Ailesi fazla baskinçok teşekkür ederim canım , evet kendisini kendisi hayatını ve kızın hayatını mutsuzluğa sürüklüyor benim için en mantıklısı geride durmak onsuz devam etmek kendimi olayların içine dahil etmemek ..
Ailesi fazla baskinama rest cekmeden de kendi istedigi insanla senle olamaz.. bu sadece onun cozecegi bi durum kimi eline yuzune bulastirir kimi basari ile cikar
Ama sen uzulme cok yiprandin aklinda tutma bu adami
Kendi adıma konusursam o son mesajımı yazdıgıma pişman oldum. Bır kere Binnaz Abla'da oldugunu ogrendıgımde bır eyvah dedım. Falcının ne zaman cevırımıcı olacagını bılmıyorsunuz,bıldırım gonder tusuna basıp da yakalayacagını zannetmek çok talep gören bır falcıda çok komık. Bariz o sayfada saatlerce sayfa yenıleme tusuyla akraba olup bır de yenıden yakalayamamak var.Çunku talep var....Bır de ustune anında ucan fıyatlar....Bergüzar’cığım burayı takip ediyorsan şayet şu kredini düşür. 30 fal bakmışsın daha biraz arttır fallarını sonra fiyatta biraz artış yaparsın. Bu ne ya 750 kredi biz seni Yıldızname’de daha çok seviyorduk valla
Zümra Lal orada canım. Yakalamanın mümkünatı yok ama bugün değişik bir şeyler yapıyor anlamadım. Bir çevrimiçi oluyor 200 fal geliyor meşgul oluyor sonra 750 yapıyor sıradaki falı da iade ediyor çözemedim bugün ben onuBerguzar nerede? İsmi aramada hiç çıkmıyor ki
Zümra Lal orada canım. Yakalamanın mümkünatı yok ama bugün değişik bir şeyler yapıyor anlamadım. Bir çevrimiçi oluyor 200 fal geliyor meşgul oluyor sonra 750 yapıyor sıradaki falı da iade ediyor çözemedim bugün ben onu
Bergüzar = Zümra lal . Binnazdaki yeni ismi. Önceden yıldıznamede idi, artık orada değil.Ama herkes Berguzar'i oneriyor. O nerede?)
Canım 15:30 gibi girdi ama yine fal almadan çıktı. 750 yaptı yine krediyi iki kişi aldı o ara sonra 200’e düşürdü sırada bekleyen fal sayısıda 0 oldu. Bende takipte bekliyorumda bir sıkıntı var herhalde iki gündürKızlar bu binnazda bergüzar yani zümra lal ne zamanlar online oluyor ya hiç denk gelemedim.
yıldıznamede haftasonu genelde açık olurdu
galiba canım bende bi bakıyorum 20 bi bakıyorum 75Canım 15:30 gibi girdi ama yine fal almadan çıktı. 750 yaptı yine krediyi iki kişi aldı o ara sonra 200’e düşürdü sırada bekleyen fal sayısıda 0 oldu. Bende takipte bekliyorumda bir sıkıntı var herhalde iki gündür
ben doğaya fal attım çıkmadı bir daha atmam Bergüzar yıldızname de baktirdim aman aman değildi 75_100 tl ye hiç atmamDoğaya baktırdım tekrar bergüzarı bekleyemedim de doğaya kısa süreli fal atınca sapıtıyor mu sizce? Bana bi önceki falı çıkmamıştı sonra tekrar attım tartışma yaşayacağımızı bildi ama özür dileyecek dedi ki dilemedim. Şimdi tekrar gönderdim süreci uzattı bi süre ağlama zırlama dönemi dedi. Canım sıkıldı
Çok fal baktırıyorum zaten gene hiç iyi değilim
Bergüzar Binnaz’da kafayı yedibir 200 yapıyor bir 750 krediyi. Üç defa online oldu üçünde de fal bakamadı anladığım
Binnaz’da Zümra Lal canımBerguzar nerde suan kizlar ben analayamadim. Yildiznamede yok yazmissiniz :) nerde bakiyorda fiyatlariyla oynama yapiyor
Ben bir kere baktırdım ondada zaman vermediği için teyit edemiyorumKızlar Berüzar’a baktırıp da patladı diyen var mı? Bende bildiği şeyler oluyor anda ama tam da teyit edemiyorum gelecek için de fazla olumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?