Evet, hepsi beni çok sevdiğini benimle bir yola gireceğini söyledi. Ama kişinin kendi ağzında duyduğum beni hayatında istemiyormuş, benimle bir gelecek düşünmüyormuş benden beklenti içine girme dedi.Çok merak ettim bu üç yorumcu olumlu mu konuştu?
Çok üzücü gerçekten. Peki bu üç yorumcu dışında kimseye baktırmadın mı? Yani olumsuz konuşan olmadı mı hiç? Elfin, şevdar vb?Evet, hepsi beni çok sevdiğini benimle bir yola gireceğini söyledi. Ama kişinin kendi ağzında duyduğum beni hayatında istemiyormuş, benimle bir gelecek düşünmüyormuş benden beklenti içine girme dedi.
bende de asenat-doğa -arnisa çıkmadı ama hakkını yemeyim arnisa onlar kadar iddalı konusmadiEvet, hepsi beni çok sevdiğini benimle bir yola gireceğini söyledi. Ama kişinin kendi ağzında duyduğum beni hayatında istemiyormuş, benimle bir gelecek düşünmüyormuş benden beklenti içine girme dedi.
ekimde falsepeti Nesibeye baktırdığım fal çıktı ya resmenEvet bugün geldi falı yani 3 gün bekledim ama beğendim. Kişilik analizleri durum saptamaları çok doğru. Gelecekle ilgili olması muhtemel durumlardan bahsetti şimdiye kadar baktırdığım tüm fallar aynı yönde verdikleri zaman dahil. diğer falcıların öngörmediği bi iki şey söyledi gelecekle ilgili ama olursa sürpriz olur yani. net tarih vermedi dönem söylemiş genelde harf vermiş. baktırılabilir yani tavsiye ederim ben ama üye olmayınca soru soramıyorsnz sanırım soru linki yoktu yada ben görmedim o yüzden üye olmak isteyebilirsiniz önce.
+ 1milyon ve ötesiYeni nesil erkeklerinde bir korkaklık, çocukluk gözlemliyor musunuz? Yani 25-35 yaş aralığını ele alırsak? Sanki bizim nesilin kadınları daha cesur daha güçlü daha bir ne istediğini bilen ve hayata hazır. Ama söz konusu erkeklere gelince hepsinde bu sorumsuzluk bir korkaklık görüyor musunuz? Okulu zor bitiriyor, zoraki çalışıyorlar. Futbol oyun hobilerine dalıp gidiyorlar. Aileleri de onları zorlamıyor. Sanki kadına ihtiyaçları yok. 50-60 yıl önce ama durum tam tersiydi. Erkekler fazla cesur fazla arsızmış. Kadınlara sakız gibi yapışırlarmış. Çabucak hayata atılırlarmılç Aile büyükleri anlattıklarını düşünüyorum ya da eski kültürü anlatan kitaplar filmler. Bir de okul iş hayatımda tanıdığım erkekleri, arkadaşlarımın erkek arkadaşları ile yaşadığı sıkıntılara bakıyorum. Belki yanılıyorumdur. Hazır yoğun bir hanım popülasyonu görünce sormak paylaşmak istedim. Aileleri mi şımartıyor, yeni yaşam zorlukları mı onlara böyle yaptı? 25 yaş altını bilemiyorum. Belki 90 nesli daha da fecidir.
Yeni nesil erkeklerinde bir korkaklık, çocukluk gözlemliyor musunuz? Yani 25-35 yaş aralığını ele alırsak? Sanki bizim nesilin kadınları daha cesur daha güçlü daha bir ne istediğini bilen ve hayata hazır. Ama söz konusu erkeklere gelince hepsinde bu sorumsuzluk bir korkaklık görüyor musunuz? Okulu zor bitiriyor, zoraki çalışıyorlar. Futbol oyun hobilerine dalıp gidiyorlar. Aileleri de onları zorlamıyor. Sanki kadına ihtiyaçları yok. 50-60 yıl önce ama durum tam tersiydi. Erkekler fazla cesur fazla arsızmış. Kadınlara sakız gibi yapışırlarmış. Çabucak hayata atılırlarmılç Aile büyükleri anlattıklarını düşünüyorum ya da eski kültürü anlatan kitaplar filmler. Bir de okul iş hayatımda tanıdığım erkekleri, arkadaşlarımın erkek arkadaşları ile yaşadığı sıkıntılara bakıyorum. Belki yanılıyorumdur. Hazır yoğun bir hanım popülasyonu görünce sormak paylaşmak istedim. Aileleri mi şımartıyor, yeni yaşam zorlukları mı onlara böyle yaptı? 25 yaş altını bilemiyorum. Belki 90 nesli daha da fecidir.
Geldim geldim buradayim ama yazacak bir seyim yok. Bos kagit veresim varKizlarLeyla_74 vardi , bayadir görmedim nerde bilen var mi ?
Umarım herşey yolundadır canım ya nerelerdesin allah aşkına ?Geldim geldim buradayim ama yazacak bir seyim yok. Bos kagit veresim varFallara inancim yok artik :)) baktirmiyorum da zaten. Azcik kafa dinledim sakinlestim belki azcik daha da buyudum :) Buralardayim simdi. Yakinda 1. Yilimi kutlayacagim ustelik burada :)
philly :)))
Nilufer_4U Mavikurdele10 S Salsa80 antonie
Tek tek etiketleyemeyegim aslinda ama kizlar ozlemisim sizi, iyi haberleriniz vardir umarim. Detayli okuma firsati bulamadim.
Sevgiyle saglikla kalin. 13 Nisan uyelik yildonumum burada, sizlerle gecmis bir yil oldu, guzel de oldu aslinda. Bardagin dolu yarisina takili gozlerim hep hala :)
Geldim geldim buradayim ama yazacak bir seyim yok. Bos kagit veresim varFallara inancim yok artik :)) baktirmiyorum da zaten. Azcik kafa dinledim sakinlestim belki azcik daha da buyudum :) Buralardayim simdi. Yakinda 1. Yilimi kutlayacagim ustelik burada :)
Tek tek etiketleyemeyegim aslinda ama kizlar ozlemisim sizi, iyi haberleriniz vardir umarim. Detayli okuma firsati bulamadim.
Sevgiyle saglikla kalin. 13 Nisan uyelik yildonumum burada, sizlerle gecmis bir yil oldu, guzel de oldu aslinda. Bardagin dolu yarisina takili gozlerim hep hala :)
Iyiyim canim. Zaten iyi olmak lazim yaa, ne olursa olsun di mi :) Senin enerjin yetetr buralari aydinlatmaya mavi mavi :)Yaa hoşgeldinsensiz buralar hep karamsar :) daha iyisindir inşallah
Azcik kafa dinledim, malum bu yasta oluyor oyle. Okuyorum simdi gecmisi yeni bir kahin cikmis mi acaba diye, ama aslinda baktirasim da yok :)Umarım herşey yolundadır canım ya nerelerdesin allah aşkına ?
Hosgeldin.. nasil cikan fal oldu mu:)Iyiyim canim. Zaten iyi olmak lazim yaa, ne olursa olsun di mi :) Senin enerjin yetetr buralari aydinlatmaya mavi mavi :)
Azcik kafa dinledim, malum bu yasta oluyor oyle. Okuyorum simdi gecmisi yeni bir kahin cikmis mi acaba diye, ama aslinda baktirasim da yok :)
Iyiyim canim. Zaten iyi olmak lazim yaa, ne olursa olsun di mi :) Senin enerjin yetetr buralari aydinlatmaya mavi mavi :)
Azcik kafa dinledim, malum bu yasta oluyor oyle. Okuyorum simdi gecmisi yeni bir kahin cikmis mi acaba diye, ama aslinda baktirasim da yok :)
Hoş geldin leyla nasılsınGeldim geldim buradayim ama yazacak bir seyim yok. Bos kagit veresim varFallara inancim yok artik :)) baktirmiyorum da zaten. Azcik kafa dinledim sakinlestim belki azcik daha da buyudum :) Buralardayim simdi. Yakinda 1. Yilimi kutlayacagim ustelik burada :)
Yeni nesil erkeklerinde bir korkaklık, çocukluk gözlemliyor musunuz? Yani 25-35 yaş aralığını ele alırsak? Sanki bizim nesilin kadınları daha cesur daha güçlü daha bir ne istediğini bilen ve hayata hazır. Ama söz konusu erkeklere gelince hepsinde bu sorumsuzluk bir korkaklık görüyor musunuz? Okulu zor bitiriyor, zoraki çalışıyorlar. Futbol oyun hobilerine dalıp gidiyorlar. Aileleri de onları zorlamıyor. Sanki kadına ihtiyaçları yok. 50-60 yıl önce ama durum tam tersiydi. Erkekler fazla cesur fazla arsızmış. Kadınlara sakız gibi yapışırlarmış. Çabucak hayata atılırlarmılç Aile büyükleri anlattıklarını düşünüyorum ya da eski kültürü anlatan kitaplar filmler. Bir de okul iş hayatımda tanıdığım erkekleri, arkadaşlarımın erkek arkadaşları ile yaşadığı sıkıntılara bakıyorum. Belki yanılıyorumdur. Hazır yoğun bir hanım popülasyonu görünce sormak paylaşmak istedim. Aileleri mi şımartıyor, yeni yaşam zorlukları mı onlara böyle yaptı? 25 yaş altını bilemiyorum. Belki 90 nesli daha da fecidir.
Azra tan,cagla bilgin var sanirsam emin de degilim gerci orda baktiracak falci yok bana gore ama neyseAllahını seven üzerime max 400 kredilik az zırvalayan falcı atsın binnazdan
Ps: falım geldi ama hala para harcamayacak kadar mesafeliyim fal mevzularına
Bence de yok da bari bakmıyorlar para da kaptırmayalımAzra tan,cagla bilgin var sanirsam emin de degilim gerci orda baktiracak falci yok bana gore ama neyse
Baktim da simdi hic kimse yok valla sansina kim cikarsa artikBence de yok da bari bakmıyorlar para da kaptırmayalımböyle insanın aşşırı falı gelir ya öyleyim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?