- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Ben baktırmıştım, bana 5 dakikalık fal gelmişti, ve iade etmiştim canım....Şimdi Zeren Yıldız a attım bakalım sesli yorum istedim nasıl çıkacak ona baktıran var mı? 200 kredi
Bana da 5 dakikalık ses kaydı atmış ama ben çok beğendim 200 krediye normal bence 5 dakikalık bakması. Hisler olduğunu düşünüyorum baya güzel baktı nokta atışı var diyebilirim hatta ilerisi için de güzel şeyler söylediBen baktırmıştım, bana 5 dakikalık fal gelmişti, ve iade etmiştim canım....
Hisleri var ama kadın yarım yamalak fal bakıyo, sonuna kadar gitmiyo
Benimle paylasabilirsin....:)Günaydin kizlar baktirdigim fallar icinde en yakin zamanli sordugum birisi vardi bu kisi isyerinde benim isime burnunu sokmus biriydi fakat cevresi tarafindan da sevilen bir kisiydi konustugum falci bu kisi hakkinda aslinda onu sevmeyenlerin oldugunu baskici insanlari yipratan tehdit santaj yapan biri oldugunu bircok insanla sorun yaşadiğini soylemisti ben fali haliyle unuttum daha dogrusu oyle olsa bile bu bilgileri ögrenenem gibi dusunurken bu fal dun itibari ile cikmis bulunuyor
Site telefonla fal bakan sitelerden biri reklamci denmesini istemiyorum yillardi4 bu sitedeyim merak edene özelden yazabilirim
Banadaaa merak ettim :)Günaydin kizlar baktirdigim fallar icinde en yakin zamanli sordugum birisi vardi bu kisi isyerinde benim isime burnunu sokmus biriydi fakat cevresi tarafindan da sevilen bir kisiydi konustugum falci bu kisi hakkinda aslinda onu sevmeyenlerin oldugunu baskici insanlari yipratan tehdit santaj yapan biri oldugunu bircok insanla sorun yaşadiğini soylemisti ben fali haliyle unuttum daha dogrusu oyle olsa bile bu bilgileri ögrenenem gibi dusunurken bu fal dun itibari ile cikmis bulunuyor
Site telefonla fal bakan sitelerden biri reklamci denmesini istemiyorum yillardi4 bu sitedeyim merak edene özelden yazabilirim
Banada yazablir misin canımGünaydin kizlar baktirdigim fallar icinde en yakin zamanli sordugum birisi vardi bu kisi isyerinde benim isime burnunu sokmus biriydi fakat cevresi tarafindan da sevilen bir kisiydi konustugum falci bu kisi hakkinda aslinda onu sevmeyenlerin oldugunu baskici insanlari yipratan tehdit santaj yapan biri oldugunu bircok insanla sorun yaşadiğini soylemisti ben fali haliyle unuttum daha dogrusu oyle olsa bile bu bilgileri ögrenenem gibi dusunurken bu fal dun itibari ile cikmis bulunuyor
Bana da yazar misinizGünaydin kizlar baktirdigim fallar icinde en yakin zamanli sordugum birisi vardi bu kisi isyerinde benim isime burnunu sokmus biriydi fakat cevresi tarafindan da sevilen bir kisiydi konustugum falci bu kisi hakkinda aslinda onu sevmeyenlerin oldugunu baskici insanlari yipratan tehdit santaj yapan biri oldugunu bircok insanla sorun yaşadiğini soylemisti ben fali haliyle unuttum daha dogrusu oyle olsa bile bu bilgileri ögrenenem gibi dusunurken bu fal dun itibari ile cikmis bulunuyor
Canım yorumcu hesabımı silmişBana da yazar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?