Binnaz Abla

Talha Usluya baktırdım dün. Bana kart yorumcusu gibi geldi ki zaten çıkan kartları yazıp anlamlarını söyledi. Tarihler verdi ama tutmayacak gibi geliyor.

Tesekkurler canim baktirdim.ikiside paraleldi nokta atisi az gibiydi emin olamadim bakalim

Tesekkurler canim baktirdim.ikiside paraleldi nokta atisi az gibiydi emin olamadim bakalim

aslıhan yılmaz'a artı gıcığım çünkü benim karakterimle ilgili yorum yapmıştı soru kısmında kibar bir şekilde bu şekilde gördüğünüz kişi ben değilim dedim ve benimle inatlaştı.

aradan 1.5 yıl geçmiş ve çok net söyleyebilirim ki yakından uzaktan tutturamamış

Tesekkurler kuzum.aman zaten ne fallar patladi yani...

merhaba arkadaslar Allah ilkoncelikle hepinize sabir versin...benim tarot destem var.(yipranma,kayip vs yok) ilgilenen ve gercekten ozumsuyen olursa hediye vermek istiyorum.iletisime gecebilirsiniz.geceye kadar vaktim var ondan sonra uyeligimi sildiricem:) iyi aksamlar

An itibariyle binnazı sildim. falalem,byv ve fal sepetini denemek istiyorum. Bunlarda “dediklerini yaşadım, çok iyi bir falcıydı” dedikleriniz var mı?
binnazi kaç kez sildim kaç kez yükledim fal sayımı azalttim ama hala tam kurtulmus sayılmaz byv tuhaf bir site bir fal at ertesi gününe kadar cevap bekle birde aralarında paslasma oluyor mu emin olamadım

bana dediği bir iki şey çıktı ama öyle inatlaşma huyu var. kendini birşey sanıyor. kızıyor falan :)

ben de dedim ama böyle demiştiniz diye. şimdi farklı söylüyorsun diye. bi de sırf olumsuz konuşmak için konuşuyor geldi bana :)

Basirly'de yok hesabuim hic baktirmadim..bunun disinda bildikkleri oldu mu, tavsiye eder msiin? Sen tasinir miyim diye sordun mu o mu soyledi?

Bu olay çok net aklımda kalmış çünkü tamı tamına dediği gibi bir yerdi

Ben taşınmak istyrm demiştim o da taşıncaksın iki tarafı ağaçlıklı bir yol köşesinde de eskici gibi bir dükkan var demişti

Bizim apartmanın köşesi gerçekten dükkan ama çok sıkışık mı diyeyim içinde üst üste eşyalar var sanırım mimarlık bürosu ama içi aşırı karışık ve itiş tepiş.

Ilginncc bilmis. Kahve fali miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…