Binnaz Abla

Aaa söylemeyi unutmuşum sorduğum şeylerden bir konu hakkında da naktayla birebir aynı şeyi söyledi o da şaşırttı beni

Umarim olumlu olur ozellikle hayirlisiysa senin icin. Aynen tellwe ozellikle fal krizi icin ideal bir site cok beklentiye girmeden canim fal yorumu istedikce uygunlara atiyorum, medyumcetin de 8 tl ile uygun fiyatlilarin icinde en iyisi, en azindan denemek icin ideal.

Ben nakta ile banu yilmazi beğeniyorum anda.gelecek Zaten çikmiyor

Banu Yılmaz bende de iyi anda ama çok attım son zamanlarda tekrara girdi, ara verdim. Nakta pek bilemedi bende enerjimiz uymadı onunla pek.
Nakta bende de saçmalamıştı ilk falı mantıklı gelmişti ama çıkmadı zaten vadesi dolmadan bir daha atmıştım,bu kez zırvalamıştı...o da çöppppppp....:))..bir falciya sık sık gidersek artık fallıktan çıkıyor durum.falcılar da pek önemsemiyor baştan savma oluyo

Renana attim baktircam bakalim aylik fal krizimi gidersin ayda 1 max 2 atiyorum 6p tl ye geliyor kizlar bilginize.Tarot attim ben :).

Renana attim baktircam bakalim aylik fal krizimi gidersin ayda 1 max 2 atiyorum 6p tl ye geliyor kizlar bilginize.Tarot attim ben :).
Basirly Renan mı? Ya ben beğendim anda bildiği şeyler olduğu kadar bilemediği şeyler de var. aslında da soru sorma hakkın yokkk o sitede haberin olsun, sadece yorum yapabiliyorsun sonunda. ben bilmiyordum o yüzden kısa da soru sormuştum fal göndermeden bazı detayları bilse daha iyi bakım yapabilirdi diye düşündüm, öyle havada kaldı.

Ne kadara baktirdin canim

Üzülmeyin şansınızı denemiş olmuşsunuz... olabiliyor böyle durumlar
Üzülmüyorum ama üzüldüğüm kisim şu eline yüzüne bakilmayacak biri degilim aksine çok dikkat çeken biriyim beğenmediğim bir erkekler arsiz cesaretleriyle tanismak.isteyebiliyorlar ama beğendiğim insanlar çok az ve onlarda beni beğenmemiş oluyor çok garip ...anlamiyorum

Nasip dediğimiz şey bu olsa gerek... malasef, Benimde pek yüzüm gülmüyor gönül işlerinde o yüzden sizi anlayabiliyorum... sanırım doğru insan için henüz zamanımız var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…