Binnaz Abla

Biz baktırmayacağız :)

imzani da atmissin altina canan. bedava bakarsan baktiririz. belki.

Canan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.
Canan şeker çok iyi kendisi ben hep baktırım kendisine çok memnun kaldığım için hep kendisindeyim daha önceden çok yüsek olan kişilere de gittim ama beklediğimi bulmadım

Kizlar garip bir sey oldu bunu ben yazmadim benim yazim gibi gozukuyor niye ki? Daha once yazdigim bir sey olabilir ama simdi alinti yapilmis da olabilir

Lizyaa dedi:
Canan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.

Eski mesajları buluyor bence hiçbiri son yollananlarda değil

Kızlar sitedeki 5 tl’lik falları deneyen oldu mu? Gönderilebilir dediğiniz, tavsiye edebileceğiniz biri var mı?

Biten ilişkilerimizin ve ruh hallerimizin baya ortak yönü varmış ve seni çok ama çok iyi anlıyorum. Üzülme diyemiyorum ama umarım benim kadar uzun süre acı çekmezsin.

Herkese merhabalar,
Yaklaşık iki aydır üye olmayarak forumun takipçisiyim. Kıymetli yorumlarınızı ilgi ile takip ettim. Ben de yıllardır binnaz abla da birçok kişiye baktırdım, ha bugüne kadar da hiçbirinin dediğini yaşamadım ama yine de baktırdım. Bu noktada kimseyi suçlamıyorum sonuçta kimse beni buna zorlamadı ama benim oyalanmaya birilerinin beni avutmasına çok ihtiyacım vardı ve bu dönemde bana yoldaş oldular.
Sevgili Özdemir Asaf' ın dediği gibi "yalanlar istiyorsan yalanlar söylerim incinirsin yine de sen bilirsin".
Son yaşadıklarımı 3 yorumcu ile ilgili yazmak isterim. Doğa, Asenat ve Arnisa. Benim için hepsi kıymetli insanlar, hisliler ama hayat o kadar basit bir yer değil. Bin türlü olasılığın içinden bir tanesini haklı olarak paylaşıyorlar, ama o olasılığın olma ihtimali bazen imkansızlaşıyor.
Ben sorunlu bir ilişki yaşıyordum, hepsi ile de bu konuyu konuştum, anlık durumu iyi bildiklerini hissettim hep. Ama karşımdaki kişinin itirafı akşam beni derinden yaraladı, hiçbir şey benim sandığım gibi değilmiş aslında tüm hayatım bir yanılsamadan ibaretmiş. Ama bana bunu hiçbir yorumcu söylemedi. İnsan zihnide o kadar garipki aynı şeyi birçok kişi söyleyince doğru olduğuna inanıyor ama değilmiş.
İnsan böyle bir şey yaşayıncada kimseyi suçlamıyor ki ne yapıyorsa insan kendine yapıyor.
Ben bugün yaşadıklarımın en büyük sorumlusuyum ve kendimi hiç affetmeyeceğim.
Özetle, sevgili dostlar fallara inanmayın onlar bilemiyor diye değil, hayat anlardan ibaret olduğu için insanoğlu bencil olduğu için hissetse bile bunu gösteremediği için..
Boşverin, ha bu öyle de kolay değil. Ben nefes almanın inanın canını yaktığını öğrendim son aylarda ama yapabilecek hiçbir şey yok. Acıyı kabullenmek sanırım en doğrusu.
Allah herkesin gönlüne göre versin, iyi insalarla karşılaştırsın inşallah.
Sevgiler,

canim yalniz degilsin. hepimiz egitimli akli basinda zeki insanlariz. yaptigimizin yanlis oldugunun farkindayiz ama insan bir umut, bir anlik heves rahatlama ile baktiriyor. anlatmak, paylasmak gudumuzu cikariyoruz. aslinda kalabalik icinde o kadar yalniziz ki kendimize sirdas ariyoruz belki de.
benim anladigim o kadar duzgun kalifiyede insanlariz ki biz iliski yurutemiyor degil, insanlar bizi kaldiramiyor.

Sahsim adina simarik egosu yuksek erkekler zaman kaybi. benim de hep egom oldu, guzelim zekiyim diye. bu sefer yarisa giriyorlar. herkes ona bakar ya ben diye. isin ozu en iyisi bizi sevene deger verene sans tanimak. bugun milat olsn mutlu cumalar olsunnnn :))

Biten ilişkilerimizin ve ruh hallerimizin baya ortak yönü varmış ve seni çok ama çok iyi anlıyorum. Üzülme diyemiyorum ama umarım benim kadar uzun süre acı çekmezsin.
Benziyor olabilir tabiki durumlar hepimizin yaşanmişliklari var.Ben yanliş bir adamla bir ilişkiyi sirtlandim buna eminim adam bencil kendine düşkün gevşek daha ötesi yok ilk basta kolay gorunum verdi ama sonra her sey degisti arkadas cevresi o kadar bos ki ve annesi de olumsuz bence iliskimize karsi ama ne olursa olsun seven adam sahiplenir sevdigini birakmaz diyorum benim görüşüm bu yüke giremedi beyfendi zaten naparsa yapsin umrumda bile degil şu an da dün berbat bir gündü aglamaktan gözyaslarim hala kurumadi cok alakasiz olaylar beni tetikledi ve yine bu konulari hatirladim...kimse icin ûzülmeye degmez bu dunyada hele ki boyle vurdumduymaz benciller icin.

İnşallah canım güzel günler bizimle olsun inşallah, hayırlı cumalar

Beterin beteri var dierek içinizi bir nebze de olsa rahatlatmak isterim. Nefes almanın can yaktığını ilk 26 yaşında öğrendim ve üstünden tam 10 sene geçti, hala değişen bişey yok. Bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor bazı şeyler. Hep aklımdan geçirmişimdir keşke aşkın da bir sınavı olsaydı ve herkes emek ettiği ölçüde mükafatlandırılsaydı die. Ama iki kişilik yaşanması gereken şeylerde sen ne kadar çabalasan da, ne kadar sivri köşelerini törpülesen de, karşı taraf emek sarf etmiyorsa, yaptığın herşey çöp oluyor ve en başa dönüyorsun her seferinde. Üstelik olan, asla geri gelmeyecek olan ve aslında çok ama çok kıymetli olan zamanına oluyor.

Kızlar, bir ablanız olarak size tavsiyem, asla ama asla kimse için kendinizi değiştirmeyin ve kimseye ama kimseye kendinizden çok değer vermeyin. Emek sarf edilmesi gerekiosa bunu karşıdaki kişi yapsın önce. Ancak öle anlarsınız değerinizin onun gözünde ne olduğunu. Başka türlü onun için ne olduğunuzu anlamanızın imkanı yok. Dil kemiksiz ve herşeye dönüyor maalesef.

Şu yaşıma kadar toplasan o da reel de en fazla 10tane fal baktırmışımdır. Hatırlamam bile çoğunu kim ne dedi ne tarih verdi. Ta ki bu eylül ayında sanal ortamda fal bakma olayını keşfedene kadar. Keşke hiç keşfetmemiş olsaydım diyorum ama bu da benim sınavım demekki. Olaylar karşısındaki duruşum ne kadar güçlü olduğum ya da insanın başına gelen üzücü olayları nasıl atlatması gerektiğini anlamam için bir sınavdı. Kendimi hep böyle teselli ettim bu hayat bir sınav ve senin karşılaştığın her zorluğun bir sebebi var ve bu sınavı en iyi şekilde geçmen lazım. En yakın arkadaşlarım bile bu sitelerde fal baktırdığımı bilmiyor utanıyorum söylemeye. Bu kadar güçsüz ve aciz olduğumu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü beni anlamayacaklarını biliyorum. Kimse başına gelmeden bilemez. Herşeyi içime atan biri olduğum için kimseyle de dertleşemiyorum fal benim için bir rahatlama dertleşme gibi oldu. Falların çıkacağına inanmak ya da kendini kaptırmak değil tamamen teselli bulmak için. İnşallah bir gün şu günlerimize bakıp bakıp güleriz. Bunlarda hayatımıza kattığımız birer anı olarak kalır.

Yeni nesil erkeklerinde bir korkaklık, çocukluk gözlemliyor musunuz? Yani 25-35 yaş aralığını ele alırsak? Sanki bizim nesilin kadınları daha cesur daha güçlü daha bir ne istediğini bilen ve hayata hazır. Ama söz konusu erkeklere gelince hepsinde bu sorumsuzluk bir korkaklık görüyor musunuz? Okulu zor bitiriyor, zoraki çalışıyorlar. Futbol oyun hobilerine dalıp gidiyorlar. Aileleri de onları zorlamıyor. Sanki kadına ihtiyaçları yok. 50-60 yıl önce ama durum tam tersiydi. Erkekler fazla cesur fazla arsızmış. Kadınlara sakız gibi yapışırlarmış. Çabucak hayata atılırlarmılç Aile büyükleri anlattıklarını düşünüyorum ya da eski kültürü anlatan kitaplar filmler. Bir de okul iş hayatımda tanıdığım erkekleri, arkadaşlarımın erkek arkadaşları ile yaşadığı sıkıntılara bakıyorum. Belki yanılıyorumdur. Hazır yoğun bir hanım popülasyonu görünce sormak paylaşmak istedim. Aileleri mi şımartıyor, yeni yaşam zorlukları mı onlara böyle yaptı? 25 yaş altını bilemiyorum. Belki 90 nesli daha da fecidir.

Çok merak ettim bu üç yorumcu olumlu mu konuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…