Binnaz Abla

uzulme ayni durumdayiz. ne zaman iliski yasamak istesem olmuyor. bi sekilde bozuluyor. ben de cok uzgunum ama kismet buymus. birine biraz ilgi gostereyim bi daha bana bakmiyor. eski sevgilim cok cirkin bir kizla birlikte. yani kizin resmine bakiyorum kaliyorum. herkes bana sen cok guzelsin der. iste cirkinin sansi hehe :)) kendine iyi bak kismetimiz acilir ins. :))

belkide isteği görmedi bende isteklere arada bir bakıyorum oda o şekilde olabilir canım ..
Sanmiyorum kuzum ya adam bilgisayar mühendisi içli dişli internetle aninda bildirim gelir işine gelmedi sanirim

Aminnn canim artik zamanda geciyor bir yandan 32 oldum sayilir kendiliginden karsima birinin cikacagina pek inancim yok bu fal batagina da boyle baslamistim gerci...

Ne kadara baktirdin canim
Canim 60 tl ye baktirdim zen tarotu bakmis biraz genel buldum ben cok detay vermemis cok iyi diyemem orta derim, genelde pozitif bir fal bakmis ve yasayacagim donemden bahsetmis ama kisilerle ilgili detay vermemis kahve de daha iyi olabilir .

Boşver canımm keyfi bilir kabul etmediyse de..umutsuz da olma hayat sürprizlerle dolu..

Boşver canımm keyfi bilir kabul etmediyse de..umutsuz da olma hayat sürprizlerle dolu..
Saol kuzum buradaki harika kadinlar her zaman bana moral verdiler hepinize içtenlikle teşekkür ederim ayrica günün anlam ve önemi olduğundan hepimizin anneler günü kutlu olsun <3

Bizim fal enerjilerimiz senle tutuyor sanırım. MedyumCetin geçen yıl somundan bu yana benin de fav falcıların arasında.
Banu ilk falları ben de oldukça basariliyjen senin de dediğin gibi bir süre sonra ezberden bakıyor gibi. Bir keresinde benin artık ilgilenmediğim bir konuda yorum yapınca ben de dayanamayıp o konunun ne zamandır ilgimi çekmediği için gündeminde olmadığını belirtince bana işte klasik karşı tarafın aklımdasın ama gibi birşeyler yazmıştı.

merhaba kızlar uzun süredir tecrübelerinizi dışardan takip ediyordum daha fazla dayanamayıp sırf tecrübelerimi paylaşmak için üye oldum aranızda yeniyim yani :) bu arada bana su falında kimi önerebilirsiniz medyum selena hala fal bakıyor mu?

Saol kuzum buradaki harika kadinlar her zaman bana moral verdiler hepinize içtenlikle teşekkür ederim ayrica günün anlam ve önemi olduğundan hepimizin anneler günü kutlu olsun <3
Umut vermek için söylemiyorum ama mesela bana istek geldiğinde bazen çok geç gördüğüm oluyo. Belki o da görmemiştir daha.
Ha bizim düşündüğümüz gibi değilse de sizin kaybettiğiniz hiçbi şey yok. Ben böyle ilk adımı atan kadınlara bayılıyorum. Sonu her ne olursa olsun siz içinizden geleni yaptınız, bunun için de sakın pişman olmayın. :)

Evet kesinlikle son zamanlarda yakın gelecek tam anlamıyla tutmadı ki banu bana hep bilirdi. Peki medyumcetin gelecek tahminleri tutuyor mu? Perseis’e baktırmış mıydın bir de ? İkisi bana
aynı şeyleri söylemişler, verdikleri tarihler de aynı.

Ben hep tellwe de fal baktırdım bu defa binnazda baktırmak istiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Kimi önerirsiniz?

Ben hep tellwe de fal baktırdım bu defa binnazda baktırmak istiyorum deneyimli arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Kimi önerirsiniz?
Binnaz cok pahali fal atmaya deger mi bilmiyorum attim fakat cikan yok :)
En cok adi gecenler doga dan ,biray demir ,zümre lal diyebilirim fiyatlar bomba :$

Su falında kimseyi öneremem sen de galiba selena seversin:) zaten ondan sonra da birini beğenmek zor ben ulaşamıyorum kendisine

Binnaz cok pahali fal atmaya deger mi bilmiyorum attim fakat cikan yok :)
En cok adi gecenler doga dan ,biray demir ,zümre lal diyebilirim fiyatlar bomba :$
Peki başka bir sitede beğendiğiniz önedebileceğiniz falcı var mı? Ben tellwe de de bir çok falcıya baktırdım açıkçası iyi diyebileceğim bir falcıya denk gelmedim

Peki başka bir sitede beğendiğiniz önedebileceğiniz falcı var mı? Ben tellwe de de bir çok falcıya baktırdım açıkçası iyi diyebileceğim bir falcıya denk gelmedim
Son zamanlarda baska sitelerede saran biri olsam da hicbir falci tam anlamiyla bende cikmadigi icin öneremiyorum cunku hicbiri ya durumumu net goremiyor ya da salliyor.Gelisen bir durum.yok sorduklarimla.alakali gecmisleri bilselerde gelecek adina bir sey yok evlilik vs de sormuyorum.oysaki ...

Anlıyorum canım bende bir çok falcıya baktırdım açıkçası benimde beğendiğim bir falcı olmadı. Aslında, yaşayıp görmek gerek ama işte merak ediyoruz :)

Yükselen burcun neydi? terazi mi? benim yaşımda az değil herkes aynı durumda üzülme. yavaş yavaş düzelecek hersey. falları rahatlamak için atıyoruz ama bazen ister istemez kötü enerji alıyoruz. bu nedenle senin canını sıkkanlara baktırma. haklı çıksa da baktırma boşver :)

Bugun indirim vardi Binnaz'da denemek icin iyi bir gun. Ben Elfin Demet veeya Zumra Lal oneririm, EWlfin Demet sabah ^'da giriyor yalniz ve hemen kapiliyor o saatte bile haberin olsun. Doga Dan da fena sayilmaz.

Aslan burcuyum yükselen de aslan.insallah canim ne diyim kac yildir ayni benim durum.
Valla bugune kadar bir tek naktanin fallarini sevemedim hep olumsuz zaten 3 kez filan bakyirip bir daha baktirmadim hic mi olumlu konusmaz bi insan hep kotuye surukler
Oyle fallarla icimizi rahatlattik ama sarmiyor artik grrceklik duygumu kaybetmek istemiyorum.kaldi ki fal baktirmak icin bir erkekte yok hayatimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…