Binnaz Abla

Adamlar bakimli mi- hayir,
spor yapan fit erkekler mi -hayir ,
cok mu yakisiklilar bir bakan bidaha mi bakacak -hayir ,
cok mu zekiler veya akillilar - ortalama veya oda yok,
ee isi gucu.mu super veya cok mu zengin -yine hayir
Valla kendimi paraliycagim hic bisi yok onlari eksikleriyle kabul eden biziz ama noldu onlat döndü bizi begenmedi niye ?cunku ezik ve asagilik kompleksine sahipler yediremiyolar kendilerine
Boyle adamlara prim vermeye degmez bozulmus psikolojimizin sorumlusu bunlar lakin bunlar icin tirnagini oynattigina degmez

Ergence değil, yaralısın bu gayet doğal..
İbretlik bir olay yaşandı bizim ailede mesela.
Halam zamanında 21 yaşındayken bi adama aşık oldu, adam da beğendi, mesafe vardı aralarında düğünde tanıştılar, tabi o dönem mesaj yok sosyal medya yok.
Adamın ailesi babaanemin telefon numarasını bulamadığı için babaanemin kankasını arayarak; ev numarasını istiyoruz oğlum kızı beğendi biz tanışmak istiyoruz fln.
Babaanemin kankansı ne yaptı ??? : O kızı biz aldık oğlumuza sevgililer kapatın konuyu numara da veremem biz aldık kızı demiş. ( yalan)
Kadın üstelemedi inandı.
Halam habersiz tabi, bu oğlan beni istemiyor galiba ses Yok diye üzülmüş..
Babaanemin kankasının kızı halamın en yakın arkisi o dönem, halamın o adama aşık olduğunu biliyormuş.
Aradan aylar geçti, kanki halamı arıyor, gelsene eve beni istemeye gelecekler diye.
Halam şoooookkkkk !!! Bu kız bana demeden ne zaman sevgili yaptı diye gidiyor.

Adam kim çıktı kızlar ? Halamın sevdiği.
Orda dünya başına yıkılmış, kapıyı açınca.
Meğer amaç farklıymış, kızını o adama kakalamaya çalışan anne, babaanemin numarasını o yüzden vermemiş.
Halam kendini kapattı, çok sert bi kadına dönüştü, aşk evlilik lafları dahi duymak istemedi.
Bu pislik adam her yıl gazeteye sevgililer gününde ilan verdi, tam 11 yıl, halamın adına.
Adam mutlu olmadı o kadınla, aklı fikri halamda.
Halam 11 yıl küstü hayata, ve hasta oldu..
Çok kötü bi hastalık, çoçuğun olmaz, felç olacaksın, ataklar geçireceksin diyerek doktorlar sen hiç evlenme dediler.
Sonuç ? Hastane yatağında bi adamla tanıştı, adamla evlendi, 1 evlat sahibi oldular. Halam hasta lakin adam gözü gibi bakıyor, yemekte yapıyor, temizlikte..
Peki diğeri ? Boşandı ve mutsuz.

Kızlar bana hep ibret oldu halamın hikayesi..
Kapatmayın kendinizi

Bu tarz erkeklerde ne olduklarını çok iyi biliyolar aslında. Özgüven eksikliği var hepsinde. Hayatlarında çok seven bir kadına sahip olduklarında kendilerini bişe sanmaya başlıyorlar. Özgüven tavan yapıyor. Ya bu kadın beni eksiklerimle bile seviyor kabulleniyor demiyorlar. Kıymet bilmiyorlar. Ve çoğuda terk edip gidiyor çünkü onu bu kadar çok seven bu kadar fedakarlık yapan bir kadın ona fazla geliyor altında eziliyorlar. Onlar da biliyor karşısındaki kadın ondan 3 5 gömlek üstün ben bu insanla evlenirsem onu kaldırabilirmiyim karmaşası yaşıyor hepsi. Benim çoğu gördüğüm ilişkilerde hep erkekten yana bir özgüven eksikliği kadın toparlayıcı güçlü ve fedakar fakat terkedilen yine kadın.

Yüzde yüz katılıyorum sana
Çok fazla güzelsin çok fazla zekisin çok fazla bilgilisin çok fazlasın be kadın olayı..
Bunların hak ettiği nankör kadın tipi. Pehhhh

şehir değiştirmesini bir başka kişiye bağlamış olmanın sebebini anlayamadım net olarak böyle bir şey mi söyledi çünkü okuduğum kadarıyla atamalar yüzünden canı sıkkın ve de şehir değiştirmiş başka bir bilgi yok

binnazda şevdar avazmı doğadanamı atsam hangisi dedikleri cıkıyor kızlar acil fal baktırmam lazım hangisi sizce daha iyi fal kirizim tuttu

Benim çıkarımımdı. 4,5 senede onu tanıdığım kadarıyla durduk yere düzen değiştirecek biri değil çünkü o. Ama zaten ben onu hiç tanımamışım.

Benim çıkarımımdı. 4,5 senede onu tanıdığım kadarıyla durduk yere düzen değiştirecek biri değil çünkü o. Ama zaten ben onu hiç tanımamışım.

ben yine de böyle ne olduğunu bilmeden çıkarım yapma derim. hem kendine yükleniyorsun, hem durumun ne olduğu belli değil iş yüzünden olma olasılığı daha yüksek gibi geldi bana.

Günaydın kızlar. Ex kişisi dün akşam saatlerinde bana dönüş yaptı. Yazdıklarının özeti beni affedemediğiydi çünkü ayrılık kararını ben almıştım geçmişte ve 4-5 ay yalvarmasına rağmen geri adım atmamıştım ve başkasıyla görüşüyordum. 5. ay bu ex kişisi kendine sevgili yaptı, güya kız peşinden çok koşmuş.

Benim beraberlik yaşadığım kişi, bu ex kişisinden beter bişey çıktı tabi ve ben ex kişisine acımasız davrandığım için pişmanlık duymaya başladım ama başlarda bu sadece pişmanlıktan ibaret bir duygu iken, psikolojimin başka nedenlerle de iyice bozulması nedeniyle pişmanlık duyguma özlem de eklendi. Mantığım onu hala reddediyordu ama duygularım günden güne irademi ele geçirmeye başladı. Doğumgünümde attığı msj ve içeriği nedeniyle (sevgilisi olmasına rağmen) hala bana değer verdiğini düşünerek 1 ay kadar sonra adım attım ama çok sert bir şekilde reddedildim, hem kız arkadaşı hem de ailesinin hakaretlerine maruz bırakılarak aynı zamanda. Sertçe çarparak çıktığım kapıya geri dönmek istediğimde ödediğim ilk bedel bu oldu. Canım çok yanmıştı ama onun bana yalvarma sürecindeki tavırlarım nedeniyle hak ettiğimi, ettiğimi bulduğumu düşündüm.

Neyse hanımlar, o günden beridir bu ex kişisi zaman zaman kendini bana hatırlatma gereği duydu sosyal medyadan ya da başka bir sanal ortamdan (farklı şehirlerdeydik). Bazılarında görmezden geldim zorla da olsa, bazılarında duygularıma yenik düşüp adım attım, hatta yalvardım son bir şans için. Çünkü yaşanan onca şeyin onda da bir izi kalmıştır diye düşündüm hep. Bunda ilişkimiz boyunca her ayrılık kararı verdiğimde beni asla unutamayacağı ve kimseyi bir daha sevmeyeceğine dair ettiği yeminler ve benden çok döktüğü gözyaşları da etkili oldu galiba. Ben hep güçlü olan mantıklı taraftım, o romantik aşıktı ilişki boyunca çünkü.

Çok uzattım özür dilerim, toparlıyorum hemen. Dün bana beni affedemediğini, geçmişe dönmenin imkansız olduğunu, çok hata yapıldığını, artık kimseye güvenemediğini, çok yalnız olduğunu ve kendini çok yalnız hissettiği için zaman zaman bana yazdığını söledi. Karşındakinin seni köpek gibi sevdiğini bileceksin ve yine de ona yazacaksın??? Arada bir ortaya çıkışlarının umut ettirdiğini söledim, hissettiğim herşeyi söledim son bir kez ve son kez bir şans istedim. Hiç aklına gelmemiş bana yazarken umut edebileceğim!!! Hatırladığım kadar yazdığı son şeyi aynen yazıyorum:

'' İçimdeki ufacık bir istek yokken nasıl yapıcam acaba dediklerini? Zaten ailem de asla kabul etmez seni.'' Bu adam 35 yaşında bir de. İlişkimiz boyunca güya onun tek ailesi bendim çünkü ailesi ona hiç sahip çıkmamıştı.

Umut verdiği için özür dilemiş, ben de haklı olduğunu ve özür dilemesi gereken kişinin ben olduğumu söledim. Eve geldiğimde tüm mail hesaplarımı kapattım bilmediği biri haricinde. Hıçkıra hıçkıra ağladım. En çok da koca bir yalandan ibaret olan ve asla geri gelmeyecek olan 4,5 seneme.

Bu tellwedeki gelecegin sifresi insani cildirtir. Atmayin arkqdaslar 1 haftadir giriyor cikiyor ama sira 1 kisi bile ilerlemiyor. Madem bakmayacakson neden aliyosun!!!

Fal baktırdığım durum netleştiği için dediklerini yaşadığım yorumcuları yazmak istedim hanımlar. Umarım bir faydam dokunur sizlere de.

Tellwe: Chitra, Encokempati, Yiramir
Binnaz Abla: Ayşegül Güler, Seden Kamis, Eylem tüzün, Müge Aydın
Fal Sepeti: Alex
Bir Yolun Var: Serkan Tek, Nurbanu, Hira

Olumsuz yorum yapan başka yorumcular da olmuştu ama 'birleşme olmayacak' haricinde dedikleri hiçbişey çıkmadığı için onları paylaşmaya gerek duymadım. Yukarda paylaştığım yorumcularsa hem sürecin evrileceği hali, hem de karşı tarafın ruh halini ve düşüncelerini %100e yakın başarı ile yorumlamışlar. Özellikle Alex, Serkan Tek, Hira, Müge Aydın, Eylem Tüzün, Encokempati ve Yiramir'in uzak gelecek öngörüsü haricinde her dedikleri çıktı.

Merhaba encokempati ve yiremir e hangi fal cesidini gondermistin? Serkan Tek bana bilememisti gecen senelerde, cok ic karartici yorumlari vardi hicbbiri olmadi genel olarak olumsuz konusuyor saniyorum. MUge Aydin'i hic denememisim o da hep kart yorumcusu izlenimi vermistir bana, hisleri var mi?

Encokempati'ye detaylı kahve, Yiramir'e katina yollamıştım. Serkan Tek'in yorumunu (kahve) ilk okuduğumda çok sinirlendiğimi ve ve soru bile sormaya gerek duymadığımı hatırlıyorum ama hem karşı tarafın anlık düşünceleri doğru çıktı, hem de beni uyardığı bir durumu yaşadım. Müge Aydın (katina) ile enerjilerimiz tutmuş olabilir, bana kart yorumcusundan daha fazla gibi geldi ama kart yorumcusu bile olsa Binnaz'daki diğer kart yorumcularının çoğunu denediğim için, belki de en başarılısı sitenin bana göre.

günaydın :) ,

müge aydından yorum aldım doğa mı müge mi diye kararsız kalsam kesinlikle mügeyi tercih ederim özenli ve ilgili yorum yapmıştı banada..

Kızlar, 22-23 yaşlarındayken, hala tüm detaylarını çok net hatırladığım bir rüya görmüştüm. Aranızda rüya yorumundan anlayan ya da anlayan birilerini tanıyan var mı?

En geç Mayısın 2.haftası döneceğim size çıkan veya patlayan fallar diyerek vadeyi bekliyorum bi umut bakalm hayrlısı
Bende patlayan fallarim diye yazacagim günü bekliyorum fallar umut vaadediyor ama ortada bisi yok bence
O kadar çok falim patlamiski bugun çok net anladim maaalesef tek hakli çıkan dogadan ve deva oldu keşke olmasaydı korkunç bir hayal kırıklığı yaşıyorum aslında doğa ve devanin dediklerini ben biliyor kabullenmiyordum kendimi pembe yorumcularla kandiriyordum fal baktirmayin rabbinize sığının dinmeyen aci fallarla dinmiyor aksine hayal kırıklığı daha çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…