Binnaz Abla

Doga telefonda en hizli bakan ve sureyi en iyi kullanan olmasina ragmen zaman yetmiyor, zaten soru da sorulmuyor o yuzden ben de baktirmiyorum telefonla artik.
Aynen cok cabuk gectı hızlıca anlatmaya calıssa da sözünü de kesmek ıstemedım ama sormam gereken seyler vardı ve kesildi birden. Önce olumlu yorum yaptı sonra olumsuz bişeler dedi tam anlayamadım

malesef doga dan bende de olmadı. son baktıgı falın yanından dahi gecmedi

Ya şapşik gibi kredi aldım binnazdan ucuz diye. Birilmiş günlük kredilerimde vardı. Ama e yarın ramazan. Bakıyorum kime atsam diye. İstediğim bacılar offline poff zumraya bakıyorum ama iyi mi kötü mü anlamadım. Çıkan falı var patlayanı da var. Kararsız kaldım 80e kimi önerisiniz

Ya selenaya geçen sene mail atmıştım kadın cevap da vermişti sonra vazgeçmiştim niyeyse mailini de kaybettim bana biriniz yardımcı olsa kızlar?

Bu Feryal Tunç 100 lira değil miydi, 20ye düşürmüş. Baktırsam mı ne dersiniz kızlar?

Aynen cok cabuk gectı hızlıca anlatmaya calıssa da sözünü de kesmek ıstemedım ama sormam gereken seyler vardı ve kesildi birden. Önce olumlu yorum yaptı sonra olumsuz bişeler dedi tam anlayamadım
Bende de aynen.....
Kizlar Doga beni soka sokmuyor ama biliyor demistim daha aksamina en son soyledigi seyi birebir yasayarak simdi soka girdim. Resmen bunu yazmami bekliyormus herhalde bu olayin gerceklesmesi.

Kizlar Doga beni soka sokmuyor ama biliyor demistim daha aksamina en son soyledigi seyi birebir yasayarak simdi soka girdim. Resmen bunu yazmami bekliyormus herhalde bu olayin gerceklesmesi.
Doğa dana 3 hafta önce baktırdım paylaşmıştım burda bi kopukluk yaşayacağımı söylemişti karşı tarafın kızlarla layy lom yapacağı konusunda uyardı beni. Süreç onun dediği gibi ilerliyo.Ben falları azaltım kızlar biliyosunuz ama olayların 2 günde olmasını bekleyemeyiz zaten 6 aylık süreçten bahsediyo falcılar bize 1 günde olmuyo diye olmuyo bu dediği şok olmadım diyemeyiz benim 3 hafta sonra meydana geldi olaylar ondan önce baktırdığım diğer bi yorumcunun dediğini 2 ay sonra yaşamıştım. Bence 2 hafta bekleyip olmadı demek yanlış her gün fal baktırıp her gün günlük burç gibi olayları yaşamayı beklemek yanlış. Ben yemin ettim mesela 1 ay fal yok bana

O na da hüma bal olabilir mi demişlerdi öyle hatırlıyorum.onu duyunca vazgeçmiştim sanki ama denenebilir o zaman.kredi aldım hafta sonu indirimde iken..o na da baktırayımm..
Ben Huma'ya baktirdim daha once hic alakasi bile yok ki Huma basarisizdi bende hic bilemedi ne anda ne gelecek. Kesinlikle ayni kisi degiller emin olabilirsin.

Ben Huma'ya baktirdim daha once hic alakasi bile yok ki Huma basarisizdi bende hic bilemedi ne anda ne gelecek. Kesinlikle ayni kisi degiller emin olabilirsin.
Hüma ilk başlarda acaip nokta atışları yapıyodu ama ben çok fal gönderdiğim için belki sonradan dedikleri çıkmaz oldu ama epey bi bildi son açılım hariç asla hakkını yiemem.

Evt soyle oluyor mesela Elfin anda bildigi seylerle beni sok etmeyi basariyor aslinda, cok degisik detaylar gormustu ilk falinda ozellikle ve beni taniyor mu diye bile dusunmustum. Bazi yorumcular anda gercekten nokta atisi yapip sasirtiyorlar ama gelecek cikmayabiliyor Doga ise andaki detaylara girmiyor daha cok yakin gelecek tahminleri oluyor ve onun dedigi yonde de oluyor genelde.

Hüma ilk başlarda acaip nokta atışları yapıyodu ama ben çok fal gönderdiğim için belki sonradan dedikleri çıkmaz oldu ama epey bi bildi son açılım hariç asla hakkını yiemem.
Huma bende hayal kirikligiydi herkes cok ovunce 2-3 yorum aldim bir tane bile mi tutmaz, uyusmadik biz.

Valla Lizyaa elfin sana iyi tuturuyo bana tırt mesela, iyi hoş da hiç bişeyini yaşamadım sağolsun gelcek adam dedi dedi gaz verdiiiiiii adam bana küfür bastı! Başka kadın yok dediiiiiii başka kadınla fingirdeşiyodu benim eks boy. Elfin bende Tırt.
Falı azaltım hemde fena halde! yorum alırım yaşamaya devam ederim bi bakarım 2 ay sonra olay olmuştur eeeee? Katina zaten 6 aylık süreci gösterir diyorlar yani normal 2-3 ay sonra olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…