Binnaz Abla

kızlar o kadar falları patlamış birisi olarak görüşümü belirtmek istedim binnazabladan yorum alırsam eğer iki kişi var yorum alabileceğim 1.Biray Demir 2.Simla Çizer dönüp dolaşıp fallara baktığımda bu ikisinin yorumu benim için en doğru yorumlar diyebilirim gerçekçi ve hissettikleri gibi yorumlamışlar..

yinede baktırın demiyorum bu kişilere çoooook fazlaca yorum aldım birkaç siteden daha telwe ve binnaz dışındakileri okumadım bile ama konumu az çok biliyorsunuz ve fallarım tütümüyle patladı bu ikisinin yorumuna bugün baktığımda onlardan tekrar yorum alabilirim diye düşündüm ve paylaşmak istedim..

luciferr canim sen Berguzar'a baktirmis miydin? Senin fallrin ciddi anlamda patladi yalniz burada cok patlayan fal oldu ama senin durumunda ben takip ettigim kadariyla bole olacagini hickimse ongormedi. Bu kisiden haber alabiliyor musun peki yani onunla iletisim halinde olmasan bile cevreden falan duyar misin neler olacagini? Evlenirse veya tam tersi nisan atarsa o solemeden de ogrenme durumun var mi?

Canım sanki selena’nın falı da olumsuzdu diye hatırlıyorum

Canım duysun mu kız yani cidden :/ bence umarım duymaz bilmez

Mavikurdele10 selenanın falını tam okumadım bi okuyayım onuda yazarım buraya iyi hatırlattın o kadar fal baktırdımki kime baktırdığımı hatırlamıyorum :))

Lizyaa canım benim adam beni 2 gün önce yine aradı o yine arayacak biliyorum beni çoook seviyor bunuda biliyorum ama yaşananlar gelinen durum başka.. evet haberim olur ama Allah korusun bozulmasın nişanları o kızcağızında mutluluğu kursağında kalmasın asla asla istemem böyle birşey ben bana yapılmasını istemediğim birşeyi o kızı tanımasam bile ona yapamam ben eski sevgilimle görüşüerek o kızında günahına giremem aşktan sevgiden ölsem yapamam bu bana yakışmaz .. o yüzden artık dönsede dönmesede o yıllar benim için yaşandı bitti yeni mutluluklar ve acılar yaşamaya adım attım :) bu arada bergüzara baktırmadım canım

ask kazansin

ay dayanamıyorum yazcam yahu! luciferr burda hayal kırıklığı yaşadığını belirtmiş. Bazıları ne kadar güzel elinden geldiğince içtenlikle ona destek olmaya çalışırken bazı kişiler empati yapmadan hala falcıları sorguluyor. Ya bi bırak kız üzüntüsünü yaşasın bi şu şoku atsın ondan sonra sor ne soracaksan. bu kadar bencil olmayın yahu ısrarla şu şunu bilmiş miydi?, evlenirse duyar mısın filan. ay dayanamadım ya insaf yani biraz empati

Yine mi aradi hangi yüzle :s

yaptığı herkesi mutsuz eden bir durum. en mutsuz da o. aklı başka yerde iken o kızı malesef mutlu edemez. sana gelse de gelmese de. ayrılsa bile kendinde onları ayırmış vs gibi bir durum görme. sorun adamda o kızı sen değil o üzüyor. sen kaçsan da istemesen de üzecek.
bundan sonra hem seni daha çok sevecek hem de kıymetini bilecek biri karşına çıkar inşş :)))

çok teşekkür ederim canım , evet kendisini kendisi hayatını ve kızın hayatını mutsuzluğa sürüklüyor benim için en mantıklısı geride durmak onsuz devam etmek kendimi olayların içine dahil etmemek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…