Hayat bilir de buna benzer bişey yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...Pardon düzeltme Rüya Yıldız değilmiş. Yıldız Yetkin olabilir ama profilini bulamadım silinmiş heralde
Bir arkadaş,günlük burç yorumundan aynı paragrafı kopyaladigini söylemişti.Hayat bilir de buna benzer bişey yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Ne burcuydu bu kişiler biliyo musun? Ateş grubundan mı?Bugün burclarda bir durum mu var acaba neredeyse iki erkek aşkini ilan edecekti ikisi de umrumda olan veya hayatimda olan insanlar degiller ?
Benim burcum aslan, kişilerden birinin akrepti digerine de sordum cevap gelirse yaziyimNe burcuydu bu kişiler biliyo musun? Ateş grubundan mı?
Hayat Bilir öyle biri değil en iyilerden o, Bahar Yağız, Pelin Bilge hanım ve Gizem Sitare baktrdm gerçek bakıyolarHayat bilir de buna benzer bişey yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Sordum çünkü ateş grubu üyelerinde bir şeyler var galiba bugün, bana da aslan burcundan bir adım geldi.Diger cocuk yaymiş
Merkür lütfen geri gider misin tekrar? Başka türlü exten haber alamayacağım
Gelen giden vuruyor şu retrolarla bizi. Fenalık geldi. Bitse artıkaz kaldı sabret temmuz sonu tekrar merkür retrosu :)
Hayat bana kopyalanın alasını yapmıştı erkeğin adını başka biri olarak yazıp atmıştı fal benim değildi sonra soru kısmından uyardım bana ters cevap verip. Profiline sen yanlış yazdın ismi diye bi yazı yazmıştıBir arkadaş,günlük burç yorumundan aynı paragrafı kopyaladigini söylemişti.
Hayat bana kopyalanın alasını yapmıştı erkeğin adını başka biri olarak yazıp atmıştı fal benim değildi sonra soru kısmından uyardım bana ters cevap verip. Profiline sen yanlış yazdın ismi diye bi yazı yazmıştısanki 10 tane erkekle konuştuk pehhh
az kaldı sabret temmuz sonu tekrar merkür retrosu :)
Yorumcunun biri de bana öğlen geldi yorumum iyi geceler demişti.site giriş ve sonuç cümleler ortak olduğundan bu tür hatalar olabiliyo demişti...:)))Hayat bana kopyalanın alasını yapmıştı erkeğin adını başka biri olarak yazıp atmıştı fal benim değildi sonra soru kısmından uyardım bana ters cevap verip. Profiline sen yanlış yazdın ismi diye bi yazı yazmıştısanki 10 tane erkekle konuştuk pehhh
kızlar Tümay cennete belli aralıklarla 2 fal gönderdim konu aynı ama yorumlar farklı hangisine inanayim kart yorumcusu mu
Kızlar bir şey soracağım. Dün eski mesajları tararken denk geldim kafam karıştı bu yüzden. Tellwe’de olan derin2013 mail ile de bakıyor banada mail adresi atıldı ama baktırmadım. Derin Hisler denildiğini hatırlyorum sanki bu falsepeti’ndeki Derin Hisler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?