Telden yazamamışım sabah 6’da giriyor yazacaktım :))Anlıyorum canım bende bir çok falcıya baktırdım açıkçası benimde beğendiğim bir falcı olmadı. Aslında, yaşayıp görmek gerek ama işte merak ediyoruz :)
MedyumCetin evet bana yakın gelecekle benim sormadığım çünkü varlığından haberdar olmadigim çok spesifik bir konuyu bildi, bunun disinda da yakın gelecekle ilgili bildiği durumlar oldu birkaç kez. Hisleri var diye düşünüyorum, yalnız bir iki konuda da olumlu söyleyip olumsuz sonuç aldığım da oldu. Yalnız hiç aklımda olmayan bilmediğim bir konuyu daha bildi.Evet kesinlikle son zamanlarda yakın gelecek tam anlamıyla tutmadı ki banu bana hep bilirdi. Peki medyumcetin gelecek tahminleri tutuyor mu? Perseis’e baktırmış mıydın bir de ? İkisi bana
aynı şeyleri söylemişler, verdikleri tarihler de aynı.
hayır kimseye bi sempatim yok yazdığım gibi takip ettim sizi selena ve dennisin adı çok geçmiş ama dennisin aynı fal yolladıkları olmuş ondan selenayı sordum yoksa buraya hiçbşr falcıyı övmeye gelmedim zaten tecrübelerimi patlayan fallarımı yazarım :))Su falında kimseyi öneremem sen de galiba selena seversin:) zaten ondan sonra da birini beğenmek zor ben ulaşamıyorum kendisine
Kesinlikle katılıyorum, aynı falcıya en az 6 hafta arayla gitmeliyiz çok önemli bir gelişme olmadıkça.Nakta bende de saçmalamıştı ilk falı mantıklı gelmişti ama çıkmadı zaten vadesi dolmadan bir daha atmıştım,bu kez zırvalamıştı...o da çöppppppp....:))..bir falciya sık sık gidersek artık fallıktan çıkıyor durum.falcılar da pek önemsemiyor baştan savma oluyo
hayır kimseye bi sempatim yok yazdığım gibi takip ettim sizi selena ve dennisin adı çok geçmiş ama dennisin aynı fal yolladıkları olmuş ondan selenayı sordum yoksa buraya hiçbşr falcıyı övmeye gelmedim zaten tecrübelerimi patlayan fallarımı yazarım :))
Lizya neden fal ücretleri görünmüyor medyumçetin sayfasında? ne zaman online oluyor tellwede.Evet kesinlikle son zamanlarda yakın gelecek tam anlamıyla tutmadı ki banu bana hep bilirdi. Peki medyumcetin gelecek tahminleri tutuyor mu? Perseis’e baktırmış mıydın bir de ? İkisi bana
aynı şeyleri söylemişler, verdikleri tarihler de aynı.
Her gun giriyor ama bir kac saat icinde bakmayacaksa fallari kapatiyor sanirim ara ara kontrol et derim. Iki fal attim ona ikisinde de fal attiktan sonra en gec 3 saat icinde yorumlamisti.Lizya neden fal ücretleri görünmüyor medyumçetin sayfasında? ne zaman online oluyor tellwede.
Aslan burcuyum yükselen de aslan.insallah canim ne diyim kac yildir ayni benim durum.
Valla bugune kadar bir tek naktanin fallarini sevemedim hep olumsuz zaten 3 kez filan bakyirip bir daha baktirmadim hic mi olumlu konusmaz bi insan hep kotuye surukler
Oyle fallarla icimizi rahatlattik ama sarmiyor artik grrceklik duygumu kaybetmek istemiyorum.kaldi ki fal baktirmak icin bir erkekte yok hayatimda
evet biri bana da yardımcı olursa sevinirim :)Selena’nın mail adresi ne kızlar?
Bana genel durumu biliyordu en son iki ay önce yorum alıştım , çok şaşırtıcı ve süper biliyor diyemem ama tarzı güzel, pozitif ve genel söylediği dışında da şeyler olmadı, yanıldığı olmadı yani belki bir kaç dediği şey olmamıştır ama önemsiz detaylar. Yalnız bir kişinin karakterinde yanıldı, orada birebir mida kartnı yorumlamıştı ama o kişi o karakterde değildi ondan eminim.Kızlar doğa dan a baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
Banada çok karışık bir yorum yaptı. Tam anlayamadan telefon kapandı zaten telefonla baktırmak çok mantıksız geldi cümlesini tamamlayamadan gitti.Bana genel durumu biliyordu en son iki ay önce yorum alıştım , çok şaşırtıcı ve süper biliyor diyemem ama tarzı güzel, pozitif ve genel söylediği dışında da şeyler olmadı, yanıldığı olmadı yani belki bir kaç dediği şey olmamıştır ama önemsiz detaylar. Yalnız bir kişinin karakterinde yanıldı, orada birebir mida kartnı yorumlamıştı ama o kişi o karakterde değildi ondan eminim.
Doga telefonda en hizli bakan ve sureyi en iyi kullanan olmasina ragmen zaman yetmiyor, zaten soru da sorulmuyor o yuzden ben de baktirmiyorum telefonla artik.Banada çok karışık bir yorum yaptı. Tam anlayamadan telefon kapandı zaten telefonla baktırmak çok mantıksız geldi cümlesini tamamlayamadan gitti.
günaydın ben ocak ayında baktirdim yorumu güzeldi fakat dedikleri çıkmadı bana ama begeneni epey var size inşallah çıkarKızlar doğa dan a baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?
Bende de aynen.....Doğa bende çok net patladı. Ne tarih, ne o an söyledikleri hiçbir şey çıkmadı
Yok canm ona baktırmadım.bir ara takip ettim baya ama denk gelmedi.bıraktım.önceki sitede berguzar iken de baktırmamıştım.
Fena olmayan falcilardan biri aslinda ona bir kere baktirmani oneririm.Yok canm ona baktırmadım.bir ara takip ettim baya ama denk gelmedi.bıraktım.önceki sitede berguzar iken de baktırmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?