Bence akıllanmıyorlar. Kendisini gördüğümde hala bir yerlerden kız düşürmeye çalışıyordu. Huylu huyundan vazgeçmez maalesefDuymak istediğim karma hikayeleri bunlar çok sevindim :) benim de oldu öyle çöküşünü izlediğim ve çok iyi oldu ama akıllandı mı bilmiyorum tabi
Hahaha Aarabistan'a cole gitmesine cok guldum ya kiz olmayan bir yerMaksimum işte :)
Üç, dört yıl önce sevdiğim biri vardı. İlişkiye bir başlıyor bir bitiyorduk sürekli gel git böyle bir yıl gitti. Tabii bu bir yıl içinde en az üç defa beni aldatması oldu adamın. Neyse gel zaman git zaman benim Ay Yengeç, yükselen Akrep hep demişimdir duamdan çok bedduam efektif tutar diyebu önce tüm parasıyla bir cafe açtı. Salak bir anda üç yere açtı hemde. Sonbahara kalmadan iflas etti. İnşallah kızsız bir yere gider demiştim o kış Arabistan’a, çöle gitti çalışmaya. İki ay önce karşılaştık bir mekanda berbat, çökmüş, kupkuru bir şey olmuş. Kendince özür dilemeye, konuşmaya çalıştı ama hiç duygu kalmamış bende onu farkettim. Ne bir sevgi ne bir nefret. Hayat işte bir zamanlar vazgeçilmezimiz olanlar daha sonra hiçbir şey oluyorlar hayatımızda
kızlar hepinize teşekkürler ..
benim olayım aramıza başka kadın girmesi felan hiç olmamıştı başka sevgili bulsa zaten bu kadar affetmezdim onu asla geri dönüşüm olmaz o durumda zaten sabah nişan olayını gördüm hemen tüm her yerden sildim onu birdaha bana Cenneti getirse (misal) asla onunla olmam beni ölümden kurtaracak olsa elimi ona uzatmam benim için tamamiyle bitti evet içim buruk koca 4 yıl iyisi ile kötüsü ile yaşadık ilişkinin bitişi bana yaşattıkları etik değil hiç bir kadın haketmez bu şekilde bir ilişkiyi karşımdaki kişinin karakteri sağlam değilmiş diye düşündüm ve şükrettim olmadığı için .. müsait olduğunda falcıların isimlerini yazarım ..
Pelin bana telefonda soru sorup duruma göre yorum yapan laf değiştiren bir kadındı medyum mu olmuş büyüyünce
Artı derine de isim soyisim çok bilgi vermeyin deli gibi stalklıyor haberiniz olsun tecrübeyle sabit. Artı bence tellwe venceremos da ta kendisiydi.
Sorma bu kadarını beklemiyordumHahaha Aarabistan'a cole gitmesine cok guldum ya kiz olmayan bir yerahin cidden tutmus
Sorma bu kadarını beklemiyordumbatınca işte inşaat işinde orada daha iyi para verdikleri için toparlamak için oraya gitmiş
Artık etmiyorum ama beddua benim karmamıda bozuyormuşEvliya gibi kızmışsın panpa
Bir şey daha söyleyeyim size doğum haritalarınızda ki retrolar var ya onlar almanız gereken ama almadığınız dersler kızlar. Retrolara ve hangi evde olduğuna dikkat edin o yüzden. İyileştirmeniz lazım onları
Oralara daha gelmedimHangi retro hangi ev :) şimdi hiç bilmeyenlere daha detay anlatman lazım ama :))
Yok ben kadının adı geçmişken söyleyeyim dedim fallarda asla detay vermem kadın telefonda gelecek diyor gelmesinde sorun yok ben istemiyorum diyorum sonra da sen istemeyeceksin diyor yek yeaaaPelin bana sesli mesaj yapti ya haha
Derin oyle olabilir evet profilimi kapattim o yuzden
Ben az once gördüm cnm. Geçmiş olsun diyorum. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Iyi olacaksın, sadece zamana ihticayacin var. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın diyorum...günaydın kızlarrrsercenin_gozyasi lütfen üzülme benimde tüm aklınıza gelebilecek falcılar ve fallarım patladı hemde kesin olarak benim eskisi dün gece nişanlanmış 4 yıl koca 4 yıl , o büyük aşkımız sevgimiz ve onlarca fal hepsi geride kaldı yani..
teşekkür ederim canım , evet Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin elbette bu yaşanan süreçler geçici hiç bişey sonsuza dek sürmüyor :)Ben az once gördüm cnm. Geçmiş olsun diyorum. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Iyi olacaksın, sadece zamana ihticayacin var. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın diyorum...
Bir şey daha söyleyeyim size doğum haritalarınızda ki retrolar var ya onlar almanız gereken ama almadığınız dersler kızlar. Retrolara ve hangi evde olduğuna dikkat edin o yüzden. İyileştirmeniz lazım onları
AynenHangi retro hangi ev :) şimdi hiç bilmeyenlere daha detay anlatman lazım ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?