- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Şu katina gerçekten 6 aysa benim bütün fallarım şimdiden patladı o zamanValla benim son zamanlar vade verenler de seneye dediler genelde bana belirsizhep, net seyler soylenmiyor. Berguzar (yeni Zümra Lal) iyi gibiydi ama o da enerjimi düşürüyor anda bilse de gelecek hep bir olumsuz ve kesin konuşuyor ki katina en fazla 6 aydır, zaten bir sene sonrayı nasıl görüyorlar katinada anlamadım. Ben de havamdaydim aynen o yuzden Renan’a atladim:)) Ben son zamanlarda hep tellwe’den uygun fiyatlara atiyorum, sirf ustumdeki bu fal isteği gitsin diye. perseis’i Ve medyumcetin’i anda beğendim ama sen perseis’e baktırmışsın zaten.
A evet söylemiştin iletişim olmayacak demişti galiba olmuştu. Bana da 15 gün içinde görüşme var dedi 13.gün görüşme oldu.selam arkadaşlar, medyum çetinden bende yorum aldım ya akşamına yada ertesi güne falı tamamiyle patladı bende ve çok kesin konuşmuştu hatta soru kısmındanda net konuştu ama dediğinin tam tersi oldu ..
Perseis 3-4 hergün girdi şimdi yok umarım girer yakında, merak ettim sen de memnun kalacak mısın. Basirly fal yorumum geldi 1-2şeyi bilmiş Renan ama bariz şeyleri görememiş soru sorulmuyormuş ya berbat bir uygulama silicem bir daha da baktırmam.Attımm bakalım bu gece bakarsa eğer yazarım mutlaka. Dün gece kahve içmiştim çok değişik bi şekil gördüm tam ortada ne olduğunu aşırı merak ettiğim için dayanamayıp banuya attım şansıma o da girmedi hiç. Perseisten halaa tık yok
A evet söylemiştin iletişim olmayacak demişti galiba olmuştu. Bana da 15 gün içinde görüşme var dedi 13.gün görüşme oldu.
Anda karşı tarafın durumunu bildi aradaki durumu söyledi ki soruda söylememiştim geleceğe yönelik söylediği şeyler var, en son bir görüşme daha olacak gibi dedi 2 hafta verdi onun dışında Ağustos sonrası için bir şey söyledi, bir iki gelecege yonelik soyledikleri var. mukemmel diyemem ama fal krizi icin iyi ideal. hissiz, hikaye yazan bir yorumcu gibi gelmedi bana, gercekten emek verip guzel yorumluyor acikliyor, biraz gecsin yine atabilirim. Perseis’le gelecek ongoruleri cok paralel bu arada ve ben Persei’i cok begendim anda 2-3 nokta atisi vardi.yazdığı hiç bi cümle çıkmadı keşke çıksa ama ah nerde .. sende başka bişey tuttumu ?
Yalnız şimdide aklıma şöyle bir şey geldi. Eğer diğer falcılara yaptığımız yorumları görebiliyorlarsa ben başka bir falcıya sorumu sorarken bildiği iki durumdan bahsetmiştim. Mobilden falcıya yolladığımız soruyu gizleyemediğimiz için başka bir falcıya sorduğum soruyu görüp onun üzerinden yorum yapma ihtimali çok çokkk yüksek. Çünkü burda en iyi falcı diye övülen ve baktırdığım falcılar bile bu kadar küçük bi detaydan bahsetmemişlerdi. Eğer öyle bi ihtimal varsa be ordan yola çıkarak yorumladıysa bu kadar sevindiğime üzülürüm (vade vermemiş demiştim. Ona sorduğum sorudan sorudan sonra vermiş vadeyi ama net bi tarih değil. Verdiği vade de çok çokk uzak)Medyumcetinden falım geldi. Şu zamana kadar bir sürü falcı denedim, denediklerimi yazdım hep, ama çok net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki olan bir şeyi tek söyleyen kişi medyumcetin oldu. Aşırı beğendim falını gerçekten hiç bir fal benim ağzımı bu kadar açık bırakmamıştı bunun sebebi o durumu hatta durumları bu kadar falcı arasından tek söyleyen kişi olmasıydı. Gelecek çıkar mı bilmem çünkü herhangi bir vade vermemiş. Ama an ve geçmişte çok çok beğendim. Denemeye kesinlikle değer.
Anda karşı tarafın durumunu bildi aradaki durumu söyledi ki soruda söylememiştim geleceğe yönelik söylediği şeyler var, en son bir görüşme daha olacak gibi dedi 2 hafta verdi onun dışında Ağustos sonrası için bir şey söyledi, bir iki gelecege yonelik soyledikleri var. mukemmel diyemem ama fal krizi icin iyi ideal. hissiz, hikaye yazan bir yorumcu gibi gelmedi bana, gercekten emek verip guzel yorumluyor acikliyor, biraz gecsin yine atabilirim. Perseis’le gelecek ongoruleri cok paralel bu arada ve ben Persei’i cok begendim anda 2-3 nokta atisi vardi.
Tellwe’de falci ve ben gorsun kismi var aslinda oradan gizleniyor, ama mobil aplikasyon degil telefon web sitesinden girildiginde oluyor o yuzden ben tellwe aplikasyonu yuklemedim. Bir de diger falcilardan gormesi muhtemel ama arastirmasi lazim butun falci yorumlarini once, cunku seni direkt aratip yorumlarini goremiyor.Yalnız şimdide aklıma şöyle bir şey geldi. Eğer diğer falcılara yaptığımız yorumları görebiliyorlarsa ben başka bir falcıya sorumu sorarken bildiği iki durumdan bahsetmiştim. Mobilden falcıya yolladığımız soruyu gizleyemediğimiz için başka bir falcıya sorduğum soruyu görüp onun üzerinden yorum yapma ihtimali çok çokkk yüksek. Çünkü burda en iyi falcı diye övülen ve baktırdığım falcılar bile bu kadar küçük bi detaydan bahsetmemişlerdi. Eğer öyle bi ihtimal varsa be ordan yola çıkarak yorumladıysa bu kadar sevindiğime üzülürüm (vade vermemiş demiştim. Ona sorduğum sorudan sorudan sonra vermiş vadeyi ama net bi tarih değil. Verdiği vade de çok çokk uzak)
Cok uzun vade ne verdi, gelecek sene gibi mi? Bir de yorumlari okudum bu kadar iyi bakmaniza ragmen neden ucret boyle dusuk diye sorulmus o da herkes baktirsin diye ve kendimi gelistirmek icin gibi seyler soylemis. Oldukça fazla tutturdunuz diyen kişi var bakinca ucreti o yorumuna gore cok dusuk. uzun zamandir da ayni fiyattaymis su an icin bu isi zevk icin ve maddiyata bakmadan yapiyor gibi gozukuyor, sonrasini bilemem belki yukseltir o zaman daha iyi anlarız ama şu durumda arastirma yapmis midir sırf fal tutsun diye emin değilm. benim durumlari da bildi, anda ve gelecekte teyit edemediğim mantikli seyler söylledi, cok sasirtici nokta atisli seyler soyledi diyemem ama bakalim Agustos ayindan sonra dedigi ufak gelismeler olursa yazarim.Medyumcetinden falım geldi. Şu zamana kadar bir sürü falcı denedim, denediklerimi yazdım hep, ama çok net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki olan bir şeyi tek söyleyen kişi medyumcetin oldu. Aşırı beğendim falını gerçekten hiç bir fal benim ağzımı bu kadar açık bırakmamıştı bunun sebebi o durumu hatta durumları bu kadar falcı arasından tek söyleyen kişi olmasıydı. Gelecek çıkar mı bilmem çünkü herhangi bir vade vermemiş. Ama an ve geçmişte çok çok beğendim. Denemeye kesinlikle değer.
Canım,tellwe.com da bakılan fallar başlığında sanırım 2227. Sayfada " benkim ki" isimli üye bir yorum yazmış ve galiba falcılar hangi falcıya kaç yıldız verdiğini görebiliyormuş,yani daha önce kime baktırdığını biliyorlar gibi bir durum olmuş. Dediğim yorumu bir oku derim.Yalnız şimdide aklıma şöyle bir şey geldi. Eğer diğer falcılara yaptığımız yorumları görebiliyorlarsa ben başka bir falcıya sorumu sorarken bildiği iki durumdan bahsetmiştim. Mobilden falcıya yolladığımız soruyu gizleyemediğimiz için başka bir falcıya sorduğum soruyu görüp onun üzerinden yorum yapma ihtimali çok çokkk yüksek. Çünkü burda en iyi falcı diye övülen ve baktırdığım falcılar bile bu kadar küçük bi detaydan bahsetmemişlerdi. Eğer öyle bi ihtimal varsa be ordan yola çıkarak yorumladıysa bu kadar sevindiğime üzülürüm (vade vermemiş demiştim. Ona sorduğum sorudan sorudan sonra vermiş vadeyi ama net bi tarih değil. Verdiği vade de çok çokk uzak)
Hm olabilir o zaman ben hep yorumlarımı gizli atarım ne olur ne olmaz diye.Canım,tellwe.com da bakılan fallar başlığında sanırım 2227. Sayfada " benkim ki" isimli üye bir yorum yazmış ve galiba falcılar hangi falcıya kaç yıldız verdiğini görebiliyormuş,yani daha önce kime baktırdığını biliyorlar gibi bir durum olmuş. Dediğim yorumu bir oku derim.Lizyaa canım sende bir göz at istersen.. benimde kafam karıştı..
O zaman yaptığım yorumu okuma ihtimali çok yüksek. Ya da gerçekten çokk iyi bir falcı ve bu iki detayı bildi. Ben de gizlerim normalde yorumlarımı ama bu sefer mobildeydim gizleyemedim.Canım,tellwe.com da bakılan fallar başlığında sanırım 2227. Sayfada " benkim ki" isimli üye bir yorum yazmış ve galiba falcılar hangi falcıya kaç yıldız verdiğini görebiliyormuş,yani daha önce kime baktırdığını biliyorlar gibi bir durum olmuş. Dediğim yorumu bir oku derim.Lizyaa canım sende bir göz at istersen.. benimde kafam karıştı..
7-8 aylık bi süreç verdi. Aslında Nakta da aynı süreci vermiştiCok uzun vade ne verdi, gelecek sene gibi mi? Bir de yorumlari okudum bu kadar iyi bakmaniza ragmen neden ucret boyle dusuk diye sorulmus o da herkes baktirsin diye ve kendimi gelistirmek icin gibi seyler soylemis. Oldukça fazla tutturdunuz diyen kişi var bakinca ucreti o yorumuna gore cok dusuk. uzun zamandir da ayni fiyattaymis su an icin bu isi zevk icin ve maddiyata bakmadan yapiyor gibi gozukuyor, sonrasini bilemem belki yukseltir o zaman daha iyi anlarız ama şu durumda arastirma yapmis midir sırf fal tutsun diye emin değilm. benim durumlari da bildi, anda ve gelecekte teyit edemediğim mantikli seyler söylledi, cok sasirtici nokta atisli seyler soyledi diyemem ama bakalim Agustos ayindan sonra dedigi ufak gelismeler olursa yazarim.
Bu iki detay da yorumda yazdiklarin miydi? Gelecek icin olumlu mu yorumu? Bana da perseisle gelecek icin birebir ayni seyleri soyleyip ayni tarihleri verdi, ikisi de 2-3 ay sonra yani Agustos dediler, bu yuzden de sasirdim acikcasi.7-8 aylık bi süreç verdi. Aslında Nakta da aynı süreci vermişti
Beğenmeyeni var meselaMedyum çetini bi ben beğenmedim sanirim
Evet ama aslında o söylediğim şey hakkındaki süreçtende bahsetmiş ama ben o süreci söylememiştim yorumda ve çıkarım yaparak bulabileceği bir şey değildi. Ya hakkını yemek istemiyorum gerçekten bilmişte olabilir. Ben medyumcetini beğendim ama senin dediğin gibi fiyatı yükselirse baktırmam yinede. Gelecek için olumluydu evet. Bana bugüne kadar baktırdığım, olumsuz yorum yapan falcılar bile sonunu hep olumluya bağladılar. Olumsuz yorum yaptıkları kısımlar süreçlerdi hep. Hepsinin sonu olumluydu. İnşallah hepsi birden yanılmaz tek isteğim bu.Bu iki detay da yorumda yazdiklarin miydi? Gelecek icin olumlu mu yorumu? Bana da perseisle gelecek icin birebir ayni seyleri soyleyip ayni tarihleri verdi, ikisi de 2-3 ay sonra yani Agustos dediler, bu yuzden de sasirdim acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?