Binnaz Abla

Boyu devrilesice erkek milleti. Bi süre üzülebilirsin ama bu işin kaybedeni sen deilsin. Bundan sonra o düşünsün çünkü bu işin karması var bi de.

Tellwede o kadar baktirdim nerdeyse hepsi boş Binnaz hayal dünyası kopyala yapıştır sorunun üstünden bakıyorlar olay karakter analizi nokta atış yok yesilcingene bir de Nurbanu ikisi o kadar fal baktirdim en azından yarışı çıktı söylediklerinin o da ya tesadüf ya da olacağı vardı.İ

İçinde kalıp dert olmaya devam edeceğine, dışına çıkıp mert olması en iyisi olmuş. En azından ''keşke'' ler için boğulan sen olmayacaksın çünkü zaman, acı tokatlara da gebe.

İlahi adalet ya da karma de herkes yaşattığın yaşar bu değişmez şimdilik mutlu gözükebilir ama ilerde ne olacağını kimse bilemez ben de benzer bir hikaye yaşadım şimdi bakıyorum mutsuz ve sorunları hala devam ediyor yapılan haksizliklar Allah katında görülüyor ve duyuluyor emin ol ayrıntısıyla

Anlıyorum canm seni.bize bunu söylemek kolay belki âmâ inan ki neler geçmiyor ki hayatımızda Allah sıkıntına selametlik versin inşallah en kısa zamanda unutursun. ALLAH dan hayırlısını istemek gerek.Rabbim bilir herşeyi elbet şu an umudunu tamamen yitireceginde birşey değil şu an.Yaşanması gereken varsa yaşanıyo zaten müdahil olamıyoruz.

Sevmeyipte seviyorum diye kandırmanın, sevmeden bir ilişkiyi yürütmenin ve bir kalbi kırmanın bedeli çok ağırdır. 9 yılda bumerang etkisi gösterir kendini merak etmeyin. Öyle bir iskoç şemsiyesi açılır ki bir yerinde nolduğunu anlayamaz o yüzden beddua etmeyin neye inanıyorsanız ona havale edin kızlar

dodude neden 9 yıl dedin cnm bu karma olayında bir kitapta mi okudun süre olarak

9 yılı bile bulmuyor. Tecrübeyle sabit:)
Maksimum işte :)
Üç, dört yıl önce sevdiğim biri vardı. İlişkiye bir başlıyor bir bitiyorduk sürekli gel git böyle bir yıl gitti. Tabii bu bir yıl içinde en az üç defa beni aldatması oldu adamın. Neyse gel zaman git zaman benim Ay Yengeç, yükselen Akrep hep demişimdir duamdan çok bedduam efektif tutar diye bu önce tüm parasıyla bir cafe açtı. Salak bir anda üç yere açtı hemde. Sonbahara kalmadan iflas etti. İnşallah kızsız bir yere gider demiştim o kış Arabistan’a, çöle gitti çalışmaya. İki ay önce karşılaştık bir mekanda berbat, çökmüş, kupkuru bir şey olmuş. Kendince özür dilemeye, konuşmaya çalıştı ama hiç duygu kalmamış bende onu farkettim. Ne bir sevgi ne bir nefret. Hayat işte bir zamanlar vazgeçilmezimiz olanlar daha sonra hiçbir şey oluyorlar hayatımızda

İnsan karşı tarafında bitik acı çektiğini görünce rahatkiyor oh diyorsun nasılmış o da tattı diye öyle olur zaten bunları yapan adamların zihniyeti aynı yaparım aldatirim kandiririm ayakta uyuturum acı cektiririm enayi yerine koyayirim ama bana hicbirsey olmaz bu kadar bencil ve egoist bazıları.Ben de karma ya çok inanıyorum

Duymak istediğim karma hikayeleri bunlar çok sevindim :) benim de oldu öyle çöküşünü izlediğim ve çok iyi oldu ama akıllandı mı bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…