bende oleyim sanki hersey uzerime geliyor( 30:
Kızlar peki defnemi melis durkanmı?Ne dersiniz?
sendemi öylesin ne oldu bize böyle fallar çarptı galıba
ben defnedesansımı deneyeceğim ama odayok offf ya mert teyok
Nerdesin canım ya özledik seni.
Geçmişolsun canım.Inan hepimiz aynı haldeyiz gezegenlerdenmi nedir bilmem,karmakarışık bi ruh halindeyim bende.Aynen senin gibi artık neyle teselli bulayım bilmiyorum.canim toplantilarim vardi uzerine birde hasta oldum kolumu bile zor kimildatiorum inanin.ama oncesinde de buyuk bir hayalkirikligi ve sanki depresyon yasiorum..bilmiorum neye kime inanicam sikildim da artik olacaksa olsun baskasida olsa olsun asiri duragan ve benim gibi bir bayan icin supriz seyler sanki bunlar!
canim toplantilarim vardi uzerine birde hasta oldum kolumu bile zor kimildatiorum inanin.ama oncesinde de buyuk bir hayalkirikligi ve sanki depresyon yasiorum..bilmiorum neye kime inanicam sikildim da artik olacaksa olsun baskasida olsa olsun asiri duragan ve benim gibi bir bayan icin supriz seyler sanki bunlar!
geçmiş olsun canım
fal neydi unuttum2014 geldi fal isteği kaçtı bende:) telefonumu çaldılar kızlar bir de . yeni almıştım:d kim aldı diye baktırsam mı
Güneş bizim hep..........patlıyo zaten.Rahibe Teresa bile bizden daha aktifti eminim.sagolun canlarim.guneste patlamalar varmis ona verdim artik:)hakkaten ya bu kadar mi verimsiz olur anlamiyorum..Allah baska keder vermesin ama yinede artik ask yasamak, istediklerimizle olmak hakkimiz diye dusunuyorum.Bu kadar sadakat kimsede yok artik
Ay canım benim üzüldüm teline,çıkarmı ortaya varmı bi ümit?
Güneş bizim hep..........patlıyo zaten.Rahibe Teresa bile bizden daha aktifti eminim.
ahahhaha allahim beni guldurdun yaa
Bi yıl önce benim yeğenimin çalınmıştı onun bulundu bi ay sonra, darısı başına.Onun teli blackberry idi .Bulununca bulunuyo işte inşallah sanada olur aynı mucize.yok malesef.savcılığa gittim bilgilerini verdim telefonun ama telefonu aldığım yer samsunglar bulunmaz iphone olsa bulunurdu diyor. samsungların imeisini değiştirmek çok basitmiş. cana gelen mala gelsin son aylar o kadar üzüldüm ki hissetmedim bile telefonun üzüntüsünü:)
Kızlar Nesibeyi daha ne kadar beklerim çok fal var isterseniz geri çekin demiş çeksem bidaha yakalayamıcam sinir oldumbide sezene attım onun yorumlarınıda paylaşıcam:26::26::26::26::26:
Bu kadar bekledin bide çok istiyodun bırak bence çekme hiç.Madem çok bekletecekmiş 11değilde 6 fal alsaymış çekme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?