Sonuc açik uçlu bir fal birakiyor.Merhaba kızlar :) bergüzara fal atmak istiyorum ama ücreti çok yüksek o yüzden emin olmak istiyorum. Bergüzara fal baktırdım çıkmadı diyen var mı? Bi de genelde pembeci mi yoksa olumsuzu da söyler mi boşa umutlanmak istemiyorum
Bana olumsuz bi yorum yapmıştı eski erkek arkadaşla birleşme olmicak başka kız var diye öyle de oldu.Merhaba kızlar :) bergüzara fal atmak istiyorum ama ücreti çok yüksek o yüzden emin olmak istiyorum. Bergüzara fal baktırdım çıkmadı diyen var mı? Bi de genelde pembeci mi yoksa olumsuzu da söyler mi boşa umutlanmak istemiyorum
bana tum engellerine ragmen donecek dedi. ne gelen var ne giden. bnd su an hayatima baskasini aliyorum zaten. Subat ayinda attim tarih vermedi. Agustos sonuna kdr olmazsa olmazsa zaten. ama anda dogru tespitleri oldu gercekten.Merhaba kızlar :) bergüzara fal atmak istiyorum ama ücreti çok yüksek o yüzden emin olmak istiyorum. Bergüzara fal baktırdım çıkmadı diyen var mı? Bi de genelde pembeci mi yoksa olumsuzu da söyler mi boşa umutlanmak istemiyorum
Merve katre canım:)Evremdamla binnazdada fal bakıyormuş profilini bilen var mı?
Tşk ederim ona da baktırmıştım demek oymuş. Bende çıkmadıMerve katre canım:)
Rica ederim.Bende tellwede baktırdım bana da çıkmadı:)Karakter analizi iyi o kadarcık:)Tşk ederim ona da baktırmıştım demek oymuş. Bende çıkmadı
Fal sepetinde bakıyorLizyaa eski sayfaları okuyordum. Dennis adlı birine fal baktırdığını ve çıktığını söylemişsin. Acaba dennis hangi sayfada bakıyor? Binnazda bulamadım
Lizyaa eski sayfaları okuyordum. Dennis adlı birine fal baktırdığını ve çıktığını söylemişsin. Acaba dennis hangi sayfada bakıyor? Binnazda bulamadım
CAnim Dennis guzeldi ama sonra dedigi tam olmadi bir de cok kisa bakiyor hep ayni seyleri tekrar editor 3 tane sey soyledi bir dedigi cikti ama bir daha baktirmak istemedim. Bana binnazda elfin, bazen doga da biliyor, tellwede banuyilmaz i severim patlamadi simdiye kadar ara ara atarim ona son zamanlarfa medyumcetin, perseis ve uyumsuzz’u begendimm uyumsuz banuyilmaz gibi ayni seyleri soyledi perseis ve medyumcetin ikisi birebir ayni sekilde sonuclandirdilar sasirdim ayni vade ve ayni seyleri soylemelerine cikarsa ikisi de cikacak. anlik llarak perseis daha iyiydi.Dennis'e katina atmak istiyorum.Lizyaa beğendiğini çıktığını yazmış aylar önce. Başka baktıran çıkan ve beğenen var mı acaba?
Canım şikayet et. Bana da Rüya Yıldız mıydı neydi kopyala yapıştır yollamış şikayet ettim gerçi bi şey olmadı hala duruyo profili ama en azından kredimi geri aldımMerhaba kızlar çok uzun süredir fal atmıyordum. Geçen doğum günü kredi hediyesi geldi binnaz dan bende rasgele birine el falı yolladım. Bir tane günlük burç yorumu yapan siteden 2 paragrafı aynen kopyalamış. Falı okuyup beğenmemiştim zaten ama sonra baktığımda dilin değişmesi dikkatimi çekti ve google a yazdım. sonuç bu:=) Bu linkteki ikizler ve aslan burcu yorumunu atmış 2 paragrafında noktasına kadar aynı
http://www.hayatmutfakta.com/2018/03/29-mart-2018-persembe-gunluk-burc.html
Eki Görüntüle 2138460
Pardon düzeltme Rüya Yıldız değilmiş. Yıldız Yetkin olabilir ama profilini bulamadım silinmiş heraldeCanım şikayet et. Bana da Rüya Yıldız mıydı neydi kopyala yapıştır yollamış şikayet ettim gerçi bi şey olmadı hala duruyo profili ama en azından kredimi geri aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?