bi an geliyor o sevgi nefrete donusuyor emin ol. umut et bekle ya da git konus ama bu surec ve sonu gelecek. sadece cok vaktin gecmesin.Bugün kötüyüm iyi hissetmiyorum..yani sevgi özlem var ama neye yarar... adam cocuk gibi baskalari yönlendiriyor gibi kendi akli yok sanki... ne biliyim onu dusununce her sey zor ...son ayriligimizda bana ettigi laflar yenilir yutulur degil zaten bilmiyorum kalbim aciyor cok üzülüyorum aylardir gecmedi ilk gunku kadar aciyor
Ne kadar sacma bir sebep soylemis, su erkeklere aslinda aciyorum bakis acilari o kadar basit ve kandirilmaya musait ki... Cinsel yasami olmamis mis, bunu soyleyen herkese de inaniyrorlar ve aslinda cogunlukla yaniliyorlar kendini oyle gosteren o kadar cok kisi var ki. sirf bu sebeple secim yapiyorsa da umarim yaniliyordurdur zaten. Belli olmaz Elfin'in dedigi gibi yavas da olsa olabilir ama kalbini kirmis anladigim kadariyla iste o zor duzeliyor. Elfin'de cok yorum aldim 2-3 ay once aldigim yorularda cikmamisti ama bu son yorumu cok tutarliydi ve dedigi bir sey haftasina oldu. Bakalim bir kac yorumu oldu gelecege yonelik onlar da olursa eski formuna kavusmus olabilir Elfin.Elfin agzindan hayir ciksada kalbini duramiyor demisti bir oncesinde. en sonda da kavgalilar, hayat enerjisi almis dedi bu sirada sensiz yapamayack falan filan. yavas oluacak ama olucak dedi. ya hisleri var belli. uzaktan hep bana bakar ya da karsilasinca gozlerimin icine gulerek bakar. ama kafasinda benle olma ihtimalini yok olarak goruyor. benim gecmisim onun aile yapisina uygun degilmis. yani bunu soylemek bile beni rencide ediyor. bu arada bunu berguzar demisti ve emin degildim. cunku ben de ilk kez duydum agzindan. ama o da olumli bir sonuc soyledi.
kizla kesin evlenecek degil ama bunun gibi bi kiz bulamam bi daha diyormus. (cinsel yasami olmamis bunu diyor) yani evlenir evlenmez bilmiyorm ama benim iyi niyetimi cok suistmal etti. allaha havale ediyorum o nedenle
Elfin'in ilk falı baya çıktı, diğerlerinde az buçuk çıkanları oldu, olmadı diyemem. Ama artık çok kırıldım. Gel yüzüme de. Beni oyalamak olurmuş falan filan. ya tam dengesiz tam. ne desem boş yani.Ne kadar sacma bir sebep soylemis, su erkeklere aslinda aciyorum bakis acilari o kadar basit ve kandirilmaya musait ki... Cinsel yasami olmamis mis, bunu soyleyen herkese de inaniyrorlar ve aslinda cogunlukla yaniliyorlar kendini oyle gosteren o kadar cok kisi var ki. sirf bu sebeple secim yapiyorsa da umarim yaniliyordurdur zaten. Belli olmaz Elfin'in dedigi gibi yavas da olsa olabilir ama kalbini kirmis anladigim kadariyla iste o zor duzeliyor. Elfin'de cok yorum aldim 2-3 ay once aldigim yorularda cikmamisti ama bu son yorumu cok tutarliydi ve dedigi bir sey haftasina oldu. Bakalim bir kac yorumu oldu gelecege yonelik onlar da olursa eski formuna kavusmus olabilir Elfin.
Allah buyuk cok uzuldum durumaElfin agzindan hayir ciksada kalbini duramiyor demisti bir oncesinde. en sonda da kavgalilar, hayat enerjisi almis dedi bu sirada sensiz yapamayack falan filan. yavas oluacak ama olucak dedi. ya hisleri var belli. uzaktan hep bana bakar ya da karsilasinca gozlerimin icine gulerek bakar. ama kafasinda benle olma ihtimalini yok olarak goruyor. benim gecmisim onun aile yapisina uygun degilmis. yani bunu soylemek bile beni rencide ediyor. bu arada bunu berguzar demisti ve emin degildim. cunku ben de ilk kez duydum agzindan. ama o da olumli bir sonuc soyledi.
kizla kesin evlenecek degil ama bunun gibi bi kiz bulamam bi daha diyormus. (cinsel yasami olmamis bunu diyor) yani evlenir evlenmez bilmiyorm ama benim iyi niyetimi cok suistmal etti. allaha havale ediyorum o nedenle
Allah buyuk cok uzuldum duruma
Benim icin ise 7.ay oldu bence baya gec o laflari duysaniz kimse kabul etmez benimle evlenecek kadar yogun hislere sahip degilmis evlilik icin olgunlasmamis iste beni oyalamis oluyomus evlilik icin vs niye hayatima girdin o halde... ? Peki benden goturduklerin ne olucak?
Bu kafadaki adam uzak dursun cag disi .. kompleksli biridir kesin aman aman...aynen erkeklerin umurunda mı? hayır kendi yoluna bakıyor. bu da dursun bir yerde. ailem ıhh der sonra. ay yesinler senin aileni yani. ben evlilik delisi değilim. yani hiç kusura bakmasında lafım kimseye değil ama gencim. bir evlilik başımdan geçti diye istenmiyorsa bu onun
durumuna çok üzüldüm ama benim elim kızım 1 bucuk yaşında iken 7 yıllık ilişkiden sonra bunu smledi belki de iyiki sölemiş sakın üzülme ama asla da beklemeBugün kötüyüm iyi hissetmiyorum..yani sevgi özlem var ama neye yarar... adam cocuk gibi baskalari yönlendiriyor gibi kendi akli yok sanki... ne biliyim onu dusununce her sey zor ...son ayriligimizda bana ettigi laflar yenilir yutulur degil zaten bilmiyorum kalbim aciyor cok üzülüyorum aylardir gecmedi ilk gunku kadar aciyor
Elfin agzindan hayir ciksada kalbini duramiyor demisti bir oncesinde. en sonda da kavgalilar, hayat enerjisi almis dedi bu sirada sensiz yapamayack falan filan. yavas oluacak ama olucak dedi. ya hisleri var belli. uzaktan hep bana bakar ya da karsilasinca gozlerimin icine gulerek bakar. ama kafasinda benle olma ihtimalini yok olarak goruyor. benim gecmisim onun aile yapisina uygun degilmis. yani bunu soylemek bile beni rencide ediyor. bu arada bunu berguzar demisti ve emin degildim. cunku ben de ilk kez duydum agzindan. ama o da olumli bir sonuc soyledi.
canim be kirilcam adam falan degil. allah korusun boylelerinde. aldatilmis daha da beterini hakediyor.çoook özür dilerim canım sen kalbi yüreği güzel bir insansın bence ve söyleyeceğim şeyi biraz çekinerek söylüyorum beni yanlış anlama ne olur, lütfen ondan bence uzak dur erkek olmuşta ADAM olamamış ..
Hiç arayıp sormuyor mu?durumuna çok üzüldüm ama benim elim kızım 1 bucuk yaşında iken 7 yıllık ilişkiden sonra bunu smledi belki de iyiki sölemiş sakın üzülme ama asla da bekleme
ay canım benim canan şeker var binnaz ablada ben sürekli kendisine baktıyorum ve çok tatlı bir hanım efendi pişman olmasınız kendisi hem tarot açılımı da yapıyor her konuda bana yardımcı olmuş olduğu ve yaşadıkları çıkmış olduğundan dolayı bence bir denemelisin canan şekerIyi aksamlar kizlar binnaz da bilgen sezer e fal baktrannz oldmu hic merak edyrum
Canan hanım o kadar baktırdım kendisi yaşdıkları hep yaşamış biriyim sonuçta işleri bu açık olup olmaması bu kendisinin kötü veya tutarsız bir yorum yapıyor anlamına gelmez sonuçta enerji meselesi canan hanım tek geçerim çok özenli bir hanım efendi her konuma her soruma tek tek cevap veren birsi o kadar baktımış olduğum kişiler oldu hep baştan salma çokta çevrim içi olmaması rağmenBen baktirdigim zamanlar acik degildi sürekli ben de ayni düşünüyorum acik olanlara baktirmiyorum o yuzden adaya baktirmak istememistim
Allah buyuk cok uzuldum duruma
Benim icin ise 7.ay oldu bence baya gec o laflari duysaniz kimse kabul etmez benimle evlenecek kadar yogun hislere sahip degilmis evlilik icin olgunlasmamis iste beni oyalamis oluyomus evlilik icin vs niye hayatima girdin o halde... ? Peki benden goturduklerin ne olucak?
Benim inancim kalmadi ama tesekkur ederim ❤Yazini okuyunca yazmak istedimsana bunu soyleyen birine degil ozlemek kalbinin acimasina bile izin verme litfen sen degerlisin ozelsin .en guzel sevgi ayni enerjiyle sevmek ayni kslp carpintisiyla bakmak senin gosterdigin degeri karsidanda bulmak .lutfen izin verme .belkide karsina ayagini yerden kesecek biri cikicaktir ...
Canan hanım o kadar baktırdım kendisi yaşdıkları hep yaşamış biriyim sonuçta işleri bu açık olup olmaması bu kendisinin kötü veya tutarsız bir yorum yapıyor anlamına gelmez sonuçta enerji meselesi canan hanım tek geçerim çok özenli bir hanım efendi her konuma her soruma tek tek cevap veren birsi o kadar baktımış olduğum kişiler oldu hep baştan salma çokta çevrim içi olmaması rağmen
peki canan hanim :)Canan hanım o kadar baktırdım kendisi yaşdıkları hep yaşamış biriyim sonuçta işleri bu açık olup olmaması bu kendisinin kötü veya tutarsız bir yorum yapıyor anlamına gelmez sonuçta enerji meselesi canan hanım tek geçerim çok özenli bir hanım efendi her konuma her soruma tek tek cevap veren birsi o kadar baktımış olduğum kişiler oldu hep baştan salma çokta çevrim içi olmaması rağmen
Tamam Canan hanım saygılar.Canan hanım o kadar baktırdım kendisi yaşdıkları hep yaşamış biriyim sonuçta işleri bu açık olup olmaması bu kendisinin kötü veya tutarsız bir yorum yapıyor anlamına gelmez sonuçta enerji meselesi canan hanım tek geçerim çok özenli bir hanım efendi her konuma her soruma tek tek cevap veren birsi o kadar baktımış olduğum kişiler oldu hep baştan salma çokta çevrim içi olmaması rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?