Lütfen öğrenen olursa yazsın..Bergüzar’ın gitmesine çok üzülüyorum ya. Başka bir siteye geçmiş midir acaba? Bilen var mı kızlar?
Valla banada bulan söylerse çok iyi olur. Her falı nerdeyse oldu. Doğaya attım dün benzer diye ama son falı çıkmamıştı doğanın. BakacağızLütfen öğrenen olursa yazsın..
Nerden bilşyorsunuz peki? Emin misiniz?Bergüzar binnazda Zümra Lal olarak account açmış. İlgilenenlere duyurulur
evet eminim. profil yazısı bi öncekiyle benzer diye dikkatimi çekti. Sonra fal atıp sordum, doğru bildin dediNerden bilşyorsunuz peki? Emin misiniz?
Yaa çok sevindim. İnşallah online olurevet eminim. profil yazısı bi öncekiyle benzer diye dikkatimi çekti. Sonra fal atıp sordum, doğru bildin dedi
Yazmayacagm daha dedim ama konu Berguzar olunca,birilerının veya o'nun onu ne kadar sevip,begendiğimizi görup dönmesi için SESIMIZI DUYURABILECEGIMIZTEKYR BURASI.
Berguzar ille yıldıznamede fal bakmak zorunda degılsın SU AN NERDEYSEN LUTFEN BIZE ULAS.Bana baktıgın ılk ve tek falın soru-cevap kısmında SIZE
" Biliyormusunuz kendımı bır an sokagın sogugundan sonra eve alınıp,soba kenarına kurulan,sıcaklıgın verdıgı zevkle kendınden gecen 1 kedı gıbı hıssettm. Beni yazısına ruhunu yansıtarak mest eden 1 tek Amin Maalouf vardı,şimdi 1 de siz,"dıyen kışıyı hatrladysanız:) o kişi mailinde capella79aysen@gmail.com'dan belki sizden 1 ses gelir dıye bekler.INSALLAH GELIR O HABER INSALLAH.Sesi burda cıkmasada o kadar bekleyenı var ki....
İnşallah fiyatını çok yükseltmezevet eminim. profil yazısı bi öncekiyle benzer diye dikkatimi çekti. Sonra fal atıp sordum, doğru bildin dedi
kızlar ne zamandır yazıcam yazıcam yazamıyorum :))) ilkim acara kahve atmıştım valla beğendim kadını binnazdan en beğendiğim oldu bayadır binnazdan birini bulamıyordum fal atacak. çok nokta atışlıydı diyemicem geçmişe çok odaklanmamış zaten bende ama enerjim uydu kadınla yani. mantıklı yorumları var. tavsiye ederim
kimi ykalamy çalışıyorsunızEkmek kuyruğu var iki saattir pc başındayım yakalayacağım diye yakalayamıyorum
Zümra Lal canımkimi ykalamy çalışıyorsunız
Yıldıznamedeki Efruze sultana kahve atan oldu mu ? Eğer iyi ise baktırmayı düşünüyorum. Ben daha önce sultansu' ya yollamıştım.
Dün 5 liraydı. 17.5 yapmış yakında 100 lira yaparsa şaşırmayalımİnşallah fiyatını çok yükseltmez
Dün 5 liraydı. 17.5 yapmış yakında 100 lira yaparsa şaşırmayalım
Teşekkür ederim canım denersem yazacağımben baktırmıştım ve beğenmiştim yorumunu çok detaylı değil ama pembeci değil onu söyleyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?