Simdi yukledim appi Renan var bi tane o mu ki? Daha once gitti yamislar buraya cunku. Cok kararsiz kaldim baktirsam mi kiiiEvvetttt
Simdi yukledim appi Renan var bi tane o mu ki? Daha once gitti yamislar buraya cunku. Cok kararsiz kaldim baktirsam mi kiii
Baktiriyim bari :)Ben 2 hafta önce baktırdım yine oydu
Baktiriyim bari :)
renandan memnun kaldın mı pekii? atmaya değer mi senceSana çıkan var mı kanka ben kime baktırsam peki :)
Acaip fal atasım var
Valla benim son zamanlar vade verenler de seneye dediler genelde bana belirsizhep, net seyler soylenmiyor. Berguzar (yeni Zümra Lal) iyi gibiydi ama o da enerjimi düşürüyor anda bilse de gelecek hep bir olumsuz ve kesin konuşuyor ki katina en fazla 6 aydır, zaten bir sene sonrayı nasıl görüyorlar katinada anlamadım. Ben de havamdaydim aynen o yuzden Renan’a atladim:)) Ben son zamanlarda hep tellwe’den uygun fiyatlara atiyorum, sirf ustumdeki bu fal isteği gitsin diye. perseis’i Ve medyumcetin’i anda beğendim ama sen perseis’e baktırmışsın zaten.Sana çıkan var mı kanka ben kime baktırsam peki :)
Acaip fal atasım var
renandan memnun kaldın mı pekii? atmaya değer mi sence
Yalnız basirly app çok kullanışsız falcı profili yorumları falan yok.Bana dediklerinden çıkanlar oldu
Binnazdakilerden iyi en azından atmasyon tutmasyon takılmıyorFal krizi varsa denenebilir
Yalnız basirly app çok kullanışsız falcı profili yorumları falan yok.
Evet 10 basirly dediği 40 küsür tl, fal yükledikten sonra seçim yapınca çıkıyor falan, garip bi site. Bakalım falım gelince anlaşılcak mı geldiğiValla kankacım katılıyorum
Falcı profillerinde ücret de yok o daha kötü!
Medyum cetinin profilinde baktığı fallar çıkmıyo gitti mi acaba sitedenValla benim son zamanlar vade verenler de seneye dediler genelde bana belirsizhep, net seyler soylenmiyor. Berguzar (yeni Zümra Lal) iyi gibiydi ama o da enerjimi düşürüyor anda bilse de gelecek hep bir olumsuz ve kesin konuşuyor ki katina en fazla 6 aydır, zaten bir sene sonrayı nasıl görüyorlar katinada anlamadım. Ben de havamdaydim aynen o yuzden Renan’a atladim:)) Ben son zamanlarda hep tellwe’den uygun fiyatlara atiyorum, sirf ustumdeki bu fal isteği gitsin diye. perseis’i Ve medyumcetin’i anda beğendim ama sen perseis’e baktırmışsın zaten.
Artık çıkıyorMedyum cetinin profilinde baktığı fallar çıkmıyo gitti mi acaba siteden
Yok gün aşırı yapıyor, gün içinde bakacaksa açıyor mutemelen bir gün girmeyecek herhalde.Lizyaa bir de medyum çetine nr baktırmıştın? Katina mı
Ben hep katina atıyorum evet iki defa ettım ikisi de katinaydı.Lizyaa bir de medyum çetine nr baktırmıştın? Katina mı
Yorumun gelince beğenip beğenmediğini yazarsın çünkü onun falının çıkıp çıkmayacağını çok merak ediyorum, o bve perseis çok benzer yorum yaptılar ve birebir aynı tarihleri verdiler çünkü.Lizyaa bir de medyum çetine nr baktırmıştın? Katina mı
Ya tam atıcaktım emin olamadım kendisinden. Şuan atsam mı diye düşünüyorum. Sen iki attığımdan da memnun kalmış mıydın? Gerçi 10 krediye adam akıllı katinacı yok artık o yüzden ondan başkasına atamıcam gibiYorumun gelince beğenip beğenmediğini yazarsın çünkü onun falının çıkıp çıkmayacağını çok merak ediyorum, o bve perseis çok benzer yorum yaptılar ve birebir aynı tarihleri verdiler çünkü.
Ben sevdim uzun uzun bakıyor bildiği şeyler var ve mantıklı söyledikleri, sorulara da detaylıca dönüyor bir dene derim.Ya tam atıcaktım emin olamadım kendisinden. Şuan atsam mı diye düşünüyorum. Sen iki attığımdan da memnun kalmış mıydın? Gerçi 10 krediye adam akıllı katinacı yok artık o yüzden ondan başkasına atamıcam gibi
Attımm bakalım bu gece bakarsa eğer yazarım mutlaka. Dün gece kahve içmiştim çok değişik bi şekil gördüm tam ortada ne olduğunu aşırı merak ettiğim için dayanamayıp banuya attım şansıma o da girmedi hiç. Perseisten halaa tık yokBen sevdim uzun uzun bakıyor bildiği şeyler var ve mantıklı söyledikleri, sorulara da detaylıca dönüyor bir dene derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?