günaydın kızlarrrsercenin_gozyasi lütfen üzülme benimde tüm aklınıza gelebilecek falcılar ve fallarım patladı hemde kesin olarak benim eskisi dün gece nişanlanmış 4 yıl koca 4 yıl , o büyük aşkımız sevgimiz ve onlarca fal hepsi geride kaldı yani..
Soyleyecek kelime bulamiyorum umut kirintisi bile yok ... onca fal tamamen cop ve uydurma oluyor ve giden bi maddiyatta cabasi manevi zarar zaten tartismasiz.. belkide kurtulmussundur ama senin icin en hayirlisi olsun kuzum
Cok para harcadim hastalik gibi bisi devamli baktirma istegi normal gelmiyodu ortada bos vaadler var ama umutlanamiyorum ic huzursuzluklarim aglamalarim devam etti kendimi avutmak icin neler yaptim baskalariyla tanisnayi denedim ama gel gor ki hep onu aradim onu hatirladim o guzel gecen zamanlarimiz geri gelmeyecek belli ki.. ne denebilir msj atmak en iyisiydi artik dayanamadim dun gece resmine bakarken bile titredim ya onca ay gecti ben bu adama nasil bu kadar tutuldum bilmiyorum o zmn karar verdim.msj atiyim ne kaybederim ztn hayatimda degil diye ama şu an farkeden bi durum yok yani sonradan degisir mi bilmem ama umut baglayasim yok
Bekliyoruz ayrıntılı olarak müsait olduğunda.özellikle sözü çok edilen falcıları.....kızlar şuan işteyim biraz yoğunluğum var müsait olunca hemen yazacağım :)
Anlıyorum canm seni.bize bunu söylemek kolay belki âmâ inan ki neler geçmiyor ki hayatımızda Allah sıkıntına selametlik versin inşallah en kısa zamanda unutursun. ALLAH dan hayırlısını istemek gerek.Rabbim bilir herşeyi elbet şu an umudunu tamamen yitireceginde birşey değil şu an.Yaşanması gereken varsa yaşanıyo zaten müdahil olamıyoruz.Soyleyecek kelime bulamiyorum umut kirintisi bile yok ... onca fal tamamen cop ve uydurma oluyor ve giden bi maddiyatta cabasi manevi zarar zaten tartismasiz.. belkide kurtulmussundur ama senin icin en hayirlisi olsun kuzum
Cok para harcadim hastalik gibi bisi devamli baktirma istegi normal gelmiyodu ortada bos vaadler var ama umutlanamiyorum ic huzursuzluklarim aglamalarim devam etti kendimi avutmak icin neler yaptim baskalariyla tanisnayi denedim ama gel gor ki hep onu aradim onu hatirladim o guzel gecen zamanlarimiz geri gelmeyecek belli ki.. ne denebilir msj atmak en iyisiydi artik dayanamadim dun gece resmine bakarken bile titredim ya onca ay gecti ben bu adama nasil bu kadar tutuldum bilmiyorum o zmn karar verdim.msj atiyim ne kaybederim ztn hayatimda degil diye ama şu an farkeden bi durum yok yani sonradan degisir mi bilmem ama umut baglayasim yok
Canım Karma Astroloji dersi alıyorum ya hoca üstüne bastıra bastıra diyor dokuz yıl içinde diye. Öyle bir şey başına gelir ki diyor ne olduğunu anlayamaz diyordodude neden 9 yıl dedin cnm bu karma olayında bir kitapta mi okudun süre olarak
Canım Karma Astroloji dersi alıyorum ya hoca üstüne bastıra bastıra diyor dokuz yıl içinde diye. Öyle bir şey başına gelir ki diyor ne olduğunu anlayamaz diyor
Maksimum işte :)9 yılı bile bulmuyor. Tecrübeyle sabit:)
Haklisin kesinlikleİçinde kalıp dert olmaya devam edeceğine, dışına çıkıp mert olması en iyisi olmuş. En azından ''keşke'' ler için boğulan sen olmayacaksın çünkü zaman, acı tokatlara da gebe.
Maksimum işte :)
Üç, dört yıl önce sevdiğim biri vardı. İlişkiye bir başlıyor bir bitiyorduk sürekli gel git böyle bir yıl gitti. Tabii bu bir yıl içinde en az üç defa beni aldatması oldu adamın. Neyse gel zaman git zaman benim Ay Yengeç, yükselen Akrep hep demişimdir duamdan çok bedduam efektif tutar diyebu önce tüm parasıyla bir cafe açtı. Salak bir anda üç yere açtı hemde. Sonbahara kalmadan iflas etti. İnşallah kızsız bir yere gider demiştim o kış Arabistan’a, çöle gitti çalışmaya. İki ay önce karşılaştık bir mekanda berbat, çökmüş, kupkuru bir şey olmuş. Kendince özür dilemeye, konuşmaya çalıştı ama hiç duygu kalmamış bende onu farkettim. Ne bir sevgi ne bir nefret. Hayat işte bir zamanlar vazgeçilmezimiz olanlar daha sonra hiçbir şey oluyorlar hayatımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?