Evet sordum üstüne yine böyle dedi:) yani belki daha ciddi bi görüşmeyi kastetti ne bileyimÇok emin mi konuştu sana doğa bu görüşme için? Çünkü bende yorum aldım 3 kere,, hatta biri beklemede, geçen hafta baktırdım.
Hic bilgim yok ama bence o cok yorulmustur artikacaba ilkay nerde fal bakıyor
Herkesin bildiği bir falcı aslında tutmayanlar da var şimdi yazınca “bana hiç bilemedi” diyenler olacaktır mutlaka özelden yazayım sana:)yav seka su tellwedeki falcını solesene be yavrumm..telwe bana daha ozenli geliyor binnaza gore
Kesinlikleberguzar bugun sık online oldu. ama baktırmadım. deger derseniz baktırabilirim de sanki tanıdık bi falcı gibi geliyor bana niyeyse...
Yağmur Sothis mi bahsettiğiniz?Kizlar cok zaman sonra Yagmura fal attim ama sirada 10 kisi vardi illaki burdan birileri vardir sirada ins 4 gune yorumlamaz simdi baktim 8 de kalmis , ben 1 yil sonra baktigi fali dogruladim da gelecek degil yalniz, o an bana bahsettigi bir durum vardi ben bunun dogrulugunu daha 1 hafta once ogrendim gelecekle ilgili olur olmaz dememis bana zor demis oyuzden gelecegi net cikiyor diyemicem ,durumda olmadi ben istemedim belki kismi diyebiliriz kehanetine, ama yagmur poztif konusmus hani siz zor da olsa olacaksiniz gibi , yine de sasirdim ama yani , yagmura son zamanlarda atan var mi yorum alacaktim
Keşke buraya yazsanız. Banada özelden yazabilir misiniz acaba çok merak ettimHerkesin bildiği bir falcı aslında tutmayanlar da var şimdi yazınca “bana hiç bilemedi” diyenler olacaktır mutlaka özelden yazayım sana:)
Yok yagmur sortis degil sadece Yagmur olanYağmur Sothis mi bahsettiğiniz?
Tellwe’de mi Binnaz’da mı? Binnaz’da Yağmur Tekin diye biri var amaYok yagmur sortis degil sadece Yagmur olan
Yok ya falsepeti yagmur ama suan cevrimdisi ve 8 kisi duruyor hala bde bi bakayim ben eger atacaksan 1 yilda belki performansini kaybetmistir benim falim gelsin yazayim ben buraya yorumuTellwe’de mi Binnaz’da mı? Binnaz’da Yağmur Tekin diye biri var ama
Yok yagmur sortis degil sadece Yagmur olan
Herkesin bildiği bir falcı aslında tutmayanlar da var şimdi yazınca “bana hiç bilemedi” diyenler olacaktır mutlaka özelden yazayım sana:)
Cagirdi cagirdi 1 sene onceki 2 falinda da suna gel demis ben de son fal sorumda sinirlenmisim simdi hangi fala gelmem gerek demisim o da fal kaydinda canim hic bseye gelmene gerek yok iste falam demis ama o son falim oldu , ya ben yine kisilik ve durum analizi icin gittim bilmiyorum sanirim kadina 8 9 kisi sordum hepsine de tak tak yorum yapti sonuncusu icin 3 kere gitmistim bana baya aşıkmis gibi yorum yapiyodu bende niye terk etti ozaman yagmur abla diye cikistim daha da gitmedim 2 hafta once ayni adam evlenme teklifiyle geldi ben seni asla unutamadim falan elini hic birakmicam bilmem ne ben de yasadigimi unutamadim by by dedim ama yagmurun sozune gelmis oldum baya şok oldum yaniBen yaklasik 1 ay once baktirmistim durum kisilik analizi 10 numara ama gelecekle ilgili bilemiyorum cok net konusmadi su yada yildiz fal8na cagirdi sanada falin sonunda baska bi fala cagirdimi..biliyorum para icin yapiuor ama atasimda var :))
Kahve ve tarot attim kahvesi kotu bence tarotu cok iyiBen yaklasik 1 ay once baktirmistim durum kisilik analizi 10 numara ama gelecekle ilgili bilemiyorum cok net konusmadi su yada yildiz fal8na cagirdi sanada falin sonunda baska bi fala cagirdimi..biliyorum para icin yapiuor ama atasimda var :))
memnun kalırsan yorumunu bekliyoruz o zaman canımKahve ve tarot attim kahvesi kotu bence tarotu cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?