Binnaz Abla

üzme kendini diyeceğim ama yinede üzüleceksin biliyorum. bir süre hiçbir şey seni teselli etmeyecek. zamanla geçecek zamanla...

üzme kendini diyeceğim ama yinede üzüleceksin biliyorum. bir süre hiçbir şey seni teselli etmeyecek. zamanla geçecek zamanla...

Biz ayrılalı 2 seneyi geçti bu sürenin yaklaşık 1.5 senesini onu aşmaya çalışarak geçirdim ben. Ne zaman biraz başarır gibi olsam biyerlerden çıktı, aklımı karıştırıp yok oldu ve bu defalarca tekerrür etti. Tüm sosyal medya hesaplarımı kapattığım, tlf numaramı değiştirdiğim halde. Çok çabaladım, psikolojik destek aldım, olumlamalar yaptım, birçok şeyi denedim ama ne zaman azcık aşacak gibi olsam yeniden ummadığım bi yerden belirdi. Ve ben yaşadıkça bitmez bu azap.

değmeyen herkes için o fedakarlığı yaparlar da, değecek insanlara yapmazlar. Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra

Geriye bakarak kendini suçlama önünde hala seni bekleyen bir hayat var karşina ne çikacagini bilmiyoruz hicbirimiz hakkimizda yazilmis bir senaryo varsa bilgi sahibi degiliz inaniyorum bu gunler gececek aci vericek elbet ama illaki gececek ama ne olur önce kendine bir sans ver bu hayati tadinda yasamak ocin geri kalan her sey boss

Asenat'ın bana ilk falı çıktı dedim evet gerçetekten de öyle. Ama o fal oy kaygısı olmadan dürüstçe hisle bakıldığı faldı. ben faldan sonra yıldız vermedim diye, diğer fallarından sorudan yürüdü. Ayrıca son falı sadece nasiyet ibaret saçma birseydi. iyi şeyler söyledin diye değil, dediğin çıktı için geldim Asenat ama sen düğer fallarında sonradan bi şöyle bi böyle dedin. ben önermiyorum, asla da baktırmaz. az uz para değil.

günaydın , bugün ağlayabildiğin kadar ağla bugün üzülebildiğin kadar üzül kahredebildiğin kadar kahret bunları bugün yapabildiğin kadar en uç noktada yaşa LAKİN gece uyuyup ertesi güne uyandığında kendini hazırla ve uyan gülümse ilk zamanlar zorlayacaksın ama bigün bi bakacaksın bi yabancının hikayesiymiş gibi gelecek yaşadıkların ..
belki diyeceksin ki bu kız deli mi üzül diyor hayır sen üzülmezsen hep yarım kalır içindeki bugünü yaşadıklarına ve yaşayamadıklarına yas günü yap ama lütfen yarın güçlü uyan hepimiz adına hepimiz için..

Valla fallarimin haddi hesabi yok eylulden beri tekrardan costum farkli sitelerden bile denedim ama sonuc baglaminda bir tane bile cikan yok diyolar ki senin ex sana yazcak donce pisman fisman o yok
Sonradan hoslandigim adam ise acilcak vs oda hikaye gibi geliyor ... hepsi topyekun pembeci
Bir kac tane exi sorupta olumlu konusamayan falci vardi zamanini bekliyorum aciklamak icin ama binnazda degil bahsi gecen falcilar binnaz tamamen toz pembe desem yeridir

değmeyen herkes için o fedakarlığı yaparlar da, değecek insanlara yapmazlar. Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra

Allah ateistlere bile sevilmeyi tattırıyor, ama ben ne yaptımsa affetmiyor beni adeta. Çok dualar ettim, gönlümdeki hayırsızsa, olmayacaksa nolur yardım et de huzur bulayım ben de die ağlaya ağlaya yalvardım. Karşıma çıkanların hepsi de beterin beteriydi. Yaşım genç deil ki önümde sağlıklı senelerim olsun. Zaten bozup elime verdikleri psikolojimle daha ne kadar baş edebilirim bilmiyorum. Ama umarım uzun sürmez.

Dertlerin, kederlerin içine öyle bir aşkla dal ki, sonunda hiç beklemediğin bir zamanda ansızın Hakk’ın kürsüsü ve arş-ı azamı senin önüne gelsin. Çünkü sabır sıkıntının anahtarıdır.

Kötü düşünme, hepimiz geçtik, geçiyoruz bu süreçten, yeterki sen vazgeçme ne kendinden ne de dua etmeye devam etmekten,, Allah hayırlısını nasip etsin hepimize kızlar. Bazen şerde bir hayır vardır der Babam, bazen hayırlı diye diye tüketiriz kendimizi lakin şermiş. Haddi hesabı yok ağladıklarımızın, yolun sonu inşallah güzel olacak

Çok teşekkür ederim kızlar, sabah sabah zaman ayırdınız, moral olmak istediniz. Bulunduğum şehre geleli 5 ay oldu ve çalıştığım birim ve muhatap olduğum birimlerdeki insanlar hep boylarınca çocukları olan insanlar olduğu için yakın hissedemedim hiçbirine kendimi, en azından dertleşecek kadar. Yabancı bir şehirde yalnızken hayat zaten yeterince zor. Hep çok küçük de olsa bir umutla başlıyor yeni sayfalar ama ben 3 senede 3 şehir gezdim ve o huzur denen şeyi bir türlü bulamadım. Vermeyince mabud, neylesin mahmud. Var demek ki bir hatam. Hiç deilse onu bulsam.

elbette bizimde hatalarımız vardır. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. ancak herşeyde kendini suçlama. karşımıza bazen g.t heriflerde çıktı kabul edelim. bazende kısmet olmuyor. ama yinede kendini ezip kahretme.

G....t herifler sayesinde 1 gün doğru adam gelecek, lakin bu sırada güvenimiz tamamen azalıyor karşı cinse karşı.
Ben 22 yaşındayken hoşlandığım pislik beni istemeye gelecekti bikaç ay sonra, ailesi de çok istemişti, bu ortadan kayboldu psikolojim bozuldu cevapsız kaldım.
5 ay kendimi yedim ne oldu diye bir gün konuşmaya gittim sorunlarım var dedi iyi değilim maddi anlamda kayıplar yaşıyorum diye zırladı benim karşımda.
O sırada başka bi kozla konuşup evlenme teklifi etmiş.. nerden bilebilirdim ki..
Evlendi, kayıp yaşamadım iyi de oldu bu adamdan hayır gelmezdi. Annesi bile Oğlum sana laik değil ne b**k yerse yesin yeterki sen mutlu ol Allah sana ondan daha iyisini versin diyerek dua da aldım.
3 sene sonra başka biri çıktı karşıma, adam gitti çocuk yaptı başka birinden, çok üzüldüm ne için? Neden başıma geliyor bunlar diye..
Farklı insanlar tanıdım hepsi de yol aldı olmadı onlarla.
Sebep ? Hayırlısı değilmiş, artık akıllandım.

Yahuu hata hepimizde var ama kendini yeme bitirme sen orda canım !!!!!
Konuşmaya ihtiyaç duyduğun zamanlar da aç burayı sana destek oluruz, hepimiz geçiyoruz bu yollardan.
Huzuru bulacaksın inşallah sen inan kendine.

Verilmis sadakan varmis kuzummm

Yaşinda başinda ne varmis gencecik kadinsin kadinligin en guzel yaşlarindasin valla bugun full makyaj bakim ne varsa onu yapmalisin sen kendin icin önemlisin kimse seni yildiramaz öldürmeyen aci guclendirir kendine eziyet etme bu konuda olmuyosa olmuyodur kapat . Ama kendini asla birakma salma heleki bugun sinav gibi sana sen bugunu basari ile atlatacaksin aksam yatagina yatarken bunlari dusunmeden huzurla uyuycaksin
Huzursuzlugu icimizde yaratan biziz beynindeki seni olusuzluklarla dolduran o sesi durdur once kuzum ...

Ezen ezip posamı çıkardığı için, bana ezecek bişey kalmadı. Lütfen abarttığımı ya da ergence davrandığımı düşünmeyin kızlar. Bu işin bir de bu şahıstan önceki kısmı var ki düşman başına. Bir kadının yaşayabileceği en ezici travmaları yaşadım ve her düştüğümde kalkıp bir şekilde ayakta durmaya çalıştım. Ama bir yerden sonra tükeniyorsun artık. Ufacık şey bile kapandı sandığın yaraları yeniden, yeni açılmış gibi kanatmaya yetiyor. Şafağın sökmediği bu zifiri karanlığı kanıksamaktan, başaramazsam da vazgeçmekten başka çarem yok. İnanın her yolu denedim, çok mücadele ettim ama bunun sonu yok.

Verilmis sadakan varmis kuzummm
sercenin_gozyasi aynen öyle canım, sonrası da aynı oldu.
2 sene kimseyle konuşmadım tiksindim, en son işte geçen sene biriyle tanıştım. Olmadı, ilişki aşamasına gelmeden hop bozuldu, adam egosu tavan biriydi, bana iftira bile atı..
kapattım kendimi birkaç ay eve güvenim sarsılmıştı, sorun bende diye yedim bitirdim kendimi.
Ama ilahi adalet işte herşey meydana çıktı kaç ay sonra bende nefes aldım, allahım şükür diye yalvardım resmen iyili olmadı diye sevinçten ağladım..

Bazı günler inancım gidiyor ; ben mutlu olamayacağım diyerek..
Ama neden mutlu olmayalım ? Sabır ! Olacak

Sonuna kadar katılıyorum sana, D DhmiAim kendini hırpalama, seninde hepimizinde yüzleri gülecek.
Demek ki geçmemiz gerekiyormuş bu günlerden, daha güçlü olmak için.
Kapatma kendini içine, ben yaptım bu hattayı zamanında. Zar zor çıktım evden. Şimdiki aklım olsaydı asla yapmazdım.
Ne güzel kadınlarız ellin 2 sümüklü herifi için kendimizden neden vazgeçelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…