Binnaz Abla

Sogudundami reddettin canim ya ilk bastan oyle olduguda iyi olmus biraz ugrassin hep cantada keklik sanmasinlar geri gelmeside guzel bi olay sonucu ne olursa olsun biule yari yolda birakanlar yipis tipis gelsinler :))
Adina cok sevindim sarisi tum bekleyenlerin basina tabi hayirlisiula
Bende bak8mina bayildim ama tekrar cagirmasi kafa karisyiriyor.yinede kisilik analizi anda ne dusunuuor gecmis konusunda bakyitilabilinor.gayet detayli ve aciklayici .fal bakimida 15 dk suruyor..

Cok iyi yaa ..anda gercekten basarili..

Kızlar Feryal tunça baktıran oldu mu ? Ha bire fiyatını değiştiriyo,, sabah akşam değişiyor fiyatı

Son düzenleme:
Kızlar Feryal tunça baktıran oldu mu ? Ha bire fiyatını değiştiriyo,, sabah akşam değişiyor fiyatı

Ben zamaninda 50 tl iken baktirmistim. Hic alaka yok yani. Ben is ask icin dedim. Kadin sdece ask yorumlamisti. Isle alakali bisey yazmamissiniz dedigimde oyle bisey goremedim aska yogunlastim dedi bana . Anlayacagin canim tirt yani

Fal suresini azaltmis o siteye yeni geldiginde 40 dk baktigi fali var bende ama 40 dk da dolu mu derseniz hayir ama 15 fk baktigi hic yoktu bende, pisman oldum aslnda ya suan bi heyecan attim da 2 gun oldu gondermedi çeksem parayi napicam iadesi yok üf bulasmasam iyiydi

Kahveside cok iyi bi arkadasin ses kaydini dinlemistim dinledikten sonra karar verdim atmistim bende veee onuda tekrar acilima cagirdi illaki 2 kez en az gidilicek bu hatuna :))
Bi ara da ben senin icin okuma yapiyorum 21 gunluk okumaya gircem falan diyodu ama faso fiso yani insan cocuguna bile 21 gunluk okuma yapmiyor

Kızlar Binnazdaki günlük hediye kredi sisteminde sorun yaşayan var mı? İki gün önce ve bugün hediye kredi vermedi de bana.

Selin İmerin kişi analizleri bile birebir uyuşuyor bende şaşırmıştım baktırdığımda ama söylediklerinin gerçekleşmesi için vade var eğer çıkarsa burdan yayınlayacagım ama boş biri olmadığı kanaatindeyim

Yagmurun fali geldi , beni yildiznameye cagirmis , bilmiyorum eski tadi yoktu 15 fk bakmis zaten eskiden 25 dk falan bakardi cogu konu havada kalmis kesik kesikdi ba kesinlikle nokta atislari var ama onun devamini getirmemis ve falin basiyla sonunda ters dustu dedihine anlamadim bende bir tanesi de temmuz agustos tarihli o zamana kadar atmicam zaten o zamana bubu editlerim kizlar iyi geceler herkese

Ya bu hatun niye boyle yapiuor bilerek havada birakiyor tekrar gidelim diye.bsk tekrar cagirmis halbuki goruyordur niye beklwyirsinki..
Basiyla sonunda ters dusmus dedin ya ayni bendede oyle olumsuzdan olumluya dogru gitmisti ve su falina cagirmisti.
Umarim en hayirli en guzel sekilde devam edersin.arkadasinla.

Bi ara da ben senin icin okuma yapiyorum 21 gunluk okumaya gircem falan diyodu ama faso fiso yani insan cocuguna bile 21 gunluk okuma yapmiyor

Ne sacma yalan tabi kimse yapmaz boyle bir sey yagmur sothisde boyle 1 ay enerji gondericem demisti hangi birimize gondericen acaba .
Falsepetinde besibeyi seviyorum 2 kez baktirdim yakin gelecegide tutturmustu.tabi begenmiyenide var enerji uyarsa bazi falcilar guzel bakiyor.yagmurda anlik iyi ama yak8n gelecekle ilgili bi sey soylemedi yasamadim .birde dennis var 3 kez baktirdim ilk ikisinde yasadim 3.ayri bi konuydu o dali iyi degildi

Cook tskr ederim iyi dileklerin icin daha iyisi seni bulur insallah , yani anlamadim.ama fal dunyasina alismis 1 sene de site yonetimine de sikayet edebilirim yani boyle cok ayip bisey , giris ucreti mi veriyorum ben yani aman ya bu piyasadan uzak durmak cok iyi biseymis birde bana falin sonunda demiski sen sorunu yaz ben ertesi gunu kart acip bakicam 5 dk sonra cevap yazdi..... bu g falina soyle boyle bile diyemiyorum insan nasil olumluda olunsuzda konusur baya sacmaladiki ne olursa bdaha ona doneyim, yok yagmurda bozulmus eski tadi hic yok tavsiyem ; gitmeyin 50 liraniza yazik

benim o tum fal piyasasinda elimde yagmur vardi 1 uildir kimseye atmiyodum zaten simdi yagmurda kalmamos bide ben istemedigimi anladim ya gelecegi gercekten bilseler bile gormek istemiyorum artk, boyle gunler daha guzel ya bi daha igh baktirmam :l herkese iyi aksamlar kolay gelsin

Tüm baktırdığım fallar, olumlu olumsuz patladı. Unutamadığım ve özellikle bir nedenden ötürü de asla unutamayacağım ve uğruna binlerce lirayı fallara harcadığım şahısla yazıştık baya uzun bir süreden sonra.

3 4 hafta kadar önce bu şahıs bana skypedan yazmıştı ama laf dokundurmuş ''vay hayat devam edio skypeda takıldığına göre'' dierek. Ki ben skypeda falan takılmam asla, outlook maildan maillarımı kontrol ederim sadece, demek skype da açılıomuş outlook açınca. Pazar gününe kadar tuttum kendimi ama içim içimi yedi. Pazar günü yazdım yazdım sildim, en son sadece nasılsın dedim. Ptesi sabah cvp verdi, iyi değilmiş ama nedeni atamalarla ilgili. Bir kere olsun hiçbişey olmamış gibi davranma kararı aldım ve arkadaşça moral vermeye çalıştım. İş saatim gelmek üzere olduundan çok yazışmadık zaten. Akşamında, daha doğrusu gecesinde sildiğim msjlarda ne yazdığımı sordu, önemli bişey olmadığını söledim. Hayatının zoraki geçtiği anlamına gelecek şeyler söledi. Moral vermeye çalıştım arkadaşça. Laf arasında şehir değiştirdiğini söledi, nerdesin die sorduğumda ''biyer işte'' dedi. O ana kadar hiç yoktan hallice olan umudum sıfırlandı. ''Var sen de beni aşağılayarak mutlu ol'' dedim, ''aşağılamak?'' yazmış. Yaktım bir sigara balkona çıkıp, sigaradan çok yanarak.

Sonrasında gerçekten ona destek olmak amacıyla bişeyler yazdım ama kısa cümleler kurmayı başaramayarak, içim ve gözlerim ağlaya ağlaya. Dönüş yapmadı. İnşallah okumamıştır dierek sildim hepsini saatler sonra. En son saçmaladığım için msjları sildiğimi, kusura bakmamasını yazdım saat 5 gibi. 1 saatlik uyku ile geldim işe ve tutmasam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıcam. Adam Allah bilir kim için şehir değiştirdi ve asgari ücretle geçinme zorluğuna katlanmayı seçti ailesinin yanında maaşı kendine kalırken. Benimle geçirdiği 4.5 senede böle birşey yapsaydı, asla vermezdim o ayrılık kararını. Keşke bir kere de benim için birileri fedakarlık yapsaydı da ''yalnızım ama ben de sevildim'' die avutabilseydim kendimi en azından. Bana gelince neden bu kadar pintisin be hayat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…