Binnaz Abla

Bu yorumcu bana da fal bakmıştı geçen sene ve kopyala yapıştır yaptığı için bunu daha sonra yazmıştım, ters cevap vermişti bana. Başkasının falını göndermişti ve üstüne sen yanlış yazdın adları diye bana yüklenmişti. Boşver var böyleleri

ben de bu kadina rüya yorumlatmistim ve rüyamdan yola cikarak yorumlamisti.

Tüm fallarimi patlatmiş olabilirim
Malum kişiye dayanamayarak msj attim ama öyle özledimli vs bi msj degil nasilsin hayatindan memnun musun yazdim
Memnunum şukur demis arkasindan bir iki bisi daha yazdim ayni sekilde kisa cevaplar geldi soguk diyebilirim 8 aydir bunu mu bekliyordum ...
Guya bu adam pismandi beni özlüyordu haber almaya calisiyordu vs vs ... inanin kim ne derse desin patlamis sayilabilir şu durumda konusmanin devami yok adam beni merak bile etmiyor yani ..

En kotusu de boyle soguk cevaplar almak, kabullenmesi zor ama malesef eger cok ozluyorsa ve deger veriyorsa konuyu uzatmak icin her seyi yapiyorlar. Hatirladigim kadariyla sana Elfin Demet olumsuz konusmustu, o da bilememis mi oluyor bu durumda?

En kotusu de boyle soguk cevaplar almak, kabullenmesi zor ama malesef eger cok ozluyorsa ve deger veriyorsa konuyu uzatmak icin her seyi yapiyorlar. Hatirladigim kadariyla sana Elfin Demet olumsuz konusmustu, o da bilememis mi oluyor bu durumda?
Elfin demete baktirdigimda barisma arifesiydi diyebilirim yaz aylariydi ve o bulusmanin olumsuz olacagini falan soylemisti o kisim cikti ona gore barisma olmayacakti baskasiya devam gordu ama ben baskasini da tam olarak bulmus sayilmam . Uslubunu sevmemistim sanki olumsuz fal olmasindan zevk alir gibi asiri negatif hissettirdi bana fali silmistim epey oldu şu anki durum uzun vadeli bir ayrilik donemi ve hic konusma yok .

Üzülme canım fal baktırip umutlanıp zaman ve para harcayana kadar en iyisini yaptın mesaj atmakla.aklında kalacağına emin oldun belki bazı şeylerden.pişman olma mesaj ve aldigin cevaplardan da.keşke hepimiz böyle yapsak zaten fala gerek duymayacaktık hiç..

Hayırlısı canm.sevinmelisin belki de kurtuldum diye :))

luciferr ne diyorsunn?? Uzuldummm canim nasil hissediyorsun zor bir durum bu.

Soyleyecek kelime bulamiyorum umut kirintisi bile yok ... onca fal tamamen cop ve uydurma oluyor ve giden bi maddiyatta cabasi manevi zarar zaten tartismasiz.. belkide kurtulmussundur ama senin icin en hayirlisi olsun kuzum

Cok para harcadim hastalik gibi bisi devamli baktirma istegi normal gelmiyodu ortada bos vaadler var ama umutlanamiyorum ic huzursuzluklarim aglamalarim devam etti kendimi avutmak icin neler yaptim baskalariyla tanisnayi denedim ama gel gor ki hep onu aradim onu hatirladim o guzel gecen zamanlarimiz geri gelmeyecek belli ki.. ne denebilir msj atmak en iyisiydi artik dayanamadim dun gece resmine bakarken bile titredim ya onca ay gecti ben bu adama nasil bu kadar tutuldum bilmiyorum o zmn karar verdim.msj atiyim ne kaybederim ztn hayatimda degil diye ama şu an farkeden bi durum yok yani sonradan degisir mi bilmem ama umut baglayasim yok

canim yaaa ( nasil olur siz konusuyordunuz ya ((
benim de yillar önce basimdan böyle bir sey gecti. geriye dönüp bakinca hic bisey kalmiyo, hersey unutuluyor hic yasanmamis gibi, zamanla ..

canim yaaa ( nasil olur siz konusuyordunuz ya ((
benim de yillar önce basimdan böyle bir sey gecti. geriye dönüp bakinca hic bisey kalmiyo, hersey unutuluyor hic yasanmamis gibi, zamanla ..
Acaba bende böyle hisseder miyim ?? Cidden düşününce imkansız geliyor.. Anılar nasıl çıkacak aklımdan bilmiyorum. Başkasına göz ucuyla bile bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…