Bergüzar = Zümra lal . Binnazdaki yeni ismi. Önceden yıldıznamede idi, artık orada değil.
Bana da olumlu olumsuz arası bişeydi. Sabredersen ve bazı şeyleri tolere edersen olur dedi. Tarih vermiyor zaten. Ama anlık analizde en iyi fal onundu cidden bu kadar beklemiyodum gelecek içinde bende aynı şeyi düşünüyorum zaten karşımda zor bi insan var.Kızlar Berüzar’a baktırıp da patladı diyen var mı? Bende bildiği şeyler oluyor anda ama tam da teyit edemiyorum gelecek için de fazla olumsuz.
Evet ama herkese öyle diyor sanki herkese bir olumsuz net değil ve zor diyor karşıdaki insan için. Bir de olumsuz şu an için ama katina maksimum 6 aydır, kesin ömür boyu böyle olur tarzı konuşamazsın zaten yüksek olasılıkla belli bir süre böyle olacak diyebilirsin. Anda ben de seviyorum bildiği nokta atışlı detaylar var ama tam emin olamadığım şeyler de var ki doğa ve elfin e göre bergüzarın dediğinin am tersi o konular.Bana da olumlu olumsuz arası bişeydi. Sabredersen ve bazı şeyleri tolere edersen olur dedi. Tarih vermiyor zaten. Ama anlık analizde en iyi fal onundu cidden bu kadar beklemiyodum gelecek içinde bende aynı şeyi düşünüyorum zaten karşımda zor bi insan var.
Ya kızlar ilişkiyi bitiren bir adam evinde olan eşyaları vermez mi? Bugün yine aradı, yine havadan sudan konuşuyor benle eşya meselesini hiç açmıyor. Az eşya da yok yani unut git denilecek. Çıldıracağım artık ya
Banada öyle geldi burda bir kaç kişi daha yazmıştı hep sabredersen olur zor bir süreç tarzında söylemiş. Herkese de uyabılecek durumlar karmasık ılıskılerımız var zor tabiri hemen hemen herkese uyuyorEvet ama herkese öyle diyor sanki herkese bir olumsuz net değil ve zor diyor karşıdaki insan için. Bir de olumsuz şu an için ama katina maksimum 6 aydır, kesin ömür boyu böyle olur tarzı konuşamazsın zaten yüksek olasılıkla belli bir süre böyle olacak diyebilirsin. Anda ben de seviyorum bildiği nokta atışlı detaylar var ama tam emin olamadığım şeyler de var ki doğa ve elfin e göre bergüzarın dediğinin am tersi o konular.
Kesinlikle haklısınız fakat yine de bakıyorum bazen bazı bana göre fossssss yorumcular meşgul sırada 4 beş falı var..baktıran var demekki.ben ara verdim umarım bir daha baktırma gereksinim duymam.....Fiyatlar uçuyor binnazda vallahi, net falına üstelik beş satırlık fala uç dakıkalık fala 750 kredi, o parayı kim verecek onlara, dalga mı geçiyorlar.
Sana çıktı mı söyledikleri,vade ya da anlık durum gibi.Kızlar telwe daha iyi gibi geldi bana telwede efsunineye havas ilmi baktıran oldu mu kesin ve net blgiler veriyor deneyin derim
Vadesine daha var çıkması için ama anlık durum ve kişi analizleri çok iyiydiSana çıktı mı söyledikleri,vade ya da anlık durum gibi.
kızlar şu bergüzar için ben yıldıznameyi annemin telefonuna indirip yakalayamamıştım. Binnazda olunca bi meraklandım ama o da burada adı geçmesinin heyecanıyla fiyatını oyuncağa çevirdi yeni bir yorumcuya risk alıp da 75 lira vermeyecek çok insan tanıyorum. Asıl yazma sebebim, bence binnaz tok satıcı olup yaptığı aleyhimizde değişikliklerden çok pozitif eklenmemiş olacak ki, bayram değil seyran değil durduk yere %50 indirim yaptı ben onda da kredi almadım. artık ayda 1 sadece 1 kişiye baktırıyorum kafam da karışmıyor kendime ket vurmaya çalışmadığım için nefsim de köreliyor fal da fal diye gezmiyorum size de tavsiye ederim sevdiğiniz bir yorumcuyla böyle devam edin başta yoksunluk hissedersiniz ama sonra döngü güzel işliyor. hafta sonu tatilde eşcinsel bir animatörle tanıştım içinden geldi fal baktı bana ben böyle nokta atışı görmedim özetle bu iş zaten parayla olacak bir iş değil bakan bakıyor işte
Her yazdığımda doğal olarak merak edildiği için ilk ve son kez yazacağım ama ben yönlendirme yapmak istemiyorum kesinlikle. Benim faldaki kıstasım verdiğim paraya oranla verilen özendir yoksa yüzde yüz çıkan fal yok zaten en azından benim açımdan öyle. Anda da detaylarını sevdiğim için ben artık sadece naktaya baktırıyorum. Çok nettir olumsuzu da açıkça söyler bazen kaldırmak zor oluyor ben baştan söylemiş olayım:)Selamlar. Sizce en iyi kim?
Kişiden kişiye değişiyo bu iyi yorumcu görüşüü bence efsunine nin havas ilmini denemelisinSelamlar. Sizce en iyi kim?
Naktayı biliyorum:).Teşekkürler.Her yazdığımda doğal olarak merak edildiği için ilk ve son kez yazacağım ama ben yönlendirme yapmak istemiyorum kesinlikle. Benim faldaki kıstasım verdiğim paraya oranla verilen özendir yoksa yüzde yüz çıkan fal yok zaten en azından benim açımdan öyle. Anda da detaylarını sevdiğim için ben artık sadece naktaya baktırıyorum. Çok nettir olumsuzu da açıkça söyler bazen kaldırmak zor oluyor ben baştan söylemiş olayım:)
Elisa taş'ın profil yazısı ile bornmoon'un sürekli duvarında paylaştığı yazı aynı dikkat eden oldumu hiç..Mayıs ayı itibariyle patlayanlar;
Kahve
Rüya Yıldız
İlkim Acar
Elisa Taş
Alev Tansel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?