Binnaz Abla

Bir arkadaş,günlük burç yorumundan aynı paragrafı kopyaladigini söylemişti.
Hayat bana kopyalanın alasını yapmıştı erkeğin adını başka biri olarak yazıp atmıştı fal benim değildi sonra soru kısmından uyardım bana ters cevap verip. Profiline sen yanlış yazdın ismi diye bi yazı yazmıştı sanki 10 tane erkekle konuştuk pehhh

bi tanesi ile uğraştık hallettik sankide ..

Kızlar sembol kahve falı uygulamasını kullandınız mı? Ben yeni yeni deneyimliyorum. Bir saate yakın chat yorumu yapıyorlar. Şaşırtıcı

az kaldı sabret temmuz sonu tekrar merkür retrosu :)
Yorumcunun biri de bana öğlen geldi yorumum iyi geceler demişti.site giriş ve sonuç cümleler ortak olduğundan bu tür hatalar olabiliyo demişti...:)))

kızlar Tümay cennete belli aralıklarla 2 fal gönderdim konu aynı ama yorumlar farklı hangisine inanayim kart yorumcusu mu

Kızlar bir şey soracağım. Dün eski mesajları tararken denk geldim kafam karıştı bu yüzden. Tellwe’de olan derin2013 mail ile de bakıyor banada mail adresi atıldı ama baktırmadım. Derin Hisler denildiğini hatırlyorum sanki bu falsepeti’ndeki Derin Hisler mi acaba?

Hayır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…