- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
Burada konuşulunca ben de baktırdım gecen hafta ve kesinlikle hisli biri olduğuna inanmıyorum. Sallamasyon ve sorun detaylı değilse yuvarlak yorumlar yapıp her duruma uygun yazıyor. Benim hissiyatımla ilgili bir durum iddia etmiş, ben de yok öyle bir şey öyle değil böyle diye açıklamada bulununca da bir çirkefleşti, evet öyle ve böyle hissettiğin için hiç birsey yolunda gitmiyor yazdı saçma insan. Iddialasiyor bi de. Kesin puan kaygisini yansitmasindan rahatsiz oldugumu belirttigim icin agresiflesti. Ben de memnun kalmadiysam belirtiyorum neden sirf dileniyor diye memnun olmadigim yoruma 5 * vereyim ki. Orada 2 satir type etmis sallamasyon bu mu emek :) biz zaten veriyoruz neyse kredisi...İlkim Acar'a 10 ay önce baktırmışım hiç bir şey bilememiş tek dediği gerçek anlamda güzel günler bekliyor seni..
Bence de yok da bari bakmıyorlar para da kaptırmayalımböyle insanın aşşırı falı gelir ya öyleyim tam
Asenat' a 2 yıl önce baktırmıştım. Dedikleri gerçekleşmedi. Olacak şeyler söylememişti çünkü.şimdi ben 2016 da asenata baktırmısım asagı yukarı tutmus falan..dun gecen hafta baktırdım kisiyi tarif etmesi fln guzel ama neden benim sectigim kartları okumus onu anlamadım? zaten su online secilen karta gore yorum yapılmasını da anlayamıyorum ama hadi neyse..
sorum su asenata fal baktırıp cıkmayan falınız oldu mu? gercekten merak icindeyim..cunku binnaza guvenim neredeyse kalmadı :/
saol hayatım cvpladıgın icinAsenat' a 2 yıl önce baktırmıştım. Dedikleri gerçekleşmedi. Olacak şeyler söylememişti çünkü.
bana telefonda bi fal bakti, ilk fali tamamiyla cikti ama digerleri cikmadi. zaten digerlerinde sordugum soru uzerinden yurudu ve daha cok online kart acti. birinde iskambil bakti ama genel gecer seylerdi. ama diger fallarda iliski acilimi attim ve onda iyi degil gercekten. hersey guzel olacak vs pembis konusmalari cikmiyor.şimdi ben 2016 da asenata baktırmısım asagı yukarı tutmus falan..dun gecen hafta baktırdım kisiyi tarif etmesi fln guzel ama neden benim sectigim kartları okumus onu anlamadım? zaten su online secilen karta gore yorum yapılmasını da anlayamıyorum ama hadi neyse..
sorum su asenata fal baktırıp cıkmayan falınız oldu mu? gercekten merak icindeyim..cunku binnaza guvenim neredeyse kalmadı :/
canım bana göre kart okuyucusu enerjim tutmamisda olabilir kartlar güzel geldi yorumlar güzel kartlarda ters olan varsa olumsuz gibi çıkmadışimdi ben 2016 da asenata baktırmısım asagı yukarı tutmus falan..dun gecen hafta baktırdım kisiyi tarif etmesi fln guzel ama neden benim sectigim kartları okumus onu anlamadım? zaten su online secilen karta gore yorum yapılmasını da anlayamıyorum ama hadi neyse..
Hemüz mü olmadı söylediklerinden farklı şeyler mi oldu?Kızlar son iki falı doğanın bana çıkmadı. Kötü şeyleride inşallah çıkmaz da tabi. İstikrarlı fallarda lafım yok ama yakın zamanı iyi tuttururdu eskiden
Mesela yakın zamanda görüşme var dedi bi önceki falında, olmadı. Son falında da görüşme yok dedi ertesi gün buluştuk. Bir örnek:))Hemüz mü olmadı söylediklerinden farklı şeyler mi oldu?
Hm belki ilkinde gördüğ görşme ikinciydi ama ikincisinde görüşme yok deyip görüşmeniz ilgnç olmuş.Mesela yakın zamanda görüşme var dedi bi önceki falında, olmadı. Son falında da görüşme yok dedi ertesi gün buluştuk. Bir örnek:))
Bilemedim kuzum içiö gitti 100 tl ye ama böyle olunca. Aslında bergüzar baya iyi de denk gelemiyorum bir türlüHm belki ilkinde gördüğ görşme ikinciydi ama ikincisinde görüşme yok deyip görüşmeniz ilgnç olmuş.
Bergüzar bana doğa ile aynı yorumu yapıyor neredeyse çok paralel söyledikleri, elfin biraz daha pozitif onlara göre ama bu üçü genel olarak paralel ve aynı şeyleri söylüyorlar.Bilemedim kuzum içiö gitti 100 tl ye ama böyle olunca. Aslında bergüzar baya iyi de denk gelemiyorum bir türlü
Aynen başlarda ben de çok beğenirdim yorumlarını fakat son zamanlarda popülerliği arttıkça seri bakmaktan mi ne yeterince odaklanmiyor belki ya da baka baka hissiyatı azaldı, dedikleri hiç çıkmıyor artık.banuyılmaz son falında bıraz sallamıs. baska var mı bole on liralık guzel fal bakan kızlar?
Asenat’dan iki yorum aldım ana konuyu bilemedi yani nisan gibi olacak demişti ama olacak gibi durmuyor şu anda. ikinci yorumu aldıgımda da hazirana kadar bekle dedi. Ancak sitede o kadar kişiden yorum aldım kimsenin söylemediği şeyleri söyledi yani ufak tefek birkaç tane nokta atışı ve olacak şeyleri söyledi o kadar ana koonu çıkmadı. Ama benim sitede şu an en güvendiğim hatta tek güvendiğim yorumcu diyebilirim.şimdi ben 2016 da asenata baktırmısım asagı yukarı tutmus falan..dun gecen hafta baktırdım kisiyi tarif etmesi fln guzel ama neden benim sectigim kartları okumus onu anlamadım? zaten su online secilen karta gore yorum yapılmasını da anlayamıyorum ama hadi neyse..
Çok emin mi konuştu sana doğa bu görüşme için? Çünkü bende yorum aldım 3 kere,, hatta biri beklemede, geçen hafta baktırdım.Mesela yakın zamanda görüşme var dedi bi önceki falında, olmadı. Son falında da görüşme yok dedi ertesi gün buluştuk. Bir örnek:))
Asenata geçen sene baktırdım parama acıdım resmen kızlar, siz yazınca eski yorumumu dinledim az önce, birşey tutturamamıştı, hatta bi düğünde bi erkekle tanışıp evleneceksin dedi çok emin konuşmuştu.canım bana göre kart okuyucusu enerjim tutmamisda olabilir kartlar güzel geldi yorumlar güzel kartlarda ters olan varsa olumsuz gibi çıkmadı
canım bende öyle ilk falı havalara uçtum mutluluktan öl yani :) diğer falı ilk falinla tezat bir daha baktirmamAsenata geçen sene baktırdım parama acıdım resmen kızlar, siz yazınca eski yorumumu dinledim az önce, birşey tutturamamıştı, hatta bi düğünde bi erkekle tanışıp evleneceksin dedi çok emin konuşmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?