :))

Erkeklerin serefsizliklerinden baska bisi goremiyorum bizler de cökmüs durumdayiz ...eylulden beri baktirdigim fallarin sayisini bilmiyorum
Olumlu da var olumsuz da var hatta konuyu degisip baska biri icin sordum.o hepten olumsuz dediler gerci dedikleri oldu nedense olumsuzlar hep tutuyor olumlu tutan fal yok bende... ne bilim hayattan soguyorum bazen kac yil yalnizdim sonra hayatima girip dagitanlar oldu onlar icin uzulmekten baska olan bisiy yok sanki... gelecek icin de tabiki toz pembe yorumlar birj oluvak vs .. nedense hic bisiye inanniyorum ztn su saaten sonra biri gelse ne yazar ..

Herkesin amacı farklı bu fallarda bende sevmediğim bi elti adayım var o eltim olcak mı olmayacak ona baktırıyormm bakalm dedikleri çıkarsa burdan yayınlayacagm ya patlıcak yada cıkacakk 4-5 kere btmiş bi ilişkiii tabi sonunu Allah blir bzmkisi merak:)

Sadece hayatına girip mahvediyorlar ama ahlarımız kalmaz. Benim çok hakkımı yedi. Bu da ona geri dönecek. Beddua etmiyorum. Zorla benle arkadaş olmaya çalışıyor. olma olmak zorunda değiliz. neden olayım yani. şart mı? bir fazla bir eksik. benim onun arkadaşlığıma ihtiyacım yok. hayatımı sorgulama, ona ne benim hayatımdan. ister biri sevgilim olur ister olmasın. arkadasından atıp tutuyorsun, sonra kız arkadaşım diyorsun. erkekleri anlamak zor. bu saaten sonra böyle dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor, kusura bakmasın kapıma köle de olsan istemem :))

Aynı dönemde fal göndermeye başlamışız :) Ve katılıyorum, insanda ne şevk kalıyor, ne emek edecek enerji. Nasılsa hepsi aynı olacak diyorsun çünkü başka türlüsünü yaşamamışsın, yaşayacağına inancın kalmamış.

O değil de biz de gılman hayali ile mi avunsak ne :)

Evlenecegi kesin mi obur kizla? Evlenmeden belli olmaz bu isler...Umut et diye soylemiyorum ama her an neler olabiliyor. Elfin son falinda kizi falan da mi bilememisti peki?

En enteresan konu da seninmis hayirlisi diyelim

Hic gerek yok komple hayatindan cikmali sana soru sormaya hakki bile yok

Agustos ayinda ayrilmistim ondan öncesinde de bi ayrilik donemi oldu sonra barisma evresi bunu da bilen olmustu ama simdi fallar bambaska kimi baristirip evlendiriyor kimi yaza baskasiyla tanisiyosun diyor..
Ama illaki o kisiden haber alacakmisim bi sekilde bana faydasi yoksa aramasin lazim degil bugun bile agliyorum gerci baska bi konuda sacma bisi oldu moralim bozulunca gene fala sardim ayrildigim gun haliyle aklima geldi travma gibi resmen ben bu adami hic unutamiycam galiba bari duzgun bi sekilde olsaydi iliskimiz oda yok...ama yalan yok ne kadar kizsamda hala seviyor ve özlüyorum ama neye yarar ki..

Aynı durumdayız, tek fark ben ayrılalı 2 seneden fazla oldu. Falları boşver, kendi iç sesindir önemli olan. O ne diyor, ona bak.

Acı verenleri ben unutamadım, hissim kalmamıştır ama yaşadıklarımın izi hep kalmıştır. Zalim olmaktansa mazlum olmak daha iyi, en azından vicdanen rahatız.

Bugün kötüyüm iyi hissetmiyorum..yani sevgi özlem var ama neye yarar... adam cocuk gibi baskalari yönlendiriyor gibi kendi akli yok sanki... ne biliyim onu dusununce her sey zor ...son ayriligimizda bana ettigi laflar yenilir yutulur degil zaten bilmiyorum kalbim aciyor cok üzülüyorum aylardir gecmedi ilk gunku kadar aciyor

Evlenecegi kesin mi obur kizla? Evlenmeden belli olmaz bu isler...Umut et diye soylemiyorum ama her an neler olabiliyor. Elfin son falinda kizi falan da mi bilememisti peki?

Elfin agzindan hayir ciksada kalbini duramiyor demisti bir oncesinde. en sonda da kavgalilar, hayat enerjisi almis dedi bu sirada sensiz yapamayack falan filan. yavas oluacak ama olucak dedi. ya hisleri var belli. uzaktan hep bana bakar ya da karsilasinca gozlerimin icine gulerek bakar. ama kafasinda benle olma ihtimalini yok olarak goruyor. benim gecmisim onun aile yapisina uygun degilmis. yani bunu soylemek bile beni rencide ediyor. bu arada bunu berguzar demisti ve emin degildim. cunku ben de ilk kez duydum agzindan. ama o da olumli bir sonuc soyledi.

kizla kesin evlenecek degil ama bunun gibi bi kiz bulamam bi daha diyormus. (cinsel yasami olmamis bunu diyor) yani evlenir evlenmez bilmiyorm ama benim iyi niyetimi cok suistmal etti. allaha havale ediyorum o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…