- 26 Ocak 2017
- 204
- 174
- 33
- 52
Cagirdi cagirdi 1 sene onceki 2 falinda da suna gel demis ben de son fal sorumda sinirlenmisim simdi hangi fala gelmem gerek demisim o da fal kaydinda canim hic bseye gelmene gerek yok iste falam demis ama o son falim oldu , ya ben yine kisilik ve durum analizi icin gittim bilmiyorum sanirim kadina 8 9 kisi sordum hepsine de tak tak yorum yapti sonuncusu icin 3 kere gitmistim bana baya aşıkmis gibi yorum yapiyodu bende niye terk etti ozaman yagmur abla diye cikistim daha da gitmedim 2 hafta once ayni adam evlenme teklifiyle geldi ben seni asla unutamadim falan elini hic birakmicam bilmem ne ben de yasadigimi unutamadim by by dedim ama yagmurun sozune gelmis oldum baya şok oldum yani
Kahve ve tarot attim kahvesi kotu bence tarotu cok iyi
Bi de mesela beni heryerden engelledigi bir donem vardi onda Yagmura yazsam ne cevap alirim cok kizgin dedim sen bana guven yaz dedi ters cevap alirim yagmur abla dedim yok diye israr etti yazdim bana bi istegim var mi iyi misin diye donus yapmisti vallahi hep dengesizleri buluyorum sanirim yani yagmura ANLIK durumda yine yine daniscam heralde ama 8 kisi duruyor suan ve hala cevrimici
Yok ya falsepeti yagmur ama suan cevrimdisi ve 8 kisi duruyor hala bde bi bakayim ben eger atacaksan 1 yilda belki performansini kaybetmistir benim falim gelsin yazayim ben buraya yorumu
Asenatan söz ettik online oldu aman biz uzak duralımcanım bende öyle ilk falı havalara uçtum mutluluktan öl yani :) diğer falı ilk falinla tezat bir daha baktirmam
İlkim Acar'a 10 ay önce baktırmışım hiç bir şey bilememiş tek dediği gerçek anlamda güzel günler bekliyor seni..
Kızlar Feryal tunça baktıran oldu mu ? Ha bire fiyatını değiştiriyo,, sabah akşam değişiyor fiyatı
canım ben baktirdim senin için falı tekrar okudum kişilik analiz iyi ama vade geçen seneKızlar Feryal tunça baktıran oldu mu ? Ha bire fiyatını değiştiriyo,, sabah akşam değişiyor fiyatı
Fal suresini azaltmis o siteye yeni geldiginde 40 dk baktigi fali var bende ama 40 dk da dolu mu derseniz hayir ama 15 fk baktigi hic yoktu bende, pisman oldum aslnda ya suan bi heyecan attim da 2 gun oldu gondermedi çeksem parayi napicam iadesi yok üf bulasmasam iyiydiSogudundami reddettin canim ya ilk bastan oyle olduguda iyi olmus biraz ugrassin hep cantada keklik sanmasinlar geri gelmeside guzel bi olay sonucu ne olursa olsun biule yari yolda birakanlar yipis tipis gelsinler :))
Adina cok sevindim sarisi tum bekleyenlerin basina tabi hayirlisiula
Bende bak8mina bayildim ama tekrar cagirmasi kafa karisyiriyor.yinede kisilik analizi anda ne dusunuuor gecmis konusunda bakyitilabilinor.gayet detayli ve aciklayici .fal bakimida 15 dk suruyor..
Bi ara da ben senin icin okuma yapiyorum 21 gunluk okumaya gircem falan diyodu ama faso fiso yani insan cocuguna bile 21 gunluk okuma yapmiyorKahveside cok iyi bi arkadasin ses kaydini dinlemistim dinledikten sonra karar verdim atmistim bende veee onuda tekrar acilima cagirdi illaki 2 kez en az gidilicek bu hatuna :))
Selin İmerin kişi analizleri bile birebir uyuşuyor bende şaşırmıştım baktırdığımda ama söylediklerinin gerçekleşmesi için vade var eğer çıkarsa burdan yayınlayacagım ama boş biri olmadığı kanaatindeyimBen selin imeri tek geciyorum kızlar eylul ayında baktırdıgım falda hamıle kalıp duşuk yapıcagımı ve 2. Gebelıgın yakın zamanda gelecegını ancak genc bır uzmandan kısa surekı tedavı gorecegımı yazmıstı ınanmamıstım hepsını yasadım fal aklıma geldı bırgun tekrar acıp okudum ınanılmazdı suan tedavıye yenı baslıyoruz ayrıca da kedım o dönemde cok hastalanmıstı veterınere gotrmeme ragmen sadece agrı kesıcıyle gondermıstı eve kedimi dha Uzman bırıne gotrmem gerektıgını yazmıstı ben soylemeden kedımı zor kurtardık gunde 5-6 ıgneyle fala ınanmak elbet dgru degıl ama bazen bazı seyler oluyor kı akılalmaz
Yagmurun fali geldi , beni yildiznameye cagirmis , bilmiyorum eski tadi yoktu 15 fk bakmis zaten eskiden 25 dk falan bakardi cogu konu havada kalmis kesik kesikdi ba kesinlikle nokta atislari var ama onun devamini getirmemis ve falin basiyla sonunda ters dustu dedihine anlamadim bende bir tanesi de temmuz agustos tarihli o zamana kadar atmicam zaten o zamana bubu editlerim kizlar iyi geceler herkese
Bi ara da ben senin icin okuma yapiyorum 21 gunluk okumaya gircem falan diyodu ama faso fiso yani insan cocuguna bile 21 gunluk okuma yapmiyor
Cook tskr ederim iyi dileklerin icin daha iyisi seni bulur insallah , yani anlamadim.ama fal dunyasina alismis 1 sene de site yonetimine de sikayet edebilirim yani boyle cok ayip bisey , giris ucreti mi veriyorum ben yani aman ya bu piyasadan uzak durmak cok iyi biseymis birde bana falin sonunda demiski sen sorunu yaz ben ertesi gunu kart acip bakicam 5 dk sonra cevap yazdi..... bu g falina soyle boyle bile diyemiyorum insan nasil olumluda olunsuzda konusur baya sacmaladiki ne olursa bdaha ona doneyim, yok yagmurda bozulmus eski tadi hic yok tavsiyem ; gitmeyin 50 liraniza yazikYa bu hatun niye boyle yapiuor bilerek havada birakiyor tekrar gidelim diye.bsk tekrar cagirmis halbuki goruyordur niye beklwyirsinki..
Basiyla sonunda ters dusmus dedin ya ayni bendede oyle olumsuzdan olumluya dogru gitmisti ve su falina cagirmisti.
Umarim en hayirli en guzel sekilde devam edersin.arkadasinla.
benim o tum fal piyasasinda elimde yagmur vardi 1 uildir kimseye atmiyodum zaten simdi yagmurda kalmamos bide ben istemedigimi anladim ya gelecegi gercekten bilseler bile gormek istemiyorum artk, boyle gunler daha guzel ya bi daha igh baktirmam :l herkese iyi aksamlar kolay gelsinNe sacma yalan tabi kimse yapmaz boyle bir sey yagmur sothisde boyle 1 ay enerji gondericem demisti hangi birimize gondericen acaba .
Falsepetinde besibeyi seviyorum 2 kez baktirdim yakin gelecegide tutturmustu.tabi begenmiyenide var enerji uyarsa bazi falcilar guzel bakiyor.yagmurda anlik iyi ama yak8n gelecekle ilgili bi sey soylemedi yasamadim .birde dennis var 3 kez baktirdim ilk ikisinde yasadim 3.ayri bi konuydu o dali iyi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?