Hiç bakmamıştım Elisa düşük kredili diye kimseyi bulamayınca denemiştim ama Bornmoon’un girişi sonucu hiç belli değil. Elisa daha özenliydiElisa taş'ın profil yazısı ile bornmoon'un sürekli duvarında paylaştığı yazı aynı dikkat eden oldumu hiç..
Eskiden il 30 fal 4.99, 500 fala kadar 17.5 idiBinnaz’ın fiyat politikası ne? Zümra artık 750 olmuş. 33 falla bu kadar yüksek fiyat belirleyebiliyorlar mı?
500 fal olmadan 75₺ oldu ZümraEskiden il 30 fal 4.99, 500 fala kadar 17.5 idi
Hüma’yı çok duydum ama yetişemedim ona. İkisinede baktıran varsa onlara sormak lazım bu soruyu :)bu zümra lal sanki bana hüma gibi geliyor sadece bi his ama yanılıyor olabilirim :) bergüzarkende öyle düşünüyordum..
Hüma’yı çok duydum ama yetişemedim ona. İkisinede baktıran varsa onlara sormak lazım bu soruyu :)
Hüma diye ben de düşünmüştüm:)) ama o kendine site açtı iliskikocubal diye oradan bakıyorHüma’yı çok duydum ama yetişemedim ona. İkisinede baktıran varsa onlara sormak lazım bu soruyu :)
Hüma diye ben de düşünmüştüm:)) ama o kendine site açtı iliskikocubal diye oradan bakıyor
katina bakıyor aslında ama orada daha geniş bir kesime hitap ettiği için danışmanlık olarak açıklıyor durumu sanırım yoksa katina baktığına eminim daha önce baktırdı arkadaşımordan kendisine ulaşacaktım ama katinamı bakıyor nasıl bişey bakıyor emin olamadığım için kararsız kaldım ben hüma yı çok severdim..
katina bakıyor aslında ama orada daha geniş bir kesime hitap ettiği için danışmanlık olarak açıklıyor durumu sanırım yoksa katina baktığına eminim daha önce baktırdı arkadaşım
İyi miydi peki canım senin fallarında?o zaman bende cesaret edip bi deneyeyim en kısa zamanda .. teşekkür ederim :) ..
Ay inşallah memnun kalırsın eica ederim:)o zaman bende cesaret edip bi deneyeyim en kısa zamanda .. teşekkür ederim :) ..
Ay inşallah memnun kalırsın eica ederim:)
İyi miydi peki canım senin fallarında?
Görünce inanamadım, Hanzade yıldız 1000 kredi yapmış 90 puan.. ben 150 kredi iken kahve atmıştım.. yani 350 yap, bilemedin 500 kredi yap.. çok ilginç yani..[/QUOTE
.
hanzadeye 150 olduğu dönem baktirdim bana olumsuz konuştu başka şeyler söyledi çok şükür dediği çıkmadı kendi söylediği de olmadı[/QUOTE]Görünce inanamadım, Hanzade yıldız 1000 kredi yapmış 90 puan.. ben 150 kredi iken kahve atmıştım.. yani 350 yap, bilemedin 500 kredi yap.. çok ilginç yani..
[/QUOTE]hanzadeye 150 olduğu dönem baktirdim bana olumsuz konuştu başka şeyler söyledi çok şükür dediği çıkmadı kendi söylediği de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?