Binnaz Abla

Kızlar tellwede Batsheba diye bi falcı var.Sanırım bu Madam Salu.Profilinde aynı şeyler yazılı,yumurta,göz,imza falı vs.yine indirime gitmiş ve üç ayrı şehirde bu işi yaptığını yazmış,buraya girdiğinde de yazmıştı bunu.Profilinin o albenisi janjanlı parlak yazıları bile aynı.Batsheba %99 Madam Salu aklınızda olsun.

Tabiki madem beğenmedin dene şansını.İsteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci.Çok çok iade etmezler.Kaybedecek bişeyin yok ki.Dene bence.

arkadaşlar bende 1 yıl içerisinde bir dolu paralar harcadım netteki falcılar sebebiyle. bende sizinle tecrübelerimi paylaşayım. öncelikle falsepetindeki ilkay hanımla melih beye fal gönderdim birkaç gün önce. ilkay hanım benim sorularıma yönelik ve çok gergin bir ses tonuyla,beni ve erkek arkadaşımı sanki evliyizde yasak aşk yaşıyomuşuz gibi yerden yere vurup yargılamaktan bir hal oldu:/ kendisiyle elektrigim kesinlikle tutmadı. zaten kaydet tuşuna basmış tutmuş benim sorumu yarım yamalak okuyor. soruyu yarım okudugu ıcın tam anlayamadı ve cevaplarkende saçmaladı.. ilkayı atın çöpe diyorum. bircok şeyi bilemedi zaten. melih beyde hakkımda çok iddalı ve sevindirici yorumlar yapmasada dedikleri cok dogruydu. melih bey cok açıklayıcı ve özenerek falıma baktı. dogru bildigi yerler de cogunluktaydı.gelecektede gorucez söyledikleri çıkarsa burada paylaşırım.
gelelim tellwe sitesindeki fal baktırdıgım falcılara.. cok uzun zamandır women a fal baktırıyodum. önce bana devamlı evleniceksin dedigi adamla ben en sonunda mahkemelik oldum:)) aramızda hiç iyi degil. arzubacıda women ile aynı yorumları yapmıştı bana.ikisininde dedikleri kesinlikle gerçekleşmedi hatta yanından bile geçmedi ben şuan başka birisiyle sevgili oldum hayatıma devam ediyorum:) ikiside eski erkek arkadaşımla o zaman kati olarak evlilik olacagını söylemişlerdi cokta iddalıydılar dedikleri çıkmadı. çıkmasının imkanıda yok ztn:) imparatoriçe var birde. o da bana cok uzun zamandır fal bakmasına rağmen önyargılı davranıp at çöpe gitsin dedigiyle devam ediyorum. evleniceksin dedigi ilede mahkemeligim:) yani bu 3 falcının da dedigine bakıpta hayatınıza yön vermeyin benim beynim sulandı bir ara. ama ya eskisi dönerse ama eskisiyle evlenicektim ama yeni var napıcam dıye beynimi yicektim bir ara düşünmekten.. yani women,imparatoriçe mevcut durumu biliyorlar fakat gelecek hakkındaki söyledikleri kesinlikle çıkmıyor. arzubacı hepten çıkmadı ztn. kredilere yazık. gelelim ruhani falcısına. ona 2 defadır fal gönderiyorum ve gerçekten mevcut durumum hakkında ve gerek kendim gerekse sordugum kişi hakkında dogru tespitlerde bulunmus. hatta aileme kdr bazı seylerden bahsetmiş cok şey bildi. bakalım onuda denedim ileride söyledikleri çıkarsa eğer burada sizlerle paylaşırım.

valla telwedeki fallara 5 tl bile fazlayken sırf mevcut durumu bildi diye 35 tl ile bir fal ben kendi adıma asla baktırmam sen baktır bakalım çıkarsa söyle ben baktırmayım ama mutlu olayım adınaa

ruhani bende de mevcut durumu çok iyi bildi..dediklerine zaman var..en fazla 1 ay sonra sizlere bildiririm kızlar..çok merak ediyorum bakalım olacak mı??

valla telwedeki fallara 5 tl bile fazlayken sırf mevcut durumu bildi diye 35 tl ile bir fal ben kendi adıma asla baktırmam sen baktır bakalım çıkarsa söyle ben baktırmayım ama mutlu olayım adınaa

o sizin fikriniz saygı duyarım ama siz sırf tellwe de fal bakıyor diye falcıların hepsini aynı kefeye koyuyosanız birşey diyemem o da sizin bakış açınız. ne de olsa biz hepimiz fal baktırıp deneyimlerimizi paylaşıyoruz burada. siz vermeyebilirsiniz ben veriyorum.

ruhani bende de mevcut durumu çok iyi bildi..dediklerine zaman var..en fazla 1 ay sonra sizlere bildiririm kızlar..çok merak ediyorum bakalım olacak mı??

gerçekten çok şey bildi RUHANİ. insanın ruhunu okuyo resmen. ayrıca tellwede TATLICADI84 var onada 1 yıl önce baktırmıştım. ne söylediyse gerçekleşti. siteye nadir olarak giriyor ama dedikleri çıktı. 1 ay önce baktırdım en son falda yazılı olarak yorum yaptı cok detaya girmedi pek sevmedim ama daha önceleri sesli yorumluyordu ve tüm kartlarıda seçip kaydını yapıp açıklamalı gönderıyordu. faldan tarottan katinadan bende anladıgım için kimin uydurdugunu kolaylıkla anlayabiliyor insan.dedigim gibi bircok falcı mevcut durumu biliyor ama gelecegi cok az falcı aktarabiliyo. tatlıcadi84 te gelecegi aktarabilenlerden. ruhaniyide denedik mevcut durumu cok iyi bildi dedigim gibi gelecekte dedikleri cıkarsa burada paylaşırım.

kendi adıma asla baktırmam dedim.iyi oku..!!sen baktırırsan baktır bananeeeeeeeeee...

tatlıcadı yı kimse yakalayamıyor sanırım artık.. peki sitedeki iddialı falcılar var..yüksek ücretli..onlardan denedin mi? şimdi hatırlamıyorum hangisiydi ama mesela birisi eski baktıklarım dışındakilere bakmıyorum filan gibi bile yazmıştı..yüksek ücretlilerden ben bir tek medyumtuna ya baktırmıştım ama uzun zamandır girmiyor siteye.

ben medyum tunaya özellikle 2012 nin yaz aylarında en az 10 adet fal göndermişimdir:) ama yıl 2014 ve söyledikleri cıktı mı diye sorarsan gelecek hakkında söyledikleri çıkmadı.mevcut durum hakkında dogru tespitleri olmuştu ama gelecekteki söylediklerinin hiç birini yaşamadım eğriye eğri dogruya dogru.herhangi birininde tanıdıgı degilim ne yaşadıysam aktarıyorum bilgilendirmek adına. tellwe sitesinde bazı falcılar birbirlerini tanıyıp nickleride ezberleyip sonucu aynı şeyleri söyluyorlarmış diye okumuştum bir yerde.ama ne kadar dogrudur yanlıştır bilmiyorum.. umarninacım söyle söylıyım mesela imparatoriçeninde kredisi yuksek ve dışardan birine bakmıyor eski tanıdıklara bakıyor dedigin gibi. mesela bana sağlık sıkıntılarımla alakalı söylediklerini genelde yaşıyordum biliyordu. mesela x şahıs senden ayrılıcak veya sana karsı fikirlri kotu yonde değişecek diyor diyelim. ama neden olucagını söylemiyor.sezgisel olarak hoşlanmamış olabiliyor ve mesela bende dedigini yaşıyorum dediği çıkıyor amaa şöyle çıkıyor, o x şahısı ben çileden çıkartmış ve 500 kere ayrılmış adamın kafasını yemiş oluyorum oda tak edip ayrılıyor aklım basıma gelsin diye mesela ama falcılar bu kadarını bilemiyorlar tabi:) bunun gibi bir örnekti bu anlaman için:) yani söylenilenlerle hayata yön vermemek lazım. herra damevcut durumda gayet iyi. ama gelecekte degil. galen var o gelecekte de iyi mevcut durumda da. ama en başta galencim bana olumlu olumsuz açıkla kızmıycam demek lazım:)

Günaydın canlarim. Dun rezzan ablaya öylesine fal gonderdim. Harbi rezzan abla beni cok sasirtiyor.. sormadigim bir cok aile ici sorunlarimi siralamis..

Günaydın kızlar,herkese iyi cumalar dilerim.

kizlar bende bir dua var hepinizle paylasmak istiyorum.Kismet kapaliligi olan arkadaslar varsa nazardan dolayui vs kapanmissa bol bol okuyun derim.

Faydalı olacaktır, her gün 500 defa 40 gün okumaya devam edelim.Bu bir Ayet-i Kerimedir.

“Alellahi tevekkelna rabbeneftah beynena ve beyne kavmina bi hakkı ve ente hayrul fatihin ya fettahu iftah lena hayrel babı bi cahi sahibil vesileh..

Canım teşekkürler.Bende Esmaül Hüsna okumama devam ediyorum 41 gün ,inşallah bunuda o bittikten sonra okurum.Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…