- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
arkadaslar icinizdeki güce inanin, kendinize inanin ve iradenizi bir falcinin eline gecirmeyin. sonucta onlar da sadece ve sadece insan. ve sizin icinizdeki ses onlarinkinden daha güclü.
fallardan sonra cikardigim ders bu.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca fallarla enerjimizi düşürüyoruz ve irademiz dışında tavırlar sergileyebiliyoruz şartlanıp. Mesela kimisi başkasını seviyor dior, bakıyoruz adamdan da ses seda yok, kurmaya başlıyoruz hemen. Bu da enerjimizi iyice dip ediyor ve olumsuzu bile isteye çekmiş oluyoruz.
6. hissime hep güvendim, o yüzden bildiğimi okumaya devam edicem ve bundan sonra fal baktırıp daha beter karıştırmıcam enerjimi. Dualarla yükseltmeye çalışıcam hatta. Sonuçta geleceği biz şekillendiriyoruz, enerjimiz şekillendiriyor hatta.
Pelin bana cikmadi seneler once 3-4 yorum aldim.Kızlar fal serüvenimi sonlandırma kararı aldım bu kararı almamda pelin bilge özdoğrunun nokta atışlı bakımı oldu sagolsun vadeye takılmayacagmm ama hissediyorumki bign gelip pelinin falı cktı diyeceğimm kesnlikle boş biri değil denemediyseniz bide onu deneyin sonucu sonra değerlendirin ve başkalarınada aynı falı atarak kafanızı daha fazla karıştırmayın buda bize zarar öpüyorm hepinizi kalbinizdeki tüm güzelliklerin karşınıza çıkması dileğimle
Pelin bana cikmadi seneler once 3-4 yorum aldim.
o kadın enerjimi çok düşürüyor benim,bi kaç kere baktirmisligm var.ilk binnaza geldiği zamanlarda da yorum almıştım.çıkmadı ama dedikleri....Pelin bana cikmadi seneler once 3-4 yorum aldim.
Analiz ve nokta atışları iyiydi yanii benm bahsetmediğim kendi içimizde olan bişeyi söylemeden kendisi bildi o yüzden ümitliyim bana ckıcak inşşo kadın enerjimi çok düşürüyor benim,bi kaç kere baktirmisligm var.ilk binnaza geldiği zamanlarda da yorum almıştım.çıkmadı ama dedikleri....
Inşallah çıksın tabii çok istediğiniz bir şeyse.herkeste aynı sonuç olacak diye bişey yok..Analiz ve nokta atışları iyiydi yanii benm bahsetmediğim kendi içimizde olan bişeyi söylemeden kendisi bildi o yüzden ümitliyim bana ckıcak inşş
Pelin bana cikmadi seneler once 3-4 yorum aldim.
Doğa bana çıkmadı daha önce yazmıştım sonucu paylaşırım diye. Subatta baktırmıştım çok yakın mart ayında kesinlikle görüşme var dedi öyle bir şey olmadı tık yok zaten olmazdı da o kadar iddialı konuşmasından dolayı yorum yapma gereği duydum. Çok gereksiz verilen paralar
Ben de yorum aldım ondan evet yorumları abartısız ve mantıklı da gelmişti bana da.iade etmiştim fakat iade hakkım vardı...kızlar ne zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :))) ilkim acara kahve atmıştım valla beğendim kadını binnazdan en beğendiğim oldu bayadır binnazdan birini bulamıyordum fal atacak. çok nokta atışlıydı diyemicem geçmişe çok odaklanmamış zaten bende ama enerjim uydu kadınla yani. mantıklı yorumları var. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?