Evet yaa bu kadar patlayan fal görmemiştim. Erkekler dengesiz olunca yaptıkları ani şeyler tabi fallara yansıyamıyor bence. Sonuçta kimse bilememiş, başka birinin varlığını dahi görememişler. Sen yıldızname Berguzar’a baktırmış mıydın? Artık yokmuş gerçi ama bende bildiği şeyler olmuştu.cidden yazarken nükleer patlama gibi geldi tüm fallarcanım sana dönecek dedi ama bu adam kendisi sorunlu demişti seni üzer dedi ama sana dönecek dedi he ama banu yılmazdan tekrar yorum alırım diyebilirim.
bende hiçbir falcı durumu bilemedi zatende işte :)
Evet yaa bu kadar patlayan fal görmemiştim. Erkekler dengesiz olunca yaptıkları ani şeyler tabi fallara yansıyamıyor bence. Sonuçta kimse bilememiş, başka birinin varlığını dahi görememişler. Sen yıldızname Berguzar’a baktırmış mıydın? Artık yokmuş gerçi ama bende bildiği şeyler olmuştu.
Çok ilginç bir durum bu gerçekten, mantığa bakar mısın hem ailesi vasıtasıyla saçma sapan 10 günde hayatıyla ilgili böyle ciddi bir karar alması..benim icime dogan ki eninde sonunda olacak olan sey bu; boyle baslayan bir iliskinin devami olmayacagi. Gerci yaptigi seyle her seyi de yikmis oldu aranizda, sen de artik kesinlikle istemem diyordun zaten ki ben de istemezdim bu davranisindan sonra.aslında canım falcıların bilmemesine şaşırmadım benim eskisininde haberi yoktu nişanlanacağı ile ilgili akrabası ile nişanlandı :) 7 nisanda beni aradı hiçbişey yoktu 10 gün sonra nişanlandı .. bergüzardan almadım o sitede efruze ydi sanırım ondan yorum aldım kadının profili ilginç gelmişti ama oda onunla değil yeni birisi olacak demişti bi kaç hafta önceydi sanırım sana dönecek ama kabul etme demişti..
Evet yaa bu kadar patlayan fal görmemiştim. Erkekler dengesiz olunca yaptıkları ani şeyler tabi fallara yansıyamıyor bence. Sonuçta kimse bilememiş, başka birinin varlığını dahi görememişler. Sen yıldızname Berguzar’a baktırmış mıydın? Artık yokmuş gerçi ama bende bildiği şeyler olmuştu.
bence fallara yansima olayi falan degil, BILMIYORLAR
Çok ilginç bir durum bu gerçekten, mantığa bakar mısın hem ailesi vasıtasıyla saçma sapan 10 günde hayatıyla ilgili böyle ciddi bir karar alması..benim icime dogan ki eninde sonunda olacak olan sey bu; boyle baslayan bir iliskinin devami olmayacagi. Gerci yaptigi seyle her seyi de yikmis oldu aranizda, sen de artik kesinlikle istemem diyordun zaten ki ben de istemezdim bu davranisindan sonra.
büyük mü konuşuyorum bilmem ama daha iki cihan bir araya gelse asla affetmem onu benim hayatımda birdaha asla yeri yok başka bir kadına bakabilmeyi içi kaldıran bir erkekle asla işim olmaz..
insallah kapina dayanir
ay ben falalemdekileri merak ediyorum canim onlar ne demisti sana
Bence falcilar , donguyu degistirebilecek nitelikte ani iradeye bagli karar degisikliklerini ongoremiyorlar, anlik kisisel ozellikleri ve her sey andaki gibi kaldiginda ( dusunceler , kararlar) olabilecekleri ve gidisati ongorebiliyorlar. Cogu zaman fal cikmiyor cunku ya biz ya da karsimizdaki kararlariyla donguyu degistiriyoruz.bence fallara yansima olayi falan degil, BILMIYORLAR
Falların patlamasına inan çok üzüldüm.. En çok da evreme üzüldüm Bende onun vadesini bekliyordum,çok kesin ve emin konuştu sanada kesin konuştu mu?? bana,en geç 2 buçuk ay içinde kesin dönüş var sabret dedi.. Ama sonuç hüsran oldu benim için.. Ne kadar umut bağlamayalım desekde,bir yanımız , ümit ediyor işte.. Hakkımıza hayırlısı olsun..selam kızlar yazabildiğim kadar yazdım daha var bi ara yine müsait olunca yazacağım
telwe sardunya0 kahve az çıktı diyebilirim daha devamı var falda vadeside var ama bakalım
telwe ellynore katina patladı
telwe banu yılmaz kahve ve katina her seferinde bu adam seni haketmiyor dedi haklı çıktı :)
telwe nakta aşk kartları kahve ilk yorum alışımda iyiydi sonrakilerde tutmadı düşünce okuyor deniyor ama sonraki fallarında cidden bilemedi
telwe purplemoon kahve buda bazı noktalarda haklı çıktı ama çok iyi diyemeyeceğim
telwe kehriban katina patladı
telwe evremdamla katina patladı
telwe limon çiçekleri kahve patladı
telwe shamantomris kahve patladı
telwe ayevi hem kahve hem yıldızname yorumu almıştım patladı
telwe ecem23 katina patladı
telwe cherrycoo patladı
telwe chitra patladı
telwe geysu patladı
telwe angila patladı
binnaz doğa katina dan patladı
binnaz elfin katina patladı
binnaz mert göktürk katina patladı
binnaz inci turan katina patladı
binnaz şevdar avaz katina patladı
binnaz gizem sitare patladı
binnaz ada balcı patladı
binnaz kesira patladı
binnaz nehir kahve patladı
binnaz rüya yıldız kahve patladı
binnaz elani soylu kahve patladı
binnaz talha uslu tarot birazı çıktı diyebilirim
binnaz ferizan taşeli tarot patladı
binnaz deniz kara katina patladı
binnaz zeynep sabah katina patladı
binnaz ceren esemen katina patladı
binnaz ayşegül güler katina patladı
binnaz Bilge özdoğru katina adam seni haketmiyor diyen bir diğer yorumcu bundan adam olmaz dedi haklı çıktı ama patladı
binnaz asenat patladı
binnaz selin imer patladı
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, inşallah senin içinde hepimiz içinde herşey daha iyi olur. İnan şu anki geldiğin aşama yani (güçlü sağlam hissetmen kendini) çok büyük bir başarı buna inan, çok çaresiz hissettiğim zamanları bilirim, önceki mesajlarda da bahsetmişimdir hep ( sabahlara kadar ağlamışlığım vardır benim..) Evremin yorumundan çok etkilendim neden çünkü, sesli yorumda, üstüne basa basa tekrar ederek aranızda bişey olmaması imkansız dedi.. onu da suçlamıyorum aslında, sorun karşımızdaki adamların bahanelerin arkasına saklanıp gittikleri halde bizlerin hala beklemesi.. ve mutluluğumuzu onların atacakları adıma bağlıyor olmamız..M munhani falalem ve diğer sitelere bakamadım canım binnazdakiler bile eksik daha var ama aklıma gelenleri yazdım :))
TheMySky nisanın 3 haftasına kadar bana geri dönecek herşey iyi olacaktı evremdamla için fakat adam nisanın 3 haftasına kadar başkası ile nişanlandı :) falların patlaması evet kötü oldu fakat şuan ben kendimi beklentisiz , özgür ve daha asi hissediyorum bazen bazı kötü gibi görünen şeyler bizi aslında daha iyi şeylere yaklaştırıyor .. umut etmek tabiki çok berbat bişey insana en büyük işkence umut etmek umarım Rabbim senin içinde en güzelini ve iyisini nasip eder..
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için, inşallah senin içinde hepimiz içinde herşey daha iyi olur. İnan şu anki geldiğin aşama yani (güçlü sağlam hissetmen kendini) çok büyük bir başarı buna inan, çok çaresiz hissettiğim zamanları bilirim, önceki mesajlarda da bahsetmişimdir hep ( sabahlara kadar ağlamışlığım vardır benim..) Evremin yorumundan çok etkilendim neden çünkü, sesli yorumda, üstüne basa basa tekrar ederek aranızda bişey olmaması imkansız dedi.. onu da suçlamıyorum aslında, sorun karşımızdaki adamların bahanelerin arkasına saklanıp gittikleri halde bizlerin hala beklemesi.. ve mutluluğumuzu onların atacakları adıma bağlıyor olmamız..
İnşallah rabbim kıymetini bilenlerle karşılaştırır seni ve hepimizi.. Herkesin kalbinden geçen dilek gerçekleşir hayırlısı ile..
lütfen sende kendini üzme hayat bazen yaşamamız gerekenleri yaşatıyor ben şunu biliyorum mesela benim eskisi beni hala çook fazla seviyor nişanlandığı kişi akrabası ve 10 gün önce beni aradı benden yıllardır kendisi kopamıyordu aramızda cidden çok büyük bi aşk vardı ama bu şekilde olması gerekiyormuş çünkü karşımdaki insan zayıf sevgisine aşkına sahip çıkamadı ağlamam bana iyi şeyler yaşatmayacak ve ben iyilik mutluluk ve aşkı yaşamayı seçiyorum o yüzden geriye bakmamayı acıtsada daha iyi buluyorum elbetteki içim kalbim kırıldı ilk gördüğüm an yaklaşık 30 dakika kendime gelemedim ama o o günü yaşayıp gülümseyebliyorsa ben onu düşünüp üzülemem bu hem bana hem bana değer verip sevenlere haksızlık olur..ve bi adam en ufak şekilde bahane buluyorsa sadece korktuğundan bahanelerine biz iyi niyetle yaklaşmamalıyız bence.. bende teşekkür ederim güzel cümlelerin için canım :)
Lizyaa da demiş sana ve inan bende öyle hissediyorum.. O adam mutlu olamayacak, ailesinin isteğiyle , kendince mantıklı karar verdiğini düşünüyor ama emin ol pişman olacak.. Çünkü o da kafası aydığı zaman "ben ne yaptım diyecek " ama son pişmanlık fayda etmeyecek bu yüzden içini kalbini ferah tut..
Bende elimden geldiği kadar üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum,En önemlisi Rabbime güveniyorum.. çünkü bana haksızlık etti.. Sessizce çekip gitmek, yaralı bırakmak ,daha kötü.. ben aylarca acaba arar mı diye bekledim... Şu an farklı bir konumda , psikolojik olarak zor bir süreçte,hep böyle baktım olaya,ama internet ortamında online görmeye başladım. Yani senin de dediğin gibi bahaneler korkaklıkdan başka bişi değil.. Herşeyin hayırlısı olsun diyelim..
Bu adamlar sizi haketmiyor kizlar bence sevgi bir noktaya kadar . Sadakat nerde.. güven nerde.. biz de kukuman kuşu gibi oturup bekleyelim onlar dişarda hayatlarina devam etsinler
Arkadaşlar gerçekten kimseyi beklemeyin
benim bu ara düşüncem fal baktırıp umut etme kısmı var ya hani mutlu mutlu oysa fal olmaSa bu süreç ağlayarak sızlayarak geçer artık konu her ne ise bence kadersel döngü illa kendini tamamlatıyor umutları bi tamamen suya düşürüyor çümkü kendimde de bunu fark ettim
Olumsuz şeyleri ne zaman tam olarak yaşadım güzel şeyler gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?