Adamlar bakimli mi- hayir,Sonuna kadar katılıyorum sana, D DhmiAim kendini hırpalama, seninde hepimizinde yüzleri gülecek.
Demek ki geçmemiz gerekiyormuş bu günlerden, daha güçlü olmak için.
Kapatma kendini içine, ben yaptım bu hattayı zamanında. Zar zor çıktım evden. Şimdiki aklım olsaydı asla yapmazdım.
Ne güzel kadınlarız ellin 2 sümüklü herifi için kendimizden neden vazgeçelim.
Ergence değil, yaralısın bu gayet doğal..Ezen ezip posamı çıkardığı için, bana ezecek bişey kalmadı. Lütfen abarttığımı ya da ergence davrandığımı düşünmeyin kızlar. Bu işin bir de bu şahıstan önceki kısmı var ki düşman başına. Bir kadının yaşayabileceği en ezici travmaları yaşadım ve her düştüğümde kalkıp bir şekilde ayakta durmaya çalıştım. Ama bir yerden sonra tükeniyorsun artık. Ufacık şey bile kapandı sandığın yaraları yeniden, yeni açılmış gibi kanatmaya yetiyor. Şafağın sökmediği bu zifiri karanlığı kanıksamaktan, başaramazsam da vazgeçmekten başka çarem yok. İnanın her yolu denedim, çok mücadele ettim ama bunun sonu yok.
Bu tarz erkeklerde ne olduklarını çok iyi biliyolar aslında. Özgüven eksikliği var hepsinde. Hayatlarında çok seven bir kadına sahip olduklarında kendilerini bişe sanmaya başlıyorlar. Özgüven tavan yapıyor. Ya bu kadın beni eksiklerimle bile seviyor kabulleniyor demiyorlar. Kıymet bilmiyorlar. Ve çoğuda terk edip gidiyor çünkü onu bu kadar çok seven bu kadar fedakarlık yapan bir kadın ona fazla geliyor altında eziliyorlar. Onlar da biliyor karşısındaki kadın ondan 3 5 gömlek üstün ben bu insanla evlenirsem onu kaldırabilirmiyim karmaşası yaşıyor hepsi. Benim çoğu gördüğüm ilişkilerde hep erkekten yana bir özgüven eksikliği kadın toparlayıcı güçlü ve fedakar fakat terkedilen yine kadın.Adamlar bakimli mi- hayir,
spor yapan fit erkekler mi -hayir ,
cok mu yakisiklilar bir bakan bidaha mi bakacak -hayir ,
cok mu zekiler veya akillilar - ortalama veya oda yok,
ee isi gucu.mu super veya cok mu zengin -yine hayir
Valla kendimi paraliycagim hic bisi yok onlari eksikleriyle kabul eden biziz ama noldu onlat döndü bizi begenmedi niye ?cunku ezik ve asagilik kompleksine sahipler yediremiyolar kendilerine
Boyle adamlara prim vermeye degmez bozulmus psikolojimizin sorumlusu bunlar lakin bunlar icin tirnagini oynattigina degmez
Yüzde yüz katılıyorum sanaBu tarz erkeklerde ne olduklarını çok iyi biliyolar aslında. Özgüven eksikliği var hepsinde. Hayatlarında çok seven bir kadına sahip olduklarında kendilerini bişe sanmaya başlıyorlar. Özgüven tavan yapıyor. Ya bu kadın beni eksiklerimle bile seviyor kabulleniyor demiyorlar. Kıymet bilmiyorlar. Ve çoğuda terk edip gidiyor çünkü onu bu kadar çok seven bu kadar fedakarlık yapan bir kadın ona fazla geliyor altında eziliyorlar. Onlar da biliyor karşısındaki kadın ondan 3 5 gömlek üstün ben bu insanla evlenirsem onu kaldırabilirmiyim karmaşası yaşıyor hepsi. Benim çoğu gördüğüm ilişkilerde hep erkekten yana bir özgüven eksikliği kadın toparlayıcı güçlü ve fedakar fakat terkedilen yine kadın.
Biz ayrılalı 2 seneyi geçti bu sürenin yaklaşık 1.5 senesini onu aşmaya çalışarak geçirdim ben. Ne zaman biraz başarır gibi olsam biyerlerden çıktı, aklımı karıştırıp yok oldu ve bu defalarca tekerrür etti. Tüm sosyal medya hesaplarımı kapattığım, tlf numaramı değiştirdiğim halde. Çok çabaladım, psikolojik destek aldım, olumlamalar yaptım, birçok şeyi denedim ama ne zaman azcık aşacak gibi olsam yeniden ummadığım bi yerden belirdi. Ve ben yaşadıkça bitmez bu azap.
şehir değiştirmesini bir başka kişiye bağlamış olmanın sebebini anlayamadım net olarak böyle bir şey mi söyledi çünkü okuduğum kadarıyla atamalar yüzünden canı sıkkın ve de şehir değiştirmiş başka bir bilgi yok
Benim çıkarımımdı. 4,5 senede onu tanıdığım kadarıyla durduk yere düzen değiştirecek biri değil çünkü o. Ama zaten ben onu hiç tanımamışım.
Sevdar bana cikmiyor Doga daha iyi ama herkese farkli olabilir.binnazda şevdar avazmı doğadanamı atsam hangisi dedikleri cıkıyor kızlar acil fal baktırmam lazım hangisi sizce daha iyi fal kirizim tuttu
Merhaba encokempati ve yiremir e hangi fal cesidini gondermistin? Serkan Tek bana bilememisti gecen senelerde, cok ic karartici yorumlari vardi hicbbiri olmadi genel olarak olumsuz konusuyor saniyorum. MUge Aydin'i hic denememisim o da hep kart yorumcusu izlenimi vermistir bana, hisleri var mi?Fal baktırdığım durum netleştiği için dediklerini yaşadığım yorumcuları yazmak istedim hanımlar. Umarım bir faydam dokunur sizlere de.
Tellwe: Chitra, Encokempati, Yiramir
Binnaz Abla: Ayşegül Güler, Seden Kamis, Eylem tüzün, Müge Aydın
Fal Sepeti: Alex
Bir Yolun Var: Serkan Tek, Nurbanu, Hira
Olumsuz yorum yapan başka yorumcular da olmuştu ama 'birleşme olmayacak' haricinde dedikleri hiçbişey çıkmadığı için onları paylaşmaya gerek duymadım. Yukarda paylaştığım yorumcularsa hem sürecin evrileceği hali, hem de karşı tarafın ruh halini ve düşüncelerini %100e yakın başarı ile yorumlamışlar. Özellikle Alex, Serkan Tek, Hira, Müge Aydın, Eylem Tüzün, Encokempati ve Yiramir'in uzak gelecek öngörüsü haricinde her dedikleri çıktı.
Merhaba encokempati ve yiremir e hangi fal cesidini gondermistin? Serkan Tek bana bilememisti gecen senelerde, cok ic karartici yorumlari vardi hicbbiri olmadi genel olarak olumsuz konusuyor saniyorum. MUge Aydin'i hic denememisim o da hep kart yorumcusu izlenimi vermistir bana, hisleri var mi?
Merhaba encokempati ve yiremir e hangi fal cesidini gondermistin? Serkan Tek bana bilememisti gecen senelerde, cok ic karartici yorumlari vardi hicbbiri olmadi genel olarak olumsuz konusuyor saniyorum. MUge Aydin'i hic denememisim o da hep kart yorumcusu izlenimi vermistir bana, hisleri var mi?
En geç Mayısın 2.haftası döneceğim size çıkan veya patlayan fallar diyerek vadeyi bekliyorum bi umut bakalm hayrlısıBende patlayan fallarim diye yazacagim günü bekliyorum fallar umut vaadediyor ama ortada bisi yok bence
En geç Mayısın 2.haftası döneceğim size çıkan veya patlayan fallar diyerek vadeyi bekliyorum bi umut bakalm hayrlısı
O kadar çok falim patlamiski bugun çok net anladim maaalesef tek hakli çıkan dogadan ve deva oldu keşke olmasaydı korkunç bir hayal kırıklığı yaşıyorum aslında doğa ve devanin dediklerini ben biliyor kabullenmiyordum kendimi pembe yorumcularla kandiriyordum fal baktirmayin rabbinize sığının dinmeyen aci fallarla dinmiyor aksine hayal kırıklığı daha çok oluyorBende patlayan fallarim diye yazacagim günü bekliyorum fallar umut vaadediyor ama ortada bisi yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?