Binnaz Abla

Yazmayacagm daha dedim ama konu Berguzar olunca,birilerının veya o'nun onu ne kadar sevip,begendiğimizi görup dönmesi için SESIMIZI DUYURABILECEGIMIZTEKYR BURASI.

Berguzar ille yıldıznamede fal bakmak zorunda degılsın SU AN NERDEYSEN LUTFEN BIZE ULAS.Bana baktıgın ılk ve tek falın soru-cevap kısmında SIZE

" Biliyormusunuz kendımı bır an sokagın sogugundan sonra eve alınıp,soba kenarına kurulan,sıcaklıgın verdıgı zevkle kendınden gecen 1 kedı gıbı hıssettm. Beni yazısına ruhunu yansıtarak mest eden 1 tek Amin Maalouf vardı,şimdi 1 de siz,"dıyen kışıyı hatrladysanız:) o kişi mailinde capella79aysen@gmail.com'dan belki sizden 1 ses gelir dıye bekler.INSALLAH GELIR O HABER INSALLAH.Sesi burda cıkmasada o kadar bekleyenı var ki....

Amin Maalouf

İlkim Acar cidden kahveye güzel bakıyor, bende yakın gelecekte bildiği çok şey oldu. Tarot ve durugörü de bakıyormuş onlarda nasıldır bilemiyorum da İlkim burayı okuyorsan kurban olayım yazılı bakma, yazın çok kötü cümlelerin düşük. Okumakta zorlanıyor insan. Sesli bak :) Bir de fiyatını çok artırmazsan sevinirim cınııım.

Yıldıznamedeki Efruze sultana kahve atan oldu mu ? Eğer iyi ise baktırmayı düşünüyorum. Ben daha önce sultansu' ya yollamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…