Binnaz Abla

bi an geliyor o sevgi nefrete donusuyor emin ol. umut et bekle ya da git konus ama bu surec ve sonu gelecek. sadece cok vaktin gecmesin.

Ne kadar sacma bir sebep soylemis, su erkeklere aslinda aciyorum bakis acilari o kadar basit ve kandirilmaya musait ki... Cinsel yasami olmamis mis, bunu soyleyen herkese de inaniyrorlar ve aslinda cogunlukla yaniliyorlar kendini oyle gosteren o kadar cok kisi var ki. sirf bu sebeple secim yapiyorsa da umarim yaniliyordurdur zaten. Belli olmaz Elfin'in dedigi gibi yavas da olsa olabilir ama kalbini kirmis anladigim kadariyla iste o zor duzeliyor. Elfin'de cok yorum aldim 2-3 ay once aldigim yorularda cikmamisti ama bu son yorumu cok tutarliydi ve dedigi bir sey haftasina oldu. Bakalim bir kac yorumu oldu gelecege yonelik onlar da olursa eski formuna kavusmus olabilir Elfin.

Elfin'in ilk falı baya çıktı, diğerlerinde az buçuk çıkanları oldu, olmadı diyemem. Ama artık çok kırıldım. Gel yüzüme de. Beni oyalamak olurmuş falan filan. ya tam dengesiz tam. ne desem boş yani.

Ben aldatmazdım, yapmadım yapmam da bu da bi erdem. benim erdemim!!!
bakalım o kız ne yapacak. onun namus anlayışına uygun olarak. hislerimde yanılmıyorsam çok kısa zamana alırım haberini

Allah buyuk cok uzuldum duruma
Benim icin ise 7.ay oldu bence baya gec o laflari duysaniz kimse kabul etmez benimle evlenecek kadar yogun hislere sahip degilmis evlilik icin olgunlasmamis iste beni oyalamis oluyomus evlilik icin vs niye hayatima girdin o halde... ? Peki benden goturduklerin ne olucak?

Kızlarrrr bu erkek milletini bu kdar takmayınn üstğne düşmeyin hiçç adam olan sevdiği kızdan vazgecmez korur kollar sahip çıkarrrr eğer ayrılık varsa her şerde bir hayır vardır öyle düşünün dua edin bol bol zaten siz kendinizi paralasanzda inanın nasibinizde be varsa onu yaşıyorsunz Allahın ol dediği oluyor 4 yıllık ilişkm oldu lisede söz aşamasndan döndük anra unive gittim yeni bryle tanstım 6,5 yldır beraberiz kısmetse temmuzda düğünümz var ben eskisini unutamadım diyordum dua ediyordm dönsün diye ne fallar baktırıyordum dönmezsede bnm için hayrlısı olsn diye rabbim bana hayrlsnı nasip etti cocuk döndü snradan da bn onu istemedm şimdide eskisine iyiki olmams diyorum inş sizde böyle olacaksınz dua edinn bol bol

aynen erkeklerin umurunda mı? hayır kendi yoluna bakıyor. bu da dursun bir yerde. ailem ıhh der sonra. ay yesinler senin aileni yani. ben evlilik delisi değilim. yani hiç kusura bakmasında lafım kimseye değil ama gencim. bir evlilik başımdan geçti diye istenmiyorsa bu onun

Bu kafadaki adam uzak dursun cag disi .. kompleksli biridir kesin aman aman...

durumuna çok üzüldüm ama benim elim kızım 1 bucuk yaşında iken 7 yıllık ilişkiden sonra bunu smledi belki de iyiki sölemiş sakın üzülme ama asla da bekleme

çoook özür dilerim canım sen kalbi yüreği güzel bir insansın bence ve söyleyeceğim şeyi biraz çekinerek söylüyorum beni yanlış anlama ne olur, lütfen ondan bence uzak dur erkek olmuşta ADAM olamamış ..

canim be kirilcam adam falan degil. allah korusun boylelerinde. aldatilmis daha da beterini hakediyor.

Iyi aksamlar kizlar binnaz da bilgen sezer e fal baktrannz oldmu hic merak edyrum
ay canım benim canan şeker var binnaz ablada ben sürekli kendisine baktıyorum ve çok tatlı bir hanım efendi pişman olmasınız kendisi hem tarot açılımı da yapıyor her konuda bana yardımcı olmuş olduğu ve yaşadıkları çıkmış olduğundan dolayı bence bir denemelisin canan şeker

Ben baktirdigim zamanlar acik degildi sürekli ben de ayni düşünüyorum acik olanlara baktirmiyorum o yuzden adaya baktirmak istememistim
Canan hanım o kadar baktırdım kendisi yaşdıkları hep yaşamış biriyim sonuçta işleri bu açık olup olmaması bu kendisinin kötü veya tutarsız bir yorum yapıyor anlamına gelmez sonuçta enerji meselesi canan hanım tek geçerim çok özenli bir hanım efendi her konuma her soruma tek tek cevap veren birsi o kadar baktımış olduğum kişiler oldu hep baştan salma çokta çevrim içi olmaması rağmen

Yazini okuyunca yazmak istedimsana bunu soyleyen birine degil ozlemek kalbinin acimasina bile izin verme litfen sen degerlisin ozelsin .en guzel sevgi ayni enerjiyle sevmek ayni kslp carpintisiyla bakmak senin gosterdigin degeri karsidanda bulmak .lutfen izin verme .belkide karsina ayagini yerden kesecek biri cikicaktir ...

Benim inancim kalmadi ama tesekkur ederim ❤

off hep buraya kendi reklamini yapanlar da geliyor

peki canan hanim :)

Tamam Canan hanım saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…