Binnaz Abla

Ailesi fazla baskin ama rest cekmeden de kendi istedigi insanla senle olamaz.. bu sadece onun cozecegi bi durum kimi eline yuzune bulastirir kimi basari ile cikar
Ama sen uzulme cok yiprandin aklinda tutma bu adami

Ailesi fazla baskin ama rest cekmeden de kendi istedigi insanla senle olamaz.. bu sadece onun cozecegi bi durum kimi eline yuzune bulastirir kimi basari ile cikar
Ama sen uzulme cok yiprandin aklinda tutma bu adami

evet canım haklısın onun çözmesi gereken bir durum , bende bu durum sebebi ile zaten komple hayatımdan çıkardım yine arayacak biliyorum ama açmayacağım kendimi ondan uzak tutacağım ..

hepinize çok teşekkür ederim yazdığım mesajları okuyup içinden dilinden dua geçirenlerde dahil Rabbim hepimize yüreğimizi incitmeyen sevgi ve aşk nasip etsin inşallah..

Kendi adıma konusursam o son mesajımı yazdıgıma pişman oldum. Bır kere Binnaz Abla'da oldugunu ogrendıgımde bır eyvah dedım. Falcının ne zaman cevırımıcı olacagını bılmıyorsunuz,bıldırım gonder tusuna basıp da yakalayacagını zannetmek çok talep gören bır falcıda çok komık. Bariz o sayfada saatlerce sayfa yenıleme tusuyla akraba olup bır de yenıden yakalayamamak var.Çunku talep var....Bır de ustune anında ucan fıyatlar....

Ama herkes Berguzar'i oneriyor. O nerede?)

Kızlar bu binnazda bergüzar yani zümra lal ne zamanlar online oluyor ya hiç denk gelemedim.
yıldıznamede haftasonu genelde açık olurdu

Kızlar bu binnazda bergüzar yani zümra lal ne zamanlar online oluyor ya hiç denk gelemedim.
yıldıznamede haftasonu genelde açık olurdu
Canım 15:30 gibi girdi ama yine fal almadan çıktı. 750 yaptı yine krediyi iki kişi aldı o ara sonra 200’e düşürdü sırada bekleyen fal sayısıda 0 oldu. Bende takipte bekliyorumda bir sıkıntı var herhalde iki gündür

Doğaya baktırdım tekrar bergüzarı bekleyemedim de doğaya kısa süreli fal atınca sapıtıyor mu sizce? Bana bi önceki falı çıkmamıştı sonra tekrar attım tartışma yaşayacağımızı bildi ama özür dileyecek dedi ki dilemedim. Şimdi tekrar gönderdim süreci uzattı bi süre ağlama zırlama dönemi dedi. Canım sıkıldı
Çok fal baktırıyorum zaten gene hiç iyi değilim

ben doğaya fal attım çıkmadı bir daha atmam Bergüzar yıldızname de baktirdim aman aman değildi 75_100 tl ye hiç atmam

Bende Bergüzar’ı bekleyemedim Yener Işık’a baktırdım. Fena değildi aslında. Upuzun bir yorum yapmış. Nokta atışlı bildiği birkaç şeyde oldu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…