- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Aslihan yilmaz ve simla çizere baktiran var mi kizlar
Tesekkurler canim baktirdim.ikiside paraleldi nokta atisi az gibiydi emin olamadim bakalimsimla çizerden yorum aldım canım yorumu iyiydi kartlara hakimdi ama çok muhteşem değil , aslıhan yılmazdanda daha önce yorum almıştım oda bir falı bir falını tutmuyor hisli olduğunu düşünmüyorum..
Tesekkurler canim baktirdim.ikiside paraleldi nokta atisi az gibiydi emin olamadim bakalim
Tesekkurler kuzum.aman zaten ne fallar patladi yani...aslıhan yılmaz'a artı gıcığım çünkü benim karakterimle ilgili yorum yapmıştı soru kısmında kibar bir şekilde bu şekilde gördüğünüz kişi ben değilim dedim ve benimle inatlaştı.
aradan 1.5 yıl geçmiş ve çok net söyleyebilirim ki yakından uzaktan tutturamamış
Tesekkurler kuzum.aman zaten ne fallar patladi yani...
binnazi kaç kez sildim kaç kez yükledim fal sayımı azalttim ama hala tam kurtulmus sayılmaz byv tuhaf bir site bir fal at ertesi gününe kadar cevap bekle birde aralarında paslasma oluyor mu emin olamadımAn itibariyle binnazı sildim. falalem,byv ve fal sepetini denemek istiyorum. Bunlarda “dediklerini yaşadım, çok iyi bir falcıydı” dedikleriniz var mı?
bana dediği bir iki şey çıktı ama öyle inatlaşma huyu var. kendini birşey sanıyor. kızıyor falan :)aslıhan yılmaz'a artı gıcığım çünkü benim karakterimle ilgili yorum yapmıştı soru kısmında kibar bir şekilde bu şekilde gördüğünüz kişi ben değilim dedim ve benimle inatlaştı.
aradan 1.5 yıl geçmiş ve çok net söyleyebilirim ki yakından uzaktan tutturamamış
ben de dedim ama böyle demiştiniz diye. şimdi farklı söylüyorsun diye. bi de sırf olumsuz konuşmak için konuşuyor geldi bana :)simla çizerden yorum aldım canım yorumu iyiydi kartlara hakimdi ama çok muhteşem değil , aslıhan yılmazdanda daha önce yorum almıştım oda bir falı bir falını tutmuyor hisli olduğunu düşünmüyorum..
An itibariyle binnazı sildim. falalem,byv ve fal sepetini denemek istiyorum. Bunlarda “dediklerini yaşadım, çok iyi bir falcıydı” dedikleriniz var mı?
Hayırlı olsun canımm güle güle otur....:)Basirly - Renan
Tasinacaksin diye tarif ettigi yere tasindim
Hayırlı olsun canımm güle güle otur....:)
Peki kimnler doner demis ve bilmisti?ya onun falının patlaması iyi oldu dönmez dediği adam faldan 4 ay sonra döndü 8 aydır konuşmalarımız devam ediyor mesela
Basirly'de yok hesabuim hic baktirmadim..bunun disinda bildikkleri oldu mu, tavsiye eder msiin? Sen tasinir miyim diye sordun mu o mu soyledi?Basirly - Renan
Tasinacaksin diye tarif ettigi yere tasindim
Basirly'de yok hesabuim hic baktirmadim..bunun disinda bildikkleri oldu mu, tavsiye eder msiin? Sen tasinir miyim diye sordun mu o mu soyledi?
Ilginncc bilmis. Kahve fali miydi?Bu olay çok net aklımda kalmış çünkü tamı tamına dediği gibi bir yerdi
Ben taşınmak istyrm demiştim o da taşıncaksın iki tarafı ağaçlıklı bir yol köşesinde de eskici gibi bir dükkan var demişti
Bizim apartmanın köşesi gerçekten dükkan ama çok sıkışık mı diyeyim içinde üst üste eşyalar var sanırım mimarlık bürosu ama içi aşırı karışık ve itiş tepiş.
Ilginncc bilmis. Kahve fali miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?