üzme kendini diyeceğim ama yinede üzüleceksin biliyorum. bir süre hiçbir şey seni teselli etmeyecek. zamanla geçecek zamanla...Tüm baktırdığım fallar, olumlu olumsuz patladı. Unutamadığım ve özellikle bir nedenden ötürü de asla unutamayacağım ve uğruna binlerce lirayı fallara harcadığım şahısla yazıştık baya uzun bir süreden sonra.
3 4 hafta kadar önce bu şahıs bana skypedan yazmıştı ama laf dokundurmuş ''vay hayat devam edio skypeda takıldığına göre'' dierek. Ki ben skypeda falan takılmam asla, outlook maildan maillarımı kontrol ederim sadece, demek skype da açılıomuş outlook açınca. Pazar gününe kadar tuttum kendimi ama içim içimi yedi. Pazar günü yazdım yazdım sildim, en son sadece nasılsın dedim. Ptesi sabah cvp verdi, iyi değilmiş ama nedeni atamalarla ilgili. Bir kere olsun hiçbişey olmamış gibi davranma kararı aldım ve arkadaşça moral vermeye çalıştım. İş saatim gelmek üzere olduundan çok yazışmadık zaten. Akşamında, daha doğrusu gecesinde sildiğim msjlarda ne yazdığımı sordu, önemli bişey olmadığını söledim. Hayatının zoraki geçtiği anlamına gelecek şeyler söledi. Moral vermeye çalıştım arkadaşça. Laf arasında şehir değiştirdiğini söledi, nerdesin die sorduğumda ''biyer işte'' dedi. O ana kadar hiç yoktan hallice olan umudum sıfırlandı. ''Var sen de beni aşağılayarak mutlu ol'' dedim, ''aşağılamak?'' yazmış. Yaktım bir sigara balkona çıkıp, sigaradan çok yanarak.
Sonrasında gerçekten ona destek olmak amacıyla bişeyler yazdım ama kısa cümleler kurmayı başaramayarak, içim ve gözlerim ağlaya ağlaya. Dönüş yapmadı. İnşallah okumamıştır dierek sildim hepsini saatler sonra. En son saçmaladığım için msjları sildiğimi, kusura bakmamasını yazdım saat 5 gibi. 1 saatlik uyku ile geldim işe ve tutmasam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıcam. Adam Allah bilir kim için şehir değiştirdi ve asgari ücretle geçinme zorluğuna katlanmayı seçti ailesinin yanında maaşı kendine kalırken. Benimle geçirdiği 4.5 senede böle birşey yapsaydı, asla vermezdim o ayrılık kararını. Keşke bir kere de benim için birileri fedakarlık yapsaydı da ''yalnızım ama ben de sevildim'' die avutabilseydim kendimi en azından. Bana gelince neden bu kadar pintisin be hayat!
üzme kendini diyeceğim ama yinede üzüleceksin biliyorum. bir süre hiçbir şey seni teselli etmeyecek. zamanla geçecek zamanla...
değmeyen herkes için o fedakarlığı yaparlar da, değecek insanlara yapmazlar. Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonraTüm baktırdığım fallar, olumlu olumsuz patladı. Unutamadığım ve özellikle bir nedenden ötürü de asla unutamayacağım ve uğruna binlerce lirayı fallara harcadığım şahısla yazıştık baya uzun bir süreden sonra.
3 4 hafta kadar önce bu şahıs bana skypedan yazmıştı ama laf dokundurmuş ''vay hayat devam edio skypeda takıldığına göre'' dierek. Ki ben skypeda falan takılmam asla, outlook maildan maillarımı kontrol ederim sadece, demek skype da açılıomuş outlook açınca. Pazar gününe kadar tuttum kendimi ama içim içimi yedi. Pazar günü yazdım yazdım sildim, en son sadece nasılsın dedim. Ptesi sabah cvp verdi, iyi değilmiş ama nedeni atamalarla ilgili. Bir kere olsun hiçbişey olmamış gibi davranma kararı aldım ve arkadaşça moral vermeye çalıştım. İş saatim gelmek üzere olduundan çok yazışmadık zaten. Akşamında, daha doğrusu gecesinde sildiğim msjlarda ne yazdığımı sordu, önemli bişey olmadığını söledim. Hayatının zoraki geçtiği anlamına gelecek şeyler söledi. Moral vermeye çalıştım arkadaşça. Laf arasında şehir değiştirdiğini söledi, nerdesin die sorduğumda ''biyer işte'' dedi. O ana kadar hiç yoktan hallice olan umudum sıfırlandı. ''Var sen de beni aşağılayarak mutlu ol'' dedim, ''aşağılamak?'' yazmış. Yaktım bir sigara balkona çıkıp, sigaradan çok yanarak.
Sonrasında gerçekten ona destek olmak amacıyla bişeyler yazdım ama kısa cümleler kurmayı başaramayarak, içim ve gözlerim ağlaya ağlaya. Dönüş yapmadı. İnşallah okumamıştır dierek sildim hepsini saatler sonra. En son saçmaladığım için msjları sildiğimi, kusura bakmamasını yazdım saat 5 gibi. 1 saatlik uyku ile geldim işe ve tutmasam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıcam. Adam Allah bilir kim için şehir değiştirdi ve asgari ücretle geçinme zorluğuna katlanmayı seçti ailesinin yanında maaşı kendine kalırken. Benimle geçirdiği 4.5 senede böle birşey yapsaydı, asla vermezdim o ayrılık kararını. Keşke bir kere de benim için birileri fedakarlık yapsaydı da ''yalnızım ama ben de sevildim'' die avutabilseydim kendimi en azından. Bana gelince neden bu kadar pintisin be hayat!
Geriye bakarak kendini suçlama önünde hala seni bekleyen bir hayat var karşina ne çikacagini bilmiyoruz hicbirimiz hakkimizda yazilmis bir senaryo varsa bilgi sahibi degiliz inaniyorum bu gunler gececek aci vericek elbet ama illaki gececek ama ne olur önce kendine bir sans ver bu hayati tadinda yasamak ocin geri kalan her sey bossBiz ayrılalı 2 seneyi geçti bu sürenin yaklaşık 1.5 senesini onu aşmaya çalışarak geçirdim ben. Ne zaman biraz başarır gibi olsam biyerlerden çıktı, aklımı karıştırıp yok oldu ve bu defalarca tekerrür etti. Tüm sosyal medya hesaplarımı kapattığım, tlf numaramı değiştirdiğim halde. Çok çabaladım, psikolojik destek aldım, olumlamalar yaptım, birçok şeyi denedim ama ne zaman azcık aşacak gibi olsam yeniden ummadığım bi yerden belirdi. Ve ben yaşadıkça bitmez bu azap.
Biz ayrılalı 2 seneyi geçti bu sürenin yaklaşık 1.5 senesini onu aşmaya çalışarak geçirdim ben. Ne zaman biraz başarır gibi olsam biyerlerden çıktı, aklımı karıştırıp yok oldu ve bu defalarca tekerrür etti. Tüm sosyal medya hesaplarımı kapattığım, tlf numaramı değiştirdiğim halde. Çok çabaladım, psikolojik destek aldım, olumlamalar yaptım, birçok şeyi denedim ama ne zaman azcık aşacak gibi olsam yeniden ummadığım bi yerden belirdi. Ve ben yaşadıkça bitmez bu azap.
değmeyen herkes için o fedakarlığı yaparlar da, değecek insanlara yapmazlar. Allah yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra
Teşekkür ederim canım hiç bulaşmıyorum ha bire fiyatla oynuyor..canım ben baktirdim senin için falı tekrar okudum kişilik analiz iyi ama vade geçen sene
Allah ateistlere bile sevilmeyi tattırıyor, ama ben ne yaptımsa affetmiyor beni adeta. Çok dualar ettim, gönlümdeki hayırsızsa, olmayacaksa nolur yardım et de huzur bulayım ben de die ağlaya ağlaya yalvardım. Karşıma çıkanların hepsi de beterin beteriydi. Yaşım genç deil ki önümde sağlıklı senelerim olsun. Zaten bozup elime verdikleri psikolojimle daha ne kadar baş edebilirim bilmiyorum. Ama umarım uzun sürmez.
elbette bizimde hatalarımız vardır. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. ancak herşeyde kendini suçlama. karşımıza bazen g.t heriflerde çıktı kabul edelim. bazende kısmet olmuyor. ama yinede kendini ezip kahretme.Çok teşekkür ederim kızlar, sabah sabah zaman ayırdınız, moral olmak istediniz. Bulunduğum şehre geleli 5 ay oldu ve çalıştığım birim ve muhatap olduğum birimlerdeki insanlar hep boylarınca çocukları olan insanlar olduğu için yakın hissedemedim hiçbirine kendimi, en azından dertleşecek kadar. Yabancı bir şehirde yalnızken hayat zaten yeterince zor. Hep çok küçük de olsa bir umutla başlıyor yeni sayfalar ama ben 3 senede 3 şehir gezdim ve o huzur denen şeyi bir türlü bulamadım. Vermeyince mabud, neylesin mahmud. Var demek ki bir hatam. Hiç deilse onu bulsam.
elbette bizimde hatalarımız vardır. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. ancak herşeyde kendini suçlama. karşımıza bazen g.t heriflerde çıktı kabul edelim. bazende kısmet olmuyor. ama yinede kendini ezip kahretme.
G....t herifler sayesinde 1 gün doğru adam gelecek, lakin bu sırada güvenimiz tamamen azalıyor karşı cinse karşı.elbette bizimde hatalarımız vardır. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. ancak herşeyde kendini suçlama. karşımıza bazen g.t heriflerde çıktı kabul edelim. bazende kısmet olmuyor. ama yinede kendini ezip kahretme.
Yahuu hata hepimizde var ama kendini yeme bitirme sen orda canım !!!!!Çok teşekkür ederim kızlar, sabah sabah zaman ayırdınız, moral olmak istediniz. Bulunduğum şehre geleli 5 ay oldu ve çalıştığım birim ve muhatap olduğum birimlerdeki insanlar hep boylarınca çocukları olan insanlar olduğu için yakın hissedemedim hiçbirine kendimi, en azından dertleşecek kadar. Yabancı bir şehirde yalnızken hayat zaten yeterince zor. Hep çok küçük de olsa bir umutla başlıyor yeni sayfalar ama ben 3 senede 3 şehir gezdim ve o huzur denen şeyi bir türlü bulamadım. Vermeyince mabud, neylesin mahmud. Var demek ki bir hatam. Hiç deilse onu bulsam.
Verilmis sadakan varmis kuzummmG....t herifler sayesinde 1 gün doğru adam gelecek, lakin bu sırada güvenimiz tamamen azalıyor karşı cinse karşı.
Ben 22 yaşındayken hoşlandığım pislik beni istemeye gelecekti bikaç ay sonra, ailesi de çok istemişti, bu ortadan kayboldu psikolojim bozuldu cevapsız kaldım.
5 ay kendimi yedim ne oldu diye bir gün konuşmaya gittim sorunlarım var dedi iyi değilim maddi anlamda kayıplar yaşıyorum diye zırladı benim karşımda.
O sırada başka bi kozla konuşup evlenme teklifi etmiş.. nerden bilebilirdim ki..
Evlendi, kayıp yaşamadım iyi de oldu bu adamdan hayır gelmezdi. Annesi bile Oğlum sana laik değil ne b**k yerse yesin yeterki sen mutlu ol Allah sana ondan daha iyisini versin diyerek dua da aldım.
3 sene sonra başka biri çıktı karşıma, adam gitti çocuk yaptı başka birinden, çok üzüldüm ne için? Neden başıma geliyor bunlar diye..
Farklı insanlar tanıdım hepsi de yol aldı olmadı onlarla.
Sebep ? Hayırlısı değilmiş, artık akıllandım.
Yaşinda başinda ne varmis gencecik kadinsin kadinligin en guzel yaşlarindasin valla bugun full makyaj bakim ne varsa onu yapmalisin sen kendin icin önemlisin kimse seni yildiramaz öldürmeyen aci guclendirir kendine eziyet etme bu konuda olmuyosa olmuyodur kapat . Ama kendini asla birakma salma heleki bugun sinav gibi sana sen bugunu basari ile atlatacaksin aksam yatagina yatarken bunlari dusunmeden huzurla uyuycaksinÇok teşekkür ederim kızlar, sabah sabah zaman ayırdınız, moral olmak istediniz. Bulunduğum şehre geleli 5 ay oldu ve çalıştığım birim ve muhatap olduğum birimlerdeki insanlar hep boylarınca çocukları olan insanlar olduğu için yakın hissedemedim hiçbirine kendimi, en azından dertleşecek kadar. Yabancı bir şehirde yalnızken hayat zaten yeterince zor. Hep çok küçük de olsa bir umutla başlıyor yeni sayfalar ama ben 3 senede 3 şehir gezdim ve o huzur denen şeyi bir türlü bulamadım. Vermeyince mabud, neylesin mahmud. Var demek ki bir hatam. Hiç deilse onu bulsam.
elbette bizimde hatalarımız vardır. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. ancak herşeyde kendini suçlama. karşımıza bazen g.t heriflerde çıktı kabul edelim. bazende kısmet olmuyor. ama yinede kendini ezip kahretme.
Verilmis sadakan varmis kuzummm
Sonuna kadar katılıyorum sana, D DhmiAim kendini hırpalama, seninde hepimizinde yüzleri gülecek.Yaşinda başinda ne varmis gencecik kadinsin kadinligin en guzel yaşlarindasin valla bugun full makyaj bakim ne varsa onu yapmalisin sen kendin icin önemlisin kimse seni yildiramaz öldürmeyen aci guclendirir kendine eziyet etme bu konuda olmuyosa olmuyodur kapat . Ama kendini asla birakma salma heleki bugun sinav gibi sana sen bugunu basari ile atlatacaksin aksam yatagina yatarken bunlari dusunmeden huzurla uyuycaksin
Huzursuzlugu icimizde yaratan biziz beynindeki seni olusuzluklarla dolduran o sesi durdur once kuzum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?