Binnaz Abla

Sana çıkan var mı kanka ben kime baktırsam peki :)

Acaip fal atasım var
Valla benim son zamanlar vade verenler de seneye dediler genelde bana belirsizhep, net seyler soylenmiyor. Berguzar (yeni Zümra Lal) iyi gibiydi ama o da enerjimi düşürüyor anda bilse de gelecek hep bir olumsuz ve kesin konuşuyor ki katina en fazla 6 aydır, zaten bir sene sonrayı nasıl görüyorlar katinada anlamadım. Ben de havamdaydim aynen o yuzden Renan’a atladim:)) Ben son zamanlarda hep tellwe’den uygun fiyatlara atiyorum, sirf ustumdeki bu fal isteği gitsin diye. perseis’i Ve medyumcetin’i anda beğendim ama sen perseis’e baktırmışsın zaten.

Valla kankacım katılıyorum
Falcı profillerinde ücret de yok o daha kötü!
Evet 10 basirly dediği 40 küsür tl, fal yükledikten sonra seçim yapınca çıkıyor falan, garip bi site. Bakalım falım gelince anlaşılcak mı geldiği Renan hemen bakıyor mu? Uyumadan gelse de okusam, merak ediyorum. Sonra soru falan soruluyor değil mi?

Medyum cetinin profilinde baktığı fallar çıkmıyo gitti mi acaba siteden

Ya tam atıcaktım emin olamadım kendisinden. Şuan atsam mı diye düşünüyorum. Sen iki attığımdan da memnun kalmış mıydın? Gerçi 10 krediye adam akıllı katinacı yok artık o yüzden ondan başkasına atamıcam gibi

Kızlar bu basirly de yorumcuya soru sor kısmı var mı? Yorum yap var oraya yazınca herkes mi görüyor ay çok karışık bu site hiç beğenmedim.

Ben sevdim uzun uzun bakıyor bildiği şeyler var ve mantıklı söyledikleri, sorulara da detaylıca dönüyor bir dene derim.

Ben sevdim uzun uzun bakıyor bildiği şeyler var ve mantıklı söyledikleri, sorulara da detaylıca dönüyor bir dene derim.
Attımm bakalım bu gece bakarsa eğer yazarım mutlaka. Dün gece kahve içmiştim çok değişik bi şekil gördüm tam ortada ne olduğunu aşırı merak ettiğim için dayanamayıp banuya attım şansıma o da girmedi hiç. Perseisten halaa tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…