Binnaz Abla

Merhaba kızlar :) bergüzara fal atmak istiyorum ama ücreti çok yüksek o yüzden emin olmak istiyorum. Bergüzara fal baktırdım çıkmadı diyen var mı? Bi de genelde pembeci mi yoksa olumsuzu da söyler mi boşa umutlanmak istemiyorum

Sonuc açik uçlu bir fal birakiyor.

Bana olumsuz bi yorum yapmıştı eski erkek arkadaşla birleşme olmicak başka kız var diye öyle de oldu.

bana tum engellerine ragmen donecek dedi. ne gelen var ne giden. bnd su an hayatima baskasini aliyorum zaten. Subat ayinda attim tarih vermedi. Agustos sonuna kdr olmazsa olmazsa zaten. ama anda dogru tespitleri oldu gercekten.

Kızlar,destina eren ile poyraz kuzeyin aynı kişi olma ihtimali var mı ? Her ikisine de baktıran varsa yorum yazabilir mi? Ben uygun fiyatlı iken baktırdım ikisinede,tarzları benziyor gibi geldi..

Lizyaa eski sayfaları okuyordum. Dennis adlı birine fal baktırdığını ve çıktığını söylemişsin. Acaba dennis hangi sayfada bakıyor? Binnazda bulamadım

Bergüzar namı değer Zümra’ya helal olsun valla. 75₺’dan her girdiğinde dolu oluyor kadın. Yıldızname’de yapmadığı sükseyi burada yapacak gibi. Uygulamayı sildim bugün. Haziran ayında web siteden yine çıkan çıkmayanları teyit etmek için bir girerim darısı tellwe’nin başına

Merhabaa arkadaşlar binnaz ve tellwe de baktırdığım falları yazmaya geldim. Bu baktırdığım falcılardan neredeyse çoğu aynı şeyi söylediler, gerçekten iyi olan yorumcuların mutlaka ortak söylediği bir şey vardı, aynıydı.anlık durumu ve karşı tarafı doğru tespit ettiler ama sadece anda, geçmişte ve kişilik analizinde doğru çıktı. Aynı zamanda hepsi karşı tarafın duygularından da bahsettiler ama o konuda yorum yapamadığım için doğru söyleyip söyleyemedikleri hakkında bir şey diyemiyorum. Söyledikleri her şey patladı

Binnaz
Ece Gülener (durugörü): Çok fazla olumlu şeyler yazmış. Söylediği şeyler için doğru/yanlış diyemiyorum çünkü inanın karşı tarafın ne düşündüğünü bilmiyorum, tahmin edemiyorum ama yine de fazla pembeci davranmış bence karşı tarafın düşünceleri hakkında.En geç martın ilk yarısına kadar vade vermiş Patladı.
Ceren Esemen (iskambil): Ece gülenerle hemen hemen aynı şeyleri yazmış.Onun için ne yazdıysam aynısı ceren için de geçerli. Sorduğum soru için ayrı kart çekmiş, olumlu En geç mart 15 diye vade vermiş. Patladı.
Elfin Demet (katina): Bu kadını çevrimiçi yakalamak çok zordu. Burada o kadar övülünce sabahın 6'sına alarm kurmuştum günlerce yakalayabilmek için Kart yorumcusu gibi geldi bana. Çıkan kartları tek tek yazıp yorumlamış. Karşı tarafla derin bi geçmiş ilişkimiz var gibi konuşmuş, öyle bir şey yok Karşı tarafın pişmanlığından bahsetmiş, imkansız Karşı tarafın başkasıyla ilişkisi olduğunu duyacağımı söylemiş, doğru, duydum. Ama genel olarak patladı.
Doğa Dan (katina): Hem olumlu hem olumsuz konuştu. Geçmişi ve anlık durumu bildi. Söylediği şeyler hep ihtimal üzerineydi. Doğayı o an çok çok beğenmiştim ve etkilenmiştim ama patladı. Yine de doğaya baktırılabileceğini düşünüyorum, sohbeti ve tavsiyeleri güzel.
Melek Yıldız (katina): Beğenmiştim. Tutarlıydı söyledikleri. Ama patladı
Asenat Kılıç (katina): Beğenmiştim söyledikleri doğruydu. Geleceğe yönelik çok fazla şey söyledi ama verdiği tarihler patladı doğal olarak geleceğe dair olanlarda patlayacak, bağlantılı tarihler verdi çünkü.
Şevdar Avaz (katina): Tam bir anneydi bence Yine diğerleri gibi anda ve geçmişte iyiydi ama patladı ve patlayacak, çok belli.
Meral ateş (kahve): Patladı. Ortaydı.
Müge Aydın (kahve): Patladı ama beğenmiştim yorumlarını. Baktırılabilir bence
Şevval Erdal: Patladı. Bunu da beğenmiştim

Yazmayı unutmuşum. İki tane iade verdiğim falım vardı ama iade edilince fal silindiği için kim olduklarını kesinlikle hatırlamıyorum ve kim olduklarını ne dediklerini merak ediyorum unuttum çünkü Kötü oldukları için değil iade hakkım olduğu için iade etmiştim fallarını

Dennis'e katina atmak istiyorum. Lizyaa beğendiğini çıktığını yazmış aylar önce. Başka baktıran çıkan ve beğenen var mı acaba?
CAnim Dennis guzeldi ama sonra dedigi tam olmadi bir de cok kisa bakiyor hep ayni seyleri tekrar editor 3 tane sey soyledi bir dedigi cikti ama bir daha baktirmak istemedim. Bana binnazda elfin, bazen doga da biliyor, tellwede banuyilmaz i severim patlamadi simdiye kadar ara ara atarim ona son zamanlarfa medyumcetin, perseis ve uyumsuzz’u begendimm uyumsuz banuyilmaz gibi ayni seyleri soyledi perseis ve medyumcetin ikisi birebir ayni sekilde sonuclandirdilar sasirdim ayni vade ve ayni seyleri soylemelerine cikarsa ikisi de cikacak. anlik llarak perseis daha iyiydi.

Canım şikayet et. Bana da Rüya Yıldız mıydı neydi kopyala yapıştır yollamış şikayet ettim gerçi bi şey olmadı hala duruyo profili ama en azından kredimi geri aldım

Canım şikayet et. Bana da Rüya Yıldız mıydı neydi kopyala yapıştır yollamış şikayet ettim gerçi bi şey olmadı hala duruyo profili ama en azından kredimi geri aldım
Pardon düzeltme Rüya Yıldız değilmiş. Yıldız Yetkin olabilir ama profilini bulamadım silinmiş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…