Binnaz Abla

Kızlar selam

Pelin Bilge Özdoğruya baktırdım. Sadece ayrılıp barıştığımızı söyledim. Fakat konu hakkında sanki o yaşıyormuş gibi birebir anlatım yaptı. Çok beğendim. Durum açıklaması çok başarılıydı.
Gelecek için biraz açık konuştu evlilik hazırlıkları 2018 yarısında başlayacak ve 2019 da evlilik dedi

Bence Pelin ve Derin (mail ile bakan) çok çok iyi özellikle durum konusunda. Derin'in tarihi de bana tuttu. Bilginize

Bakalım...
Sorusu olan varsa cevaplarım :)

Sevgiler,

Pelin bana telefonda soru sorup duruma göre yorum yapan laf değiştiren bir kadındı medyum mu olmuş büyüyünce
Artı derine de isim soyisim çok bilgi vermeyin deli gibi stalklıyor haberiniz olsun tecrübeyle sabit. Artı bence tellwe venceremos da ta kendisiydi.

Karma ezer un ufak kızlar. Aha şu anki de üç aydır iş yerinin kirasını ödeyemiyor. Ben yokum ki toplayayım bir yerlerden işlemiyor sanıyorsunuz ama işliyor. Şu dersleri ilerletiyimde biraz daha ne bombeler anlatırım size.

Duymak istediğim karma hikayeleri bunlar çok sevindim :) benim de oldu öyle çöküşünü izlediğim ve çok iyi oldu ama akıllandı mı bilmiyorum tabi
Bence akıllanmıyorlar. Kendisini gördüğümde hala bir yerlerden kız düşürmeye çalışıyordu. Huylu huyundan vazgeçmez maalesef

kızlar hepinize teşekkürler ..
benim olayım aramıza başka kadın girmesi felan hiç olmamıştı başka sevgili bulsa zaten bu kadar affetmezdim onu asla geri dönüşüm olmaz o durumda zaten sabah nişan olayını gördüm hemen tüm her yerden sildim onu birdaha bana Cenneti getirse (misal) asla onunla olmam beni ölümden kurtaracak olsa elimi ona uzatmam benim için tamamiyle bitti evet içim buruk koca 4 yıl iyisi ile kötüsü ile yaşadık ilişkinin bitişi bana yaşattıkları etik değil hiç bir kadın haketmez bu şekilde bir ilişkiyi karşımdaki kişinin karakteri sağlam değilmiş diye düşündüm ve şükrettim olmadığı için .. müsait olduğunda falcıların isimlerini yazarım ..

Hahaha Aarabistan'a cole gitmesine cok guldum ya kiz olmayan bir yer ahin cidden tutmus

canim benim Allah güc kuvvet versin <3

Pelin bana sesli mesaj yapti ya haha

Derin oyle olabilir evet profilimi kapattim o yuzden

Hangi retro hangi ev :) şimdi hiç bilmeyenlere daha detay anlatman lazım ama :))

Pelin bana sesli mesaj yapti ya haha

Derin oyle olabilir evet profilimi kapattim o yuzden
Yok ben kadının adı geçmişken söyleyeyim dedim fallarda asla detay vermem kadın telefonda gelecek diyor gelmesinde sorun yok ben istemiyorum diyorum sonra da sen istemeyeceksin diyor yek yeaaa

Ben az once gördüm cnm. Geçmiş olsun diyorum. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Iyi olacaksın, sadece zamana ihticayacin var. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın diyorum...

Ben az once gördüm cnm. Geçmiş olsun diyorum. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Iyi olacaksın, sadece zamana ihticayacin var. Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın diyorum...
teşekkür ederim canım , evet Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin elbette bu yaşanan süreçler geçici hiç bişey sonsuza dek sürmüyor :)

Hangi retro hangi ev :) şimdi hiç bilmeyenlere daha detay anlatman lazım ama :))
Aynen dodude bizim gibi hiç bilmeyenlere "astrology for dummies" seklinde sıfırdan alman lazım. Retro tamam duyuyoruz ama benim anlamadığım her burcun retrosu farklı mı oluyor ki? Hem nasıl iyileştireceğiz?
Gerçekten sen bizim gibi hiç bilmeyenlere seminerler düzenleyerek mi başlasan acaba astrology kariyerine? Ciddi anlamda merak saldım an itibariyle.
Organizasyonu üstlensem bana ücretsiz olur mu? :) tabii en az 250 katılımcı da ayarlarım; yalnız çoğunluk hemcinslerimiz olur, eminim bundan :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…