- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Umarim olumlu olur ozellikle hayirlisiysa senin icin. Aynen tellwe ozellikle fal krizi icin ideal bir site cok beklentiye girmeden canim fal yorumu istedikce uygunlara atiyorum, medyumcetin de 8 tl ile uygun fiyatlilarin icinde en iyisi, en azindan denemek icin ideal.Evet ama aslında o söylediğim şey hakkındaki süreçtende bahsetmiş ama ben o süreci söylememiştim yorumda ve çıkarım yaparak bulabileceği bir şey değildi. Ya hakkını yemek istemiyorum gerçekten bilmişte olabilir. Ben medyumcetini beğendim ama senin dediğin gibi fiyatı yükselirse baktırmam yinede. Gelecek için olumluydu evet. Bana bugüne kadar baktırdığım, olumsuz yorum yapan falcılar bile sonunu hep olumluya bağladılar. Olumsuz yorum yaptıkları kısımlar süreçlerdi hep. Hepsinin sonu olumluydu. İnşallah hepsi birden yanılmaz tek isteğim bu.
:)))Cok oldu panpacim, Ekimde tasindiydim
Ben nakta ile banu yilmazi beğeniyorum anda.gelecek Zaten çikmiyorBeğenmeyeni var mesela @luciferr e de dediğinin tersi olmuş. Ben fiyatına göre oldukça beğendim ama yükseltse bir daha baktırmam mesela, çok çok etkileyen bir fal değildi ama mantıklıydı. Peki senin beğendiğin var mı tellwe veya binnaz’da?
Banu Yılmaz bende de iyi anda ama çok attım son zamanlarda tekrara girdi, ara verdim. Nakta pek bilemedi bende enerjimiz uymadı onunla pek.Ben nakta ile banu yilmazi beğeniyorum anda.gelecek Zaten çikmiyor
Şu zümranın bergüzar olduğundan emin miyizz? Bir de çok beğeneni var mı anlayamadım pek?Zümra’nın nam-ı değer Bergüzar’ın fallarını geçtim artık kızlar ama insanlığı on numara bir hatunkeşke herkes bu kadın gibi olabilse
Nakta bende de saçmalamıştı ilk falı mantıklı gelmişti ama çıkmadı zaten vadesi dolmadan bir daha atmıştım,bu kez zırvalamıştı...o da çöppppppp....:))..bir falciya sık sık gidersek artık fallıktan çıkıyor durum.falcılar da pek önemsemiyor baştan savma oluyoBanu Yılmaz bende de iyi anda ama çok attım son zamanlarda tekrara girdi, ara verdim. Nakta pek bilemedi bende enerjimiz uymadı onunla pek.
Baktıran bir arkadaş sormuştu ve doğru bildin yazdı canımŞu zümranın bergüzar olduğundan emin miyizz? Bir de çok beğeneni var mı anlayamadım pek?
Son zamanlarda görmedim, hep telefonda bakıyor.Arkadaşlar merhaba, doğa dan hep telefonla mı bakıyor? Kredi almak istiyorum hazır indirim varken ama telefonla bakım istemiyorum beklersem bi gün yazılı/sesli yorumda da online olur mu acaba?
Basirly Renan mı? Ya ben beğendim anda bildiği şeyler olduğu kadar bilemediği şeyler de var. aslında da soru sorma hakkın yokkk o sitede haberin olsun, sadece yorum yapabiliyorsun sonunda. ben bilmiyordum o yüzden kısa da soru sormuştum fal göndermeden bazı detayları bilse daha iyi bakım yapabilirdi diye düşündüm, öyle havada kaldı.Renana attim baktircam bakalim aylik fal krizimi gidersin ayda 1 max 2 atiyorum 6p tl ye geliyor kizlar bilginize.Tarot attim ben :).
Ne kadara baktirdin canimBasirly Renan mı? Ya ben beğendim anda bildiği şeyler olduğu kadar bilemediği şeyler de var. aslında da soru sorma hakkın yokkk o sitede haberin olsun, sadece yorum yapabiliyorsun sonunda. ben bilmiyordum o yüzden kısa da soru sormuştum fal göndermeden bazı detayları bilse daha iyi bakım yapabilirdi diye düşündüm, öyle havada kaldı.
Üzülmeyin şansınızı denemiş olmuşsunuz... olabiliyor böyle durumlarHoşlandiğim kişiye instagramda takip isteği attim kabul etmedi
Sanirim o benden hoşlanmamiş olarak algilayabilirim bunu bende geri çektim
Üzülmüyorum ama üzüldüğüm kisim şu eline yüzüne bakilmayacak biri degilim aksine çok dikkat çeken biriyim beğenmediğim bir erkekler arsiz cesaretleriyle tanismak.isteyebiliyorlar ama beğendiğim insanlar çok az ve onlarda beni beğenmemiş oluyor çok garip ...anlamiyorumÜzülmeyin şansınızı denemiş olmuşsunuz... olabiliyor böyle durumlar
Nasip dediğimiz şey bu olsa gerek... malasef, Benimde pek yüzüm gülmüyor gönül işlerinde o yüzden sizi anlayabiliyorum... sanırım doğru insan için henüz zamanımız var...Üzülmüyorum ama üzüldüğüm kisim şu eline yüzüne bakilmayacak biri degilim aksine çok dikkat çeken biriyim beğenmediğim bir erkekler arsiz cesaretleriyle tanismak.isteyebiliyorlar ama beğendiğim insanlar çok az ve onlarda beni beğenmemiş oluyor çok garip ...anlamiyorum
Henüz görmemiş olabilir mi?Hoşlandiğim kişiye instagramda takip isteği attim kabul etmedi
Sanirim o benden hoşlanmamiş olarak algilayabilirim bunu bende geri çektim
43 yl civarıydı sanırımNe kadara baktirdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?