Binnaz Abla

Bikaç kişiden daha yorum aldım kızlar. Fikirlerimi paylaşmaya geldim.

Canan Devrim: (kahve falı) Hem olumlu hem olumsuz bir yorum yapmış. Dediği şekilde ilerliyor süreç şu an. Denenebilir.

Bilge Alya: (tarot falı) 5 lirayken bi türlü çevrimiçi yakalayamamıştım, 17.5 lirayken zar zor yakaladım, şimdi 100 lira olmuş. Kart yorumcusu sadece. Bir de nasihat veriyor. Tavsiye etmiyorum ve sanki çoklu profil gibi.

Müge Aydın: (kahve falı) Katinasını çok beğenmiştim ama kahvedeki durum analizinin doğru olmadığını teyit etme fırsatım oldu. Anlatımı çok akıcı ama aldığım 2. yorumdan sonra hisli olmadığına kanaat getirdim.

Eylem Tüzün: (katina falı) Eylem'in de hisli olduğunu düşünmüyorum aldığı 2. yorumundan sonra. Durum analizi patladı.

Hira: (bir yolun var/kahve) Soru üzerinden yorum yaptığına kanaat getirdim aldığım 2. yorumdan sonra. Zaten patladı.

Nurbanu: (bir yolun var/kahve) Ağzım açık okudum yorumunu. Daha evvel de yorum almıştım başka hesaptan, o yorumunu da çok başarılı bulmuştum. Gözü kapalı tavsiye ederim.

Rezzan Abla: (falalem/kahve) Soru üzerinden gitti, mantık dahilinde olan olasılıklardan bahsetti ama analizlerini beğendim. Denenebilir.

Bu arada binnazdan peline astroloji yorumlatmıştım ama hiç tatmin etmedi yorumu, sölediklerini kendim de doğum haritamdan görebiliyorum azcık astroloji bilgimle bile. Yine binnazdan tümaya rüya yorumlatmıştım, beğenmiştim yorumunu, seviyorum nedense tümayı.

arkadaslar icinizdeki güce inanin, kendinize inanin ve iradenizi bir falcinin eline gecirmeyin. sonucta onlar da sadece ve sadece insan. ve sizin icinizdeki ses onlarinkinden daha güclü.

fallardan sonra cikardigim ders bu.

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca fallarla enerjimizi düşürüyoruz ve irademiz dışında tavırlar sergileyebiliyoruz şartlanıp. Mesela kimisi başkasını seviyor dior, bakıyoruz adamdan da ses seda yok, kurmaya başlıyoruz hemen. Bu da enerjimizi iyice dip ediyor ve olumsuzu bile isteye çekmiş oluyoruz.

6. hissime hep güvendim, o yüzden bildiğimi okumaya devam edicem ve bundan sonra fal baktırıp daha beter karıştırmıcam enerjimi. Dualarla yükseltmeye çalışıcam hatta. Sonuçta geleceği biz şekillendiriyoruz, enerjimiz şekillendiriyor hatta.

aynen ben de öyle :)

Kızlar fal serüvenimi sonlandırma kararı aldım bu kararı almamda pelin bilge özdoğrunun nokta atışlı bakımı oldu sagolsun vadeye takılmayacagmm ama hissediyorumki bign gelip pelinin falı cktı diyeceğimm kesnlikle boş biri değil denemediyseniz bide onu deneyin sonucu sonra değerlendirin ve başkalarınada aynı falı atarak kafanızı daha fazla karıştırmayın buda bize zarar öpüyorm hepinizi kalbinizdeki tüm güzelliklerin karşınıza çıkması dileğimle

Pelin bana cikmadi seneler once 3-4 yorum aldim.

o kadın enerjimi çok düşürüyor benim,bi kaç kere baktirmisligm var.ilk binnaza geldiği zamanlarda da yorum almıştım.çıkmadı ama dedikleri....
Analiz ve nokta atışları iyiydi yanii benm bahsetmediğim kendi içimizde olan bişeyi söylemeden kendisi bildi o yüzden ümitliyim bana ckıcak inşş

Merhaba,eski uyelerdenim.Uzundur fal icin girmiyorum buraya ama yazmadan edemedim.Doğa dan bugune dek gordugum en muhtesem yorumcu.Bu kadar hızlı sekilde kimsenin dedigi cikmamisti hemde ust uste.Sevgilimle aram bozuktu attim,beni uyardi,bak dikkat et cok cok buyuk bir kavga yasayacaksiniz.Bu adam su an boyle soyle vs onun psikolojisinide anlatti.Ben ihtimal vermedim daha buyuk kavgaya cunku sevgilim hep alttan aliyordu,bende soyleyebilecegim en kizdigm seyleri dahi soylemistim.Su an zaten yapilmis kavgadir diyordum icimden Ama sonraki gun hic beklemedigim bir konudan cidden cok buyuk kavga cikti aramizda,bu sefer o da hic alttan almadi.Doğa özellikle uyarmisti cok yakin goruyorum diye.Sonra yine fal attim bu seferde cok yakin yarin gibi goruseceksiniz,balik karti var sevgilin sana iki sey arasinda secim sunacak dedi.Cidden ertesi gun bulustuk ki hic beklemiyordum,ya sunu tercih et ya bunu diye iki secenek sundu.Acayip sok oldum,Doğa cok ozverili gece gec saatte bana uzun uzun zaman ayirdi,arkadasim gibiydi,kendisine cookkk tesekkur ediyorum.Enerjisinin tutmamis oldugu kisiler olabilir burda ama ben aşırı begendim,paylasmak istedim.

kızlar ne zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :))) ilkim acara kahve atmıştım valla beğendim kadını binnazdan en beğendiğim oldu bayadır binnazdan birini bulamıyordum fal atacak. çok nokta atışlıydı diyemicem geçmişe çok odaklanmamış zaten bende ama enerjim uydu kadınla yani. mantıklı yorumları var. tavsiye ederim

Doğa bana çıkmadı daha önce yazmıştım sonucu paylaşırım diye. Subatta baktırmıştım çok yakın mart ayında kesinlikle görüşme var dedi öyle bir şey olmadı tık yok zaten olmazdı da o kadar iddialı konuşmasından dolayı yorum yapma gereği duydum. Çok gereksiz verilen paralar

doğa banada çıkmadı ona kalırsa şuana dek eski sevgilimle birleşmiş mutlu mutlu yaşıyorduk ama adam gitti başkası ile nişanlandı hatta doğa aranızda muhteşem bi sevgi var siz ayrılamazsınız dedi ayrılık değil bu dedi .. evet tatlı kadın naif yürekli bi bayan ama üzgünüm bendede patladı..

Ben de yorum aldım ondan evet yorumları abartısız ve mantıklı da gelmişti bana da.iade etmiştim fakat iade hakkım vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…