Binnaz Abla

MedyumCetin evet bana yakın gelecekle benim sormadığım çünkü varlığından haberdar olmadigim çok spesifik bir konuyu bildi, bunun disinda da yakın gelecekle ilgili bildiği durumlar oldu birkaç kez. Hisleri var diye düşünüyorum, yalnız bir iki konuda da olumlu söyleyip olumsuz sonuç aldığım da oldu. Yalnız hiç aklımda olmayan bilmediğim bir konuyu daha bildi.
Perseis e geçen yaz baktırdım; bana falı çok dağınık geldi. Kesinlikle hisli biri ama durumları yerli yerine oturtamamış ve bana dediği şeylerin bir kısmının tam tersi oldu, farklı bir konuda da hicbir gelişme olmadı. Ben sorumu çok genel sormuştum yalnız, hiç detay yoktu bu nedenle tekrar denemek isterim açıkçası.

Son düzenleme:
Su falında kimseyi öneremem sen de galiba selena seversin:) zaten ondan sonra da birini beğenmek zor ben ulaşamıyorum kendisine
hayır kimseye bi sempatim yok yazdığım gibi takip ettim sizi selena ve dennisin adı çok geçmiş ama dennisin aynı fal yolladıkları olmuş ondan selenayı sordum yoksa buraya hiçbşr falcıyı övmeye gelmedim zaten tecrübelerimi patlayan fallarımı yazarım :))

J
Kesinlikle katılıyorum, aynı falcıya en az 6 hafta arayla gitmeliyiz çok önemli bir gelişme olmadıkça.

Denisi boşver derim:)

Lizya neden fal ücretleri görünmüyor medyumçetin sayfasında? ne zaman online oluyor tellwede.

Lizya neden fal ücretleri görünmüyor medyumçetin sayfasında? ne zaman online oluyor tellwede.
Her gun giriyor ama bir kac saat icinde bakmayacaksa fallari kapatiyor sanirim ara ara kontrol et derim. Iki fal attim ona ikisinde de fal attiktan sonra en gec 3 saat icinde yorumlamisti.

ben de aslan-aslanim . fal baktir denize at , cok takilmamak gerekiyor.

Kızlar doğa dan a baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
Bana genel durumu biliyordu en son iki ay önce yorum alıştım , çok şaşırtıcı ve süper biliyor diyemem ama tarzı güzel, pozitif ve genel söylediği dışında da şeyler olmadı, yanıldığı olmadı yani belki bir kaç dediği şey olmamıştır ama önemsiz detaylar. Yalnız bir kişinin karakterinde yanıldı, orada birebir mida kartnı yorumlamıştı ama o kişi o karakterde değildi ondan eminim.

Banada çok karışık bir yorum yaptı. Tam anlayamadan telefon kapandı zaten telefonla baktırmak çok mantıksız geldi cümlesini tamamlayamadan gitti.

Banada çok karışık bir yorum yaptı. Tam anlayamadan telefon kapandı zaten telefonla baktırmak çok mantıksız geldi cümlesini tamamlayamadan gitti.
Doga telefonda en hizli bakan ve sureyi en iyi kullanan olmasina ragmen zaman yetmiyor, zaten soru da sorulmuyor o yuzden ben de baktirmiyorum telefonla artik.

Ben severim Doga'yi ama daha once de dedigim gibi cok patlamasa da cok sasirtici da olmuyor bende ozellikle son fallari bir daha o yuzden atmak gelmiyor icimden. R RANA32 sen zumra lal'e baktidin mi Binnaz'da? Berguzar yani.
Yok canm ona baktırmadım.bir ara takip ettim baya ama denk gelmedi.bıraktım.önceki sitede berguzar iken de baktırmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…