Aynen cok cabuk gectı hızlıca anlatmaya calıssa da sözünü de kesmek ıstemedım ama sormam gereken seyler vardı ve kesildi birden. Önce olumlu yorum yaptı sonra olumsuz bişeler dedi tam anlayamadımDoga telefonda en hizli bakan ve sureyi en iyi kullanan olmasina ragmen zaman yetmiyor, zaten soru da sorulmuyor o yuzden ben de baktirmiyorum telefonla artik.
Aynen cok cabuk gectı hızlıca anlatmaya calıssa da sözünü de kesmek ıstemedım ama sormam gereken seyler vardı ve kesildi birden. Önce olumlu yorum yaptı sonra olumsuz bişeler dedi tam anlayamadım
Kizlar Doga beni soka sokmuyor ama biliyor demistim daha aksamina en son soyledigi seyi birebir yasayarak simdi soka girdim. Resmen bunu yazmami bekliyormus herhalde bu olayin gerceklesmesi.Bende de aynen.....
O na da hüma bal olabilir mi demişlerdi öyle hatırlıyorum.onu duyunca vazgeçmiştim sanki ama denenebilir o zaman.kredi aldım hafta sonu indirimde iken..o na da baktırayımm..Fena olmayan falcilardan biri aslinda ona bir kere baktirmani oneririm.
Doğa dana 3 hafta önce baktırdım paylaşmıştım burda bi kopukluk yaşayacağımı söylemişti karşı tarafın kızlarla layy lom yapacağı konusunda uyardı beni. Süreç onun dediği gibi ilerliyo.Ben falları azaltım kızlar biliyosunuz ama olayların 2 günde olmasını bekleyemeyiz zaten 6 aylık süreçten bahsediyo falcılar bize 1 günde olmuyo diye olmuyo bu dediği şok olmadım diyemeyiz benim 3 hafta sonra meydana geldi olaylar ondan önce baktırdığım diğer bi yorumcunun dediğini 2 ay sonra yaşamıştım. Bence 2 hafta bekleyip olmadı demek yanlış her gün fal baktırıp her gün günlük burç gibi olayları yaşamayı beklemek yanlış. Ben yemin ettim mesela 1 ay fal yok banaKizlar Doga beni soka sokmuyor ama biliyor demistim daha aksamina en son soyledigi seyi birebir yasayarak simdi soka girdim. Resmen bunu yazmami bekliyormus herhalde bu olayin gerceklesmesi.
Ben Huma'ya baktirdim daha once hic alakasi bile yok ki Huma basarisizdi bende hic bilemedi ne anda ne gelecek. Kesinlikle ayni kisi degiller emin olabilirsin.O na da hüma bal olabilir mi demişlerdi öyle hatırlıyorum.onu duyunca vazgeçmiştim sanki ama denenebilir o zaman.kredi aldım hafta sonu indirimde iken..o na da baktırayımm..
uffffffff yakalayamıyorummmmmmmmmmm
Aynen hüma baldan bende çok yorum almıştım eskiden hiç alakası yok hüma değilBen Huma'ya baktirdim daha once hic alakasi bile yok ki Huma basarisizdi bende hic bilemedi ne anda ne gelecek. Kesinlikle ayni kisi degiller emin olabilirsin.
Hüma ilk başlarda acaip nokta atışları yapıyodu ama ben çok fal gönderdiğim için belki sonradan dedikleri çıkmaz oldu ama epey bi bildi son açılım hariç asla hakkını yiemem.Ben Huma'ya baktirdim daha once hic alakasi bile yok ki Huma basarisizdi bende hic bilemedi ne anda ne gelecek. Kesinlikle ayni kisi degiller emin olabilirsin.
Basssss takip butonuna üç ayda 1 girer 3 kişi alır çağla maalesef halbuki çok iyidiruffffffff yakalayamıyorummmmmmmmmmm
Evt soyle oluyor mesela Elfin anda bildigi seylerle beni sok etmeyi basariyor aslinda, cok degisik detaylar gormustu ilk falinda ozellikle ve beni taniyor mu diye bile dusunmustum. Bazi yorumcular anda gercekten nokta atisi yapip sasirtiyorlar ama gelecek cikmayabiliyor Doga ise andaki detaylara girmiyor daha cok yakin gelecek tahminleri oluyor ve onun dedigi yonde de oluyor genelde.Doğa dana 3 hafta önce baktırdım paylaşmıştım burda bi kopukluk yaşayacağımı söylemişti karşı tarafın kızlarla layy lom yapacağı konusunda uyardı beni. Süreç onun dediği gibi ilerliyo.Ben falları azaltım kızlar biliyosunuz ama olayların 2 günde olmasını bekleyemeyiz zaten 6 aylık süreçten bahsediyo falcılar bize 1 günde olmuyo diye olmuyo bu dediği şok olmadım diyemeyiz benim 3 hafta sonra meydana geldi olaylar ondan önce baktırdığım diğer bi yorumcunun dediğini 2 ay sonra yaşamıştım. Bence 2 hafta bekleyip olmadı demek yanlış her gün fal baktırıp her gün günlük burç gibi olayları yaşamayı beklemek yanlış. Ben yemin ettim mesela 1 ay fal yok bana
Huma bende hayal kirikligiydi herkes cok ovunce 2-3 yorum aldim bir tane bile mi tutmaz, uyusmadik biz.Hüma ilk başlarda acaip nokta atışları yapıyodu ama ben çok fal gönderdiğim için belki sonradan dedikleri çıkmaz oldu ama epey bi bildi son açılım hariç asla hakkını yiemem.
Çağla bilgeye baktırmışmıydınHuma bende hayal kirikligiydi herkes cok ovunce 2-3 yorum aldim bir tane bile mi tutmaz, uyusmadik biz.
VallaEvt soyle oluyor mesela Elfin anda bildigi seylerle beni sok etmeyi basariyor aslinda, cok degisik detaylar gormustu ilk falinda ozellikle ve beni taniyor mu diye bile dusunmustum. Bazi yorumcular anda gercekten nokta atisi yapip sasirtiyorlar ama gelecek cikmayabiliyor Doga ise andaki detaylara girmiyor daha cok yakin gelecek tahminleri oluyor ve onun dedigi yonde de oluyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?