Binnaz Abla

Canım sen bana özelden atsana bilgilerini bir ona bakayım. Mesela Uranüs ile Plüto’nun retrosu iyi retro olmayanı iyi değil.
Seminerlik değil daha bilgilerim :) bunlar bir ayın bilgileri daha. 8 ay daha sürecek kurs o zaman asıl seminerlik olurum tabii benimde çabalarıma bağlı olarak :)

Ahah kafamızdaki tüm soruları yazmışsın:) bir bildiğim merkür retrosu var bir de nisan 24ten sonra venüs ikizlere geçiyormuş ama nerdeydi bilmiyorum anlamıyorum valla:)

Mrb astroloji eğitimini nerden alıyorsunuz? Tarot bakıyorsunuz sanirim.bunun için eğitim aldınız mi?aldıysanız nerden?

Mrb astroloji eğitimini nerden alıyorsunuz? Tarot bakıyorsunuz sanirim.bunun için eğitim aldınız mi?aldıysanız nerden?
Canım Zafer Özyiğit’ten alıyorum internetten. Tarot için ders almadım çok aradım da bulamadım onla ilgili ders. Tee lise yıllarımda almıştım hevesle kartları o zamanlar kendi çapımda bakmaya başladım. Sonra Melek, Peri kartlarını da aldım Zen kartlarıda hatta. Ama Peri kartlarının falan enerjisi iyi gelmedi bana uzun bir süre bıraktım. Üç yıldır teyzemin sayesinde tekrar bakmaya başladım o kursuna gitmişti baya yardımcı oldu. Eğitim bulursam geliştireceğim ama bana göre çaylağım çünki

Merkür normal seyrine geçti. Yaz çok değişik olacak ama çok büyük olaylar var yazın gökyüzünde

benim evrenimde gezegenler, yıldızlar ,göktaşları ve bilinmeyen uzaylılar çarpışa çarpışa yörüngemden çıktım bu yaz sence düze girermi bu karmaşa canım :)

Anladim.başarılar diliyorum.kartların enerjisini temizlemek için reiki,doğal taş falan kullaniyor musunuz?

Zelis vardi hesabini kapatmis zeliscim eger burayi okuyorsan bi sekilde ulas bana merak ediorum seni

Fallarim kendiliğinden patladiğina göre aşiri olumsuz konuşan iki isim vardi onlarda tutmuş sayilir moralimi bozacak kadar olumsuzdu o fallar biri nakta (olumlu da konuştuğu oldu ama nafile)diğeri elya diye birisi (farkli siteden)
Başka isim varsa yazicam bakmam.lazim tekrardan

Bende astrokojiye sardim feci insan aydinlanma yasiyor sadece retrolara kafsma taktim cok bilgi bulamadim retro konularinda
Retrolarla ilgili biraz daha bilgi edineyim o zaman yazacağım ama haritadaki retrolar karmik yaşamdan alınılması gereken dersler genel olarak bunu söyleyebilirim şu an

Retrolarla ilgili biraz daha bilgi edineyim o zaman yazacağım ama haritadaki retrolar karmik yaşamdan alınılması gereken dersler genel olarak bunu söyleyebilirim şu an

Iste benim iki gezegen haric hepsi retroda ay gunesi zaten retrosu yok
Nerelere gideyim

selam kızlar yazabildiğim kadar yazdım daha var bi ara yine müsait olunca yazacağım

telwe sardunya0 kahve az çıktı diyebilirim daha devamı var falda vadeside var ama bakalım
telwe ellynore katina patladı
telwe banu yılmaz kahve ve katina her seferinde bu adam seni haketmiyor dedi haklı çıktı :)
telwe nakta aşk kartları kahve ilk yorum alışımda iyiydi sonrakilerde tutmadı düşünce okuyor deniyor ama sonraki fallarında cidden bilemedi
telwe purplemoon kahve buda bazı noktalarda haklı çıktı ama çok iyi diyemeyeceğim
telwe kehriban katina patladı
telwe evremdamla katina patladı
telwe limon çiçekleri kahve patladı
telwe shamantomris kahve patladı
telwe ayevi hem kahve hem yıldızname yorumu almıştım patladı
telwe ecem23 katina patladı
telwe cherrycoo patladı
telwe chitra patladı
telwe geysu patladı
telwe angila patladı
binnaz doğa katina dan patladı
binnaz elfin katina patladı
binnaz mert göktürk katina patladı
binnaz inci turan katina patladı
binnaz şevdar avaz katina patladı
binnaz gizem sitare patladı
binnaz ada balcı patladı
binnaz kesira patladı
binnaz nehir kahve patladı
binnaz rüya yıldız kahve patladı
binnaz elani soylu kahve patladı
binnaz talha uslu tarot birazı çıktı diyebilirim
binnaz ferizan taşeli tarot patladı
binnaz deniz kara katina patladı
binnaz zeynep sabah katina patladı
binnaz ceren esemen katina patladı
binnaz ayşegül güler katina patladı
binnaz Bilge özdoğru katina adam seni haketmiyor diyen bir diğer yorumcu bundan adam olmaz dedi haklı çıktı ama patladı
binnaz asenat patladı
binnaz selin imer patladı

Off patlayan patlayana :)) peki canım Banu Yılmaz haketmiyor demişti ama aranızda sonuçta ilişki devam edecek, ileride bir ciddiyet veya onun sana döneceği tarzda bir şeyler söylemiş miydi sadece sana uymaz deyip olumsuz yorum mu yapmıştı?

cidden yazarken nükleer patlama gibi geldi tüm fallar canım sana dönecek dedi ama bu adam kendisi sorunlu demişti seni üzer dedi ama sana dönecek dedi he ama banu yılmazdan tekrar yorum alırım diyebilirim.
bende hiçbir falcı durumu bilemedi zatende işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…