Binnaz Abla

bu zümra lal sanki bana hüma gibi geliyor sadece bi his ama yanılıyor olabilirim :) bergüzarkende öyle düşünüyordum..

Hüma diye ben de düşünmüştüm:)) ama o kendine site açtı iliskikocubal diye oradan bakıyor

ordan kendisine ulaşacaktım ama katinamı bakıyor nasıl bişey bakıyor emin olamadığım için kararsız kaldım ben hüma yı çok severdim..

ordan kendisine ulaşacaktım ama katinamı bakıyor nasıl bişey bakıyor emin olamadığım için kararsız kaldım ben hüma yı çok severdim..
katina bakıyor aslında ama orada daha geniş bir kesime hitap ettiği için danışmanlık olarak açıklıyor durumu sanırım yoksa katina baktığına eminim daha önce baktırdı arkadaşım

katina bakıyor aslında ama orada daha geniş bir kesime hitap ettiği için danışmanlık olarak açıklıyor durumu sanırım yoksa katina baktığına eminim daha önce baktırdı arkadaşım

o zaman bende cesaret edip bi deneyeyim en kısa zamanda .. teşekkür ederim :) ..

İyi miydi peki canım senin fallarında?

valla o dönemlerde kendisine severek fal atardım he bugünkü aklım olsa o kadar fal atmazdım ama pişman değilim şuandada o dönem o şekilde olması gerekiyormuş diyorum hümadan hep memnun kaldım ben ama dediğim gibi sonuç çıkmadı yorumlarında ..

Görünce inanamadım, Hanzade yıldız 1000 kredi yapmış 90 puan.. ben 150 kredi iken kahve atmıştım.. yani 350 yap, bilemedin 500 kredi yap.. çok ilginç yani..

Görünce inanamadım, Hanzade yıldız 1000 kredi yapmış 90 puan.. ben 150 kredi iken kahve atmıştım.. yani 350 yap, bilemedin 500 kredi yap.. çok ilginç yani..
hanzadeye 150 olduğu dönem baktirdim bana olumsuz konuştu başka şeyler söyledi çok şükür dediği çıkmadı kendi söylediği de olmadı[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…