ay canım benim canan şeker var binnaz ablada ben sürekli kendisine baktıyorum ve çok tatlı bir hanım efendi pişman olmasınız kendisi hem tarot açılımı da yapıyor her konuda bana yardımcı olmuş olduğu ve yaşadıkları çıkmış olduğundan dolayı bence bir denemelisin canan şeker
ay canım benim canan şeker var binnaz ablada ben sürekli kendisine baktıyorum ve çok tatlı bir hanım efendi pişman olmasınız kendisi hem tarot açılımı da yapıyor her konuda bana yardımcı olmuş olduğu ve yaşadıkları çıkmış olduğundan dolayı bence bir denemelisin canan şeker
imzani da atmissin altina canan. bedava bakarsan baktiririz. belki.
Canan şeker çok iyi kendisi ben hep baktırım kendisine çok memnun kaldığım için hep kendisindeyim daha önceden çok yüsek olan kişilere de gittim ama beklediğimi bulmadımCanan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.
Eski mesajları buluyor bence hiçbiri son yollananlarda değilKizlar garip bir sey oldu bunu ben yazmadim benim yazim gibi gozukuyor niye ki? Daha once yazdigim bir sey olabilir ama simdi alinti yapilmis da olabilir
Lizyaa dedi: ↑
Canan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.
Canan şeker çok iyi kendisi ben hep baktırım kendisine çok memnun kaldığım için hep kendisindeyim daha önceden çok yüsek olan kişilere de gittim ama beklediğimi bulmadım
Canan hanım burdan yürümeyin bence, başa sarıp farklı yollardan girin konuya... Belki olur o zmnCanan şeker çok iyi kendisi ben hep baktırım kendisine çok memnun kaldığım için hep kendisindeyim daha önceden çok yüsek olan kişilere de gittim ama beklediğimi bulmadım
Hmm evet olabilir bir an hesabım hacklendi sandım :)Eski mesajları buluyor bence hiçbiri son yollananlarda değil
Bugün kötüyüm iyi hissetmiyorum..yani sevgi özlem var ama neye yarar... adam cocuk gibi baskalari yönlendiriyor gibi kendi akli yok sanki... ne biliyim onu dusununce her sey zor ...son ayriligimizda bana ettigi laflar yenilir yutulur degil zaten bilmiyorum kalbim aciyor cok üzülüyorum aylardir gecmedi ilk gunku kadar aciyor
Herkese merhabalar,
Yaklaşık iki aydır üye olmayarak forumun takipçisiyim. Kıymetli yorumlarınızı ilgi ile takip ettim. Ben de yıllardır binnaz abla da birçok kişiye baktırdım, ha bugüne kadar da hiçbirinin dediğini yaşamadım ama yine de baktırdım. Bu noktada kimseyi suçlamıyorum sonuçta kimse beni buna zorlamadı ama benim oyalanmaya birilerinin beni avutmasına çok ihtiyacım vardı ve bu dönemde bana yoldaş oldular.
Sevgili Özdemir Asaf' ın dediği gibi "yalanlar istiyorsan yalanlar söylerim incinirsin yine de sen bilirsin".
Son yaşadıklarımı 3 yorumcu ile ilgili yazmak isterim. Doğa, Asenat ve Arnisa. Benim için hepsi kıymetli insanlar, hisliler ama hayat o kadar basit bir yer değil. Bin türlü olasılığın içinden bir tanesini haklı olarak paylaşıyorlar, ama o olasılığın olma ihtimali bazen imkansızlaşıyor.
Ben sorunlu bir ilişki yaşıyordum, hepsi ile de bu konuyu konuştum, anlık durumu iyi bildiklerini hissettim hep. Ama karşımdaki kişinin itirafı akşam beni derinden yaraladı, hiçbir şey benim sandığım gibi değilmiş aslında tüm hayatım bir yanılsamadan ibaretmiş. Ama bana bunu hiçbir yorumcu söylemedi. İnsan zihnide o kadar garipki aynı şeyi birçok kişi söyleyince doğru olduğuna inanıyor ama değilmiş.
İnsan böyle bir şey yaşayıncada kimseyi suçlamıyor ki ne yapıyorsa insan kendine yapıyor.
Ben bugün yaşadıklarımın en büyük sorumlusuyum ve kendimi hiç affetmeyeceğim.
Özetle, sevgili dostlar fallara inanmayın onlar bilemiyor diye değil, hayat anlardan ibaret olduğu için insanoğlu bencil olduğu için hissetse bile bunu gösteremediği için..
Boşverin, ha bu öyle de kolay değil. Ben nefes almanın inanın canını yaktığını öğrendim son aylarda ama yapabilecek hiçbir şey yok. Acıyı kabullenmek sanırım en doğrusu.
Allah herkesin gönlüne göre versin, iyi insalarla karşılaştırsın inşallah.
Sevgiler,
Benziyor olabilir tabiki durumlar hepimizin yaşanmişliklari var.Ben yanliş bir adamla bir ilişkiyi sirtlandim buna eminim adam bencil kendine düşkün gevşek daha ötesi yok ilk basta kolay gorunum verdi ama sonra her sey degisti arkadas cevresi o kadar bos ki ve annesi de olumsuz bence iliskimize karsi ama ne olursa olsun seven adam sahiplenir sevdigini birakmaz diyorum benim görüşüm bu yüke giremedi beyfendi zaten naparsa yapsin umrumda bile degil şu an da dün berbat bir gündü aglamaktan gözyaslarim hala kurumadi cok alakasiz olaylar beni tetikledi ve yine bu konulari hatirladim...kimse icin ûzülmeye degmez bu dunyada hele ki boyle vurdumduymaz benciller icin.Biten ilişkilerimizin ve ruh hallerimizin baya ortak yönü varmış ve seni çok ama çok iyi anlıyorum. Üzülme diyemiyorum ama umarım benim kadar uzun süre acı çekmezsin.
İnşallah canım güzel günler bizimle olsun inşallah, hayırlı cumalarcanim yalniz degilsin. hepimiz egitimli akli basinda zeki insanlariz. yaptigimizin yanlis oldugunun farkindayiz ama insan bir umut, bir anlik heves rahatlama ile baktiriyor. anlatmak, paylasmak gudumuzu cikariyoruz. aslinda kalabalik icinde o kadar yalniziz ki kendimize sirdas ariyoruz belki de.
benim anladigim o kadar duzgun kalifiyede insanlariz ki biz iliski yurutemiyor degil, insanlar bizi kaldiramiyor.
Sahsim adina simarik egosu yuksek erkekler zaman kaybi. benim de hep egom oldu, guzelim zekiyim diye. bu sefer yarisa giriyorlar. herkes ona bakar ya ben diye. isin ozu en iyisi bizi sevene deger verene sans tanimak. bugun milat olsn mutlu cumalar olsunnnn :))
Herkese merhabalar,
Yaklaşık iki aydır üye olmayarak forumun takipçisiyim. Kıymetli yorumlarınızı ilgi ile takip ettim. Ben de yıllardır binnaz abla da birçok kişiye baktırdım, ha bugüne kadar da hiçbirinin dediğini yaşamadım ama yine de baktırdım. Bu noktada kimseyi suçlamıyorum sonuçta kimse beni buna zorlamadı ama benim oyalanmaya birilerinin beni avutmasına çok ihtiyacım vardı ve bu dönemde bana yoldaş oldular.
Sevgili Özdemir Asaf' ın dediği gibi "yalanlar istiyorsan yalanlar söylerim incinirsin yine de sen bilirsin".
Son yaşadıklarımı 3 yorumcu ile ilgili yazmak isterim. Doğa, Asenat ve Arnisa. Benim için hepsi kıymetli insanlar, hisliler ama hayat o kadar basit bir yer değil. Bin türlü olasılığın içinden bir tanesini haklı olarak paylaşıyorlar, ama o olasılığın olma ihtimali bazen imkansızlaşıyor.
Ben sorunlu bir ilişki yaşıyordum, hepsi ile de bu konuyu konuştum, anlık durumu iyi bildiklerini hissettim hep. Ama karşımdaki kişinin itirafı akşam beni derinden yaraladı, hiçbir şey benim sandığım gibi değilmiş aslında tüm hayatım bir yanılsamadan ibaretmiş. Ama bana bunu hiçbir yorumcu söylemedi. İnsan zihnide o kadar garipki aynı şeyi birçok kişi söyleyince doğru olduğuna inanıyor ama değilmiş.
İnsan böyle bir şey yaşayıncada kimseyi suçlamıyor ki ne yapıyorsa insan kendine yapıyor.
Özetle, sevgili dostlar fallara inanmayın onlar bilemiyor diye değil, hayat anlardan ibaret olduğu için insanoğlu bencil olduğu için hissetse bile bunu gösteremediği için..
Boşverin, ha bu öyle de kolay değil. Ben nefes almanın inanın canını yaktığını öğrendim son aylarda ama yapabilecek hiçbir şey yok. Acıyı kabullenmek sanırım en doğrusu.
Sevgiler,
Çok merak ettim bu üç yorumcu olumlu mu konuştu?Herkese merhabalar,
Sevgiler,
Arnisa ve Asenat bende bilememisti hatirladigim kadariyla silmisim falalrini ama Arnisa'dan kesin eminim alakasiz bir yorum almistim, gecen senelerde.Çok merak ettim bu üç yorumcu olumlu mu konuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?